Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Çok sağol gül abla.mercimek bence protein ama bazı arkadaşlar karbon. Diye proteinin yaninda yeme diyince kafam karisti
sen baskalarını dınleme her kafadan bırses cıkar sadece karataya uy yeter canım
ayy salatalık falan yemeden de olmuo ki
iş yerinde ne bulursak onu söylüyorz. belki biraz un vardır emin olamadım..
biz eylül den beri yemiyoruz canım olmaz ki diye bişey yok oldurmak zorundayız sağlıgımız herseyden onemlı
seb hemde kaç çanta hakettın..ne çabuk özledin zararlı şeyleri canım

herşeyi bitiridin insülin direncini başa döndredim başın sağolsun :)
Ben motivasyonumu kaybettim irademi kaybettim sanirim bu hafta 1.3cikmam beni mag etti bide bugun adet oldum buda onun sisginligiydi sanirim noye boyle oldu yaaaa offff
Arzucuk o ara sankı kaçamak oldu gibi topla kendını canı

aramıza hosgeldınız

21 gun alısma suresı ondan sonra zorluk cekmezsınız anlamında..her kaçamak basa dönderir kaçamak dıye bısey yok karatay da ne zaman hedef kg ya ınersınız o zaman zararlı ve işlenmiş şeyler harıc yıyebılırsınzı

ne güzel her imkan var herseyler yapılıyor bundan iyisi yok...tebrikler size herseyı de yapıyorsunuz ve azımlısınız

mutfaga uyguladıktan sonra sorun kalmıyor o kg lar gıtmeye baslıyor

Oldu abla hemde iyi oldu gevseme oldu kilo verdin diye bugun tartildim 300gramm daha gazla ciktim ve hic kacamak yapmama karari aldim peki bu kilo aldim anlaminami geloyo yoksa bukadar vucut su toplamis olabilirmi gerci internetten baktim 4kiloya kadar fark edermis neyse dur bakalim ne olucak 67den sonra 69lari gormek cok kotu

İnşallah bu hafta eksi görürüm dun başladım daha dikkat etmeye dört günüm gitti bu haftadan

yaa kızlar ne oluyor yapmayın.
bismillah deyip başlayın .

ben eskiden maden suyu icemezdim . bugün içtim şok oldum ne kadar güzelmiş. anamm eskiden her bi şeyi şekerli ictigimden :) şimdi tadını aliyorum .

arzuuu .. siskinligin vardir gozunu severim. donemin bitsin öyle tartil. .65i gorecen az kaldı

Tamam kacamak yaptim kabul ediuorum simdi bu benim kilo aldigim anlaminami geliyo bu gidicekmi kafam karisti ip atladim bugun1100tane bu hafta binle devam etcem bakalim hem belki siskiliin gitmesine hemde kilo vermeme yardimci olur suanki tarti 1.600gramm faZla cikiyorummmmmmmm pazartesiye kadar tartilmiycam bakalim neolucakk

Herkese Günaydınnn
bayadır girememiştim ama takip ediyorum sizi :) bu bikaç gündür diyetime dört elle sarıldım bu sefer çok kararlıyım inş Hazirana kadar 2 3 kilo vericem ve hedefime ulaşacağım

Günaydın Arkadaşlar,

Bugün 10. günümü tamamladım. Kaçamak hiç yapmadım 2.900 gr verdim çok mutluyum, kızımda % 80,90 yapıyor, oda 5,6 günde 2,5 kg verdi bırak diyorum tatilde yaparsın karne gününe hazırlanıyormuş:)

Kahvaltım 1 yumurta, 3 zeytin, 1 kk ezine peynir, 4 ceviz, az nane, yarım kapya biber

günaydın günaydın :)
kızlar hepinizi iyi görmek ne güzel..
dün kü menümü yazayım hemen:
sabah: karatay kahvaltısı; 2 yumurta, yeşillik, peynir, bir avuç peynir
öğle: tavuk acı soslu, salata..(dışarıda yiyorum yemeklerimi.. pilav ve patates yerine salata koydurdum)
akşam: yoğurt çorbası (bulgur vardı içinde) ve bol yoğurtlu kabak yemeği.. bir avuç badem.

bir de detoks suyu yaptım kendime.. bi arkadaşım önerdi o sürekli spor yaptığı için eminim terle zaten zararlı maddeleri atıyordur ama bana yine de yapmamı söyledi.. karaciğeri biraz rahatlatalım..
hem karataya da çok uygun..
2 litre su için 2 limon (dikine kesilmiş olacak) 2 salatalık julyen doğranacak biraz da taze nane.. bütün gece ağzı kapalı bir şekilde bekleyecek.bütün gün su yerine bunu tüketicm..
yarın da maydonoz kürü öğrenip gelcm buraya...

not: şimdi kadınlar klubu portalda göbek eriten formul diye vermiş benim detooksu.. yapalım erisin gitsin şunlar :)
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/diyet/gobek-eriten-diyet-icecekler-nelerdir-91804.html

Selam arkadaşlar, daha sık yazmaya çalışacağım yoksa ipin ucu kaçıyor.. Dün tam olarak kaçamaksız bir gün geçirdim, bu sabah da güzel bir kk yaptım, akşam yemeğe davetliyiz bakalım ne olacak..

Selam arkadaşlar, daha sık yazmaya çalışacağım yoksa ipin ucu kaçıyor.. Dün tam olarak kaçamaksız bir gün geçirdim, bu sabah da güzel bir kk yaptım, akşam yemeğe davetliyiz bakalım ne olacak..

Yaz geliyor, gaza basalım hep birlikte, yazmak motivasyonu artırıyor, birinin kg. verdiğini görmek heveslendiriyor.

kızlar kac kg oldum bilemiyorum . ama kv memlektteyim beni gören sasiriyor:) aaa ne kadar zayiflamisin diye:) valla çok mutluyum:) pes etmeyin sabr edin günler öyle de geçiyor böyle de karatayla geçirin .

bu arada canan hocami ekrana çıkarmayan zihniyeti esefle kınıyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…