Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nerelerdesın canım ya kaç gundur sesın cıkmıyor...Ben bugün güzel bir kahvaltı yaptım. Sonra 2 gibi annemle haşhaşlı çörek yaptık. 1 küçük boy, 1 orta boy, 1'de büyük boy yedim. Çay ile birlikte, üstüne de turşu suyu içtim. Sonra spor yaptım. Akşamda ceza olarak yemek yemedim, sadece limonlu, pulbiberli yoğurt yedim 7'yi geçerken.
tuzu unuttun canım kristal kaya tuzu kullanmaya basladıktan sonra selülitler gitmeye basladıŞeker yemiyorsun, tabi gider selülitler, fazla yağlarda gitti. Bol su ve sporda yapıyorsun, dayanır mı selülitler.
senı senı halettın bunuzeze neden girmiyorsunuz diye sormussun
itiraf ediyorum çünkü ben kac gündür uhuuu anladınız demi!!!
gül abla yardım...eşimle çok güzel devam ediyorduk ama geçen hastalandigimdan beri o da bana uydu . ne yazık ki kimse etkilenmesin diye yazmadım ama emeksiz midem bulanıyor yumurta yiyemiyorum her şey ağır geliyor bi tavsiyeniz var mi?
Bu arada kefir nasil bisey nasil yapiliyo ben hic hayatimda icmedimmmm merak etmeye basladim satiliyodur kesin ama mayalayanda varrrr
l saul canim dikkat etmeye calidiyorum ama yapisti gitmiyo tavsiyelerin icin tşk ederimArzucuk geçmiş olsun canım dikkat et kendine burdan tüm topik sakınlerine seslenmek istiyorum arkadaşlar malumunuz bu aralar domuz gribi ve mevsimsel grip çok yaygın kendinize ve ailenize dikkat edin bağışıklığınızı güçlendirin bol bol soğan sarımsak yiyin evlerinizi havalandırdıktan sonra lavanta kurusunu ve okaliptus yağını hangini tercih ederseniz ben ikisini de tercih ediyorum:) kaynar suyun için koyun odanızda bulunsun antiseptik özelliği var Gül abla sabah meyve yesek bu dönemde :) izin çıkar mı günde 1 kivi yesek mesela c vitamini oranı çok yüksek gi 50 biliyorum ama:) bi de evinizi sirkeli suyla silebilirsiniz yerleri falan onun da mikropkırıcı özelliği var bunlar benim aklıma gelenler nacizane düşüncelerim hastalık gelince gitmiyor...
limon da cok seker var direk yeyınce ekiler birde yerken ısırma ıslemı yapıyorsun leptın gitti...
gecmıs olsun canım..bol bol ıhlamur iç limon sık
hazır kefır ıcmıyoruz mayasında alıp evde mayalıyoruz yogurdun hafıf eksımeye baslamıs halı gıbı gelıyor bana
canım hergun bır porsıyon yeme hakkı var...baslarda sık yemeyın demem dekı amac kg vermeye engel olur sa dıye ...hastayken hergun yeyın ıyılesmek onemlı olan kivi olmaz ama gi 50 yuksek elma ya tarcın dokup yeyın portakal yeyın bakın ındekslere hangısı dusukse yeyın...oylemi aklima geldi ama tuh tuh zaten bu haftadan pek umitli degilim dpor cok yapamadim halim ip atlamadim spordan kastim bulgur yedim adetliyim karnim sisi gitmedi henuz bakalim azcik iyi olursam yarin yuklenmeyi dusunuyotum ip atlamaya
yle
Altına da yazmıştım, yedim diye.nerelerdesın canım ya kaç gundur sesın cıkmıyor...
ınstagram da gordum boreklerı kesın yedı buraya ekledıgıne gore dedım
bende 40 lı kg lara ınınce yıyecegım
resmini görmek icin sabirsizlaniyorumevde unutmazsam oncesı sonrası resmımı yanınlamıstım onun kafa kısmını karallayıp buraya da koyayım sız motıve olur bacaklarda bu yasta hıc selulıt kalmadı