Günaydın kızlaar. Buraya bakmadan güne başlayamıyorum iyi mi
Dün akşamdan ceviz ıslatmıştım yatmadan önce içine günkurusu koyacaktım ama sonra düşündümki gün kurusu yumuşar ve ben yiyemem. İlginç bir şekilde yumuşak şeyleri yerken midem bulanıyor benim. Mutlak dişime gelmeli yediğimBazı şeyler hariç. Neyse sabah dedim ki o cevizin suyunu içeyim Canan ablanın önerdiği gibi acıydı 3 yudum anca içebildim. Sonra da kahvaltı hazırlarken deli gibi midem bulandı. Bu suda ıslatıp suyunu içme işi bana göre değil. Dün ip atlamadım ama tibetler tamam. Bugün tartıya çıktım eksileri gördüm dur bakalım cumaya kadar ne olacak
Gül ablacım; dün telden girdim mesaj yazamadım ,çok beğendim..Ahşap beyaz bir beşiğe nasıl da güzel yakışır..Güle güle kullanılsın..
Eğer uygun görürseniz bebeğime bende mobilya filan alıcam,son aylara doğru süslerim de burda paylaşırım inşallah..
Bugün daha iyiyim,ama kilo almadım hala ..Akşamda çok az yedim,üşütmenin etkisinden sanırım içime bir şey oturdu sanki engelliyor,ayva yicektim yiyemedim bile :)))
Datçadan zeytinyağı siparişini de verdim. :) En uygun fiyat oradaki geldi. Bakalım ne zaman gelecek.
kahvaltısız karatay olmaz günün temeli atılıyor karatayla....zorda kalıp yapılamzsa kuruyemişlerle geçiştirin
öğlen yemeği iyiama 14 teki olmamış ara öğünümüz yok
akşamda yi yoğurtta eklemeye çalışın zayıflatma etkisi var
günaydın canımmm
topiğimizin bağımlılık yapmasına sevindim,
ben neden bağımlılık yaptığını biliyorum....senin gibi güzel, candan, sevgi dolu, hoşsohbet arkadaşlarımız olduğu için
gözünaydın canım bol eksiler
Datçadan zeytinyağı siparişini de verdim. :) En uygun fiyat oradaki geldi. Bakalım ne zaman gelecek.
yoğurdumu akşam yemeğine eklersem birde kahvaltı hep yaparsam tam olacak :)
Dün akşam menümu yazamamistim
Sabah kkk sütlü kahve ile ve cayla birlikte
Arada sütlü kahve ve kuruyemis
Aksam çorba,bulgur pilavi turşu yoğurtve azicik etli taze fasulye
Su 2 litreyi anca bulmustur
Spor yokk
sabah 07,30 1 bardak süt
Öğlen 12.00 Ezogelin Çorba, Kıymalı Ispanak, Yoğurt, Salata
Akşam 2 tane lahmacun, 3adet Çiğ köfte Bol Yeşillik. (Çok mu oldu :26:
Gün su fazla içemedim 1lt ancak içmişimdir. 3fincan işyerinde limonlu yeşilçay içiyorum Hergün. (tarçın karanfilde ekliyorum)
Pazartesiden beri bir çaya başladım Akşamları 2 fincan (Mısır püskülü, kiraz sapı, biberiye, funda yaprağı, tarçın)
Dün akşam menümu yazamamistim
Sabah kkk sütlü kahve ile ve cayla birlikte
Arada sütlü kahve ve kuruyemis
Aksam çorba,bulgur pilavi turşu yoğurtve azicik etli taze fasulye
Su 2 litreyi anca bulmustur
Spor yokk
sabah 07,30 1 bardak süt
Öğlen 12.00 Ezogelin Çorba, Kıymalı Ispanak, Yoğurt, Salata
Akşam 2 tane lahmacun, 3adet Çiğ köfte Bol Yeşillik. (Çok mu oldu :26:
Gün su fazla içemedim 1lt ancak içmişimdir. 3fincan işyerinde limonlu yeşilçay içiyorum Hergün. (tarçın karanfilde ekliyorum)
Pazartesiden beri bir çaya başladım Akşamları 2 fincan (Mısır püskülü, kiraz sapı, biberiye, funda yaprağı, tarçın)
günaydın canım
teşekkür ederim canım, benimki hırkadan dönme evdeki ipleri değerlendirmek için uydurulmuş bişey, direk o amaçla başlasaydım tek renk incili süslü püslü yapardım ben bayılırım süslü şeylere inşallah onlarıda hamile kaldıkları zaman yaparım, hayırlısı ile allah kısmet edip evlensinler vakti gelince hayırlı evlatları olsun o işler kolay işler,,,,,
ALLAH' ım önce bu topikte isteyen herkese sonra benim çocuklarıma sonra da bütün isteyenlere hayırlı hamilelikler ve hayırlı evlatlar nasip etsin
canım tabiiki paylaşabilirsin, Karatay'ın yanısıra mutluluğumuzu, sıkıntılarımızı, sevinçlerimizi, yaptığımız elişlerini herşeyi paylaşabilirsiniz onlarda bir nevi motivasyon hepimize , karatayda stres olmamalı biz saydığım şeyleri paylaştıkça mutlu olacağımız için streste kalmayacak
mesela ekin 5 şişle ciciler örüyor onları paylaşabilir ....
Bende kardeşime sipariş veriyorum sagolsun zeytin yapar gonderir zeytinyagi gonderir. .izmirde oturuyor.tanidigi bildigi komsulari var onlardan tedarik ediyor. .karataya basladiktan sonra z.yagi dayanmiyor..15 tatile yine siparis verdim
lahmacunun büyüklüğüne bağlı tabak lahmacunsa 2 tamam daha büyükse zayıflama zamanı fazla ...
yeşil çayın 2 si karar 3 ü zarar canım...canan hoca böbreklere zarar verir diyor
Merhaba
Aksamlari ictiginiz çayı kendiniz mi hazirliyorsunuZ yoksa hazir sallama caylardan bi cesit mi kullaniyorsunuz
Hepside çok etkili bitkiler...bende kullanmak istiyorum tek tek hazirlamaya çok useniyorum bir iki yapip sonra sıkıliyorum
aynen yaa... eskiden 1 lt alırdım gıdım gıdım kullanırdım...şimdi bardak bardak kullanıyorum tenekede 5 lt alıyorum bitmeden bi daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?