- 30 Ağustos 2011
- 1.074
- 571
- 123
- 34
Belki vucudunuz yrni beslenme duzenine alismaya calisiyordur gul abla kepekte mi yasak ben doguma grmeden once bu sekilde cozmustum sorunumu yogurdun icine kepek.karstrip icmistimHosbuldum sagolun en az bir genellikle iki ogun salata yiyorum heralde vucudun alisma evresi giderek duzelir diye dusunuyorum insallah
Hayır değilimMadimagi bildiginize gore sivaslisiniz.bildimmi
Ah ah, ben de Dukan hatası yaptım, 10 kilo verdim. Üstelik protein olarak hep piliç tükettim. Şu zamanda yenmemesi gereken yegane şeyBende bugün başladım inşallah inerim istedigin kiloya.daha önce dukanla 14 kilo vermiştim gebelik sonrası fazlasıyla aldım.kilom73 hedefim 54
Eline sağlık canım
HEDEFE ULAŞANLAR / SAĞLIKLI BESLENMEYE DEVAM EDENLER
Gul_0663: BAŞLANGIÇ KG: 79.2 HEDEF: 65 ve 60 ŞU ANKİ KİLO: 62.5
Teoson: BAŞLANGIÇ KG: 87 HEDEF: 75 ve 60-65 ŞU ANKİ KİLO: 73
Fmgenc: BAŞLANGIÇ KG: 65.8 HEDEF: 55 ve 53 ŞU ANKİ KİLO: 54
Kedi 83 : BAŞLANGIÇ KG: 50 HEDEF: 47 ŞU ANKİ KİLO: 42.3
Selensu82 : BAŞLANGIÇ KG: 60 HEDEF: 55 ŞU ANKİ KİLO: 52.5
nnaze: BAŞLANGIÇ KG: 65 HEDEF: 60 ve 55 ŞU ANKİ KİLO: 59.1
bluedaisy: BAŞLANGIÇ KG: 54.4 HEDEF: - ŞU ANKİ KİLO: 49.4
Merverasyon:58
05.05.2015 TARİHİ İTİBARİYLE KİLO BİLDIRIM YAPANLAR
cirkinordek:2.100 birincimiz
esrasm:1.400
zynpnr:1000
arzucuk25:700
zarif:500
KILO ALAN
ORKIDESEVERCEYD:100
benimde çalışmıyor wallaBağırsakları çok iyi çalışmayan arkadaşlar duyduk duymadık demeyin dün yediğim çiğ madımaklı yoğurt öyle bir çalıştırdı ki bağırsaklarımı, inanamazsınız
Hadi ya : (benimde çalışmıyor wallaama Adanadayım madımağı yeni duydum
Hadi ya : (
pazarda fln olur belki, ben izmirde görmüştüm.
Keten tohumu denediniz mi?
Keten tohumunu olduğu gibi salatalara katabilir ya da suyla yutabilirsiniz. Evde keten tohumunu çekebilecek bir alet varsa toz halinde de tuketebilirsiniz. Ama toz haline getirdikten sonra çok bekletmemeniz gerekiyormuş.ne yazıkki pazarda da hiç görmedimaslında keten tohumu ve çörek otu tüketimine hiç alışamadım keten tohumunu nasıl tüketebilirim?
aaaa canım hoşgeldinnn
bebeğin hayırlı olsun
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
yeni doğum yaptığın için çabuk verirsin kg larını canım
doğum yapan lar geri dönüyorlar :) ne mutlu yaşasın karatay
Çok teşekkür ederim gizemli arkadaşımbebegnz hayrli evlat olsun saglikli ozursuz kusursuz omyr nasip etsn Allah emzrdgnzicin cabuk verrsiniz aramza hosgeldnz
hos geldnz bolca yesillik ymeyi denednz mi ?
Gunaydin herkese bikac gundur internet paketm yok bugunde esiminkinden grdm evliligm col kotu gdyr valzm hazr bkliyr esmi cok sevyrm onsuz nasl yasarm blmyrm ama ailesnden yildim artik akrabalar araya fryr ailesyle beraber otryrz evleri ayrmya calscm olmadi bitecekbirkac gundur agladkca hincimi tatlilardan cikariytm butun gunu ac ama tatlilarla gecryrm dua edin bana bz ayrlmayalm ev ayrilsin bi oac gun dahagremeyecem bildirimimi bugubden yapaym
rumuz: gizemli_1105
baslangic tarihu 25.04.2015 (yanlis olabilir bulamadm basladgm tarihi)
baslangic kilom:94.2
gecen haftaki kilom: 92.8
bu haftaki kilom:92.9
fark:+100gram
spor yok hedef once 75 sinra 65
Hayırlı olsun bebeginizÖncelikle Gül ablacım merhaba
Merhaba adım Hediye. Bebeğim artık 8 aylık ve ben 75 kiloyum. Artık bu bedene çok fazlada alışmadan versem süper olucak. Kendime tahamülüm azaldı anlayacağınız. Ben Karatay yapmayı planlıyorum. Karatayın hem emzirmem hem de sağlığım üzerinde çok iyi etkileri olacağına sonsuz inanıyorum. Daha önceki doğum kilolarımı da Karatay ile vermiştim. Tam 12 kilo.
tüm arkadaşlarıma bu süreçte başarılar diliyorum. Umarım sağlıkla istediğimiz kiloya ulaşırız.
Boy: 160
Kilo: 75
spor: yürüyüş , leslie 3 mile
ilk hedef: 68
ikinci hedef:58
Allah rahmet etsin inşallah ablambenım rahmetli annem yozgatlıydı bende bılırım madımak ı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?