Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

günaydın canımmm

topiğimizin bağımlılık yapmasına sevindim,

ben neden bağımlılık yaptığını biliyorum....senin gibi güzel, candan, sevgi dolu, hoşsohbet arkadaşlarımız olduğu için

gözünaydın canım bol eksiler

Son düzenleme:

günaydın canım

teşekkür ederim canım, benimki hırkadan dönme evdeki ipleri değerlendirmek için uydurulmuş bişey, direk o amaçla başlasaydım tek renk incili süslü püslü yapardım ben bayılırım süslü şeylere inşallah onlarıda hamile kaldıkları zaman yaparım, hayırlısı ile allah kısmet edip evlensinler vakti gelince hayırlı evlatları olsun o işler kolay işler,,,,,

ALLAH' ım önce bu topikte isteyen herkese sonra benim çocuklarıma sonra da bütün isteyenlere hayırlı hamilelikler ve hayırlı evlatlar nasip etsin

canım tabiiki paylaşabilirsin, Karatay'ın yanısıra mutluluğumuzu, sıkıntılarımızı, sevinçlerimizi, yaptığımız elişlerini herşeyi paylaşabilirsiniz onlarda bir nevi motivasyon hepimize , karatayda stres olmamalı biz saydığım şeyleri paylaştıkça mutlu olacağımız için streste kalmayacak

mesela ekin 5 şişle ciciler örüyor onları paylaşabilir ....

Datçadan zeytinyağı siparişini de verdim. :) En uygun fiyat oradaki geldi. Bakalım ne zaman gelecek.

yoğurdumu akşam yemeğine eklersem birde kahvaltı hep yaparsam tam olacak :)

sabah 07,30 1 bardak süt
Öğlen 12.00 Ezogelin Çorba, Kıymalı Ispanak, Yoğurt, Salata
Akşam 2 tane lahmacun, 3adet Çiğ köfte Bol Yeşillik. (Çok mu oldu :26:

Gün su fazla içemedim 1lt ancak içmişimdir. 3fincan işyerinde limonlu yeşilçay içiyorum Hergün. (tarçın karanfilde ekliyorum)
Pazartesiden beri bir çaya başladım Akşamları 2 fincan (Mısır püskülü, kiraz sapı, biberiye, funda yaprağı, tarçın)

Dün akşam menümu yazamamistim

Sabah kkk sütlü kahve ile ve cayla birlikte

Arada sütlü kahve ve kuruyemis

Aksam çorba,bulgur pilavi turşu yoğurtve azicik etli taze fasulye

Su 2 litreyi anca bulmustur
Spor yokk

Datçadan zeytinyağı siparişini de verdim. :) En uygun fiyat oradaki geldi. Bakalım ne zaman gelecek.

Bende kardeşime sipariş veriyorum sagolsun zeytin yapar gonderir zeytinyagi gonderir. .izmirde oturuyor.tanidigi bildigi komsulari var onlardan tedarik ediyor. .karataya basladiktan sonra z.yagi dayanmiyor..15 tatile yine siparis verdim

kedicik sonunda aldın mı,iyi yapmışsın canım,afiyet olsun ..

bende bu ara sizden esinlenerek sütlü kahve içiyorum :)) sütü içemiyordum,doktorum sütde içmelisin demişti.İçine tarçın da atıyorum arada...işyerinde de türk kahveli içiyorum :)

lahmacunun büyüklüğüne bağlı tabak lahmacunsa 2 tamam daha büyükse zayıflama zamanı fazla ...

yeşil çayın 2 si karar 3 ü zarar canım...canan hoca böbreklere zarar verir diyor

Son düzenleme:

günaydın canım
arasıra spor yapmamak lazım bende dün yapmadım....

Merhaba
Aksamlari ictiginiz çayı kendiniz mi hazirliyorsunuZ yoksa hazir sallama caylardan bi cesit mi kullaniyorsunuz
Hepside çok etkili bitkiler...bende kullanmak istiyorum tek tek hazirlamaya çok useniyorum bir iki yapip sonra sıkıliyorum

Pazara gittim geldim,benim sütçünün çırağı beni unutmuş..süt getirmemiş,çok özür dilediler..neyse kısmet değilmiş..yumurtalarımı aldım..
Haftaya sütü unutmazlar inşallah..söz verdi bana bahara doğru da keçi sütü getircek..Sebzelerimi aldım..
Isırgan da getirmiş,ben çok severim.yemeğini yapıcam..

Merar ettin değil Gül abla

Bende kardeşime sipariş veriyorum sagolsun zeytin yapar gonderir zeytinyagi gonderir. .izmirde oturuyor.tanidigi bildigi komsulari var onlardan tedarik ediyor. .karataya basladiktan sonra z.yagi dayanmiyor..15 tatile yine siparis verdim

aynen yaa... eskiden 1 lt alırdım gıdım gıdım kullanırdım...şimdi bardak bardak kullanıyorum tenekede 5 lt alıyorum bitmeden bi daha

lahmacunun büyüklüğüne bağlı tabak lahmacunsa 2 tamam daha büyükse zayıflama zamanı fazla ...

yeşil çayın 2 si karar 3 ü zarar canım...canan hoca böbreklere zarar verir diyor

yeşilçaya dikkat edeceğim teşekkür ederim:) lahmacun büyüktüüüüü

ewet kendim hazırlyorum. bende çok üşeniyordum bu bitkileri alalı baya oldu bir türlü başlayamamıştım. Ama hayatımda hiç olmazdım bir haftadır kabız oldum. Bu çaylar ii geldi. Mısır püskülü ve kiraz sapını bir kavanoza. Diğerlerinide ayrı bir kavanoza koydum. ve baharatların üstüne gözümün önüne artık her akşam içeceğimmm

aynen yaa... eskiden 1 lt alırdım gıdım gıdım kullanırdım...şimdi bardak bardak kullanıyorum tenekede 5 lt alıyorum bitmeden bi daha

zeytinyağını nerden alıyorsunuz ve hangisinden? ben de evlendiğimden beri hep zeytinyağı kullanırım. Kızkardeşim daha önce balıkesirdeydi pazardan köylülerden alırdı çok güzeldi.

Sektör hızla dönüşecek
Tamamlandığında toplam 10 milyon dolarlık yatırım yapılmış olacak. Bina inşasının ardından Almanya’dan bu özel kafesleri getirttiklerini belirten Gülmez, bu sistemin Almanya’da başladığını ve şu an tüm Avrupa genelinde kullanılmaya başlandığını ifade ediyor. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından iyi Tarım Sertifikası almaya hak kazandıklarını ve bunun Türkiye’de bir ilk olduğunu kaydeden Gülmez, şöyle devam ediyor: “2012 yılının başında Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı bir kararname çıkardı. Artık yeni yapılacak kümeslerde, hayvan reformu yapılacak. 2015 yılından itibaren ise eski kümesler tamamen dönüştürülecek. Bu yeni kanunla birlikte sektör çok hızlı dönüşecek. Hatta geçen gün Diyarbakır’dan bir üretici bizim tesisleri ziyaret etti. Çok etkilendi ve kendisi de bunu yapmaya karar verdi. Bunun ilk öncüsü biz olduk ve bundan dolayı çok mutluyuz.”

ALINTIDIR, FİKİRAVCISI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…