- 1 Mayıs 2012
- 1.014
- 1.131
- 358
ben su içmeyince de basım agrır bol su içmeye devam:)Bende tam gaz devam ediyorum sabah kahvaltım
2 yumurta
kavurma
zeytin peynir
yeşillik kuruyemiş
Akşam yemeğim canım hiç istemedi ama
Bir kase manda yoğurdu
Bir kasede greçka yapmıştım dün akşam ondan yedim
Ama başım çok ağrıdı bugün
Bakamadım mailime bir bakmak lazım.Bir bakayım sen bana başkalrınıda yollarsın.Pazarda cumartesi canım benim evin alt sokağında.
Iyi gunler hanimlar
4 gun once una alerjik reaksiyon verdgmj öğrendikten sonra icinde un ve seker olan herseyi birakma kararı aldim. ama patates pirinc nohut k.fasulye misir vs tukettm
ama yine de midem cok rahat 3 gundur
Dedim ki madem yiyemiorm bunu kilo vermeye cevireblrim
Karatay yapayim dedim ve bugunden itibaren basladim beni de araniza alirmsnz ?
Kilom 61 hedefim 53 kilo olmak
hedefim haftada 1 kilo vermek ve 1 mayista bu isi bitirmis olmak
Bugnku menum
sabah
1 bardak sut
1 avuc kuru meyve
Ogle:
Yayla çorbası
etli k.fasulye( yemekhanede bu ckmisti)
Salata
merhaba bende birara karatay diteti yaptım çokta başarılı oldum bırakınca kilo aldım ve insülin direncim yüksek 92 kiloyum insulin direnci için ne yapıyorsunuz ben çok sık acıkıyorum şeker ihtiyacım çok oluyor nasıl başa cikiyorsunuz anlatırrmisinizBende insülin direnci var, sanırım meyve yerine zeytin yemem daha doğru olur
merhaba bende birara karatay diteti yaptım çokta başarılı oldum bırakınca kilo aldım ve insülin direncim yüksek 92 kiloyum insulin direnci için ne yapıyorsunuz ben çok sık acıkıyorum şeker ihtiyacım çok oluyor nasıl başa cikiyorsunuz anlatırrmisiniz
çok sagol karatayin butun kitaplarini aldım zamanında şeker derken pekmez ve bal yiyorum yemegi yiyince hemen pekmez çekiyor canım biraz firenlemem gerek bence kendimiaslında şeker yediğin için insulin yükseliyor yani insulin yukseldigi için şeker çıkmıyor . tabii çıkıyor da kısır döngüye sebep şeker çikolata yemek ..
sabah kalkınca tam bir karatay kahvaltısı yap eksiksiz bak bakalım şekerin düşüyor mu? dusmeyecegi için tatlı da canın çekmeyecek ..
as
6:30 dayiyince saatleri nasıl ayarlıyorsun oğlen aksam?hoşgeldin
Evet, o zaman direnci kırana kadar yememen daha iyi. Belki arada kayısı, o da bağırsakları çalıştırıyor diye veriyor Canan hoca. 2 tane yeterli.Bende insülin direnci var, sanırım meyve yerine zeytin yemem daha doğru olur
5~6 saat arayla yapabilirsin canım: )6:30 dayiyince saatleri nasıl ayarlıyorsun oğlen aksam?
Bana teşhis konalı 3-4 ay oldu. Bir ilaç verdi doktor. Uzun süre durumumu kabul edemedim. Ben 2 yıl çok stres altındaydım. En az 15 kilo aldım. Psikoloji gitti.merhaba bende birara karatay diteti yaptım çokta başarılı oldum bırakınca kilo aldım ve insülin direncim yüksek 92 kiloyum insulin direnci için ne yapıyorsunuz ben çok sık acıkıyorum şeker ihtiyacım çok oluyor nasıl başa cikiyorsunuz anlatırrmisiniz
Benim bağırsaklarım çok tembel.Evet, o zaman direnci kırana kadar yememen daha iyi. Belki arada kayısı, o da bağırsakları çalıştırıyor diye veriyor Canan hoca. 2 tane yeterli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?