• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

günaydın kızlar
arzucuk geçmiş olsun, kefiri bende önceden hazır alıyordum, tadı ekşimiş ayran gibi, şimdi evde mayalıyorum, arkadaşım mayasını getirdi, her öğlen içiyorum, ben ekşi tadı sevdiğim için 2 gün bekletip öyle içiyorum, bence mayasını bulabilirsen evde mayala
dün akşamda ıspanaklı kiş, ayran ve yeşil mercimek yemeği yedim
sabah 2 yumurtadan ıspanaklı omlet
zeytin, peynir ve badem

10360832_901912716492195_4370558916527607642_n[1].png

Gul abla limonlu su icmek limonlu cay icmek leptini engellemiyor oeki ja limon yemek engelliyormu acaba ???????ben bugun limon yedim usutmusum cok hastayim canim. Eski eşki biseyler cekti cayi yanina dogradigim liminlardan yedim yanlismi yaptim acaba?????
limon da cok seker var direk yeyınce ekiler birde yerken ısırma ıslemı yapıyorsun leptın gitti...
:oops::oops:Bu arada herkeese iyi geceler giremiyorum cok hastayim usutmusum pek girmeye vakit bulamiyorum dogrusuda bide adet oldum vaziyet kotu yeni gelen arkadaslar hsgeldiniz butun yazilari okuyorum takipteyim
gecmıs olsun canım..bol bol ıhlamur iç limon sık
Bu arada kefir nasil bisey nasil yapiliyo ben hic hayatimda icmedimmmm merak etmeye basladim satiliyodur kesin ama mayalayanda varrrr
hazır kefır ıcmıyoruz mayasında alıp evde mayalıyoruz yogurdun hafıf eksımeye baslamıs halı gıbı gelıyor bana
Arzucuk geçmiş olsun canım dikkat et kendine burdan tüm topik sakınlerine seslenmek istiyorum arkadaşlar malumunuz bu aralar domuz gribi ve mevsimsel grip çok yaygın kendinize ve ailenize dikkat edin bağışıklığınızı güçlendirin bol bol soğan sarımsak yiyin evlerinizi havalandırdıktan sonra lavanta kurusunu ve okaliptus yağını hangini tercih ederseniz ben ikisini de tercih ediyorum:) kaynar suyun için koyun odanızda bulunsun antiseptik özelliği var Gül abla sabah meyve yesek bu dönemde :) izin çıkar mı günde 1 kivi yesek mesela c vitamini oranı çok yüksek gi 50 biliyorum ama:) bi de evinizi sirkeli suyla silebilirsiniz yerleri falan onun da mikropkırıcı özelliği var bunlar benim aklıma gelenler nacizane düşüncelerim hastalık gelince gitmiyor...
canım hergun bır porsıyon yeme hakkı var...baslarda sık yemeyın demem dekı amac kg vermeye engel olur sa dıye ...hastayken hergun yeyın ıyılesmek onemlı olan kivi olmaz ama gi 50 yuksek elma ya tarcın dokup yeyın portakal yeyın bakın ındekslere hangısı dusukse yeyın...

gunaydın kızlar nasılsınız bu gun
dun regl oldum sölemiştim ya bu gun malum cuma zayıflama takımı tartı gunu ve ben artı beklerken -100gr görünce sevinemedim şaşırdım işallah p.tesi regl bitince dahada eksileri sizinle gorurum
gunaydın canım bakalım pazartesıye ne olacak...

zezecim brokoli c vitamini deposu demişti saracoglu . yanlis hatirlamiyorsa. . Allah korusun inşallah hasta olmayız çünkü burada dr yok gibi bi şey . :(

arzucum çok geçmiş olsun kardeşim . Allah şifa versin.

Gül Hanım merakımdan soruyorum sizin kilo da benim gibi gidip geliyor mu yerinde sayıyor mu demek istediğim koruyabiliyor musunuz kilonuzu malum tiroid hastasıyız ya ondan sordum :)
ben kısşarı 2 kg fazlaya kadar yukselıyorum,,ocakta fazla yukselmemek ıcın spora basladım nısanda da yuyruyuslere baslarım ıse gelırken 20 gıderken 20 yuruyorum ama onlar benı kesmıyor...

bu aralar herşeyden sıkılıyorum içim daralıyor sebebi nedir bilemiyorum havalardan olabilir :) :)
hayırlara vesile olsun canım

Ben bugün güzel bir kahvaltı yaptım. Sonra 2 gibi annemle haşhaşlı çörek yaptık. 1 küçük boy, 1 orta boy, 1'de büyük boy yedim. Çay ile birlikte, üstüne de turşu suyu içtim. Sonra spor yaptım. Akşamda ceza olarak yemek yemedim, sadece limonlu, pulbiberli yoğurt yedim 7'yi geçerken.

evde unutmazsam oncesı sonrası resmımı yanınlamıstım onun kafa kısmını karallayıp buraya da koyayım sız motıve olur bacaklarda bu yasta hıc selulıt kalmadı :nazar::nazar::nazar:
Şeker yemiyorsun, tabi gider selülitler, fazla yağlarda gitti. Bol su ve sporda yapıyorsun, dayanır mı selülitler. :nazar::nazar::nazar::nazar:

zeze neden girmiyorsunuz diye sormussun :(

itiraf ediyorum çünkü ben kac gündür :( uhuuu anladınız demi!!!

gül abla yardım...eşimle çok güzel devam ediyorduk :( ama geçen hastalandigimdan beri o da bana uydu . ne yazık ki:( kimse etkilenmesin diye yazmadım ama emeksiz midem bulanıyor yumurta yiyemiyorum her şey ağır geliyor :( bi tavsiyeniz var mi?

Back