• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

okan beyle eşinin sitesi mi? evet o siteyi görmüştüm karatayla ilk tanıştığımda..
bunu öğrendiğim iyi oldu, evet havucu biliyordum pişince şekere dönüyor diye..
bezelye yenebiliyor mu? biliyormusunuz?

bezelye--nohut yiyoruz ama az yenecek
ben havuç konacak yemeklere büyük büyük doğrayıp pişince çıkarıyorum yemiyoruz
okan beylerin sitesinde karatay menüsü diye bir bölüm var orada yemekler,tatlılar,kahvaltılar yoğurt,peynir,tereyağ yapımı....v.b... bir sürü şeyler var oradan da yapılışlarına bakıp fikir edinebilirsin canım

1-2 gün önce burda gülsuyu-zeytinyağ karışımını okumuştum..
Benimde bir kaç önerim var,kedicikle paylaşmıştım burda da yazayım..

Doğal yağ olsa bile göze ,makyaj silme amaçlıda olsa uzmanlar önermiyorlar arkadaşlar..İlerde yağ bezelerine sebep oluyormuş.Yağ çabuk yayıldığı için gözün içerisindeki bir noktaya zararı varmış..
Onun yerine iyi bir markanın su bazlı temizleyiciler var,ben onlardan kullanıyorum...

Gülsuyunu rosen.se marka ben de kullanıyorum ama haftada bir-iki sürüyorum,dolapta tutuyorum..cildi rahatlatmak için..
Sık kullanmak ,hergün tonik gibi kullanmak da gözenekleri açıyormuş..

Bu arada kedicik değirmeni dün buldum..aldım..:52::52:benim tuzlarım daha gelmedi :)))

1-2 gün önce burda gülsuyu-zeytinyağ karışımını okumuştum..
Benimde bir kaç önerim var,kedicikle paylaşmıştım burda da yazayım..

Doğal yağ olsa bile göze ,makyaj silme amaçlıda olsa uzmanlar önermiyorlar arkadaşlar..İlerde yağ bezelerine sebep oluyormuş.Yağ çabuk yayıldığı için gözün içerisindeki bir noktaya zararı varmış..
Onun yerine iyi bir markanın su bazlı temizleyiciler var,ben onlardan kullanıyorum...

Gülsuyunu rosen.se marka ben de kullanıyorum ama haftada bir-iki sürüyorum,dolapta tutuyorum..cildi rahatlatmak için..
Sık kullanmak ,hergün tonik gibi kullanmak da gözenekleri açıyormuş..

Bu arada kedicik değirmeni dün buldum..aldım..:52::52:benim tuzlarım daha gelmedi :)))

ben paylaşmıştım, eski görümcelerim yıllardır öyle kullanıyorlarmış bi yerde duymuşlar
bende deneyecektim evdekiler bitmek üzere.....ikilemde kaldım şimdi:44:

ben paylaşmıştım, eski görümcelerim yıllardır öyle kullanıyorlarmış bi yerde duymuşlar
bende deneyecektim evdekiler bitmek üzere.....ikilemde kaldım şimdi:44:

Gül ablacım; bende uzun zaman badem yağı-zeytinyağı kullanıyordum göz makyajını silmek için,öyle durunca bıraktım..
Farklı farklı bişeyler daha söylediler ama telafuz edemiyorum şimdi..göz çevresi yumuşak olduğu için ilerki yıllarda sarkmalara da sebep oluyormuş..

herkes bişey diyor ,ikilemde kalmamız normal..

Gül ablacım; bende uzun zaman badem yağı-zeytinyağı kullanıyordum göz makyajını silmek için,öyle durunca bıraktım..
Farklı farklı bişeyler daha söylediler ama telafuz edemiyorum şimdi..göz çevresi yumuşak olduğu için ilerki yıllarda sarkmalara da sebep oluyormuş..

herkes bişey diyor ,ikilemde kalmamız normal..

gündüz programlarında TV lerde çıkan yaşlı bir bayan var, birkaç kere denk geldi herşeyi bitkisel yapıyor ciltle ilgli saçla ilgili falan o anlatıyordu ama not almamışım ....sitesi vardı ürünleri yapıp satıyor incelemiştim onu bulmak lazım onda tarifleri var

dünkü menüm
sabah kahvaltı yapamadım.
öğlen 12.00 domates çorbası, balık salata, helva
ara öğün 14.00 küçük bir kase yoğurt
akşam 19.00 etli kuru fasülye, soğan salatası, yeşil salata

dünkü menüm
sabah kahvaltı yapamadım.
öğlen 12.00 domates çorbası, balık salata, helva
ara öğün 14.00 küçük bir kase yoğurt
akşam 19.00 etli kuru fasülye, soğan salatası, yeşil salata

kahvaltısız karatay olmaz günün temeli atılıyor karatayla....zorda kalıp yapılamzsa kuruyemişlerle geçiştirin
öğlen yemeği iyiama 14 teki olmamış ara öğünümüz yok
akşamda yi yoğurtta eklemeye çalışın zayıflatma etkisi var

iyi akşamlar herkese..

sizede iyi akşamlar..

Şu an kıtlık sinyalleri alıyorum.:)))

kedicik hemen yemelisin..beyne kıtlık sinyali gitmemesi lazım :)))

Sabah ,yarım yumurta ile yarım kkk bu defa kayısıda yedim..tam olarak bitirmedim..

Arada şekersiz türk kahvesi-bol su

Öğlen,1 kaşık bezelye,2-3 çatal döner -maydonoz-ayran

sütlü türk kahvesi şekersiz

Akşam (birazdan yicem)

Yeşil mercimek çorbası,ıspanak yemeği,kök salatası (beyaz turp-havuç-şalgam ve sarımsağı rendeleyip yoğurt-zeytinyağı ile karıştırdım) 8 olmadan da ayva yemeyi düşünüyorum..

Kendimi patlayacak gibi hissediyorum:125: çok yedim sanırım:37:
Sabah 9:30 kk
Akşam18:00:1 kase tarhana çorbası, 1 tabak kıymalı karnıbahar , 1 kase yoğurt, sirkeli kök salata ve turşu
Üstüne 1 kase çekirdek ve 1 mandalina:17:
Arada 1 kaşık tadıma bakmak için yoğurt, 2 kupa sütlü filtre kahve, 1 kupa yeşilçay 3 bardak su yatana kadar 2 bardak daha içerim umarım

dünki menün

sabah:56:.....KKK

akşam:56:.... lahmacun isteyecektik kardeşim tantuni olsun dedi yanınada ayran yaptım (lavaşı kağıt kadar inceydi 2 taneye sardıkları halde oklava kadar kalınlığı vardı şaşırdım içine yeşillik te koymuşlar o halde bile incecikti eti sayarakmı koydularki...:9: ben 1 katını açtım diğerininde yarısını kopardım kalan yarımı yedim lahmacun yesektik daha fazla hamurişi yiyecektim:52:) doymadım tabii mercimek çorbası (peynir altı suyuna) ısıttım yedim

spor:8:......leslie3 ve 15 dkk yer hareketleri artistik jimnastik dermişimmmmmmmm:9::9::9:

sizede iyi akşamlar..

kedicik hemen yemelisin..beyne kıtlık sinyali gitmemesi lazım :)))

Sabah ,yarım yumurta ile yarım kkk bu defa kayısıda yedim..tam olarak bitirmedim..

Arada şekersiz türk kahvesi-bol su

Öğlen,1 kaşık bezelye,2-3 çatal döner -maydonoz-ayran

sütlü türk kahvesi şekersiz

Akşam (birazdan yicem)

Yeşil mercimek çorbası,ıspanak yemeği,kök salatası (beyaz turp-havuç-şalgam ve sarımsağı rendeleyip yoğurt-zeytinyağı ile karıştırdım) 8 olmadan da ayva yemeyi düşünüyorum..

afiyet olsun canım bebişe yarasınnnn

Kendimi patlayacak gibi hissediyorum:125: çok yedim sanırım:37:
Sabah 9:30 kk
Akşam18:00:1 kase tarhana çorbası, 1 tabak kıymalı karnıbahar , 1 kase yoğurt, sirkeli kök salata ve turşu
Üstüne 1 kase çekirdek ve 1 mandalina:17:
Arada 1 kaşık tadıma bakmak için yoğurt, 2 kupa sütlü filtre kahve, 1 kupa yeşilçay 3 bardak su yatana kadar 2 bardak daha içerim umarım

:9: çekirdek güzeli afiyet olsun

kahvenin yanında çikolatayı unutmuşsun:9::9::9:

Eve geldim, hemen yemeklere saldırdım. :)

SALI
Sabah 5 tibet egzersizi (10 dk. sürüyor. Çakralara, endokrin bezlerine vs… etki eden egzersizlerdir)

KAHVALTI 08:10
Köy peyniri
Mandalina 1 ad.
Kaymak
8 ad. siyah zeytin
Badem

13:37
Badem

19:10-19:45
Karalahana çorbası ( 2 büyük kase)
Yeşil mercimek yemeği
Keten tohumlu yoğurt (1,5 kase)

Karbonatlı Su
SU

Bugün spor günüm.

Son düzenleme:
Selamm herkese biraz okudum yeni gelen arkadaslar hosgeldinizz
Cilt bskini konuşulmus bende argan yagi kullaniyorum ecosert sertifikalı yag bezesi yapmadi bende
Kedicik Pure beaty den memnun musun bende white serisini alicam
Gelelim bugun ne yedim
Sabah kkk
Ogle patlicanli et yogurt turp
Aksam piyaz ayran
Derse devamm gorusuruz *_*

:9: çekirdek güzeli afiyet olsun

kahvenin yanında çikolatayı unutmuşsun:9::9::9:
Aşkolsun :27:Unutmadım bikere yemedim. Hem ben çikolatayı sadece türk kahvesiyle yiyorum arada o da sadece 1 küçük parça
:63: pazardan çekirdeği yarım kilo almıştık hafta sonu bitmedi gitti. Bitsede kurtulsam:27:

Back