• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

canım merhaba ikimizin kilosu hemen hemen aynı bende de insülin direnci var ve ben glifor kullanıyorum doktorun sana vermedi mi ?
ben de gun de 3 tane 1000lik kullanıyorum bazen unutuyorum 2 adet alıyorum
tansiyonum da var sabah aksam ayrı ilacım var umarım ikisinden de kurtulacağım:)

günaydın kızlar
geçen hafta içi cenazemiz vardı, 1,5 gün karataya uyamadım cenaze evindeydik, beypazarında o bana +800 olarak geri döndü, ama eve gelir gelmez kaldığım yerden devam ediyorum, çok kilo vermem olmadı ama bel ve göbek kısmında baya bi incelmem var, allahtan ilk başlarken ölçülerimi almıştım en azından bunlar moral oldu
bu sabahki menümde 2 yumurtadan pul biberli ve kekikli omlet
yeşillik, peynir ve ceviz işyerimdeki zeytin odanın sıcak olmasından bozulmuş yiyemedim, şekersiz çay

Ama kitabinda Aksam yemeğinden sonra gün boyu olduğu gibi su, ayran, şekersiz ve tatlandırıcısız olmak şartıyla limonlu çay, yeşil çay, tarçın ve karanfil çayı içilebilir.ifadesi var.
kitaptaki örneklerde 3 öğün artı 2 ara öğün var canım o örnek olarak yapmakta zorlananlar ıcın verılmıs sağlıklı beslenme sekli..biz hem sağlıklı beslenıp hem kg vermek ısteyenlerdenız onun ıcın leptını calıstırmamız lazım......zaten kahvaltı yı tam yapan 5-6 saat acıkmıyor ki...
kitapta ayran süt yogurt olabilir demiş ama sonra acıklamış azda olsa leptini bozar diye...acıkmadık ca içmiyor yemiyoruz...yoksa kg veremeyiz..

günaydın kızlar
geçen hafta içi cenazemiz vardı, 1,5 gün karataya uyamadım cenaze evindeydik, beypazarında o bana +800 olarak geri döndü, ama eve gelir gelmez kaldığım yerden devam ediyorum, çok kilo vermem olmadı ama bel ve göbek kısmında baya bi incelmem var, allahtan ilk başlarken ölçülerimi almıştım en azından bunlar moral oldu
bu sabahki menümde 2 yumurtadan pul biberli ve kekikli omlet
yeşillik, peynir ve ceviz işyerimdeki zeytin odanın sıcak olmasından bozulmuş yiyemedim, şekersiz çay
başınız sağolsun allah rahmet eylesin

kitaptaki örneklerde 3 öğün artı 2 ara öğün var canım o örnek olarak yapmakta zorlananlar ıcın verılmıs sağlıklı beslenme sekli..biz hem sağlıklı beslenıp hem kg vermek ısteyenlerdenız onun ıcın leptını calıstırmamız lazım......zaten kahvaltı yı tam yapan 5-6 saat acıkmıyor ki...
kitapta ayran süt yogurt olabilir demiş ama sonra acıklamış azda olsa leptini bozar diye...acıkmadık ca içmiyor yemiyoruz...yoksa kg veremeyiz..

Sevinmistim ayran icicem diye:-) :-) ben dayanamıyorum iki önüne emziriyorum çok acikiyorum. Napabilirim bu konuda

Rumuz:yagmurcucu
Başlangıç tarihi:11/02/2015
Başlangıç kg:64.7
Geçen hafta:62.2
Bu hafta:62.9
Fark:+700
Toplam fark:2.500
Beden:42
Spor:henüz başlayamadım
Boy:1.58
Hedef:ilk hedef 58 kg...ikinci 55 kg

zeze evlimiydin, bebek olma ihtimali varmı, yoksa havalardan gecikme olabilir
öncelikle Allah sabır versin canım evliyim bebek varmıdır bilemicem hiç böyle olmazdı ama bu ara ev alma konusunda biraz stresliydik ondan da olabilir diye düşünüyorum bakıcaz artık bebekse de hoşgelsinn:) tek üzüleceğim şey kızımı sütten kesmem olur 14 aylık şuan

öncelikle Allah sabır versin canım evliyim bebek varmıdır bilemicem hiç böyle olmazdı ama bu ara ev alma konusunda biraz stresliydik ondan da olabilir diye düşünüyorum bakıcaz artık bebekse de hoşgelsinn:) tek üzüleceğim şey kızımı sütten kesmem olur 14 aylık şuan
benimkilerin arasında 16 ay var ilk 9 aylıkken hamile kalmışım:) 2 aylıkken farkettim biz de hoşgelmiş dedik. buyugu 5 kucuğu 4 yasında şimdi.

Rumuz:Kosmetik
Baslangic: 02.03.2015
Kilom: 63
Simdi:64.200
+1.200
Boy:162
Yas:39
Spor: ameliyatliyim o yüzden yuruyus yapiyorum haftada 2 kere
Cok uzgunum neden Kilo aldim acaba sadece birtane hatami biliyorum iki kere somon baligi yedim onuda yagda kizartmistim izgara olcakmis bugün ogrendim

Rumuz:Arzucuk
Başlangıç tarihi:15.12.2014
Başlangıç kg:79.600
Geçen hafta:69.800
Bu hafta:69.1
Fark:700
Toplam fark:10.50

Spor:ip atlama
Boy:1.61
Hedef:65 sonraki 60 insllah
pazartesiki kacamak olmasa buyuk bir kacamak suan 1.5 kafadan iderdi normal bir kacamak degilllldi cunku hyirlisi bunada sukur

Rumuz:berkuras
Başlangıç tarihi:02/03/2015
Başlangıç kg:101,8
Geçen hafta:101,1
Bu hafta:98,6
Fark: 2,5 kg
Toplam fark: 3.2 kg
Beden:48
Spor:henüz başlayamadım
Boy:1.55
Hedef:ilk hedef 90 kg...ikinci 82 kg(evlendiğim kılom 9 sene önce)
Tebrik ederim sahanesi bu nasil oldu s2.5 vereni hic gormemistim

Rumuz:Arzucuk
Başlangıç tarihi:15.12.2014
Başlangıç kg:79.600
Geçen hafta:69.800
Bu hafta:69.1
Fark:700
Toplam fark:10.50

Spor:ip atlama
Boy:1.61
Hedef:65 sonraki 60 insllah
pazartesiki kacamak olmasa buyuk bir kacamak suan 1.5 kafadan iderdi normal bir kacamak degilllldi cunku hyirlisi bunada sukur
ip atlama etkisi nedir kaç dakıka atlıyorsunuz

Bu sabahki menüm 3 yumurta beyazı 1 yumurtayla omlet bol pul biberli,10 tane zeytin,kaşar peyniri,çb.badem,maydonoz.limonlu sıcak su. Bildirimlerinizi çabuk yapın listeyi hazırlıyorum heee

seram avatarını çok beğendim oradaki çıtır kadar sende bende olamam ama en azından balık etli çıtır olmalısın

bugün listeyi yapacaksın unutma canım
Yok abla yaptım bilede bildirim pek olmamış yine bekliyorum artık yaparlar belki saat 5 gibi yayınlarım artık.
O çıtır çok zayıf be abla zaten azcık ele gelelim değilmi.

Back