• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

fikrim yok tatlım

guzelim kitapları okudunmu tamamen karaya uyormusun ancak menunu görerek karar verebiliriz. eğer ki kulaktan dolma yaptıysan olmaz işte sonuç bu olur. ama kitapları okursan yuzde 80 yaparsın hemde sağlıklı yaparsın bilmediklerini herzaman sor yardımcı oluruz fikir veririz

Kitaplar ini okudum. Kahvaltimi ona uygun yapiyorum. Öğünler arasında 4-5 saat birakiyorum. Aksam sekize kadar yemek isini bitiriyorum. Ekmek yemiyorum. Aburcubur yemiyorum. Seker çok azalttim sadece bazen cayima atiyorum. Hava güzelce yürüyüş yapıyorum yoğurt yiyorum. Kizartma falan hepsini biraktik. Olmuyor yinede neden anlamadm

irem-özge benim zeytin yağı zeytin peynir yumurta tavuk tereyağı salça yoğurt şuaan aklıma gelen bunlar hepsi kendi ürünlerimiz biz de büyükşehirde yaşıyoruz ama bana kayınvaldem köyden gönderiyor artık her yerde organik pazarlar var oralarda bulabilirsin diye düşünüyorum

selam iremim
buraya ugramana sevindim 2 topikte olman isabetli olacak seninde
kuzum ben internetten alıyorum tum organık urunleri. hatta bazen zeytinyağımıda
tavuğa gelince buyuk şehirlerde zor ama bazı kasaplarda yeşilkure organık tavuk ve yumurtası satılıyor kötünün iyisi olarak tercih edebilirsin. migroslarda citiformun organık tahıl urunleri, kristal kayatuzu var. ayrıca eger ekolojık yaşama meraklıysan frosh marka ekolojık temizlik maddeleri var çamaşır bılaşık genel temizlik için.
ben tahıllarımı ve bıçok urunumu ipekhanımçifliğinden temin ediyorum orayada göz atabilirsin, mail atıp guncel urun fiyat bilgisi talep edebilirsin

pa

aramıza hosgeldınız
arayınca hersey bulunuyor yeterki ıstensın ben 22 ay once basaldıgımda dogru durust bısey bulunmuyordu aylarca aradım herseyı sımdı bızım gıbı yardımcı olanlar, ıyısını bulunca paylaşanlar cogladı
ben yumurtayı aylarca arastırdım herkes dogal dıyordu guvenemıyordum her kafadan bır ses cıkıyordu sonunda gercek yumurtacı bulduk fa ce book taki sağlıklı yasıyoruz ve karatay diyeti ile sağlıklı ve uzun yaşıyoruz daki cogu kısı oradan alıyor ıstersen sana teli mesaj atabılırım
kuruyemısler pzaralarda dolu cıg olarak
tavuk genelde kasaplarda oluyor
yagı ınternetten alıyoruz kusursuz yaglarda ındırımler oldugu zaman

Teşekkürler kızlar cevaplarınız için.
Yağ konusunda sıkıntı yok fındık yapı kullanıyorum. Toprak mahsülleri ofisinden alıyoruz.
Benim için tavuk ve yumurta önemli. Diğer ürünler konusunda sıkıntı yok. Bunlar içinde söylediğiniz markaları alınca çözmüş olurum sanırım bu sorunuda.
Hadi bakalım o zaman yarın başlayayım. Haftasonuda kitabı alır okurum.

Şimdik yarın sabah için zeytin, peynir, yumurta, salatalık, maydanoz, süt ile güzel bir kahvaltı uygunmudur. Ek yada çıkarılması gereken bişiy var mı?

Yağ konusunda sıkıntı yok fındık yapı kullanıyorum. Toprak mahsülleri ofisinden alıyoruz.
Benim için tavuk ve yumurta önemli. Diğer ürünler konusunda sıkıntı yok. Bunlar içinde söylediğiniz markaları alınca çözmüş olurum sanırım bu sorunuda.

Şimdik yarın sabah için zeytin, peynir, yumurta, salatalık, maydanoz, süt ile güzel bir kahvaltı uygunmudur. Ek yada çıkarılması gereken bişiy var mı?
salatalık mevsimi degil mevsiminde canım

rengarenknesli kutlarım 700gr süper :) kirdin şeytanın bacağını ... alkış smilesi koyuyorum buraya . :)
sağol tatlışımmm
Kitaplar ini okudum. Kahvaltimi ona uygun yapiyorum. Öğünler arasında 4-5 saat birakiyorum. Aksam sekize kadar yemek isini bitiriyorum. Ekmek yemiyorum. Aburcubur yemiyorum. Seker çok azalttim sadece bazen cayima atiyorum. Hava güzelce yürüyüş yapıyorum yoğurt yiyorum. Kizartma falan hepsini biraktik. Olmuyor yinede neden anlamadm
sakın yılmayın vucut dirence geçmiş olabilir er geç kırılır. kilolarınız ne bu arada ins. direnciniz varmı mesela

Nesli kırdı şeytanın bacağını darısı bana:)
sağol şekerimmm

iremim acilen oku kıtapları
kahvaltına yeşillik ekle mevsimi olmayan bişi yeme sakın birde 1 küçük çay bardağı çiğ olacak kuruyemişlerden birini yada karışık olarak ekle: ceviz,badem,fındık yada fıstık ekle

ırem şeker yok. arada çaya atma yok . :) tam yapan kilo verir . kac kilosunuz bu arada :)

selam kızlar nasılsınız ? ben hiç iyi degilim neden mi eşim sabah cok yiyorsun az hareket ediyorsun dedi cok üzüldüm tamam belki şaka dedi ama kalbimi kırdı bu aralar cok kırılganım zaten 3 saat spor ve 2 saat yürüyüş yapıyorum daha ne yapayım eve gelince cok yorgun oluyorum uzanıyorum kızıyor hareket et diye gecenlerde çok sevdigim bir arkadasım geldi beni sosyal medyadan karatyı taip ettigimi görmüş ve ben ara sıra kiloyla ilgili resimler paylaşıyorum bana direk senin bu aralar kilo takıntın mı var dedi küçümseyerek bende evet dedim kendiside bildim bileli 90 kilodur ama ben hiçbir zaman yüzüne vurmam anlıyıcanız moralim sıfıra indi:KK43::KK43::KK43::KK43::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:

birde dün benim doktora cıkmam gerekiyor ve aksi gibi ödememiz vardı baya yüksek bir mevla bende o parayı yatırmak için doktora gitmedim sabahda eşim sordu doktora neden gitmedin tabii hanfendi uyumuştur diye halbuki dün sabah evden birlikte 8 de çıktık ben ödeme yetsin diye gitmemiştim öyle canım sıkıldı...

ırem şeker yok. arada çaya atma yok . :) tam yapan kilo verir . kac kilosunuz bu arada :)

83,6 kiloyum cnm maalesef :(

selam kızlar nasılsınız ? ben hiç iyi degilim neden mi eşim sabah cok yiyorsun az hareket ediyorsun dedi cok üzüldüm tamam belki şaka dedi ama kalbimi kırdı bu aralar cok kırılganım zaten 3 saat spor ve 2 saat yürüyüş yapıyorum daha ne yapayım eve gelince cok yorgun oluyorum uzanıyorum kızıyor hareket et diye gecenlerde çok sevdigim bir arkadasım geldi beni sosyal medyadan karatyı taip ettigimi görmüş ve ben ara sıra kiloyla ilgili resimler paylaşıyorum bana direk senin bu aralar kilo takıntın mı var dedi küçümseyerek bende evet dedim kendiside bildim bileli 90 kilodur ama ben hiçbir zaman yüzüne vurmam anlıyıcanız moralim sıfıra indi:KK43::KK43::KK43::KK43::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:

İnsanların (eşinde olsa) ne dediğini takarak yaşamını sürdüremezsin canım.
Bir bu kdr daha yaşayacağının garantisi yok. Bu hayatı sen yaşıyorsun kimsenin ne dediği umrunda olmasın yoksa çok üzülürsün.
Böyle direk daldım tanışmıyoruz ama kayıtsız kalamadım üzülmene.

miyav-sucum kendini bu kadar üzmene gerek yok Allahtan bir hastalığın olmadığına şükret kilo dediğin nedir ki verirsin geçer anladığım kadarıyla biraz hassas bi dönem yaşıyorsun ama inan hepimiz yaşıyoruz zaman zaman eşine de gelince onlar bizler kadar ince düşünemiyorlar bizler biraz ayrıntıcıyızdır onlar ise düz mantıklar biz söylemeden bizi anlamalarını bekliyoruz ama onlar direk söylememizi bekliyorlar biz kadınlarda öylebir harddisk var ki asla yaşananları unutmuyoruz ve belleğimizin bi tarafında saklıyoruz düğündeki şekerden davetiyeye kadar :) bence neye alındıysan eşine söyle beni yanlış anlıyorsun ve ben kırılıyorum de o zaman eminim seni anlayacaktır bir de benim de yaptığım bişey vardır eşinin yerine asla düşünme sen sadece kendi adına düşün onun adına da düşünme çünkü cinsiyet farkı karakterler farklı herşey farklı sonra ne oluyor biliyor musun onun yerine biz gibi düşünmüş oluyoruz ama o bambaşka şeyler düşünmüş olabiliyor canını sıkma... kafana tokadan başkasını takma :) :)

canım miyavsu . üzülme . senin bi hedefin var . bebeğim olsun istiyorum deseydin . sanki zayiflmaya çalışmak ayıp, ya da kusur. asıl sağlıklı olan senin yaptığın. canan hoca diyor ya gandhinin sözünü sen devam et o arkadaşın da sana uyacak :) adım gibi eminim:)

ben eşimle en ufak sikintimi paylasiyom yoksa büyüyünce daha büyük sıkıntı oluyor :) sen de soyle:)

üzülme . hayırlı işin muzır manisi çok olur.

ırem 83, 6 verilmeyecek bi kilo değil . sakin burdan ayrılma ...hedefin kac ? hadi hayırlı olsun .

pazartesiyi merak edıyorum bakalım ne olacak

waw harıkasın

aramıza hosgeldınız
arayınca hersey bulunuyor yeterki ıstensın ben 22 ay once basaldıgımda dogru durust bısey bulunmuyordu aylarca aradım herseyı sımdı bızım gıbı yardımcı olanlar, ıyısını bulunca paylaşanlar cogladı
ben yumurtayı aylarca arastırdım herkes dogal dıyordu guvenemıyordum her kafadan bır ses cıkıyordu sonunda gercek yumurtacı bulduk fa ce book taki sağlıklı yasıyoruz ve karatay diyeti ile sağlıklı ve uzun yaşıyoruz daki cogu kısı oradan alıyor ıstersen sana teli mesaj atabılırım
kuruyemısler pzaralarda dolu cıg olarak
tavuk genelde kasaplarda oluyor
yagı ınternetten alıyoruz kusursuz yaglarda ındırımler oldugu zaman

hadı baklaım devamı gelsın ınsallah
tsk ederim canım ıyıyım sen nasılsın
suan saat 5ben hala aksam yemegi yemedim 8saat oldu acikmadimda ama annem acikti biraDan yiycez abla bende merak ediyorum ama su pazaertesiki durum bozar yoksa iyi verirdim ama bu hafta yemeklerin icinde kullandigim bulgur sıkınti olmaz sislik falan yapmaz dolmada kullandim bide bugunki yemegim bulgurlu neyse gorcez insallah

Rengarenk kutlarim canim supersin heveslendim umarim pazartesiye kadar bir o kadardaha verirsin yeni gelen arkadaslar hsgeldinnizzzzzz bol bol kilo verin cita gibi olun emin icinde bende insallahhhhhh

suan saat 5ben hala aksam yemegi yemedim 8saat oldu acikmadimda ama annem acikti biraDan yiycez abla bende merak ediyorum ama su pazaertesiki durum bozar yoksa iyi verirdim ama bu hafta yemeklerin icinde kullandigim bulgur sıkınti olmaz sislik falan yapmaz dolmada kullandim bide bugunki yemegim bulgurlu neyse gorcez insallah
Ben de özellikle aksamları acıkmıyorum. Beklesem herhalde 7'ye kadar açıkmam. 4'te spor yapıyorum 30 dk. Ondan mi acaba? o_O

Back