tebrıkler canım...Rumuz: esrasm
Baslangic tarihi: 26.04.2015
Baslangic kilo: 56.400
Gecen hafta: 56.400
Bu hafta: 55
Fark: -1.400
Toplam fark: -1.400
Spor : Pilates
Yas: 25
Boy: 1.65
Hedef: 52-50
canım rejım ıcın dedıklerın dogru ama karatay saglıklı beslenme saglıklı beslenmenın kısıye ne zararı olabılır kı faydasından baska ...Arkadaşlar 3 aylık bebeği olan bir arkadaşım aramıza katılmak istiyor fakat tereddütleri var. Doğumdan 6 ay sonra başlanması gerektiğini ve emzirirken ayda 2 kilo vermek gerektiğini duymuş.
Konuyla ilgili bilgisi olan var mı acaba?
tabiki haklısınız gül hanım ama ben yinede bir sorayım demiştim, teşekkür ederim cevabın için :)canım rejım ıcın dedıklerın dogru ama karatay saglıklı beslenme saglıklı beslenmenın kısıye ne zararı olabılır kı faydasından baska ...
Guzel olur ama ben sizler gibi aktif kullanamiyorum.kulube uyeligimi bile kizkardesim yapti.ondan ögreneyim gelince olur canim.ama beni 4 hafta mazur gorunArkadaslar liste yaptik olmadi hftada bir kisi gonullu olsun hu ise basit isey kopyala yapistir hftaya biri yapsin motive olmak icin buyuk bisey dikkate alin lutfennnn orkidesevr haftaya gonullu olsanya belki birincide olursun olmazmi
Madimagi bildiginize gore sivaslisiniz.bildimmiKahvaltımı zor yaptım bugün, zor yedim
benım rahmetli annem yozgatlıydı bende bılırım madımak ı :)Madimagi bildiginize gore sivaslisiniz.bildimmi
yemek zorunda degılsın cnm o tatlı ıstegını bastırmak ıcın yenmelı..yoksa gerek yok ...olmaz sa arsıra kahvltıda az sıyah cekırdeklı kuru uzum yersınKahvaltida gun kurusu kayisisi yerine kuru uzum yesem olurmu az miktarda? Burda bulamiyorum kayisiyi
TATLIM ELLERİNE SAĞLIK NE GÜZEL DÜŞÜNÜP YAOPMIŞSIN SÜPRİZ OLDU BANA DA ...
HEDEFE ULAŞANLAR / SAĞLIKLI BESLENMEYE DEVAM EDENLER
Gul_0663: BAŞLANGIÇ KG: 79.2 HEDEF: 65 ve 60 ŞU ANKİ KİLO: 62.5
Teoson: BAŞLANGIÇ KG: 87 HEDEF: 75 ve 60-65 ŞU ANKİ KİLO: 73
Fmgenc: BAŞLANGIÇ KG: 65.8 HEDEF: 55 ve 53 ŞU ANKİ KİLO: 54
Kedi 83 : BAŞLANGIÇ KG: 50 HEDEF: 47 ŞU ANKİ KİLO: 42.3
Selensu82 : BAŞLANGIÇ KG: 60 HEDEF: 55 ŞU ANKİ KİLO: 52.5
nnaze: BAŞLANGIÇ KG: 65 HEDEF: 60 ve 55 ŞU ANKİ KİLO: 59.1
bluedaisy: BAŞLANGIÇ KG: 54.4 HEDEF: - ŞU ANKİ KİLO: 49.4
Merverasyon:58
05.05.2015 TARİHİ İTİBARİYLE KİLO BİLDIRIM YAPANLAR
cirkinordek:2.100 birincimiz
esrasm:1.400
zynpnr:1000
arzucuk25:700
zarif:500
KILO ALAN
ORKIDESEVERCEYD:100
2 YIL DA 15 KG MU NE KADAR UZUN BIR SURE BEN HASIMATO HASTASI OLMAMA RAGMEN 79 LA BASLADIM 3 4 AYDA 12 KG VERDİM USTELIK DIZLERIMDEN YURUYUSTE YAPAMADIGIM HALDE... SEN O KG YU KURALLARINA GORE YAP 3 AYDA BILE VERIRSIN CANIMHakettim 75 kilo olmusum.bu hafta bildirim yapamadim.haftaya pazartesi Türkiye ye gidecegim.3 hafta kalacagim.insallah dönünce tamamen aranizda olacagim.bir arkadasimla bahse girdik.2 yilda 15 kilo veremezsin dedi.görüsürüz dedim.insallah 2 yıl olmadan bahsi kazanirim.bu arada bir arkadasim sadece benim anlatimlarimla 10 kilo verdi.yaklasik 4,5 ayda.darisi vermek isteyenlerin basina.
CanCanim önce like Allah yardimcin olsun. Ben 24 senelik evliyim.5 sene kaynanamlar ve eltimlerle ayni evde yasadim.cok büyük sıkıntilar cektim.5 sene sonra gorumcem evlendi. Eltimler ayrildi kaynatam vefat etti.o zamana kadar esimle siddetli gecimsizlikte vardi.disardan karisanlar coktu.zamanla sabirla ve dua ile karsimdakilerle savastim.5 sene öncede kaynanam vefat etti.ve tahmin et savasi kim kazandi? Tabikide ben .benden sana tavsiye ya bu deveyi gudeceksin ya bu diyardan gideceksin.her ikisindede cok zor bir hayat seni bekliyor.bence esini seviyorsan mücadele et meydani kimseye birakma.Allaha emanet ol.
OTE="gizemli_1105, post: 40787157, member: 317327"]Gunaydin herkese bikac gundur internet paketm yok bugunde esiminkinden grdm evliligm col kotu gdyr valzm hazr bkliyr esmi cok sevyrm onsuz nasl yasarm blmyrm ama ailesnden yildim artik akrabalar araya fryr ailesyle beraber otryrz evleri ayrmya calscm olmadi bitecekbirkac gundur agladkca hincimi tatlilardan cikariytm butun gunu ac ama tatlilarla gecryrm dua edin bana bz ayrlmayalm ev ayrilsin bi oac gun dahagremeyecem bildirimimi bugubden yapaym
rumuz: gizemli_1105
baslangic tarihu 25.04.2015 (yanlis olabilir bulamadm basladgm tarihi)
baslangic kilom:94.2
gecen haftaki kilom: 92.8
bu haftaki kilom:92.9
fark:+100gram
spor yok hedef once 75 sinra 65
Iyi dilekleriniz ve dualarnz icin tesekkur ederimsaliha cığım girmemeye çalışacağım mı demek istedin,,,,
neden öyle karar aldın cnm...
sensiz buraların tadı olmz ki
canım çok üzüldüm senin adına Allah yardımcın olsun..inşallah eşin problemleri halledip evi ayırır, ev ayırmak kolay yuva yıkmak zor birde çocuk var galiba ...inşallah Allah gönlüne göre olmasını nasip eder
aramıza hoşgeldiniz
merhaba canım tekrar hoşgeldin
hadi bakalım hayırlısı inşallah bu sefer kalıcı olur
olanlar var canım benim 15.00o yakın üyem var herkes te farklı oluyor
Allah yardımcın olsun. İnşallah hakkında hayırlısı olur bir an önce.
cok tesrkkur ederim insallah hersey yoluna girerAllah yar ve yardımcın olsun güzellikler versin .inşallah esinin ailesiyle aran duzelir herşey hayırlı ve guzel olur sizin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?