sen baskalarını dınleme her kafadan bırses cıkar sadece karataya uy yeter canımÇok sağol gül abla.mercimek bence protein ama bazı arkadaşlar karbon. Diye proteinin yaninda yeme diyince kafam karisti
biz eylül den beri yemiyoruz canım olmaz ki diye bişey yok oldurmak zorundayız sağlıgımız herseyden onemlıayy salatalık falan yemeden de olmuo ki
iş yerinde ne bulursak onu söylüyorz. belki biraz un vardır emin olamadım..
seb hemde kaç çanta hakettın..ne çabuk özledin zararlı şeyleri canımbir de ben kafama bir çanta yesem fena olmaz.. dün akşam ne güzel sadece mercimek çorbası, salata ve yoğurt yiyerek günü kapattım..
1 saat tempolu yürüdüm..
bugün sabah ne yaptım? arkadaşımla kahvaltıya gittim
bal- reçel ekmek hepsinden yedim.. gerçi özlemişim biraz ama..
Arzucuk o ara sankı kaçamak oldu gibi topla kendını canıBen motivasyonumu kaybettim irademi kaybettim sanirim bu hafta 1.3cikmam beni mag etti bide bugun adet oldum buda onun sisginligiydi sanirim noye boyle oldu yaaaa offff
aramıza hosgeldınızMerhabalar uzun süredir takipteyim, 9 gündür de diyeti yapıyorum. 2. kg gitti. Devam şartını sağlayamam diye, yarışmaya katılmadım. Bir sorum var cevaplarsanız sevinirim. Kaçamaksız 21 günün sırrı var mı, 21 günden sonra diğer tura kadar az kaçamak yapılabiliyor mu? Kaç gün ara verilebilir?
ne güzel her imkan var herseyler yapılıyor bundan iyisi yok...tebrikler size herseyı de yapıyorsunuz ve azımlısınızGünaydın hanımlar, nasıl gidiyor Karatay diyetiniz? Ben dün harika bir gün geçirdim, ne bir açlık, ne bir tatlı krizi, ne de bir baş ağrısı... Bu sabah ta malum kahvaltımı yaptım. Benim en büyük avantajım ne biliyor musunuz? Bir Egeli olarak zaten yıllardır sızma ve taş sıkma zeytinyağı ve tereyağı dışında yağ kullanmam, yumurta köy yumurtası, yoğurdumu kendim mayalarım ve hatta düzenli olarak kefirimi de kendim mayalar ve tüketirim. Tarhanamı, turşumu, salçamı kendim yaparım .boool sebze, yeşillik ve kuruyemiş tüketirim. Bu diyet benim için hiç zor olmuyor.Sadece glisemik indeksi yüksek gıdaları soframdan kaldırdım ve olay bitti. Sporu da düzenli yapan biriyim. hal böyle olunca bu diyetle ciddi bir kilo kaybı umuyorum. Korktuğum gibi bir açlık hissetmiyorum. Aslına bakarsanız 64-65 kg. arasında idim. Fakat ne yazık ki 2 ay kullandığım hormon ilaçları beni davul gibi yaptı. neyse artık önümüzdeki maçlara bakacağız
Oldu abla hemde iyi oldu gevseme oldu kilo verdin diye bugun tartildim 300gramm daha gazla ciktim ve hic kacamak yapmama karari aldim peki bu kilo aldim anlaminami geloyo yoksa bukadar vucut su toplamis olabilirmi gerci internetten baktim 4kiloya kadar fark edermis neyse dur bakalim ne olucak 67den sonra 69lari gormek cok kotusen baskalarını dınleme her kafadan bırses cıkar sadece karataya uy yeter canım
biz eylül den beri yemiyoruz canım olmaz ki diye bişey yok oldurmak zorundayız sağlıgımız herseyden onemlı
seb hemde kaç çanta hakettın..ne çabuk özledin zararlı şeyleri canım
herşeyi bitiridin insülin direncini başa döndredim başın sağolsun :)
Arzucuk o ara sankı kaçamak oldu gibi topla kendını canı
Tamam kacamak yaptim kabul ediuorum simdi bu benim kilo aldigim anlaminami geliyo bu gidicekmi kafam karisti ip atladim bugun1100tane bu hafta binle devam etcem bakalim hem belki siskiliin gitmesine hemde kilo vermeme yardimci olur suanki tarti 1.600gramm faZla cikiyorummmmmmmm pazartesiye kadar tartilmiycam bakalim neolucakkyaa kızlar ne oluyor yapmayın.
bismillah deyip başlayın .
ben eskiden maden suyu icemezdim . bugün içtim şok oldum ne kadar güzelmiş. anamm eskiden her bi şeyi şekerli ictigimden :) şimdi tadını aliyorum .
arzuuu .. siskinligin vardir gozunu severim. donemin bitsin öyle tartil. .65i gorecen az kaldı
Selam arkadaşlar, daha sık yazmaya çalışacağım yoksa ipin ucu kaçıyor.. Dün tam olarak kaçamaksız bir gün geçirdim, bu sabah da güzel bir kk yaptım, akşam yemeğe davetliyiz bakalım ne olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?