- 25 Haziran 2013
- 232
- 415
- 108
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hosgeldin ..Merhabalar bayanlar
Dün akşamdan beri bu topiği okumaya başladım ve yarın itibariyle Karatay diyetine başlamaya karar verdim..
Yaklaşık 4 aydır bebek düşünüyoruz ama dün gittiğim kadın doğum uzmanı pcolu olduğumu ve kilo vermemi söyledi.. Bu zamana kadar boyumun avantajını kullandım ama dün doktordan geldikten sonra tartıda gördüğüm manzara beni şok etti resmen.. Evleneli 1,5 yıl oldu ve resmen 11 kilo adım
1,78 boyum var ve 80 kilo olmuşum
Yemekten kalkıyorum 1 saat sonra karnım acıkıyor böyle birden deli gibi bi açlık oluyor hemde.. Tatlı krizlerinde cabası hergün yediğim Tatlı'nın abur cuburun haddi Hesabı yok..
Yarın artık benim için yeni ve sağlıklı yaşamın Başlangıcı olacak inşallah bayanlar
canım kimisi 2ogün kimisi 3kimisi2,5 belli olmuyor maksat doğru şeyler yemek . zatentok tutuyor doğru şeyler . en az5saat sonra yemek .Arkadaşlar 2 öğün mu yiyorsunuz?
Cevapladığı için teşekkür ederim. Peki süt serbestmis?canım kimisi 2ogün kimisi 3kimisi2,5 belli olmuyor maksat doğru şeyler yemek . zatentok tutuyor doğru şeyler . en az5saat sonra yemek .
geçmiş olsun ciddi birşey yoktur umarım.
Geçmiş olsun canım: ( inşallah önemli bir şeyi yoktur. .
sağolun kızlar. valla ölmemiş kurtulmuş ama tum bacak kalça kemikleri kırık el yuz fena haldeydi . rabbim şifasını veriri işallah tekrar ayaga kalkar.bende cok yapardım eskıden
o zaman bunu haketteın kacamak yapanlar bunu hakedıyor
grecka yok canım made ın turkey
kolay gelsın canım..ısın zor allah yardımcın olsun
kayısıyı azalt canım yavas yavas gıdecek sabırlı ol
olmus canım bol yag demek bol yag yakmak demek
gecmıs olsun canım...durumu nasıl ıyımı
ekmek olmadı ıste