Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

canım rejım ıcın dedıklerın dogru ama karatay saglıklı beslenme saglıklı beslenmenın kısıye ne zararı olabılır kı faydasından baska ...

canım rejım ıcın dedıklerın dogru ama karatay saglıklı beslenme saglıklı beslenmenın kısıye ne zararı olabılır kı faydasından baska ...
tabiki haklısınız gül hanım ama ben yinede bir sorayım demiştim, teşekkür ederim cevabın için :)

HEDEFE ULAŞANLAR / SAĞLIKLI BESLENMEYE DEVAM EDENLER

Gul_0663: BAŞLANGIÇ KG: 79.2 HEDEF: 65 ve 60 ŞU ANKİ KİLO: 62.5

Teoson: BAŞLANGIÇ KG: 87 HEDEF: 75 ve 60-65 ŞU ANKİ KİLO: 73

Fmgenc: BAŞLANGIÇ KG: 65.8 HEDEF: 55 ve 53 ŞU ANKİ KİLO: 54

Kedi 83 : BAŞLANGIÇ KG: 50 HEDEF: 47 ŞU ANKİ KİLO: 42.3

Selensu82 : BAŞLANGIÇ KG: 60 HEDEF: 55 ŞU ANKİ KİLO: 52.5

nnaze: BAŞLANGIÇ KG: 65 HEDEF: 60 ve 55 ŞU ANKİ KİLO: 59.1

bluedaisy: BAŞLANGIÇ KG: 54.4 HEDEF: - ŞU ANKİ KİLO: 49.4

Merverasyon:58

05.05.2015 TARİHİ İTİBARİYLE KİLO BİLDIRIM YAPANLAR

cirkinordek:2.100 birincimiz

esrasm:1.400

zynpnr:1000

arzucuk25:700

zarif:500

KILO ALAN
ORKIDESEVERCEYD:100

Hakettim 75 kilo olmusum.bu hafta bildirim yapamadim.haftaya pazartesi Türkiye ye gidecegim.3 hafta kalacagim.insallah dönünce tamamen aranizda olacagim.bir arkadasimla bahse girdik.2 yilda 15 kilo veremezsin dedi.görüsürüz dedim.insallah 2 yıl olmadan bahsi kazanirim.bu arada bir arkadasim sadece benim anlatimlarimla 10 kilo verdi.yaklasik 4,5 ayda.darisi vermek isteyenlerin basina.

Bu arada 3 gün camide kermes vardi.10 saat orda calistim.cılkım cikti.ne yemekler vardi.döner, adana, lahmacun, gözleme, manti, icli köfte, cesit cesit tatlilar pastalar.yanimda hapur hupur yediler.tek lokma bile yemedim.cami benim evin yaninda oldugu icin yemek zamani eve geldim.

Arkadaslar liste yaptik olmadi hftada bir kisi gonullu olsun hu ise basit isey kopyala yapistir hftaya biri yapsin motive olmak icin buyuk bisey dikkate alin lutfennnn orkidesevr haftaya gonullu olsanya belki birincide olursun olmazmi

Arkadaslar liste yaptik olmadi hftada bir kisi gonullu olsun hu ise basit isey kopyala yapistir hftaya biri yapsin motive olmak icin buyuk bisey dikkate alin lutfennnn orkidesevr haftaya gonullu olsanya belki birincide olursun olmazmi
Guzel olur ama ben sizler gibi aktif kullanamiyorum.kulube uyeligimi bile kizkardesim yapti.ondan ögreneyim gelince olur canim.ama beni 4 hafta mazur gorun

GÜNAYDIN!
Dün yediklerim
08.00
2 kaşık z.yağı içtim
2 haşlanmış yumurta (kayısı)
1 kase salata z.yağlı, sirkeli
yarım çay bardağı ceviz
avuçiçi kadar peynir

Kullandığım z.yağı soğuk sıkım, sirke ev yapımı

Ne yazık ki 12.30 gibi acıktım. Uzun zamandır kötü beslediğim için insülin duzenım bozuk
2 kibrit kutusu peynir yedim, yanında açık çay

16.30
Madımaklı yoğurt 1 kase
1 tabak kabak yemeği
1 avuç kuruyemiş

1,5 litre su
30 dk yürüyüş

TATLIM ELLERİNE SAĞLIK NE GÜZEL DÜŞÜNÜP YAOPMIŞSIN SÜPRİZ OLDU BANA DA ...

2 YIL DA 15 KG MU NE KADAR UZUN BIR SURE BEN HASIMATO HASTASI OLMAMA RAGMEN 79 LA BASLADIM 3 4 AYDA 12 KG VERDİM USTELIK DIZLERIMDEN YURUYUSTE YAPAMADIGIM HALDE... SEN O KG YU KURALLARINA GORE YAP 3 AYDA BILE VERIRSIN CANIM

Can
05, post: 40787157, member: 317327"]Gunaydin herkese bikac gundur internet paketm yok bugunde esiminkinden grdm evliligm col kotu gdyr valzm hazr bkliyr esmi cok sevyrm onsuz nasl yasarm blmyrm ama ailesnden yildim artik akrabalar araya fryr ailesyle beraber otryrz evleri ayrmya calscm olmadi bitecek birkac gundur agladkca hincimi tatlilardan cikariytm butun gunu ac ama tc

Canim öncelikle Al
atlilarla gecryrm dua edin bana bz ayrlmayalm ev ayrilsin bi oac gun dahagremeyecem bildirimimi bugubden yapaym
rumuz: gizemli_1105
baslangic tarihu 25.04.2015 (yanlis olabilir bulamadm basladgm tarihi)
baslangic kilom:94.2
gecen haftaki kilom: 92.8
bu haftaki kilom:92.9
fark:+100gram
spor yok hedef once 75 sinra 65[/QUOTE][/QUOTE]

Iyi dilekleriniz ve dualarnz icin tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…