Rumuz: çirkinördek30
Başlangıç tarihi:19/01/2014
Başlangıç kilosu 80,8
Geçen hafta:73,2
Bu hafta:73,4
Fark: +200 gr
Toplam fark:7,4
Spor:3 gün yürüyüş
Boy: 1,58
Hedef:ilk hedef 65 sonra 55
Haftasonu yine bozdum bisürü gereksiz şey yedim ve netice ortada. Ilk kez kilo aldımkendimi dövüyorum
aramıza hosgeldınızmerhaba ben de yarın karataya başlıyorum. ilk kitabını okudum. ikinci elimde... bir de yemek tarifi kitabını aldım. her rejimi deneyip beceremeyen bana umarım işe yarar..
ben de gelsem aranıza yarın ölçülerimle olur mu?
Cok hastaydim zeze spor yapamadim bide cok bulgur yedim bu haftaya kaldi umitler adet oldum ilac icince kesildi kokten karnim davul gibi hic sisim inmediArzucuk niye veremedin bu hafta senden umutluydum :)
tuh uzuldum cnm...calısıyormu su korumalımıydı
yok gulcum telefoncuda tamirde kaldı sabah belli olcak ekran gitmiş sanırım ama telefon kasası çalışıyo dediler. işin aksisi cuma ofis taşıdık henuz orasıda yerleşmedi pc ler kurulmadı net bağlanmadı bide telefon gitti bugun salak gibi dolandım netsizlik ne acip bişimiş insan çıplak kalıyo. neyse canım beni affedin telefon çalışmazsa yarın oburgun yeni bişi bakıcam olmadı. kendinize ii bakın
tuh uzuldum cnm...calısıyormu su korumalımıydı
aramıza hosgeldınızMerhaba ben de araaaniza yeni katıldim. Başlangıç tarihim bu çarşamba olacak inşallah. Çünkü yarın akşam Hayır diyemeyecgm bi tatlı yapılacak evde boy 1.61 kilo 56 hedef 52
gecmıs olsun canımCok hastaydim zeze spor yapamadim bide cok bulgur yedim bu haftaya kaldi umitler adet oldum ilac icince kesildi kokten karnim davul gibi hic sisim inmedi
aksama yogurt kefır ayran olabılır ....peki size bir soru.. protein çok ağırlıklı beselnin diyor ama çok etcil biri değil. günde bir öğün et yeterli mi sizce? zaten sağlam bir kahvaltıdan sonra geç yemek yenir diyor.
öğle yemeğinde et ya da balıkla geç yense.. akşama sebze ya da sadece cevizle geçiştirilebilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?