Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Hosbuldum sagolun en az bir genellikle iki ogun salata yiyorum heralde vucudun alisma evresi giderek duzelir diye dusunuyorum insallah
Belki vucudunuz yrni beslenme duzenine alismaya calisiyordur gul abla kepekte mi yasak ben doguma grmeden once bu sekilde cozmustum sorunumu yogurdun icine kepek.karstrip icmistim

Bende bugün başladım inşallah inerim istedigin kiloya.daha önce dukanla 14 kilo vermiştim gebelik sonrası fazlasıyla aldım.kilom73 hedefim 54
Ah ah, ben de Dukan hatası yaptım, 10 kilo verdim. Üstelik protein olarak hep piliç tükettim. Şu zamanda yenmemesi gereken yegane şey

Selamlar herkese, 1 aydır devam ediyorum artık vücudum da ben de yeni düzene alıştık çok mutluyum:) Benim 2 sorum olacak.

Birincisi sade maden suyu içebiliyor muyuz? Çünkü ben çok seviyorum ve taze limonlu bana ilaç gibi geliyor!

İkincisi de henüz Omega 3 kullanmaya başlamadım, mutlaka kullanmam gerekiyor mu, marka olarak tavsiyeleriniz var mı?

E
Eline sağlık canım

ne yazıkki pazarda da hiç görmedim aslında keten tohumu ve çörek otu tüketimine hiç alışamadım keten tohumunu nasıl tüketebilirim?
Keten tohumunu olduğu gibi salatalara katabilir ya da suyla yutabilirsiniz. Evde keten tohumunu çekebilecek bir alet varsa toz halinde de tuketebilirsiniz. Ama toz haline getirdikten sonra çok bekletmemeniz gerekiyormuş.
Ben çarşıya çıktığımda hep unutuyorum almayı : (
Madımak da 1 haftaya 10 güne biter, o zaman ne yapacağım bakalım : (

Gul abla ben bugun aksam yemeginde patates haslamasi yedim karaayda komple yasak demi ama cani cekti bende yiyii verdim

Arkadaslar bi sorum var aksam yemegini yiyemedim 7gibi bi tavuk budu yedim yemek pisirinceye kadar saat dokuz oldu,bende yemedim.simdi karnim ac yemelimi yememelimi bilemefim.aclik hissi yagvdeoolamaya sebeo oluyirmus dimi

Merhaba hoşbuldum teşekkür ederim.
Gül ablacım 3 cocuk annesi oldum görüşmeyeli.:)). Ben bile kendime inanamıyorum. Karatay ' a alışığım elbet umarım iyi gidecek. tek handikapım zamansızlık maalesef.
Zariff 4 ayda 12 kilo ve çok zorlanmadan aç kalmadan verdim. Karatay diyetinin en sevdiğim yanı da bu zaten. Sporda ise bazen sadece leslie bazende leslie ve yürüyüş. Bence leslie gayet iyi çalıştırıyor.
Ben bugün
sabah az ceviz ve bir kuru kayısı
öğlen karatay kahvaltısı
akşam semizotu mercimek çorbası 2 kaşık kısır yedim.
sabahta 45 dakika yürüyüş.
İyi akşamlar herkese

Sağol gül Ablacım
Yaşasın karatay
Yoğun bir pazartesi geçirdim, bildirim yapamadım
Ancak 3 4 gün düzenli yürüyüş ve yediklerime dikkat sonrası 1,2 kg gitti bile
Başlangıç için iyi bir motivasyon oldu
Sen nasılsın Ablacım, kızların, oğlun nasıl
İşe yürüyerek gidip gelirdin, dizlerim ağrıyor yazmışsın durum nedir
Öpüyorum

Allah gonlunuze göre yaşamayı nasip etsin, yuvaniz dağılmasın inşallah

Hayırlı olsun bebeginiz
Benim de oğlum 4 aylık, kglarimiz yakın
73,8im ben
Hamilelik öncesi kgnuz kaçtı, benim 73tu inmeme 800 gr kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…