tebriklerRumuz: yesilyesimm
Başlangıç tarihi:24/03/2015
Başlangıç kilosu: 81,5
Geçen hafta:77,5
Bu hafta:76,7
Fark:-800
Toplam fark:4,8
Spor: bir kaç gün 1,5 saat yürüyüş
Boy: 1,55
Hedef:ilk hedef 72 son hedef 55
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tebriklerRumuz: yesilyesimm
Başlangıç tarihi:24/03/2015
Başlangıç kilosu: 81,5
Geçen hafta:77,5
Bu hafta:76,7
Fark:-800
Toplam fark:4,8
Spor: bir kaç gün 1,5 saat yürüyüş
Boy: 1,55
Hedef:ilk hedef 72 son hedef 55
sonucta vermıssın ya onemlı olan o :) tebrikler cnmRumuz:Arzucuk25
BASLANGI TARIHI:15.12.2014
BASLANGIC KILO:79.600
GECEN HAFTA:69.00
BU HFTA:67.200
FARK:1.800
TOPLAM FARK:12.400
SPOR:IP ATLIYORUM
YAS:25
BOY:1.61
BUNUN HEPSI KILO DEGIL ADETIM BITTIM ADETIM OLMADAN 1.300FAZLA CIKTIM BANA GORE 500GRAMM VERDIM ADET BITTI SISKINLIK GITTI INSALLAH HAFTA 66LARIDA GORURUM
harikasın cnmRumuz: çirkinördek30
Başlangıç tarihi:19/01/2015
Başlangıç kilosu: 80,8
Geçen hafta:71,2
Bu hafta:68,9
Fark:-2,3 kg
Toplam fark: 11,9 kg
Spor: yok...emzirme var
Boy: 1,58
Hedef:ilk hedef 65 ikinci hedef 55
Bu arada listeyi geçen hafta ben yapmıştım bu hafta sıra kimde bilmyrm ama bi bakayım
harıkasın canım tebrık ederım olay budur ıste yoksa karataya uyan yenecek ama kaçamak yapılmayacakGeziye gitmeme rağmen beslenme tarzımı değiştirmedim. Fakat yeterince dengeli beslenmedim. Sebze yemeği, yeşillik, bakliyat ve çorba hiç yoktu mesela. Sabah kahvaltılarında yumurta yoktu. Vardı da renk değiştirene kadar haşlanmış market yumurtası idi, yemedim. Yine de kaçamak yapmadım. Dünden beri sağlıklı beslenme şekline döndüm. Bu sabah kalktığımda bariz bir ödem hissettim. Aşırı yoruldum herhalde ondan oldu. Yarın tartıda biraz daha belirgin bir farklı karşılaşmayı umut ediyorum.
girdi canım sayfada yayınlanmıstı asagılara dogru bakarsıngül abla omega3 indirime girdi mi?
havalar ısınınca yemegı bıraz erkene cekıp yuruyusu artırınca farkeder cnm...ben gecen sene o sekılde vermeye yenıden baslamıstımRumuz: zeze_35
Geçen hafta kilo: 57
Bu hafta: 56.5
Spor: yürüyüş
Regl den dolayı şişmiştim o gitti o kadar
Liste sırası bende değil
afiyet olsun cnm..domates yok henuz ...Günaydın hafta sonu misafirlerim vardı, kaçamaksız atlattım,
Bu sabah omlet, zeytin ve domates koşturmadan kuruyemiş yiyemedim ama acıkmadım hala. An itibariyle 1 kupa yeşil çay 1 lt su cepte, dün akşam 1 saat yürüyüş.
tünaydın tünaydın :)günaydın günaydın :)
selam canım ben iyiyim iş yoğunluğuyla uğraşıyorumselam guzeller nasılsınız. hepinize guzel bir hafta olsun dilerim
bende iim gulum takımda kızlarla yola devam ediyoz bakalımselam canım ben iyiyim iş yoğunluğuyla uğraşıyorum
sen nasılsın
bende iim gulum takımda kızlarla yola devam ediyoz bakalım
sorma saliham anca 75,7 olabildim gramla veriyomburlar pek bi issiz oldu sen de gittin. ne yaptın kac kg oldun ablacim:)