• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Selamlar,
belki hatirlarsiniz ben bi hafta kadar karatay beslenmesi uygulamis ama regl öncesi vs derken bi alıp bi vermistim. Bi haftadir memleketteydik, tamamen birakmistim. Zaten tam dikis tutturamamis olmak motivasyonumu yok etmisti.Bugun tekrar basladim. mayis ortasinda umreye gidicez kismetse. O zamana kadar insaallah biraz kilo vermis ve incelmis olmayı umuyorum ☺
hatırlamaz olurmuyuz canım...

satazey le peşpeşe hemen hemen aynı şeyleri yazmışsınız oda memleketteymiş bozmuş sende o zaman sende bunu hakettin..

:KK11: sağlıklı beslenme olarak düşünüp başlasanız bırakmaz zor olur umre dönüşü beynıne format atıp başla canım

başlangıç tarihi:22/12/2014
rumuz:saliha
baslangic kg:70.9
geçen hafta:61.7
bu hafta:61.0
fark:-700
toplam fark:-9.900
hedef:65 sonra 58
boy:1.68
spor:yoktu ; (
memleketteydik tabi tam anlamı ile olmadı ama yine de dikkat ettim . son 2-3kg kaldı .

Rumuz:Arzucuk25
BASLANGI TARIHI:15.12.2014
BASLANGIC KILO:79.600
GECEN HAFTA:69.00
BU HFTA:67.200
FARK:1.800
TOPLAM FARK:12.400
SPOR:IP ATLIYORUM
YAS:25
BOY:1.61
BUNUN HEPSI KILO DEGIL ADETIM BITTIM ADETIM OLMADAN 1.300FAZLA CIKTIM BANA GORE 500GRAMM VERDIM ADET BITTI SISKINLIK GITTI INSALLAH HAFTA 66LARIDA GORURUM

Bu hafta liste sirasi kimde zeze olarak gozukuyo ama zeze gecen hafta yapti kimin yerine yaptiysa biomiyorum sira kiminse soylerse sevinirim

Rumuz:Arzucuk25
BASLANGI TARIHI:15.12.2014
BASLANGIC KILO:79.600
GECEN HAFTA:69.00
BU HFTA:67.200
FARK:1.800
TOPLAM FARK:12.400
SPOR:IP ATLIYORUM
YAS:25
BOY:1.61
BUNUN HEPSI KILO DEGIL ADETIM BITTIM ADETIM OLMADAN 1.300FAZLA CIKTIM BANA GORE 500GRAMM VERDIM ADET BITTI SISKINLIK GITTI INSALLAH HAFTA 66LARIDA GORURUM

Tebrik ederim sebep ne olursa olsun eksi kiloları görmek güzel:))

LİSTE YAPMA SIRASI

arzucuk25..............................yaptı

afatmas............................yaptı

akasya1612.........................yaptı

Cirkinordek.......................13.4.2015

Emenosh..........................20.4.2015

Ferayee............................27.4.2015

kosmetik...........................4.5.2015

merverasyon.......................11.5.2015

nzb...................................18.5.2015

RengarenkNesli................25.5.2015

Saliha...............................1.6.2015

seinfeld1.............................8.6.2015

seraym...............................15.6.2015

Soslee................................22.6.2015

Taydin..............................29.6.2015

yagmurcucu.....................6.7.2015

yesilyesimm.....................13.7.2015

zeze_35..............................20.7.2015

Berkuras...........................27.7.2015...

kızlar supersiniz :)
arzu az kaldı 65de gorursun 60 da :)
xirkinordek sen de uydugunda ne kadar iyi veriyorsun birakma kacamaksoz devam et harikasin :)

ah ah ne diyeyim size yap boz olunca herşey başa dönüyor emeklere yazık oluyor...

:KK11:bu kaçamaklar için :)

Umreye daha 1 ay var hatta o da tehlikeye girdi sabah itibariyle :( ben dun basladim :)

Ben de kilo bildirimi yapayim:

Rumuz: feministic
Baslangic: 19.04.2015
Guncel: 67.3
boy: 1.69
hedef: 59

Sanirim cok fazla kilom yok ama ben bi 8 kg vermek istiyorum. Fazlalik az olunca daha yavas veriliyor sanirim di mi? SiZce ne kadar surer benim hedefe ulasmam?

Geziye gitmeme rağmen beslenme tarzımı değiştirmedim. Fakat yeterince dengeli beslenmedim. Sebze yemeği, yeşillik, bakliyat ve çorba hiç yoktu mesela. Sabah kahvaltılarında yumurta yoktu. Vardı da renk değiştirene kadar haşlanmış market yumurtası idi, yemedim. Yine de kaçamak yapmadım. Dünden beri sağlıklı beslenme şekline döndüm. Bu sabah kalktığımda bariz bir ödem hissettim. Aşırı yoruldum herhalde ondan oldu. Yarın tartıda biraz daha belirgin bir farklı karşılaşmayı umut ediyorum.:KK52:

canım kitaba tekrar baktım. üç öğün kuruyemiş yiyin yazıyor. yani bir sorun yok.. tok hissederken de yemeyin diyor. gayet toktum o gün. benim kitaptan anladığım kadarıyla bir sorun yok gibi..
kitap yeni başlayıp dayanamayacaklara göre yazılmış...3 öğün 2 ara öğün var biz onları hiç yapmıyoruz
herşeyin fazlası glisemik yük oluşturur kg verilmez... yanımızda devamlı kuruyemiş bulundurmalıyız acıkınca yıyecek bısey bulamzsak onu yemeliyiz ama bu hergun degıl

korunma da olanlara ve 2 öğün yapanlara faklı secenekler var ama kıtaplarda bunlardan bahsedılmıyor vıdeolarda tv lerde soruldukça söyluyor hocamız onun için kitapta ki menüleri dikkate almamak lazım.

Back