• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

birde dün benim doktora cıkmam gerekiyor ve aksi gibi ödememiz vardı baya yüksek bir mevla bende o parayı yatırmak için doktora gitmedim sabahda eşim sordu doktora neden gitmedin tabii hanfendi uyumuştur diye halbuki dün sabah evden birlikte 8 de çıktık ben ödeme yetsin diye gitmemiştim öyle canım sıkıldı...
Merhaba miyav_su. Daha pek tanışmıyoruz ama biraz kendime benzettim seni :KK48:
Ben de hep kendimden çok başkalarını düşünürüm, dusuncesizce hareketlerle karşılaşınca da çok üzülürdüm. Benim eşim de kırıcı sözler söylerdi zaman zaman, kalbim kırılırdı. Ben içime kapanmak yerine konuşuyorum onunla. Farkında olmuyorlar çoğu zaman. Onlar bizim gibi ince fikirli değil ne yazık ki. Neden kırıldığımı anlatıyorum, o da anlayış gösteriyor.
Ama benim eşim kilom konusunda hiç laf söylemez. Aman boşver, sen kilolu değilsin der:KK57: Keşke biraz eleştirse.

Kızlar farkındayım hala tam anlamıyla bildirim yapmadım. Tartinin pili bitmiş. Bir türlü gidip alamadım:KK51: Bu hafta hallederim.
Bir de kalp çaarpıntılarım var. Doktora gidip b12, D vitamini ve demire baktirmam lazım. Öf :KK51:
Onu da bu hafta halletmeliyim

Onlari
Kızlar farkındayım hala tam anlamıyla bildirim yapmadım. Tartinin pili bitmiş. Bir türlü gidip alamadım:KK51: Bu hafta hallederim.
Bir de kalp çaarpıntılarım var. Doktora gidip b12, D vitamini ve demire baktirmam lazım. Öf :KK51:
onlari benimde yaptirmam lazim ah bi yaptirsannnnmmmmm

Rengarenk nesli şuan 70 kiloyum. Hamilelikte 24 kilo aldim öncesinden de 6-7 kilo fazlam vardi zaten. Şuan en az bi 10-12 kilo vermem lazim ama veremiyorum.arkadaslarda saolsunlar arada lafi koyuyolar uzuyolar beni:(

images.jpg

Kitaplar ini okudum. Kahvaltimi ona uygun yapiyorum. Öğünler arasında 4-5 saat birakiyorum. Aksam sekize kadar yemek isini bitiriyorum. Ekmek yemiyorum. Aburcubur yemiyorum. Seker çok azalttim sadece bazen cayima atiyorum. Hava güzelce yürüyüş yapıyorum yoğurt yiyorum. Kizartma falan hepsini biraktik. Olmuyor yinede neden anlamadm
en az 5 saat olmasına dıkkat etkı leptın calıssın cnm
şeker :KK12: basladıgın an kafadan sıleceksın
hem aralar kısa hem her seker ınsulını basa donderırı onun ıcın olmaz yedıklerını satlerı ıle paylaskı hataları bulalım cnm
Teşekkürler kızlar cevaplarınız için.
Yağ konusunda sıkıntı yok fındık yapı kullanıyorum. Toprak mahsülleri ofisinden alıyoruz.
Benim için tavuk ve yumurta önemli. Diğer ürünler konusunda sıkıntı yok. Bunlar içinde söylediğiniz markaları alınca çözmüş olurum sanırım bu sorunuda.
Hadi bakalım o zaman yarın başlayayım. Haftasonuda kitabı alır okurum.

Şimdik yarın sabah için zeytin, peynir, yumurta, salatalık, maydanoz, süt ile güzel bir kahvaltı uygunmudur. Ek yada çıkarılması gereken bişiy var mı?
fındık yagı olmaz cnm...sızma yada soguksıkım olacak
yumurta cok guvenılır yerden alıyoruz ıstersen telını mesaj atarım sehırdısına da gonderıyorlar face dekı cogu gruplar o kısıden alıyor guvenlı dıye

selam kızlar nasılsınız ? ben hiç iyi degilim neden mi eşim sabah cok yiyorsun az hareket ediyorsun dedi cok üzüldüm tamam belki şaka dedi ama kalbimi kırdı bu aralar cok kırılganım zaten 3 saat spor ve 2 saat yürüyüş yapıyorum daha ne yapayım eve gelince cok yorgun oluyorum uzanıyorum kızıyor hareket et diye gecenlerde çok sevdigim bir arkadasım geldi beni sosyal medyadan karatyı taip ettigimi görmüş ve ben ara sıra kiloyla ilgili resimler paylaşıyorum bana direk senin bu aralar kilo takıntın mı var dedi küçümseyerek bende evet dedim kendiside bildim bileli 90 kilodur ama ben hiçbir zaman yüzüne vurmam anlıyıcanız moralim sıfıra indi:KK43::KK43::KK43::KK43::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:
sen ona bakma cnm bız cok yer cok yakarız...o kadar spora daha az hareket edıyorsun dıyorsa pessssss o kadar spor cok cnm ya
mılletı takma kafana cnm kedı ulasamadıgı cıgere mındar dermıs....ben aklımı karatayla bozdum gece gunduz ugrasıyorum bayanlara faydalı olmak ıcın...hem burası hem baska yerde bır suru kıısye cevap yetıstırıyorum
sen bıldıgınden sasma kulaklrını tıka ve sadece bızı duy cnm

selam kızlar nasılsınız ? ben hiç iyi degilim neden mi eşim sabah cok yiyorsun az hareket ediyorsun dedi cok üzüldüm tamam belki şaka dedi ama kalbimi kırdı bu aralar cok kırılganım zaten 3 saat spor ve 2 saat yürüyüş yapıyorum daha ne yapayım eve gelince cok yorgun oluyorum uzanıyorum kızıyor hareket et diye gecenlerde çok sevdigim bir arkadasım geldi beni sosyal medyadan karatyı taip ettigimi görmüş ve ben ara sıra kiloyla ilgili resimler paylaşıyorum bana direk senin bu aralar kilo takıntın mı var dedi küçümseyerek bende evet dedim kendiside bildim bileli 90 kilodur ama ben hiçbir zaman yüzüne vurmam anlıyıcanız moralim sıfıra indi:KK43::KK43::KK43::KK43::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:
Amaaan boşver, herkese herkes birşeyler söylüyor. Dinle geçiştir. Sen sağlıklı besleniyorsun, kendine iyi bakıyorsun artık. Asıl arkadaşın kendisini küçümsesin. Bu arada 3 saat spor 2 saat yürüyüş, haftalık saatimi söylüyorsun, yoksa günlük mü? Günlük çok fazla, kas kaybı yaşarsın dikkat et. Günlük yürüyüş'ü 1 saat yapman yeterli, bölgeselde yarım saat yeter. Sonra spordan kendini bıktırırsın, süreklilik olmaz.

kızlar gunaydın. dun akşam ofisin kutlaması için fasıla gittik. çok eğlendik ama akşam akşam yedim de içtimde biraz kızıcaksınız bana ama kurtlarımıda doktum inmedim sahneden. sabahta geç kalktım bir yazayım size dedim menumu
dunki menum
sabah su ve maydonuz suyu
yarım karatay kahvaltısı
13,00 de 1 muz+yogurt+2 servis kaşıgı kıymalı soganlı kavurma
20,30-21,30 a kadar surekli yedim şeyler: peynir+ciğer+4 parça pırzola+3ince dilim ekmek+4 kadeh pembe şarap
spor: gun içinde
öğlen 35dk yurume
ikindi: 35dk yurume
yemekte bolca tepinme

Kizlar ya nerdeyse iki haftadir karatay diyti yapıyoruz esimle bi gr bile veremedik neden oyle oluyor sizinde basiniza geldimi

yedıklerınızı saatlerıyle paylasın canım belkı uyanlıs bıseyle yıyorsunuz farkında olmadan

gereklı butun tahlıllerıde yaptır canm gıtmısken

Akşam yemeği
Yarım kase çorba
1.5 köfte Salata 18.30 da yenildi
doydun mu kı az olmus
Gunaydin 2gundur uyandigimda elllerim sis uyaniyorum boyle olmuyodu cok rahat oluodum yedigim yiyceklerdenmi acaba yuzugum zor cikiyo parmagimdan herkes iyi haft snralari diliyorum :21:
bulgurdan olabılır canım su toplattırır vucutta

nacizane fikrim. bence eşin kilona takmamış biraz senden ilgi karşılama bekliyor. tum erkekler eşlerinden bunu bekler biraz özel hissedilmek isterler. eşin ve kendin için özel bir zaman ayırıyormusun son zamanlarda yapmadıysan mutlaka yap bence tek derdi budur.
arkadaşına gelince ben kilom için değil sağlıklı uzun yaşamak için bazı önlemler ve bilgiler alıyorum yaşantımı değiştiriyorum yanında bonuz kılolarımda gidecek sağlıklı bedenle ömur sureceğim deseydin keşke. bundan sonra cevabın buna benzer olsun egonu yuksek tut bizler çok özeliz ve guzeliz okeyyy
:cool::KK47::KK60::21::21:

kızlar gunaydın. dun akşam ofisin kutlaması için fasıla gittik. çok eğlendik ama akşam akşam yedim de içtimde biraz kızıcaksınız bana ama kurtlarımıda doktum inmedim sahneden. sabahta geç kalktım bir yazayım size dedim menumu
dunki menum
sabah su ve maydonuz suyu
yarım karatay kahvaltısı
13,00 de 1 muz+yogurt+2 servis kaşıgı kıymalı soganlı kavurma
20,30-21,30 a kadar surekli yedim şeyler: peynir+ciğer+4 parça pırzola+3ince dilim ekmek+4 kadeh pembe şarap
spor: gun içinde
öğlen 35dk yurume
ikindi: 35dk yurume
yemekte bolca tepinme
eglenmen guzel de sureklı yemen kotu olmus sen yemeye alıstın aksam bu da bızden bunu da yemelısın :KK48::KK48:
:KK11::KK11::KK11: 3 dılım ekmege 3 tane :)

eglenmen guzel de sureklı yemen kotu olmus sen yemeye alıstın aksam bu da bızden bunu da yemelısın :KK48::KK48:
:KK11::KK11::KK11: 3 dılım ekmege 3 tane :)
oh gulum kendime gelmiştim ama bu çantalar daha çok getirdi merak etme dengelenecek bugun. hem akşama sauna hamam var sitede önce bantta yurur sonra kaçarım atarım toksinleri.bugun biraz arınayım

nacizane fikrim. bence eşin kilona takmamış biraz senden ilgi karşılama bekliyor. tum erkekler eşlerinden bunu bekler biraz özel hissedilmek isterler. eşin ve kendin için özel bir zaman ayırıyormusun son zamanlarda yapmadıysan mutlaka yap bence tek derdi budur.
arkadaşına gelince ben kilom için değil sağlıklı uzun yaşamak için bazı önlemler ve bilgiler alıyorum yaşantımı değiştiriyorum yanında bonuz kılolarımda gidecek sağlıklı bedenle ömur sureceğim deseydin keşke. bundan sonra cevabın buna benzer olsun egonu yuksek tut bizler çok özeliz ve guzeliz okeyyy
:cool::KK47::KK60::21::21:
evet dogruyu söylüyorsun canım arkadasıma ve cevremdeki insanlara artık cevabım bu olucak teşekkürler....:KK60::KK60::KK60:

Amaaan boşver, herkese herkes birşeyler söylüyor. Dinle geçiştir. Sen sağlıklı besleniyorsun, kendine iyi bakıyorsun artık. Asıl arkadaşın kendisini küçümsesin. Bu arada 3 saat spor 2 saat yürüyüş, haftalık saatimi söylüyorsun, yoksa günlük mü? Günlük çok fazla, kas kaybı yaşarsın dikkat et. Günlük yürüyüş'ü 1 saat yapman yeterli, bölgeselde yarım saat yeter. Sonra spordan kendini bıktırırsın, süreklilik olmaz.
evet günlük canım 3 saat spor yapıyorum

Back