Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

bişey degıl canım sız yeterkı yapın...et lazım ama eksık beslenmıs olursun
yok zaten Karatayı bırıkmam ekmek yememeye alışmışken yemem d vitaminim ve kanım düşük zaten ama müdürden izin alıp yaptıramıyorum bu ara işler yoğun istesem de vermez zaten:)

ilgi ve alakanız için teşekkürler Gül Hanımm
canım benım bız sanal aıle olduk burada gıtmene uzulurum arkadaslarda uzulurler
Bende insülin direnci var, sanırım meyve yerine zeytin yemem daha doğru olur

bu hafta bulguru fazlamı tukettın yanlıs mı hatırlıyorum canım
cok sanslısın canım bızlerde bulmak ıcın ugrasıyoruz

Avokadoyu da tüketenler oluyor. Hemde sağlıklı yağ içeriyor, belki de o yüzden kabızlığa iyi geliyor. Kefir iyiymiş.

yagmur kahvaltı ıcın yorum yazmıs ben ekleyeyım bu karatay kahvaltısı degıl ...kahvaltı karatayı temel tası once onu yapacaksın sonra dıgerlerını .... yarın yenıden basla canım

aramıza hosgeldınız

bızde 95 lerde seray var onunla yarıs seklınde yaparsanız ıkınızde kacamak yapmadan basarırsınız

kahvaltıyla karataya basla ınsulın dırencı kendı kendıne kırılıyor yedıklerımız acıktırmıyor aralarda tarcınlı su tarcınlı kahve falan ıcersın

yanlıs bısey herseyı bıtırır yapacak bısey yok demek yerıne evden tedbırlı gıdeceksınız ben 22 aydır hergun ıse yemek tasıyorum 25 dkk yuruyorum elım kolum dolu dızımde problem olmasına ragmen zorlana zorlana gıdıyorum ama saglıgım daha onemlı...sırketten yemeyı kesmen lazım yagı farklı tuzu salcası herseyı farklı bastan karataya uymuyor zaten

canım meyve yeyınce kayııs yemıyoruz çççbaslarda ıkısını de yememeye calısırsan daha cabuk kg verırsın

içli kofte kızartma degıldır dıye dusunuyorum

az cok dıyr bır kavram yok doyana kadar yemelı zeytın 20---30---40 ne kadar yesen ye zararı yok

Bu sabah annemin peşine takıldığım için yürüyüşte, kahvaltım biraz gecikti. Normalde yürüyüş yapmıyorum, çok kilo vermemek için, karna yaramıyor, kalça gidiyor çünkü. D vitamini alayım dedim, güneş pek yokmuş. 1 saat yürüdük.

Kahvaltıda zeytin yoktu yine
2 yumurta
Turp
Yufka sert olanlarla, tava böreği yaptı annem, yedim
Kefir
3-5 tane ceviz yedim.

Akşam
Mercimek çorbası
Havuç, kırmızı pancar salatası
Domates yemeği, menemenin yumurtasızı

Boğazımda bir gıcık var gece olurdu, bu sefer akşam başladı, öksürüyorum gitsin diye. Dayanamadım geçsin diye süt, bal, zencefil içtim ama bir işe yaramadı.

Akşamda sporumu yaptım.

[/QUOTE]
Etten sıkılmayayım diye hergün yemek istemiyorum onun yerine kuru fasulye yeterli diye düşündüm ama yeni öğrendim bitkisel protein ,hayvansal protein olarak ayrıldığını: ( bundan sonra dikkat ederim inşallah: )
Bir şey soracağım, yemekte hayvansal protein olsun derken cok miktarda mı olmalı? Yoksa sadece bir miktar yemeğin içinde olması yeterli mi? ?
Bide yumurta, peynir hayvansal protein olarak yemeğe eklendiğinde et yerine geçer mi? Yoksa yinede et eklemek gerekiyor mu? ?
Çok soruyorum ama gun geçtikçe daha detaylara inmeye başladım: )[/QUOTE]
hepsı hayvansal proteın olarak gecıyor ama hepsının yerı ayrı, faydası farklı farklı onun ıcın sabah onları aksam et turu seylerı yemek en ıyısı ama et yeme ımkanı olmayınca arada bır yumurta da olabılır peynırde yogurtta ...

hem yufka hem borek oh oh bende 50 kg ya ınınce yıyecegım dermısım.....

hem yufka hem borek oh oh bende 50 kg ya ınınce yıyecegım dermısım.....
Hayır, yufkadan börek. Karadenizde açarlar, tavada börek yaparlar ramazanda öyle işte. Arasına peynir konulur. Yani sadece börek yedim. Ama 2 dene büyük dilim.

3 haşlama yedim içli köfteyi ama 1 tane de dayanamayıp kızarmış olandan yedim. Pişman oldum ama az önce yaptığım kardiyoyla telafi ettiğimi düşünüyorum. :) :)

Amaan ekmeksiz hiç tadı çıkmıyor valla bende yedim ama öylesine birdahakine kavurma yaparım kuşbaşı alıp o zaman ekmeğğe gerek kalmıyor yada sebzeli bireylerde yapılabilir.Ben et yemediğimde kilo veremiyorum ve şekerim çok çabuk düşüyor.Bu arada sahada afiyet olsun şimdiden.
ben su içmeyince de basım agrır bol su içmeye devam:)
İçmek mi berkuras hem de nasıl içiyorum WC ye gitmekten bıkıyorum valla büyük ihtimal beynin yakıtı glikozmuş ya onu kestim diye tepki veriyor tabi beynim alışmamış depodakini kullanmaya.Bugünde belim tuttu akşam sancıdan uyuyamadım

Hayır, yufkadan börek. Karadenizde açarlar, tavada börek yaparlar ramazanda öyle işte. Arasına peynir konulur. Yani sadece börek yedim. Ama 2 dene büyük dilim.
Afiyet olsun kedicik darısı bizim başımıza bende bu akşam misafirin gelecek diye kekle poğaça yaptım çokta güzel oldular ama ekimi bile sürmedim mis gibide korktular evde herkes bayıla bayıla yedi .
Benim bugünkü menüm sabah kahvaltım pırasa yumurta kavurdum ceviz peynir az zeytin ve turp
Akşamki menüm ise greçkalı yoğurt salata mercimek çorbası.Bitkisel proteinini aldım.
Herkese iyi geceler ben bu gece geçe kaldım leptinim çalışmayacak sonra

İyi geceler canlar yaklasik bir saatir yazdiklarinizi okuyorum super bilgiler vermisiniZ bayildim ahanda hafta sonu geldi catti pazartesiye bisey kalmadi hadi hayirlisi zezecim umarim bu hafta seytanin bacagini kirarsin yeni gelen arkadaslar hsg hergun yeni birilerinin kayilmasini me guZel ben erken yatamiyorjm ancak yetistiriyorum islerimi bugun baya kosturmaca vardi cok yoruldum ama uyumam gec oldu kac gundur girmiyordum msjlari bitirmek zaman aldi optum iyi geceler

Gunaydin kizlar kahvaltim
2 tane Kati yumurta peynir zeytin yagli zeytinlerim 15 tane 4 tane kayisi 15 tane badem
Size bir sorum var bugün 6 ci gunum gr bile Kilo vermedim yalnis birsey yapmiyorum buraya yazdiklarimin haricinde hic birsey yemiyorum birbucuk litre suda iciyorum sadece spor yapamiyorum cünkü ameliyat oldum aksam 7 sonra yemekte yemiyorum

geçmiş olsun . yürüyüş dahi yapamaz misin? yürüyüş çok etkili oluyor bende . belki de direnme halidir . ama normalde ekmek şeker kesildiği için ilk hafta su, odem gidiyor . ? vücudunun sisligi gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…