Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

bulguru çok az kullandım ama evet bu hafta yedim canım

Uyaninca klasik limonlu suyumu içtim Yarım saat sonra kahvaltı:
Ispanaklı yumurta
Kendim hazırladım baharatlı susamli çörek otlu çökelek topları: )
12 zeytinyagli zeytin (hatta gül abla senin gibi yaptım 1 çay kaşigina zeytin ve zeytinyağı koyaeak yedim)
1 çay bardağı fındık
Kara lahana ve biraz turp

Biraz geçtikten sonra türk kahvesi keyfi yaptım: )

geçmiş olsun . yürüyüş dahi yapamaz misin? yürüyüş çok etkili oluyor bende . belki de direnme halidir . ama normalde ekmek şeker kesildiği için ilk hafta su, odem gidiyor . ? vücudunun sisligi gidiyor.
Tesekkür Canim yeni ise basladim 8 Saat ayaktayim su anda yuruyuste fazla geliyor ama baslicam pazatesiyi beklicem insallah vucudum su toplamistir

İyi hafta sonları karatay çıtırları benimde bugünkü kahvaltım taze soğan az kavurdum 2 yumurta kırdım.1 çb. Ceviz ,zeytin,lor peyniri,turp,yarım havuç ve sporumuda yaptım 700 tane mekik çektim valla belimi zorlam
ayan hareketler yaptım şimdi de pazara çıkıcam benim organik tezgaha uğrayacağım.

Kozmetik arkadaşım meraketme verirsinkilonu benimde hiç vermemişim gibi duruyor vericez illaki vericez.Spor olarak illa hoplayarak zıplayarak yürüyerek yapmama gerek yok evde yarım saat germe hareketleri bile yapan kafi gelir .

selam kızlar
bu sabah tereyağlı yumurta peynir dereotu zeytin ceviz kurukayısı yedim
oğluşlarıma da aynı tabaktan yapmak istedim ama buyugu yumurta peynir ve zeytin yedi ceviz istemedi
kucuğu yumurta ve zeytin de yemiyor sadece peynir yedi bir tahın pekmez istedi ondan yedirdim
kucuğu ile yeme konusunda sıkıntım var balık ve köfteyi zorla yıyor,
peynir muz tahın pekmez yoğurtlu makarna ya da pilav paskalya kek sebze hic yemiyor umarım zamanla alışacak

öğlen de aslında saat 5 te yedik güveç et ve salata yedim yoğurtlu bakla yedim ama bir dilim de ekmek yedim

bu arada regl de oldum pazartesi umarım fazla çıkmam:)

Hayır, yufkadan börek. Karadenizde açarlar, tavada börek yaparlar ramazanda öyle işte. Arasına peynir konulur. Yani sadece börek yedim. Ama 2 dene büyük dilim.
bende cok yapardım eskıden
3 haşlama yedim içli köfteyi ama 1 tane de dayanamayıp kızarmış olandan yedim. Pişman oldum ama az önce yaptığım kardiyoyla telafi ettiğimi düşünüyorum. :) :)
o zaman bunu haketteın kacamak yapanlar bunu hakedıyor
grecka yok canım made ın turkey
kolay gelsın canım..ısın zor allah yardımcın olsun
kayısıyı azalt canım yavas yavas gıdecek sabırlı ol
olmus canım bol yag demek bol yag yakmak demek
Kızlar alanyadan kirikkalede trafik kazasi geciren yakinimizi ziyarete yola ciktik 2 gun ugrayamam haberiniz olsun cici bakin kendinize
gecmıs olsun canım...durumu nasıl ıyımı
ekmek olmadı ıste

bugün koyumsu ilcemizden yan ilçeye alışverişe gittik . yaa her şey ne kadar pahalı
normal bi markanın 5lt sızma zeytinyağı 103liraydı yani canan hocam sağlıklı yiyin diyor bunun için keşke birileri bi şey yapsa daha çok üretim olsa amann pek bi efkarliyim. ..

bıde saglıksızdır...kusursuz 10 tane zeytınyagı varmıs onlarda cok pahalı bızlere ındırımlı o halde bıle kg su 40 lıraya gelıyor

bıde saglıksızdır...kusursuz 10 tane zeytınyagı varmıs onlarda cok pahalı bızlere ındırımlı o halde bıle kg su 40 lıraya gelıyor

evet gül abla . okan bey faturanin resmini koymuş . 300 lira sanirim6lt . güya her yerde zeytin ağacı çıkıyor diyordu biri ; hani nerde ?? ? gerçekten çok üzgünüm
biz 2yıldır zeytinyağı kullaniyoruz eşimle 64liraya aliyorduk şimdi 103 lira zam gelmiş . korkarım. geçim gün geçtikçe zorlanacak

Amin ablam cumlemizin ben bu hafta kayisiyi komple kestim sanirim tatli ihtiyaci duymuyorum oyuzsen yemiyorumda dur bakalim ne olucak bu hagta gramda olsa gitsin istiyorum bugun kahbaltimi senin dedigin gibi zeytinleri cay kasigiula yedim yagla birlikte faydasi olur insalllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…