Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Herkese Günaydın topik çok sessizz
dünkü menümü yazayım bayadır bildirim yapamıyordum
sabah: kkk
öğle: 1 tabak karışık kızartma ( patates hariç çiğden fırında yapılmış yağsız)
bol yoğurt
akşam: 1 kepçe yoğurt çorbası
2 kaşık sebzeli et (fırında pişti)
artık porsiyonlarımı da azalttım yanlış anlaşılmaması için açıklayayım Karatayla alakası yok bu durumun Karatayla doya doya yiyoruz benim kilom az ideal kiloma yakın olduğum için veremiyorum erken kalktığım için 3 öğün yiyorum hem öğle hem de akşam yemek bana yaramıyor sanırım o yüzden de kilo veremiyor olabilirim diye akşamları azaltma yoluna gidicem bakalım işe yarayacak mı ????
Bidee havalar düzeleli 1 haftadır akşam yemekten sonra 1 saat yürüyorum
Herkese kolay gelsin şimdiden iyi haftasonlarııı

Herkese Günaydınnn
bayadır girememiştim ama takip ediyorum sizi :) bu bikaç gündür diyetime dört elle sarıldım bu sefer çok kararlıyım inş Hazirana kadar 2 3 kilo vericem ve hedefime ulaşacağım
dört elle sarıldım dediğine göre bi kaçamak oldu gibi
kahvaltın az canım
yumurta 2 olacak
zeytın en az 10 tane ve yagda olacak
bizde peynir de kk yok avuc ıcı kadar en az
ceviz buyukse 5-6 kucukse 6.7 denk gelıyor
bıber yok henuz
yesıllık ve renklı eklemelısın
karatayı dıyet olarak uygulayıp bırakınca kg alınır ...saglıklı beslenme olarak uygularsan kg derdı ortadan kalakr canım
kahvaltıda zeytın yok
kuruyemıs yıok
tavuk serbest gezen degılse yemıyoruz
kabak mevsımı degıl yemıyoruz
aksam kuruyemıs yok canım
salatalık henuz kullanmıyoruz
senın dedıgın sasy su içine zencetfilde ekleniyor yazın yapıyorum ara sıra ben
Selam arkadaşlar, daha sık yazmaya çalışacağım yoksa ipin ucu kaçıyor.. Dün tam olarak kaçamaksız bir gün geçirdim, bu sabah da güzel bir kk yaptım, akşam yemeğe davetliyiz bakalım ne olacak..
selam canım
etli şeyleri ve sallatayı ye sadece canım...çorbada bıle un vardır

gunaydın canım

öğlen yiyenın aksam az yemesı lazım zaten

sabak krllar gıbı öğlen lordlar gibi akşamda fakırler gıbı yeyın dıyor karaty hocamız

Hayırlı Cumalar,

Dün akşam 3 tane çupra fırın balık, az salata , 3-4 ceviz
Öğlen mini bir kaçamak yaptım yemekhanede 2 parmak kdr ıspanaklı börek yedim 12 günde tek kaçamağım.

Akşam 1 saat tempolu yürüyüş, dün öğlen 30 dk öğle arası gezinti.

Sabah kkk :)

kaçamagın mını mınnacıgı olmaz canım sen hakettın bunu :)

her kaçamk basa dönderır bılıyorsun kg almak onemlı degıl ınsulın dırencını kıramamak onemlı ...kaçamaksız kır sonra arada bır yer 5 km yurursun canım

oy oy cook mutluyum . memleketteyim ya tereyağ çökelek derken çekilmiş kayatuzu bulgur kuru fasulye aldım . yaza kadar yetecek kadar . kvm kısırlık bulgur da verdi köyden gelmiş.

motivasyon için yazayim . annemlerin mahallede de kv mahlallede de çok güzel geri donutler aldım. akşam bi teyze manken gibi olmussun dedi. herkese diyorum beyaz saçlı dr canan karatay dieti diye . :))

NE GÜZEL AFİYETLE YE CANIM..

Selamlar,
belki hatirlarsiniz ben bi hafta kadar karatay beslenmesi uygulamis ama regl öncesi vs derken bi alıp bi vermistim. Bi haftadir memleketteydik, tamamen birakmistim. Zaten tam dikis tutturamamis olmak motivasyonumu yok etmisti.Bugun tekrar basladim. mayis ortasinda umreye gidicez kismetse. O zamana kadar insaallah biraz kilo vermis ve incelmis olmayı umuyorum ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…