dört elle sarıldım dediğine göre bi kaçamak oldu gibiHerkese Günaydınnn
bayadır girememiştim ama takip ediyorum sizi :) bu bikaç gündür diyetime dört elle sarıldım bu sefer çok kararlıyım inş Hazirana kadar 2 3 kilo vericem ve hedefime ulaşacağım
kahvaltın az canımGünaydın Arkadaşlar,
Bugün 10. günümü tamamladım. Kaçamak hiç yapmadım 2.900 gr verdim çok mutluyum, kızımda % 80,90 yapıyor, oda 5,6 günde 2,5 kg verdi bırak diyorum tatilde yaparsın karne gününe hazırlanıyormuş:)
Kahvaltım 1 yumurta, 3 zeytin, 1 kk ezine peynir, 4 ceviz, az nane, yarım kapya biber
karatayı dıyet olarak uygulayıp bırakınca kg alınır ...saglıklı beslenme olarak uygularsan kg derdı ortadan kalakr canımBu arada fırsat buldukça yazmaya karar verdim, fırsat buldukça da geçmişe dönüp okumaya çalışıyorum. 3 yıl öncede yine Karatayla 7 kg vermiştim, başka hiç bi diyet beton gibi metobolizmama işlemiyor. Karatayla mutluyum :)
kahvaltıda zeytın yokgünaydın günaydın :)
kızlar hepinizi iyi görmek ne güzel..
dün kü menümü yazayım hemen:
sabah: karatay kahvaltısı; 2 yumurta, yeşillik, peynir, bir avuç peynir
öğle: tavuk acı soslu, salata..(dışarıda yiyorum yemeklerimi.. pilav ve patates yerine salata koydurdum)
akşam: yoğurt çorbası (bulgur vardı içinde) ve bol yoğurtlu kabak yemeği.. bir avuç badem.
salatalık henuz kullanmıyoruzbir de detoks suyu yaptım kendime.. bi arkadaşım önerdi o sürekli spor yaptığı için eminim terle zaten zararlı maddeleri atıyordur ama bana yine de yapmamı söyledi.. karaciğeri biraz rahatlatalım..
hem karataya da çok uygun..
2 litre su için 2 limon (dikine kesilmiş olacak) 2 salatalık julyen doğranacak biraz da taze nane.. bütün gece ağzı kapalı bir şekilde bekleyecek.bütün gün su yerine bunu tüketicm..
yarın da maydonoz kürü öğrenip gelcm buraya...
not: şimdi kadınlar klubu portalda göbek eriten formul diye vermiş benim detooksu.. yapalım erisin gitsin şunlar :)
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/diyet/gobek-eriten-diyet-icecekler-nelerdir-91804.html
selam canımSelam arkadaşlar, daha sık yazmaya çalışacağım yoksa ipin ucu kaçıyor.. Dün tam olarak kaçamaksız bir gün geçirdim, bu sabah da güzel bir kk yaptım, akşam yemeğe davetliyiz bakalım ne olacak..
gunaydın canımHerkese Günaydın topik çok sessizz
dünkü menümü yazayım bayadır bildirim yapamıyordum
sabah: kkk
öğle: 1 tabak karışık kızartma ( patates hariç çiğden fırında yapılmış yağsız)
bol yoğurt
akşam: 1 kepçe yoğurt çorbası
2 kaşık sebzeli et (fırında pişti)
artık porsiyonlarımı da azalttım yanlış anlaşılmaması için açıklayayım Karatayla alakası yok bu durumun Karatayla doya doya yiyoruz benim kilom az ideal kiloma yakın olduğum için veremiyorum erken kalktığım için 3 öğün yiyorum hem öğle hem de akşam yemek bana yaramıyor sanırım o yüzden de kilo veremiyor olabilirim diye akşamları azaltma yoluna gidicem bakalım işe yarayacak mı ????
Bidee havalar düzeleli 1 haftadır akşam yemekten sonra 1 saat yürüyorum
Herkese kolay gelsin şimdiden iyi haftasonlarııı
kedi cik naber canım...özeltiyorsun kendini bi varsın bi yoksun sensiz tadı olmuyor biliyorsun canımGünaydın...
Hayırlı Cumalar,
Dün akşam 3 tane çupra fırın balık, az salata , 3-4 ceviz
Öğlen mini bir kaçamak yaptım yemekhanede 2 parmak kdr ıspanaklı börek yedim12 günde tek kaçamağım.
Akşam 1 saat tempolu yürüyüş, dün öğlen 30 dk öğle arası gezinti.
Sabah kkk :)
ceviz va kayısı akşam olmaz canım proteınlı bıseyler yemen gerekırgünaydın kızlar...
dün kü menüm;
sabah kkk
öğle ; lahmacun ayran
akşam; bir avuç ceviz bir tane kayısı...
veee 76,8 gayat mutlu ve huzurluyum..
her kaçamk basa dönderır bılıyorsun kg almak onemlı degıl ınsulın dırencını kıramamak onemlı ...kaçamaksız kır sonra arada bır yer 5 km yurursun canımOldu abla hemde iyi oldu gevseme oldu kilo verdin diye bugun tartildim 300gramm daha gazla ciktim ve hic kacamak yapmama karari aldim peki bu kilo aldim anlaminami geloyo yoksa bukadar vucut su toplamis olabilirmi gerci internetten baktim 4kiloya kadar fark edermis neyse dur bakalim ne olucak 67den sonra 69lari gormek cok kotu
NE GÜZEL AFİYETLE YE CANIM..oy oy cook mutluyum . memleketteyim ya tereyağ çökelek derken çekilmiş kayatuzu bulgur kuru fasulye aldım . yaza kadar yetecek kadar . kvm kısırlık bulgur da verdi köyden gelmiş.
motivasyon için yazayim . annemlerin mahallede de kv mahlallede de çok güzel geri donutler aldım. akşam bi teyze manken gibi olmussun dedi. herkese diyorum beyaz saçlı dr canan karatay dieti diye . :))
ilk sayfalarımızdan okumaya baslarsan kitaplar gelene kadar fydası olur canımKitabim gelsin bende baslicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?