• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

selam kızlar ,bu diyete mutlaka devam edin zira 3 ayda 12 kilo verdim şu an 53 kiloyum.hala devam ediyorum kilo sabitlendi.haftasonları istediğimi yiyip hafta içi diyeti yapıyorum.pes etmeyin,hayatımda yaptığım en işe yarar diyet bu.
yaa arkadasim ne güzel . benim de bi 4-5 kilo fazlam var ama cesaret edip yeniden baslayamiyom . ekmek yiyorum sabah ve büyük bi vicdan azabi yaşıyorum:( bi baslasam yeniden süper olacak .
yaa arka

yaa arkadasim ne güzel . benim de bi 4-5 kilo fazlam var ama cesaret edip yeniden baslayamiyom . ekmek yiyorum sabah ve büyük bi vicdan azabi yaşıyorum:KK43: bi baslasam yeniden süper olacak .
yaa arka
canım hemen başla başta zor gibi geliyor ama ekmeksizliğe alıştım ben,karnımda doyuyor daha ne.gözün doyana karnın doyana dek yiyorsun.sabah kahvaltımı yapıyorum sıkı bir şekilde ,işe gidiyorum ,beşte evde oluyorum akşam yemeğimi ozaman yiyorum ve o saate dek tek bir acıkma hissim olmuyor.
eskiden sürekli diyet yapar kilo verir sonra hızla geri alırdım,şimdi bir senedir bu diyetle verdiğim kiloları geri almadım,çok mutluyum.istediğimi giyiyorum.içimde yanlış olan bir şeyleri düzeltti bu diyet,bence insülün direncini kırdı.dört beş kiloyu bir ayda verirsin, sonra benim gibi hafta içi diyet yapar hafta sonu canının çektiğini yiyerek fıstık gibi kalırsın.
yaz geliyor erisin kilolarr

Taydin 3 haftada hiç kilo veremedim mii

Verdim canım vermez miyim.. En son tartıda 89 u görünce eyvah 90 a dayandım dedim frene basmaya başladım. 87 ye dikkat ederek geldim. 87 de karataya başladım. İlk hafta 100 gr verdim. İkinci hafta 400 gr, bu hafta bugün itibariyle 900 gr. , yarına Allah kerim. Hasimato var bende. Arada şişlik oluyor, tartıda fazla çıkabiliyor. Bugün 85.6 yim. Toplamda 3.4 kilo gitmiş. 5-6 hafta falan geçti toplamda. Yavaş kilo veren biri olarak hic de fena gelmedi bana. Haftada 500 gr hedeflemiştim.

Arzucuk ben de kaç zamandır istediğim ve almak nasip olmayan atlama ipini bugün sipariş verdim hafta içinde gelir inşallah :) :)

Benim ipini kardeşim götürmüş, gecen konuşurken bende var ip dedi. Sakın benim ipim olmasın dedim gülmeye başladı. En kisa zamanda ben de ipimi geri alıcam :) yalniz evde mi atlıyorsunuz? Evde ziplayinca gürültü olacak aşağıya diye pek Birsey yapamiyorum evin içinde :( bir ara alt komşuya söyleyip müsaade istemeyi düşünüyorum..

Bu arada herkese Günaydın benim kız 7 de kalktı off offfff
tuh ya sankı ıse gıdecek bücür yatsa da sende yatsaydın ya
Arkadaşlar düzenli yazamıyorum fakat ben de karatay sayesinde her hafta 300 500 g veriyorum çok mutluyum çünkü önceleri takılıp kalmıştım sağlıklı beslendiğim için de huzurluyum herkese kolay gelsin
tebrıkler canım
selam kızlar ,bu diyete mutlaka devam edin zira 3 ayda 12 kilo verdim şu an 53 kiloyum.hala devam ediyorum kilo sabitlendi.haftasonları istediğimi yiyip hafta içi diyeti yapıyorum.pes etmeyin,hayatımda yaptığım en işe yarar diyet bu.
bızler saglıklı beslenme olarak devam etmek ıstıyoruz rejım olarak degıl...hafta sonları ıstedıgını yeyınce yıne yasak seyler yenmıs olacak o zaman sağlıklı beslenme olmaz kı sadece rejım koruyucu gıbı bısey olur...biizm amacımız vucuttakı olusmus veya olusacak hastalıkları da yok edıp trans yaglar ve zararlı seyler almamak

Taydin ben de haşimato hastasıyım zor veriyorum bu da beni zorluyor moralimi bozuyor demorolize olup bırakıyorum sonra tekrar başlıyorum ne yaptığı bi bilsemm

bırakma canım. karatay beslenmesi ile haşmatonun da üstesinden geleceğiz inşallah. bak ben de varım. en azından topikte yalnız değilsin artık. :KK68:

regl olmama 1-2 gün var. asıl olup bittikten sonra tartıda kaç çıkıcam onu merak ediyorum.

bugün pazara da çıkamadım :( perşembeye kadar biraz zor geçecek benim için :(

öğlene doğru kahvaltı ettim bugün, haliyle geç acıktım.

akşam saat 7 ye doğru dışarı çıktım, evden yolu uzatarak parka gittim. yürüyüş yolunda da biraz yürüdükten sonra spor parkına geçtim. orada da aletlerle 15-20 dk çalıştıktan sonra yine yürüyerek eve geldim.

akşam yemeğinde zeytinyağlı bakla, 1 bardak kefir, akşamdan kalan bulguru yedim..

yarın tartı günü :21::21:

Boxim
Verdim canım vermez miyim.. En son tartıda 89 u görünce eyvah 90 a dayandım dedim frene basmaya başladım. 87 ye dikkat ederek geldim. 87 de karataya başladım. İlk hafta 100 gr verdim. İkinci hafta 400 gr, bu hafta bugün itibariyle 900 gr. , yarına Allah kerim. Hasimato var bende. Arada şişlik oluyor, tartıda fazla çıkabiliyor. Bugün 85.6 yim. Toplamda 3.4 kilo gitmiş. 5-6 hafta falan geçti toplamda. Yavaş kilo veren biri olarak hic de fena gelmedi bana. Haftada 500 gr hedeflemiştim.

Benim ipini kardeşim götürmüş, gecen konuşurken bende var ip dedi. Sakın benim ipim olmasın dedim gülmeye başladı. En kisa zamanda ben de ipimi geri alıcam :) yalniz evde mi atlıyorsunuz? Evde ziplayinca gürültü olacak aşağıya diye pek Birsey yapamiyorum evin içinde :KK43: bir ara alt komşuya söyleyip müsaade istemeyi düşünüyorum..[/QUOTE canim ben evde atliyorum bize ait bina aile yani rahatsiz olma sanskari yok sukur ama acayip ise yariyo bu hafta atlayamadim ve o yuzden sabit ksldim grip oldum ilac kullaninca adette olamafim karnim davul gibi inmiyo

Taydin ben de haşimato hastasıyım zor veriyorum bu da beni zorluyor moralimi bozuyor demorolize olup bırakıyorum sonra tekrar başlıyorum ne yaptığı bi bilsemm
Zeze yazdim bu ikinci yazisim ben evde atliyorum hina kendimize ait sorun olmuyo halinin ustunde ayakkabiyla falanda degil ne yalan soyleyim direk corapla bodozlama daliyom buldugum her firsatta 100tane atlayip birakip

yaa arkadasim ne güzel . benim de bi 4-5 kilo fazlam var ama cesaret edip yeniden baslayamiyom . ekmek yiyorum sabah ve büyük bi vicdan azabi yaşıyorum:KK43: bi baslasam yeniden süper olacak .
yaa arka
Yaa saliha nasıl ekmek yiyorsun cnm ina n ben tamamen bıraktım hem de zerre miktar istemiyorum bilimsel gerçekleri öğrenince inanılmaz soğudum bundan birkaç sene evvel su gibi kola içerdim sonra şu kola ile ilgili internette gezen videoları izledim ve aniden kestim iğrendim resmen.ekmeğinde şeker olduğunu öğrenmek beni sinir etti yemek istemiyorum midem almıyor nadiren lahmacun filan belki 15 günde belki daha fazla bilmiyorum zaten benim tek sorunum pilav ve akşam çayın yanında abur cuburdu o da karatay sayesinde çok şükür bitti hiç aramıyorum inanmıycaksınız ama define bulmuş gibiyim abur cubura karşı koyamıyordum çünkü.özetle yaşasın karatay:KK31::anneadayı:

Back