• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

bu arada dunki menumu yazayım
sabah su ve maydonoz kuru içtim
7,30 da yarım karatay kahvaltısı ancak yiyebiliyom kızmayın bana
13,00 de salata+et sote
18,300 de kıymalı kabak kavurması+yoğurt+1 havuç+1/4 avakado+3 kaşık baklağil pilavi( bulgur+yarma+y.mercimek+k.mercimek+ve bol uzum yapragı dogranmış) kendi uydurma pilavım :))
spor
öğle 30dk yurume
akşam 45dk yurume+lesli+plates karın ve esneme

10015165_835004669849667_1115579678_n[1].jpg

zezecim ben 6. takımda kaptan yardımcısıyım ya
bu haftayı spor haftası ilan ettim şu sworkit uygulamasını hepimiz sporumuza 5dk olsa bile ekleyeceğiz.
yanı hergun 5dk lık sworkit sporu yapılacak her ne olursa olsun her gun yapılacak burdada yapalımmı ne dersiniz
:KK4::KK4:
haftaya 75,4 hedefim işallah

Gunaydin bugun kahvaltim erken biraDan hastaneye gitcem bir hamladinki sormayin gunluk 300tane ip atliyom hasatim resmen dun bir dusss bo kas gebsetici icip yattim yuruyus yaptim bi 40dk demin simdide kahvaltimi yapiyorummm opuyorum bu hafta kilo verme hayalleriyle mucuxxxx
pazartesiyi merak edıyorum bakalım ne olacak
Herkese Kocamannn Günayyydınnn....
Kahvaltım: 2 haşlanmış yumurta
14 tane zeytinyağlı zeytin
bol peynirli maydanoz salatası üzenrine bol zeytinyağı gezdirdim
badem ve fındık yetişmeyince elime aldım arabada yedimm :) :)
waw harıkasın
Günaydın kızlar.
Karatay diyetini denemeyi düşünüyorum. Kitabını alıp okuyacağım ama az çok biraz bilgi edindim.
Bu bilgiye göre yenmesi gereken tavuk doğal besi olanlar olmalı diyor. Yumurtada bu tavukların yumurtası olacakmış. Ama artık o şekilde tavuk büyükşehirlerde maalesef. Nasıl temin ediyorsunuz? Yada normal marketlerde satılan tavuk ve yumurtayı mı tercih ediyorsunuz?
Fındık yağı ve zeytinyağı hariç her türlü sıvı yağ yasak. Çalışanlarınız nasıl yapıyor? Dışarıda yapılan yemekler genelde sıvı yağ ile yapılıyor.
aramıza hosgeldınız
arayınca hersey bulunuyor yeterki ıstensın ben 22 ay once basaldıgımda dogru durust bısey bulunmuyordu aylarca aradım herseyı sımdı bızım gıbı yardımcı olanlar, ıyısını bulunca paylaşanlar cogladı
ben yumurtayı aylarca arastırdım herkes dogal dıyordu guvenemıyordum her kafadan bır ses cıkıyordu sonunda gercek yumurtacı bulduk fa ce book taki sağlıklı yasıyoruz ve karatay diyeti ile sağlıklı ve uzun yaşıyoruz daki cogu kısı oradan alıyor ıstersen sana teli mesaj atabılırım
kuruyemısler pzaralarda dolu cıg olarak
tavuk genelde kasaplarda oluyor
yagı ınternetten alıyoruz kusursuz yaglarda ındırımler oldugu zaman

kızlar gunaydın şeytanın bacağını kırdım 5 aydır özlemini çektiğim 75,9 bugun gördum nihayet. cuma yarışmaları tartı gunuya bu gun oyuzden tartıldım çok mutluyum
hepinize bol eksili gun dilerim:KK60: p.tesi burada buyukgun malumm:KK60: işallah p.tesi birazdaha eksileri görücemm :21::21:
hadı baklaım devamı gelsın ınsallah
Gül Hanım nasılsınız
tsk ederim canım ıyıyım sen nasılsın

bu haftayı spor haftası ilan ettim şu sworkit uygulamasını hepimiz sporumuza 5dk olsa bile ekleyeceğiz.
yanı hergun 5dk lık sworkit sporu yapılacak her ne olursa olsun her gun yapılacak burdada yapalımmı ne dersiniz
ver coşkuyu ver coşkuyu

kendi adıma neden olmasın diyorumm zaten ben ideal kiloma yakın olduğum için ve de genelde de sağlıklı beslendiğim için benim kilolar yemekle değil sporla geçecek gibi eşim de aynısını söyledi hakveriyorum bir türlü alamadığım ipi de alcam ve ip atlıcam inş bi de havalar düzelince kızımı da alıp bol bol yürücemm yürümeyi çok severim bi de yoğunluktan bakamamıştık bi spor salonu açıldı bizim orda dün eşime sitem ettim bugün yarın da oraya bakmaya gitcem beğenirsem kaydolcam çok konuştum galibaaa :)

kendi adıma neden olmasın diyorumm zaten ben ideal kiloma yakın olduğum için ve de genelde de sağlıklı beslendiğim için benim kilolar yemekle değil sporla geçecek gibi eşim de aynısını söyledi hakveriyorum bir türlü alamadığım ipi de alcam ve ip atlıcam inş bi de havalar düzelince kızımı da alıp bol bol yürücemm yürümeyi çok severim bi de yoğunluktan bakamamıştık bi spor salonu açıldı bizim orda dün eşime sitem ettim bugün yarın da oraya bakmaya gitcem beğenirsem kaydolcam çok konuştum galibaaa :)
spor salonu iyi oluyor git tatlım. bizim sitede fitnes salonu var bana orası yetiyor her akşam iniyom genelde. hamam ve saunada var haftasonu hamam gunumuz yıkanıp paklanıcam yarın gel keyfim gell

sushi serbest mi bilen var mıdır
fikrim yok tatlım
Kizlar ya nerdeyse iki haftadir karatay diyti yapıyoruz esimle bi gr bile veremedik neden oyle oluyor sizinde basiniza geldimi
guzelim kitapları okudunmu tamamen karaya uyormusun ancak menunu görerek karar verebiliriz. eğer ki kulaktan dolma yaptıysan olmaz işte sonuç bu olur. ama kitapları okursan yuzde 80 yaparsın hemde sağlıklı yaparsın bilmediklerini herzaman sor yardımcı oluruz fikir veririz

Back