Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet cnm ben yaklaşık 1 senedir konrtol altında tutuyorum bi ara dvit 140 b12 m 1800 olmuştu aralıkta ozamandan beri baktırmadım çok çıkmış diye mart sonu tahlıl yaptırıp takviye alıcam duruma göre. hatta balık yağımada ara verdim onlar yuksek çıkınca 1 haftadır balık yağıma başladım bakalım durum ne çıkacak haftaya veririm kanNeslicim benim de d vitamini ve b12 ye baktırıp iğne olmam lazım d vitaminim düşüktü ondan eminim kaçtı hatırlıyamıyorum Canan Karatay Hoca d vitamini ve kanı düşük olanlar kilo veremezler zorlanırlar diyo haklı kadın
b12 iz duşuk 800 olmalı en az
dvit de dusuk 80-100 aralığı olmalı
dr muhtemelen normal dicek belki birer iğne vericek. ama değerlerinizi yuksek tutmanızda fayda var kendi dr. nız kendiniz olun 2 ayda bir b12 ye olsun baktırın ve iğne olun bence
annemde boyle soyluyor kısın sera domatesi ve salatalık kullanıyor sinir ediyor beni.Zezecim domates salatalik yemeden de bogazimdan gecmiyo bisey buğdaydan da çok yemicem merak etme Tarti günü pazartesilerimi oluyor acaba
ben eliptik binmeyi seviyorum bantta yuruduğum zamanlar 10dk binerimBurada kuruyemiş olarak sadece antep fistig yedek nolur pek aram yok kuru yemişlerle.bide eliptik bisiklete binmek için birileri bana gaz versin. Eliptik bisikletli arkadaşlar binelim beraber birbirimize destek olalım
ben eliptik binmeyi seviyorum bantta yuruduğum zamanlar 10dk binerim
tamam cnm binelim.Rengarenk nesli beraber binelim hergun. Ben 10 dk ile baslayabilirim
sütlü kahve 5 saatten önce içilirse leptını bozarİyi akşamlar,
Sabah maydonozlu peynirli omletle, peynir, roka maydonoz salatası, ceviz fındık badem fıstık, zeytin..
Aksama kadar 1 sütlü şekersiz filtre kahve, 1 şekersiz dibek kahve
Aksam süzme mercimek çorba, bulgurlu sarma 4-5 adet, bir porsiyon döner, mevsim, semizotu,patlıcan salatası.
Bu mevsimde patlıcan almiyorum ama dışarda yedik, dayanamadım.
her markada yuruyus ayakkası var cnm:) sabahları gün kurusu ya da kuru kayısı 3-4 tane serbest .
sirke ve limon yiyecekleri daha uzun süre midede tutuyor o yüzden daha uzun süre tokluk daha çok leptin demek . o yüzden limonlu su . illa değil bazısı su içmeyi sevmez ya bi öneri sadece :)
kedi buralardasin sanki . yürüyüş ayakkabisi alacagim . spor ayakkabim eskidi de iyi bi şey almak istiyorum .adidas alsam onlardan olur mu? yoksa yürüyüş için ayakkabi da satilir mi?
gunaydın canım
hayır yok gun kurusu ıle aynı anda ve hergun yemnmeyecekGünaydin kızlarr şimdi kahvaltımı hazırlayacaktır aklıma geldi meyve yiceksek eğer diğer taraftan azaltmak gereken bişey varmı extra olarak mı yücem meyveöi
senınde D cok dusuk karataya gore 100 olması lazımgünaydınlar bugünkü menüm sabah 1 küçük elma (kabızım belki rahatlatır diye yedim)
ıspanaklı, maydonozlu,dereotlu ve biraz çörekotlu 2 yumurtadan omlet
peynir, zeytin ve çiğ badem
dünde kan değerlerime baktırdım
b12 309
d vitamini 11
ferritin 4
demir51
demir bağlama 331 çok düşük çıktılar bugün dr gidip gösterecem
poşet caylarda ki poşetler sıcaga gırınce içinde fare zehırınde kullanılan madde ortaya cıkıyormus...zehirsiz ev diye bir sitede okumustumKizlar Benim sabah kahvaltim 2 yumurtayla yspilmis omlet yesillik zeytin peynir fistik
Aksam kereviz yemegi etliche bamya ve salata
Size bir sorum var bu poset caylar icilmemesi gerekiyormus icini bosaltmak gerekiyormus bu bana cok sacma geldi sunun mantigini bana anlatirmisiniz
ah ah ne cumartesı ne pazar ne aksamımız var her an tel yanımızda olacak duymadım gormedım yok evden işe devam.. gecenlerde cumartesı gece 10 a kadar ugrastım ıs bıttı dıye telı attım gece yatarken bı bakayım dedım elçiliğe mail atarmısın dıye mesaj atmıslar...tekrar laptopu açtım mail yazdım attım gece 1.5 oldu ....sonra kı gun aksam 6 ya kadar ugrastım yıne sozde evdeyım haftasonu muz bıttı ısle...vıp te bırkısı eksık heyetten yıne benı arıyorlar sankı ben herkesı toplayıp goturecegım ..müneccım gıbı tanımadıgım adamın telını bulmak ıcın demıryollarında tanıdıgım kısıden aradım ondan baskasının telını ondan daıre baskanının kını ondan elamanınınkını derken aradıgım adamın bolumunden bırıne ulastım telını aldım aradım ..vıp te beklıyor dıger heyet dıye soyledım ...kaybolanı bıle ben buluyorum... :)cok kötü olmuş Gül Hanımcım bari kahvaltını yapsaydın keyifle:) Bakan sekreteri bi arkadaşım var o da öyle gecesi gündüzü belli değil Bakan Bey yokken rahatlar daa zor işş Allah kolaylık versin...
omege 3 u aksam yemegınden sonra ıcıyoruz bız canımgunaydın topiğin guzelleri
dunki menumu de yazımm
sabah kalkınca su ve kefir
7,30 da yarım karatay kahvaltısı ve balık yağım bundan sonra bunuda yazıcam
şekersiz t.kahvesi
13,00 de brokoli+1 patlıcan dolma+etli nohut salata
18,30 da: salata+kıymalı t.fasulye
spor 40dk yurume
ben sabahları alıyorum soğuk sıkım hindistancevizi yağı ile akşammı alsamkiah ah ne cumartesı ne pazar ne aksamımız var her an tel yanımızda olacak duymadım gormedım yok evden işe devam.. gecenlerde cumartesı gece 10 a kadar ugrastım ıs bıttı dıye telı attım gece yatarken bı bakayım dedım elçiliğe mail atarmısın dıye mesaj atmıslar...tekrar laptopu açtım mail yazdım attım gece 1.5 oldu ....sonra kı gun aksam 6 ya kadar ugrastım yıne sozde evdeyım haftasonu muz bıttı ısle...vıp te bırkısı eksık heyetten yıne benı arıyorlar sankı ben herkesı toplayıp goturecegım ..müneccım gıbı tanımadıgım adamın telını bulmak ıcın demıryollarında tanıdıgım kısıden aradım ondan baskasının telını ondan daıre baskanının kını ondan elamanınınkını derken aradıgım adamın bolumunden bırıne ulastım telını aldım aradım ..vıp te beklıyor dıger heyet dıye soyledım ...kaybolanı bıle ben buluyorum... :)
omege 3 u aksam yemegınden sonra ıcıyoruz bız canım
taze fasulye ?
ben varimmm. gun aşırı 10 dk eliptik 45 dk minderde hareketler yapiyorum.Burada kuruyemiş olarak sadece antep fistig yedek nolur pek aram yok kuru yemişlerle.bide eliptik bisiklete binmek için birileri bana gaz versin. Eliptik bisikletli arkadaşlar binelim beraber birbirimize destek olalım
tamam cnm binelim.
ben söyle yapıyorum
30-40dk bantta yuruyom+10-20dk lesli yapıyom+ 10-15dk eliptikle koşuyom sonra sında esneme 5dk ve toplam 1 saatı geçirmeden bitiriyorum gayet zevkli oluyor. haaa bazenleri plates yaparım yurume yanında bazenleride şu geçen bahsettiğim sworkit uygulaması sporlarını yaparım güç egzersizleri ogun canım ne isterse karmalarım kısacası
uyurken yapiyorum bende.hava guzel oldugunda da bebikle yuruyus. kac aylik sizinki?Ben evde olduğum zamanlar o kadar zaman ayiramam bbecik durmaz. Ancak hava guzel olursa bebecigide alir yürüyüşe ckarim bi saat