- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
hoşgeldiniz bizler tavsiye veririz elbet ama karatay kitaplarını bedenini tanımak için mutlaka okumalısın olmazsa olmazMrb kizlar bende karataya basladim. Ne kadar zamanda sonuç alabilirim acaba? Dikkat etmem gereken noktalar neler acaba. Tecrubelerinizden faydalanmak isterim
demek 5 saat yemek yemezsen leptin bir saat çalışmış oluyor yani 4. saatten sonra illa 4. saatten sonramı çalışmaya başlıyor kişiden kişiye değişir miminnoslar aç kalmayın sakin . yanınıza muhakkak sizi tok tutacak şeyler götürün . sabah 8de kahvaltı ise 12de5saat geçmiş oluyor yaklasik1saat leptin çalışmis demek ki.
arzu kelem dlmasi mi yedin sabah etli? bi sorun olmaz sanırım . afiyet olsun . bulgurlu mu? ama ışte şişlik yapabilir .
arkadaşlar nasıl bi kahvaltı yapıyorsam artık yanaklarim bile kızarıyor . sanırsınız ki kostum kostum da terledim . atletim islandi . ateş atıyorum :)
durmak yok karataya devam :) ..
kişiye göre değildirde besinin sindirim suresine göre değişir. 4-5 saat diye oyuzden zaman dilimi belirtilmiş. her besin sindirim suresi farklı. bitki protein çok farklıdemek 5 saat yemek yemezsen leptin bir saat çalışmış oluyor yani 4. saatten sonra illa 4. saatten sonramı çalışmaya başlıyor kişiden kişiye değişir mi
demek 5 saat yemek yemezsen leptin bir saat çalışmış oluyor yani 4. saatten sonra illa 4. saatten sonramı çalışmaya başlıyor kişiden kişiye değişir mi
Yani açlık olmalı mı olmamaı mı?0-2 saat insulin ciğnemeye başladığında
2-4 saat glukagon EĞER MIDE VE BAGIRSAKTA HALA SINDIRILECEK BESIN VARSA YANI GLISEMIK INDEKSI DÜŞÜK YIYECEK DEMEK TOKLUK HISSEDILIR VEEE :)
4---- saatten sonra tokluk bitene kadar LEPTIN salgilanir vücud enerji için yağ yakar ..
ama çok önemli açlık olursa yine leptin çalışır beyne kıtlık sinyali de gönderir ve ilk yiyeceğin ogünu hemen yag olarak depolar .. :)
Aç olunca yenecek diyosunuz ama :) uzun süre aç kalınmayacak demek istiyoruz sanırım.kesinlikle açlık olmamali . açlık olursa kilo verilemez. o yüzden ya bazı besinleri yiyoruz ki uzun süre tok hissedelim diye . ara ogün olursa ağzımıza aldığımız en ufak bi şey bile yeniden insulin salgilatiyor. aç olunca yenecek tok olunca da keyfi hiç bir şey yenmeyecek.
salihacığım bel ki ben bu yüzden kilo veremedim .emziriyorum üç çocuk ve iş beş saatin dolmasını bekliyordum.bazen çok acıkıyordum ama beş saat dolmadığı için yemiyordum.gül hanıma hayranım bir sabah bir akşam yapıyor ve arada acıkmıyor.karataya uygun besinler yenilince en az 5 saat ttokluk hissediliyor . ve o zaman kilo verilir.
ama diyelim ki yanlis yedik ya da denileni tam olarak yemedik 5 saatten önce açıktik . o zaman da illa 5 saat dolsundiye beklemiyoruz yiyoruz.
salihacığım bel ki ben bu yüzden kilo veremedim .emziriyorum üç çocuk ve iş beş saatin dolmasını bekliyordum.bazen çok acıkıyordum ama beş saat dolmadığı için yemiyordum.gül hanıma hayranım bir sabah bir akşam yapıyor ve arada acıkmıyor.
Cevapladığın için çok teşekkür ederim. Son bir soru.. Akşam acıkıyoruz 11'lerde ben biraz acıkıyorum. Ne kadar acıksak da yemiyoruz di mi? Gece acıkmanın kötü etkisi yoktur inşallah çünkü sabah kahvaltıdan önce o açlık gitmiş oluyo biraz.sevgili berna akşama acikmazsan süper olur . zaten akşam ogunun ne kadar erken olursa o kadar kilo verilir :). eğer açıkirsan geç olmadan bi şeyler yersin.
lahana sarmasi aksam yemegimde oo eş cagizim bana bugun ip getirdi ip atliycam dur bakalim bu hafta umitli olmaya calisiyorumminnoslar aç kalmayın sakin . yanınıza muhakkak sizi tok tutacak şeyler götürün . sabah 8de kahvaltı ise 12de5saat geçmiş oluyor yaklasik1saat leptin çalışmis demek ki.
arzu kelem dlmasi mi yedin sabah etli? bi sorun olmaz sanırım . afiyet olsun . bulgurlu mu? ama ışte şişlik yapabilir .
arkadaşlar nasıl bi kahvaltı yapıyorsam artık yanaklarim bile kızarıyor . sanırsınız ki kostum kostum da terledim . atletim islandi . ateş atıyorum :)
durmak yok karataya devam :) ..
İradeli ollll bu hafta vermemiz lazim biraz sonra ip atliycam yemek yedikten sonra hene atlicam 500taneye tamamliycam leptin hizli calissin aimdi gabizlik basladi ayyy neoluyo bize nazar oldu heraldeben de ümitli olmak istiyorum . ama kendimdeninşallah su boğazıma dur diyebilirim şimdilik evde tatliya dair bi şey yok . ama eşim yarın akşam misafir cagirabilir . bebek görmeye . of ya yemeyecem inşallah .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?