• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Zaten ben anladım canım kilo bildirimi yapmamandan ve de menü yapmamandan belliydi yanlış düşünüyorum dedim kendi kendime :) :) sağlık olsun canım olan olmuş bundan sonra yeniden dene ama önce beynen hazır ol sonra icraata geçir yapmadığın şey değil demiii

Ben bugün güzel bir kahvaltı yaptım. Sonra 2 gibi annemle haşhaşlı çörek yaptık. 1 küçük boy, 1 orta boy, 1'de büyük boy yedim. Çay ile birlikte, üstüne de turşu suyu içtim. Sonra spor yaptım. Akşamda ceza olarak yemek yemedim, sadece limonlu, pulbiberli yoğurt yedim 7'yi geçerken.
nerelerdesın canım ya kaç gundur sesın cıkmıyor...

ınstagram da gordum boreklerı kesın yedı buraya ekledıgıne gore dedım:KK48::KK48:

:KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:bende 40 lı kg lara ınınce yıyecegım

zeze neden girmiyorsunuz diye sormussun :KK43:

itiraf ediyorum çünkü ben kac gündür :KK43: uhuuu anladınız demi!!!

gül abla yardım...eşimle çok güzel devam ediyorduk :KK43: ama geçen hastalandigimdan beri o da bana uydu . ne yazık ki:KK43: kimse etkilenmesin diye yazmadım ama emeksiz midem bulanıyor yumurta yiyemiyorum her şey ağır geliyor :KK43: bi tavsiyeniz var mi?
senı senı halettın bunu:KK11::KK11:

burada hasibeG vardı tam alısıp telrar bozuyordu yenıden baslıyor yıne bozuyordu en son gecen ay soz verdı bana 5-6 kg verdı 2 haftadır ortalıkta yok yarın bı ara sesı cıkar bakalım neler yapmıs...şimdi sende ona benzedın :KK43:

ama ne yapmam lazım . ? gerçekten çok garip midem almiyor :( be yiyeyim bilmiyorum ki. kuruyemis de iatemiyom . ne yapayım ? midemin almadiklarini yemeyeyim demi gerisi aaynen devam edeyim .

Bu arada kefir nasil bisey nasil yapiliyo ben hic hayatimda icmedimmmm merak etmeye basladim satiliyodur kesin ama mayalayanda varrrr

marketlerde hazırı var canım ama ben de sütçüden aldığım sütle kandim mayalıyorum. mayalamak ise çok kolay. oda sıcaklığında sütün içine kefir taneciklerini atıyorum, ben 24 saat bekletiyorum. çok ekşitmeden içmek daha çok hoşuma gidiyor. 2 haftayı geçti hem tokluk sağlıyor, hem de kendimi çok iyi hissediyorum. eve gelirken aktarın camında kefir mayası vardır yazıyordu, girip sordum 9 tl dedi. komşularım da istiyordu, ben de maya büyüsün vereyim diyordum. şimdi onlara da söyleyeceğim, beklemek istemeyen alsın aktardan.

benim bugün epey garip geçti.

sabah tartıda çok güzel bir rakam gördüm. kahvaltıda roka ve maydonozla yumurta salatası, peynir, zeytin, ceviz, fındık, fıstık yedim, 1 bardak da kefir.

akşamdan yorgun ve keyifsizdim, gece bi ara üşüme geldi, ateşlendim galiba. kahvaltıda az az yedim o yüzden. kahvaltıdan sonra yattım yine. kalkınca bir kase mercimek çorbası içip büroya gittim. akşam da biraz geç çıktım. burdan sonrası :KK11:

eve gelirken kuzu gerdan aldım 4 parça, pişirip 2 sini yedim ama saat 22 ye geliyordu. :KK67: gitti bu akşamki leptinim:mad:

Sau
Arzucuk geçmiş olsun canım dikkat et kendine burdan tüm topik sakınlerine seslenmek istiyorum arkadaşlar malumunuz bu aralar domuz gribi ve mevsimsel grip çok yaygın kendinize ve ailenize dikkat edin bağışıklığınızı güçlendirin bol bol soğan sarımsak yiyin evlerinizi havalandırdıktan sonra lavanta kurusunu ve okaliptus yağını hangini tercih ederseniz ben ikisini de tercih ediyorum:) kaynar suyun için koyun odanızda bulunsun antiseptik özelliği var Gül abla sabah meyve yesek bu dönemde :) izin çıkar mı günde 1 kivi yesek mesela c vitamini oranı çok yüksek gi 50 biliyorum ama:) bi de evinizi sirkeli suyla silebilirsiniz yerleri falan onun da mikropkırıcı özelliği var bunlar benim aklıma gelenler nacizane düşüncelerim hastalık gelince gitmiyor...
l saul canim dikkat etmeye calidiyorum ama yapisti gitmiyo tavsiyelerin icin tşk ederim

O
limon da cok seker var direk yeyınce ekiler birde yerken ısırma ıslemı yapıyorsun leptın gitti...

gecmıs olsun canım..bol bol ıhlamur iç limon sık

hazır kefır ıcmıyoruz mayasında alıp evde mayalıyoruz yogurdun hafıf eksımeye baslamıs halı gıbı gelıyor bana
canım hergun bır porsıyon yeme hakkı var...baslarda sık yemeyın demem dekı amac kg vermeye engel olur sa dıye ...hastayken hergun yeyın ıyılesmek onemlı olan kivi olmaz ama gi 50 yuksek elma ya tarcın dokup yeyın portakal yeyın bakın ındekslere hangısı dusukse yeyın...oylemi aklima geldi ama tuh tuh zaten bu haftadan pek umitli degilim dpor cok yapamadim halim ip atlamadim spordan kastim bulgur yedim adetliyim karnim sisi gitmedi henuz bakalim azcik iyi olursam yarin yuklenmeyi dusunuyotum ip atlamaya
yle

Walla koskoca yazi uazdim yolamidi bidaha tekrar tazmaya halim yok tlfondan girdim tabletten girmis olaydim yazardim saliha sanada kizdim bu arada niye seleyi suya verdim ben bukadar sıkinti icinde yapiyom sana neoluyosa aksama kadar kafa patlatiuorum hasta bakiyom cocuk bakiyom carsi pazar ev yemek kaynans kaynana koca 1saniye vaktim yok gece bu saatte yataga gitiyorum:KK11::KK11:

dogru söylüyn arzu benimki rahat batması :( . Off yaa ..

söz veriyorum yeniden toplayacam kendimi . evde boş bios geciyo gunlerim bi de kitap okuyacam hedef koymam gerek . yoksa zor olacak :( çok boş geciriyorum bu günleri calisinca zaten ev iş iş ev olacak :(

ben geçen hafta usuttum . ama ispanakli yumurta yemistim garcia etkisi oldu .kosullandim
aman sakin bozmayin konsantre olmak ne zormus :(

hafta ici kv gidecem bakalım ikna edersem onları da başlatıp devam edecem :) .

Back