• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Merhabalar bayanlar
Dün akşamdan beri bu topiği okumaya başladım ve yarın itibariyle Karatay diyetine başlamaya karar verdim..

Yaklaşık 4 aydır bebek düşünüyoruz ama dün gittiğim kadın doğum uzmanı pcolu olduğumu ve kilo vermemi söyledi.. Bu zamana kadar boyumun avantajını kullandım :KK47:ama dün doktordan geldikten sonra tartıda gördüğüm manzara beni şok etti resmen.. Evleneli 1,5 yıl oldu ve resmen 11 kilo adım:mad:

1,78 boyum var ve 80 kilo olmuşum:KK57:

Yemekten kalkıyorum 1 saat sonra karnım acıkıyor böyle birden deli gibi bi açlık oluyor hemde.. Tatlı krizlerinde cabası hergün yediğim Tatlı'nın abur cuburun haddi Hesabı yok..

Yarın artık benim için yeni ve sağlıklı yaşamın Başlangıcı olacak inşallah bayanlar

auytkn.jpg

Merhabalar bayanlar
Dün akşamdan beri bu topiği okumaya başladım ve yarın itibariyle Karatay diyetine başlamaya karar verdim..

Yaklaşık 4 aydır bebek düşünüyoruz ama dün gittiğim kadın doğum uzmanı pcolu olduğumu ve kilo vermemi söyledi.. Bu zamana kadar boyumun avantajını kullandım :KK47:ama dün doktordan geldikten sonra tartıda gördüğüm manzara beni şok etti resmen.. Evleneli 1,5 yıl oldu ve resmen 11 kilo adım:mad:

1,78 boyum var ve 80 kilo olmuşum:KK57:

Yemekten kalkıyorum 1 saat sonra karnım acıkıyor böyle birden deli gibi bi açlık oluyor hemde.. Tatlı krizlerinde cabası hergün yediğim Tatlı'nın abur cuburun haddi Hesabı yok..

Yarın artık benim için yeni ve sağlıklı yaşamın Başlangıcı olacak inşallah bayanlar
hosgeldin ..
tam yerine geldin
saglikli bi sekilde zayiflaniyor burada
eger ki tam yaparsan o aclik krizleri tatli krizleri tarihe gomuluyor .

İyi akşamlar. Bugün arkadaşlarla kahvaltı için dışarı çıktık. Peynir, yumurta fln çok ideal değildi ama olsun. Karatay kahvaltısı yaptım. 2 yumurta, peynir, 6 zeytin, roka, şekersiz çay. :KK73:
Akşam ise daha önceden almış bulunduğum tavuğu ızgara yaptım, salata ve iki kaşık bulgur eşliğinde tukettik. Her gün daha ideal Karatay yapabilmek dileğiyle....

günaydın karataycı arkadaşlar:KK24:yeni gelenlerde hoşgelmiş
bugünkü menüm sabah 1 bardak elma sirkeli sıcak su (kabızım bide bu şekilde deneyeceğim)
2 yumurtadan maydonozlu ve dereotlu omlet
peynir, zeytin ve çiğ fıstık,1 gün kurusu (artık azalttım)
Rumuz:yagmurcucu
Başlangıç tarihi:11/02/2015
Başlangıç kg:64.7
Geçen hafta:62.3
Bu hafta:62.2
Fark:-100 (bu hafta regliydim ondanmı beilemiyorum ama çok az gitti, hiç kaçamak yok 1 ay olacak daha 2,5 kilo anca gitti:KK43::mad:
Toplam fark:2.500
Beden:42
Spor:henüz başlayamadım
Boy:1.58
Hedef:ilk hedef 58 kg...ikinci 55 kg

Günaydın arkadaşlar,
Bende bugün başladım bakalım karatay diyetine hatta eşimde gaza geldi beraber başladık yarış yapıcaz:KK9:

Rumuz: sosle
Başlangıç tarihi: 09.03.2015
Başlangıç kg: 77,8
Geçen hafta:
Bu hafta:
Fark:
Toplam fark:
Beden: 42
Spor:
Boy: 1,78
Hedef: 70
Yüzdesi:

Günaydın arkadaşlar yeni haftada bol eksili günler diliyorum hepinize. Ben bu hafta normal düzenimde değildim bu yüzden sporumu da tam yapamadım yediklerimde tam Karatay olamadı maalesef. Biz ne kadar sağlıklı beslenmeye çalışsak da çevre faktörü çok etkiliyor. Umarım bir gün herkes sağlıklı beslenir de etkilenecek bir faktör kalmaz. Yoklamamı da vereyim. Dediğim gibi haftamdan çok memnun değilim ama az da olsa eksilerde olmak moralime iyi geldi.

Rumuz: FarahFarah
Başlangıç tarihi: 1 Ocak 2015
Başlangıç kilosu: 96
Geçen hafta: 89.4
Bu hafta: 89.2
Fark: -0.200
Toplam fark: 6.8
Spor: yüzme (haftada 2) kardiyo ve egzersiz
Boy: 1,71
Hedef: İlk hedefim 89.9 du o sekizi görmekti elhamdülillah onu gerçekleştirdim şimdiki hedefim 85 en son hedefim ise 70 inş.

geçmiş olsun ciddi birşey yoktur umarım.

Geçmiş olsun canım: ( inşallah önemli bir şeyi yoktur. .

bende cok yapardım eskıden

o zaman bunu haketteın kacamak yapanlar bunu hakedıyor :KK11:

grecka yok canım made ın turkey

kolay gelsın canım..ısın zor allah yardımcın olsun

kayısıyı azalt canım yavas yavas gıdecek sabırlı ol

olmus canım bol yag demek bol yag yakmak demek :KK66:

gecmıs olsun canım...durumu nasıl ıyımı
ekmek olmadı ıste :KK11:
sağolun kızlar. valla ölmemiş kurtulmuş ama tum bacak kalça kemikleri kırık el yuz fena haldeydi . rabbim şifasını veriri işallah tekrar ayaga kalkar.

Rumuz: rengarenknesli
Başlangıç tarihi: 09.02.2015
Başlangıç kg: 76,4
Geçen hafta:76,4
Bu hafta:76,6
Fark:+0,2
Beden: 42
Spor: bu hafta 3 gün yurume yaptım 1 er saatti yaklaşık
Boy: 1,69
Hedef: 65

kızlar mart geldi yaz yaklaştı artık duraklamadan çıkmak için motivasyonumu zıplatmak istiyorum
mart ayında 4kg vermek hedefim. bir sonraki haftaya hedefim de 75,8kg. tartı hepimize gülsün işallah

Günaydın. 3 gündür hastayım. Boğaz acısı, baş, ağrısı, dolgu dişlerime de vuruyor. 2 gündürde ağzımın tadı bozuldu. Dün paça çorbası yedim. Muz yedirmeye çalıştı arkadaşım ama çok yiyemedim. 4 tane muzu bir kere de yiyen ben. Akşam balık çorbası, sonrasında köfte ama köfteyi yiyemedim. Normalde köfte çok lezzetli gelirdi. Onu da bitiremedim. Salata yedim biraz. Eve gelince de nar mutlaka ye dediği için yedim. Sonunda dayanamadım ağrı kesici içtim. Ağrılarım azaldı.

Back