herkese iyi akşamlar aranıza yeni katıldım
AşkolsunUnutmadım bikere yemedim. Hem ben çikolatayı sadece türk kahvesiyle yiyorum arada o da sadece 1 küçük parça
pazardan çekirdeği yarım kilo almıştık hafta sonu bitmedi gitti. Bitsede kurtulsam
Losyonunu aldım sadece, nemlendirmek için yeterli.Selamm herkese biraz okudum yeni gelen arkadaslar hosgeldinizz
Cilt bskini konuşulmus bende argan yagi kullaniyorum ecosert sertifikalı yag bezesi yapmadi bende
Kedicik Pure beaty den memnun musun bende white serisini alicam
Gelelim bugun ne yedim
Sabah kkk
Ogle patlicanli et yogurt turp
Aksam piyaz ayran
Derse devamm gorusuruz *_*
herkese iyi akşamlar aranıza yeni katıldım
zararı yok faydalı ye gitsin bende unutmasamda alsam ha bu arada çiğ yiyorsun dimiiii
Herşeyi çiğ yemeye alıştım ama çekirdek çiğ gitmiyor abla yaaa:18:
işte bu olmadı...
ben seni çiğ çitliyorsun diye bişey demiyordum
kavrulmuş çekirdek yiyerek direk trans yağ alıyorsun o zaman o çekirdek faydalı değil zararlı oluyor....
karatayı sadece zayıflama için yapmamak lazım sağlıklı beslenme olarak ömür boyu uygulanmalı o zaman hem zayıflanır hem oluşmuş olan hastalıklardan kurtuluruz...
slm arkadaslar
bugun çok zorlandım karatayda hemde aşırı zorlandım ...dun işim gücüm var diye yemek aklıma bile gelmemişti...sporda yapamadım..yınede ikinci gun de bitti şükür...
dun gece (kızım 10 aylık şu an)kızım 12de yattı.1 de kalktı 2.30 da geri yattı.kzım benı emıyor gecelerı 45 dakıkada bır kalkıyor artık ınsanlıktan çıktım uykuya hasretim inanın.dun gece oturdum agladım.yaklaaşık 7-8 aydır boyle....nısan da işe başlıycam nasıl bırakcam anneme.... nasıl biberona alıştırcam bilmiyorum(biberon kesınlıkle almıyor)...ek gıdayıda çok az az yıyor herşeyı yer ama hep az az....bır kase çorbayı bıtırdıgını bilmem......yıne aglıyo ben kaçtım....kusura bakmayın doldum biraz....yarın görüşmek üzere
iyi gecelerrr nasılsınız
hemen menümü paylaşıyorum
sabah saat 08:00 2 kuru incir
saat 08:30 1 çeri domates 5 yeşil zeytin örgü peynir kırmızı biber 5 etiform( Etiform yasak biliyorum ama peyniri yiyememki öle ekmeksiz ıyyyy en kısa zamanda bunada çözüm bulmalı)
saat 12:30 öğle yemeği yiyemedim çok yogundu ayran içtim sadece
saat 14:30 acıktım malesef1 dilim ayva (incecikti) 2-3 dilim mandalina 2 dilim portakal
saat 19:00 1 kase yeşil mercimek yemeği 1 kase yoğurt naneli kekikli pulbiberli
veee yaklaşık yarım saat tuğba özayla fıtness yaptım böle işteeeeeeeeeee
prensciğim ördüğüm bebek karyola örtüsünü merak ediyordun bu üst kısmın bitmiş hali, kenarlarına trabzan yapacağım içindende kurdele geçirip sarkan kısımlarına tığ ile fırfır yapacağım ama şimdi değil ne zaman torunum olacaksa o zaman, kız olursa pembe kurdela geçirip köşelere fiyonklar yaparım, erkek olursa sadece kurdela geçiririm
Eki Görüntüle 907374 Eki Görüntüle 907373
slm arkadaslar
bugun çok zorlandım karatayda hemde aşırı zorlandım ...dun işim gücüm var diye yemek aklıma bile gelmemişti...sporda yapamadım..yınede ikinci gun de bitti şükür...
dun gece (kızım 10 aylık şu an)kızım 12de yattı.1 de kalktı 2.30 da geri yattı.kzım benı emıyor gecelerı 45 dakıkada bır kalkıyor artık ınsanlıktan çıktım uykuya hasretim inanın.dun gece oturdum agladım.yaklaaşık 7-8 aydır boyle....nısan da işe başlıycam nasıl bırakcam anneme.... nasıl biberona alıştırcam bilmiyorum(biberon kesınlıkle almıyor)...ek gıdayıda çok az az yıyor herşeyı yer ama hep az az....bır kase çorbayı bıtırdıgını bilmem......yıne aglıyo ben kaçtım....kusura bakmayın doldum biraz....yarın görüşmek üzere
Eki Görüntüle 907796 Eki Görüntüle 907797 Eki Görüntüle 907798 Eki Görüntüle 907799
Bugünde 30'lu paket buldum, aynı firmanın farklı markası. Sitesinde şöyle yazıyor.
Green Ranch ile Türkiye' de bir ilki gerçekleştirdik ve tavuklarımızı ufacık kafeslerde değil "cage free" yani kafessiz kümeslerde beslemeye başladık. Hayvan refahına uygun büyüttüğümüz tavuklarımız, özgürce gezip, eşelenip tüneyerek doğal davranışlarını gösterebiliyorlar. Yaşam şartları doğaya uygun olan tavuklarımızın yumurtaları da bir o kadar sağlıklı oluyor.
Fiyatı diğer markasına göre daha uygun. 8'lisi 8.85 tl'ye almıştım. 30'lu green ranch'in fiyatı:12.90
Köy yumurtası bulamayanlar için seçenek olabilir. :) Benim gibi.
Eki Görüntüle 907796 Eki Görüntüle 907797 Eki Görüntüle 907798 Eki Görüntüle 907799
Bugünde 30'lu paket buldum, aynı firmanın farklı markası. Sitesinde şöyle yazıyor.
Green Ranch ile Türkiye' de bir ilki gerçekleştirdik ve tavuklarımızı ufacık kafeslerde değil "cage free" yani kafessiz kümeslerde beslemeye başladık. Hayvan refahına uygun büyüttüğümüz tavuklarımız, özgürce gezip, eşelenip tüneyerek doğal davranışlarını gösterebiliyorlar. Yaşam şartları doğaya uygun olan tavuklarımızın yumurtaları da bir o kadar sağlıklı oluyor.
Fiyatı diğer markasına göre daha uygun. 8'lisi 8.85 tl'ye almıştım. 30'lu green ranch'in fiyatı:12.90
Köy yumurtası bulamayanlar için seçenek olabilir. :) Benim gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?