• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Arkadaşlar birşey sorucam
Mercimek çorbası yemeklerin yaninda içmek serbest mi ve
Ara karda süt yoğurt yiyince leptin engelleniyormu

Merhaba arkadaşlar ben de Karatay diyetini araştırmayı düşünüyordum fakat bir türlü fırsatım olmuyordu. Nihayet dün internette araştırdım ve kitabını aldım. Aslına bakarsanız dün akşam diyete başladım. Ama ben yine de milat olarak bugünü yazmayı daha uygun görüyorum. Herkesin hedefine ulaşarak mutlu olması dileğiyle sizleri selamlıyorum :)

HEDEFE ULAŞANLAR / SAĞLIKLI BESLENMEYE DEVAM EDENLER

Gul_0663: BAŞLANGIÇ KG: 79.2 HEDEF: 65 ve 60 ŞU ANKİ KİLO: 61.6

Teoson: BAŞLANGIÇ KG: 87 HEDEF: 75 ve 60-65 ŞU ANKİ KİLO: 73

Fmgenc: BAŞLANGIÇ KG: 65.8 HEDEF: 55 ve 53 ŞU ANKİ KİLO: 54

Kedi 83 : BAŞLANGIÇ KG: 50 HEDEF: 47 ŞU ANKİ KİLO: 42.3

Selensu82 : BAŞLANGIÇ KG: 60 HEDEF: 55 ŞU ANKİ KİLO: 52.5

nnaze: BAŞLANGIÇ KG: 65 HEDEF: 60 ve 55 ŞU ANKİ KİLO: 59.1

bluedaisy: BAŞLANGIÇ KG: 54.4 HEDEF: - ŞU ANKİ KİLO: 49.4

Merverasyon: BAŞLANGIÇ KG:79.9 HEDEF: 58 ŞU ANKİ KİLO:58

***MERVECİM İNŞALLAH YAKINDA HEPİMİZ SENİN GİBİ BU ÜST LİSTEYE GİRMEYE HAK KAZANIRIZ

13.04.2015 TARİHİ İTİBARİYLE KİLO BİLDİRİMİ YAPANLAR:

NAZAR BONCUĞUNU HAKEDENLER:

Berkuras -2300 gr

Emenosh -1100 gr

Setazey -1000 gr

Yesilyesimm -400 gr

Akasya 1612 -200 gr

Nzb -100 gr

BU HAFTA AFFEDİLİP HAFTAYA TELAFİSİ BEKLENENLER:

Arzucuk +1300 gr

SABİT KALANLAR:

Çirkinördek30

***BİR DE BİLDİRİM YAPMAYAN VEYA YAPAMAYAN AMA HAFTAYA MUTLAKA BEKLENEN ARKADAŞLARIMIZ VAR.
HERKESİ ÖPÜYORUM
ellerine sağlık canım

kg verenleri tebrik ediyorum

merhaba geç oldu ama ben de bildirimimi yapayım gecen hafta reglim ödemin de vardı sanırım cok gitmiş göründüğüne bakmayın

Rumuz:berkuras
Başlangıç tarihi:02/03/2015
Başlangıç kg:101,8
Gecen hafta: 101,7
Bu hafta:99,4
Fark: 2,3 kg
Toplam fark: 2,4 kg
Beden:48
Spor:henüz başlayamadım
Boy:1.55
Hedef:ilk hedef 90 kg...ikinci 82 kg(evlendiğim kılom 9 sene önce)
upload_2015-4-14_11-37-39.jpeg

Ceeee..Ay nasıl özledim burayı :)

Kısıtlı da olsa gireceğim banane :)

Akşama;
Kuzu etli kurufasülye (minik erkekte yiyecek),bulgur pilavı,yoğurtlu pancar salatası ve yeşil salata,ayran yoğurt :)
Yaşasın sağlıklı yemek :KK66:
hoşgeldin canım :KK36:

nasılsın

bebişimiz nasıl benım ıcın tombul yanaklarından öperin canım

Arkadaşlar birşey sorucam
Mercimek çorbası yemeklerin yaninda içmek serbest mi ve
Ara karda süt yoğurt yiyince leptin engelleniyormu
mercemeğin her turu serbest canım

aralarda bişey yemıyoruz azda olsa leptın engellenıyor cok acıkırsak yemege de daha varsa o zamna kıtlık sınyalı salgılanmasın dıye mecbur ayran yada kefır ıcıyoruz

mercemeğin her turu serbest canım

aralarda bişey yemıyoruz azda olsa leptın engellenıyor cok acıkırsak yemege de daha varsa o zamna kıtlık sınyalı salgılanmasın dıye mecbur ayran yada kefır ıcıyoruz
Çok sağol gül abla.mercimek bence protein ama bazı arkadaşlar karbon. Diye proteinin yaninda yeme diyince kafam karisti

bir de ben kafama bir çanta yesem fena olmaz.. dün akşam ne güzel sadece mercimek çorbası, salata ve yoğurt yiyerek günü kapattım..
1 saat tempolu yürüdüm..
bugün sabah ne yaptım? arkadaşımla kahvaltıya gittim :(
bal- reçel ekmek hepsinden yedim.. gerçi özlemişim biraz ama..

HEDEFE ULAŞANLAR / SAĞLIKLI BESLENMEYE DEVAM EDENLER

Gul_0663: BAŞLANGIÇ KG: 79.2 HEDEF: 65 ve 60 ŞU ANKİ KİLO: 61.6

Teoson: BAŞLANGIÇ KG: 87 HEDEF: 75 ve 60-65 ŞU ANKİ KİLO: 73

Fmgenc: BAŞLANGIÇ KG: 65.8 HEDEF: 55 ve 53 ŞU ANKİ KİLO: 54

Kedi 83 : BAŞLANGIÇ KG: 50 HEDEF: 47 ŞU ANKİ KİLO: 42.3

Selensu82 : BAŞLANGIÇ KG: 60 HEDEF: 55 ŞU ANKİ KİLO: 52.5

nnaze: BAŞLANGIÇ KG: 65 HEDEF: 60 ve 55 ŞU ANKİ KİLO: 59.1

bluedaisy: BAŞLANGIÇ KG: 54.4 HEDEF: - ŞU ANKİ KİLO: 49.4

Merverasyon: BAŞLANGIÇ KG:79.9 HEDEF: 58 ŞU ANKİ KİLO:58

***MERVECİM İNŞALLAH YAKINDA HEPİMİZ SENİN GİBİ BU ÜST LİSTEYE GİRMEYE HAK KAZANIRIZ

13.04.2015 TARİHİ İTİBARİYLE KİLO BİLDİRİMİ YAPANLAR:

NAZAR BONCUĞUNU HAKEDENLER:

Berkuras -2300 gr

Emenosh -1100 gr

Setazey -1000 gr

Yesilyesimm -400 gr

Akasya 1612 -200 gr

Nzb -100 gr

BU HAFTA AFFEDİLİP HAFTAYA TELAFİSİ BEKLENENLER:

Arzucuk +1300 gr

SABİT KALANLAR:

Çirkinördek30

***BİR DE BİLDİRİM YAPMAYAN VEYA YAPAMAYAN AMA HAFTAYA MUTLAKA BEKLENEN ARKADAŞLARIMIZ VAR.
HERKESİ ÖPÜYORUM
dün girememiştimm kilo veren herkesi tebrik ediyorum. canım beni unutmayıp bi üst listeye eklediğin içinde sana ayrıca teşekkür ederim :)

Merhabalar uzun süredir takipteyim, 9 gündür de diyeti yapıyorum. 2. kg gitti. Devam şartını sağlayamam diye, yarışmaya katılmadım. Bir sorum var cevaplarsanız sevinirim. Kaçamaksız 21 günün sırrı var mı, 21 günden sonra diğer tura kadar az kaçamak yapılabiliyor mu? Kaç gün ara verilebilir?

Ben motivasyonumu kaybettim irademi kaybettim sanirim bu hafta 1.3cikmam beni mag etti bide bugun adet oldum buda onun sisginligiydi sanirim noye boyle oldu yaaaa offff

Ben motivasyonumu kaybettim irademi kaybettim sanirim bu hafta 1.3cikmam beni mag etti bide bugun adet oldum buda onun sisginligiydi sanirim noye boyle oldu yaaaa offff

Arzucum dediğin gibi bu adet şişkinliği idi muhtemelen. Bu hafta hem adetin bitecek hem de diyetini bozmadan devam edeceksin ve yüzün gelecek inşallah :))

Günaydın hanımlar, nasıl gidiyor Karatay diyetiniz? Ben dün harika bir gün geçirdim, ne bir açlık, ne bir tatlı krizi, ne de bir baş ağrısı... Bu sabah ta malum kahvaltımı yaptım. Benim en büyük avantajım ne biliyor musunuz? Bir Egeli olarak zaten yıllardır sızma ve taş sıkma zeytinyağı ve tereyağı dışında yağ kullanmam, yumurta köy yumurtası, yoğurdumu kendim mayalarım ve hatta düzenli olarak kefirimi de kendim mayalar ve tüketirim. Tarhanamı, turşumu, salçamı kendim yaparım .boool sebze, yeşillik ve kuruyemiş tüketirim. Bu diyet benim için hiç zor olmuyor.:KK45: Sadece glisemik indeksi yüksek gıdaları soframdan kaldırdım ve olay bitti. Sporu da düzenli yapan biriyim. hal böyle olunca bu diyetle ciddi bir kilo kaybı umuyorum. Korktuğum gibi bir açlık hissetmiyorum. Aslına bakarsanız 64-65 kg. arasında idim. Fakat ne yazık ki 2 ay kullandığım hormon ilaçları beni davul gibi yaptı. :110: neyse artık önümüzdeki maçlara bakacağız:KK31:

Back