Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

prensciğim ördüğüm bebek karyola örtüsünü merak ediyordun bu üst kısmın bitmiş hali, kenarlarına trabzan yapacağım içindende kurdele geçirip sarkan kısımlarına tığ ile fırfır yapacağım ama şimdi değil ne zaman torunum olacaksa o zaman, kız olursa pembe kurdela geçirip köşelere fiyonklar yaparım, erkek olursa sadece kurdela geçiririm

Aşkolsun Unutmadım bikere yemedim. Hem ben çikolatayı sadece türk kahvesiyle yiyorum arada o da sadece 1 küçük parça
pazardan çekirdeği yarım kilo almıştık hafta sonu bitmedi gitti. Bitsede kurtulsam

zararı yok faydalı ye gitsin bende unutmasamda alsam ha bu arada çiğ yiyorsun dimiiii

Losyonunu aldım sadece, nemlendirmek için yeterli.

herkese iyi akşamlar aranıza yeni katıldım

İyi akşamlar. Hoşgeldin.

Herşeyi çiğ yemeye alıştım ama çekirdek çiğ gitmiyor abla yaaa:18:

işte bu olmadı...

ben seni çiğ çitliyorsun diye bişey demiyordum

kavrulmuş çekirdek yiyerek direk trans yağ alıyorsun o zaman o çekirdek faydalı değil zararlı oluyor....

karatayı sadece zayıflama için yapmamak lazım sağlıklı beslenme olarak ömür boyu uygulanmalı o zaman hem zayıflanır hem oluşmuş olan hastalıklardan kurtuluruz...

iyi akşamlar arkadaşlarrr... menümü bildireyim yorgun hissediyorum kendmi

sabah 7.20kkk
öğlen 13.00 sabahtan kalan kuruyemiş yoğurt elma dilili
akşam19.30 kuru fasülye yoğurt ve turşu

akşam iş çıkışı eşimin yanına yürüdüm 30dk herhalde leslie yapmam

3lt su bitecek.. gün boyu bitki çayları ve türk kahvesi içildi

ama kavrulmamış çekirdek sadece dalından yeni koparıldığında güzel. Kocam zaten fındık fıstık bademi çiğ alıyorum diye kızıyor çekirdeği çiğ aldırmaz. Neyse bundan sonra yemicem

slm arkadaslar

bugun çok zorlandım karatayda hemde aşırı zorlandım ...dun işim gücüm var diye yemek aklıma bile gelmemişti...sporda yapamadım..yınede ikinci gun de bitti şükür...

dun gece (kızım 10 aylık şu an)kızım 12de yattı.1 de kalktı 2.30 da geri yattı.kzım benı emıyor gecelerı 45 dakıkada bır kalkıyor artık ınsanlıktan çıktım uykuya hasretim inanın.dun gece oturdum agladım.yaklaaşık 7-8 aydır boyle....nısan da işe başlıycam nasıl bırakcam anneme.... nasıl biberona alıştırcam bilmiyorum(biberon kesınlıkle almıyor)...ek gıdayıda çok az az yıyor herşeyı yer ama hep az az....bır kase çorbayı bıtırdıgını bilmem......yıne aglıyo ben kaçtım....kusura bakmayın doldum biraz....yarın görüşmek üzere

merhaba canım
işin zor allah kolaylık versin
her bebek farklı oluyor, yalancı emzikte almıyordur seninki alsa biraz rahatlardın onu emerken uyur kalırdı

iyi gecelerrr nasılsınız
hemen menümü paylaşıyorum
sabah saat 08:00 2 kuru incir
saat 08:30 1 çeri domates 5 yeşil zeytin örgü peynir kırmızı biber 5 etiform( Etiform yasak biliyorum ama peyniri yiyememki öle ekmeksiz ıyyyy en kısa zamanda bunada çözüm bulmalı)

saat 12:30 öğle yemeği yiyemedim çok yogundu ayran içtim sadece
saat 14:30 acıktım malesef 1 dilim ayva (incecikti) 2-3 dilim mandalina 2 dilim portakal
saat 19:00 1 kase yeşil mercimek yemeği 1 kase yoğurt naneli kekikli pulbiberli

veee yaklaşık yarım saat tuğba özayla fıtness yaptım böle işteeeeeeeeeee

Canim cok az ve yanlis seyler yiyorsun boyle olursa gece acikirsin karatay da az yemek yok...kahvalti cok eksik 2 yumurta ve bir cay bardagi kuruyemis yeyince ekmege gerek olmuyor zaten ...kahvaltina hem bunlari ekleyecksin hemde zeytini en az 10 tane ve yesillikte yiyeceksin...bu en az 5 saat tok tutar, 14.30 da da hep meyve yemissin meyve sabah 1 porsiyon olacak ....boyle yersen insulin direnci kirilmaz..19.00 da yediginde cok az bununla sabaha kadar dayanilmaz....bu diger rejimler gibi degil ac kalinmayacak

Bu saate kadar oturdum ama spor yapmadim bundan sonra bir gun yapip bir gun yapmayacagim kedi nin sporla ilgili alintisindan etkilendim kas yirtilmasi olmasin havalar isininca hergun yururum

Bugünde 30'lu paket buldum, aynı firmanın farklı markası. Sitesinde şöyle yazıyor.

Green Ranch ile Türkiye' de bir ilki gerçekleştirdik ve tavuklarımızı ufacık kafeslerde değil "cage free" yani kafessiz kümeslerde beslemeye başladık. Hayvan refahına uygun büyüttüğümüz tavuklarımız, özgürce gezip, eşelenip tüneyerek doğal davranışlarını gösterebiliyorlar. Yaşam şartları doğaya uygun olan tavuklarımızın yumurtaları da bir o kadar sağlıklı oluyor.

Fiyatı diğer markasına göre daha uygun. 8'lisi 8.85 tl'ye almıştım. 30'lu green ranch'in fiyatı:12.90
Köy yumurtası bulamayanlar için seçenek olabilir. :) Benim gibi.

Son düzenleme:
Günaydın kızlaar. Buraya bakmadan güne başlayamıyorum iyi mi
Dün akşamdan ceviz ıslatmıştım yatmadan önce içine günkurusu koyacaktım ama sonra düşündümki gün kurusu yumuşar ve ben yiyemem. İlginç bir şekilde yumuşak şeyleri yerken midem bulanıyor benim. Mutlak dişime gelmeli yediğim Bazı şeyler hariç. Neyse sabah dedim ki o cevizin suyunu içeyim Canan ablanın önerdiği gibi acıydı 3 yudum anca içebildim. Sonra da kahvaltı hazırlarken deli gibi midem bulandı. Bu suda ıslatıp suyunu içme işi bana göre değil. Dün ip atlamadım ama tibetler tamam. Bugün tartıya çıktım eksileri gördüm dur bakalım cumaya kadar ne olacak

Gül ablacım; dün telden girdim mesaj yazamadım ,çok beğendim..Ahşap beyaz bir beşiğe nasıl da güzel yakışır..Güle güle kullanılsın..
Eğer uygun görürseniz bebeğime bende mobilya filan alıcam,son aylara doğru süslerim de burda paylaşırım inşallah..

Allah yardımcınız olsun..En zor zamanlarınız bol bol dua okuyun üzerine..İnşallah düzene girer..Bende mayısdan sonra bebeğimi kucağıma alıcam tahmin edebiliyorum.

Afiyet olsun kedicik..ben pazardan alıcam bugün yine :))Pazardan süt de alıcam bakalım ,akşam anlarız nasıl olduğunu..

Günaydın herkese..

Bugün daha iyiyim,ama kilo almadım hala ..Akşamda çok az yedim,üşütmenin etkisinden sanırım içime bir şey oturdu sanki engelliyor,ayva yicektim yiyemedim bile :)))

bu içlerinde en iyisi gibi geldi bana bende gezen tavuk bulamadan önce MİGR.S tan bundan alıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…