Merhaba arkadaşlar.
Ben de 09.02.2015 tarihinden bu yana Karatay diyetini uyguluyorum. 74 kilo ile başladım, bu sabah 69.5'tum tartıda.
İlk başlarda 3 öğünle başladım şimdi 2 ye düşürdüm, 10 gündür falan 2 öğün besleniyorum. ilk 3 hafta 71.1'e düştüm, sonra bu kiloda 2 hafta kadar takıldım gram değişmedi araya regl falan da girdi. Reglim biter bitmez kilom yine düşmeye başladı.
Kaçamak yapmadım aralarda, sadece 1.ayım doldugunda akşam çorbayla pide yedim ve künefe yedim. Tek kaçamagım bu oldu. İşin enteresan kısmı 10 gün boyunca çakılı kalan kilom bu kaçamaktan sonra 700 gr daha eksildi:))
İşlenmiş gıdalar dışındaki herşeyi harfiyen uyguluyorum, süt ve yoğurdu malesef doğal bulamıyorum. Yumurtayı da bulamıyorum o yuzden sabahları 1 tane yiyorum, cok erken yersem 2 yumurta yiyorum. Bazı zamanlar yumurta hiç yemiyorum peynir - ceviz - salatalık - zeytin - süt ile yapıyorum kahvaltımı. Akşamları da ne varsa yiyorum patates, pilav, makarna vs tabiki yok.
Spor yapmıyorum yapamıyorum, öğretmenim akşama kadar ayaktayım zaten bir de spora halim ve hevesim kalmıyor.
Yeşilçay içmiyorum tadını sevemedim bir türlü, bol su içiyorum. nescafe içiyorum malesef okulda nescafe ile ayakta duruyorum:) tabiki süt tozu ve şeker olmadan.
Günde 2 kez, sütaşındı sanırım 200ml'lik günlük sütleri var, ondan içiyorum. bir öğleden sonra bir de akşam. Sütü baya tüketiyorum yoğurdu da.
Bulgur pilavı da bikaç kez yedim, çok severim dayanamadım ama en azından pirinç gibi katı yasaklardan değil diye kendimi avutuyorum:)
Ekmek ve tatlı delisi olarak bu diyete nasıl bu kadar cabuk alıştım hayret ediyorum, canım ne ekmek ne de tatlı çekiyor.
Meyve yemiyorum zaten sevmem, bir kez kahvaltı yerine muz yemiştim sütle, bir kez de elma ve peynir yemiştim kahvaltıda o kadar.
Yaklaşık 1.5 aylık durum bu ben de. Kilo vermem ara ara duruyor o zamanlar için bir çare arıyorum. Sanırım maydonoz sapı suyunu deneyeceğim.