okan beyle eşinin sitesi mi? evet o siteyi görmüştüm karatayla ilk tanıştığımda..
bunu öğrendiğim iyi oldu, evet havucu biliyordum pişince şekere dönüyor diye..
bezelye yenebiliyor mu? biliyormusunuz?
güle güle kullansın canım kardeşininde resimlrini çeker bizde bakarız bebişeKendine ait ya sever tabi,demin gittim aldım :)) Akşama çıldırcak:))..
1-2 gün önce burda gülsuyu-zeytinyağ karışımını okumuştum..
Benimde bir kaç önerim var,kedicikle paylaşmıştım burda da yazayım..
Doğal yağ olsa bile göze ,makyaj silme amaçlıda olsa uzmanlar önermiyorlar arkadaşlar..İlerde yağ bezelerine sebep oluyormuş.Yağ çabuk yayıldığı için gözün içerisindeki bir noktaya zararı varmış..
Onun yerine iyi bir markanın su bazlı temizleyiciler var,ben onlardan kullanıyorum...
Gülsuyunu rosen.se marka ben de kullanıyorum ama haftada bir-iki sürüyorum,dolapta tutuyorum..cildi rahatlatmak için..
Sık kullanmak ,hergün tonik gibi kullanmak da gözenekleri açıyormuş..
Bu arada kedicik değirmeni dün buldum..aldım..benim tuzlarım daha gelmedi :)))
ben paylaşmıştım, eski görümcelerim yıllardır öyle kullanıyorlarmış bi yerde duymuşlar
bende deneyecektim evdekiler bitmek üzere.....ikilemde kaldım şimdi:44:
iyi akşamlar herkese..
Gül ablacım; bende uzun zaman badem yağı-zeytinyağı kullanıyordum göz makyajını silmek için,öyle durunca bıraktım..
Farklı farklı bişeyler daha söylediler ama telafuz edemiyorum şimdi..göz çevresi yumuşak olduğu için ilerki yıllarda sarkmalara da sebep oluyormuş..
herkes bişey diyor ,ikilemde kalmamız normal..
dünkü menüm
sabah kahvaltı yapamadım.
öğlen 12.00 domates çorbası, balık salata, helva
ara öğün 14.00 küçük bir kase yoğurt
akşam 19.00 etli kuru fasülye, soğan salatası, yeşil salata
iyi akşamlar herkese..
Şu an kıtlık sinyalleri alıyorum.:)))
sizede iyi akşamlar..
kedicik hemen yemelisin..beyne kıtlık sinyali gitmemesi lazım :)))
Sabah ,yarım yumurta ile yarım kkk bu defa kayısıda yedim..tam olarak bitirmedim..
Arada şekersiz türk kahvesi-bol su
Öğlen,1 kaşık bezelye,2-3 çatal döner -maydonoz-ayran
sütlü türk kahvesi şekersiz
Akşam (birazdan yicem)
Yeşil mercimek çorbası,ıspanak yemeği,kök salatası (beyaz turp-havuç-şalgam ve sarımsağı rendeleyip yoğurt-zeytinyağı ile karıştırdım) 8 olmadan da ayva yemeyi düşünüyorum..
Kendimi patlayacak gibi hissediyorum:125: çok yedim sanırım
Sabah 9:30 kk
Akşam18:00:1 kase tarhana çorbası, 1 tabak kıymalı karnıbahar , 1 kase yoğurt, sirkeli kök salata ve turşu
Üstüne 1 kase çekirdek ve 1 mandalina
Arada 1 kaşık tadıma bakmak için yoğurt, 2 kupa sütlü filtre kahve, 1 kupa yeşilçay 3 bardak su yatana kadar 2 bardak daha içerim umarım
Aşkolsunçekirdek güzeli afiyet olsun
kahvenin yanında çikolatayı unutmuşsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?