ah ah ne diyeyim size yap boz olunca herşey başa dönüyor emeklere yazık oluyor...Günaydin hanımlar. Perşembeden beri karatay yalan oldu. Bu da bana artı 1200 gr olarak geri döndümemleketteydik dün gece döndük. Ama yılmak yok karatay a devam inşaallah.
hatırlamaz olurmuyuz canım...Selamlar,
belki hatirlarsiniz ben bi hafta kadar karatay beslenmesi uygulamis ama regl öncesi vs derken bi alıp bi vermistim. Bi haftadir memleketteydik, tamamen birakmistim. Zaten tam dikis tutturamamis olmak motivasyonumu yok etmisti.Bugun tekrar basladim. mayis ortasinda umreye gidicez kismetse. O zamana kadar insaallah biraz kilo vermis ve incelmis olmayı umuyorum ☺
canım kitaba tekrar baktım. üç öğün kuruyemiş yiyin yazıyor. yani bir sorun yok.. tok hissederken de yemeyin diyor. gayet toktum o gün. benim kitaptan anladığım kadarıyla bir sorun yok gibi..ceviz va kayısı akşam olmaz canım proteınlı bıseyler yemen gerekır
Rumuz:Arzucuk25
BASLANGI TARIHI:15.12.2014
BASLANGIC KILO:79.600
GECEN HAFTA:69.00
BU HFTA:67.200
FARK:1.800
TOPLAM FARK:12.400
SPOR:IP ATLIYORUM
YAS:25
BOY:1.61
BUNUN HEPSI KILO DEGIL ADETIM BITTIM ADETIM OLMADAN 1.300FAZLA CIKTIM BANA GORE 500GRAMM VERDIM ADET BITTI SISKINLIK GITTI INSALLAH HAFTA 66LARIDA GORURUM
Listeye gore zeze yapcakkkkk ozamanTebrik ederim sebep ne olursa olsun eksi kiloları görmek güzel:))
ah ah ne diyeyim size yap boz olunca herşey başa dönüyor emeklere yazık oluyor...
bu kaçamaklar için :)
tebrikler canımbaşlangıç tarihi:22/12/2014
rumuz:saliha
baslangic kg:70.9
geçen hafta:61.7
bu hafta:61.0
fark:-700
toplam fark:-9.900
hedef:65 sonra 58
boy:1.68
spor:yoktu ; (
memleketteydik tabi tam anlamı ile olmadı ama yine de dikkat ettim . son 2-3kg kaldı .
kitap yeni başlayıp dayanamayacaklara göre yazılmış...3 öğün 2 ara öğün var biz onları hiç yapmıyoruzcanım kitaba tekrar baktım. üç öğün kuruyemiş yiyin yazıyor. yani bir sorun yok.. tok hissederken de yemeyin diyor. gayet toktum o gün. benim kitaptan anladığım kadarıyla bir sorun yok gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?