İyi geceler karataycılar.Ben akşam yemeğimi paylaşayım oğluşumla çok gezdim dışarlarda sonunda kıyma aldım eve gelince köfte yapıcaktım ama vazgeçtim kvuruverdi yani akşam yemeğim kıyma kavurması bol baharatlı,bol salata,az lahana turşusu,kuruyemiş sabah yememştim .Neyse benim kan şekerim düştü yine herkese iyi geceler mekiğimi çekip yatayım.
evet fakındayım yeşilliklerim bitmişti çarşamba günü pazara gitim ve su an mükellef bir kahvaltı yapıyorumbu kacamak ıcın
kahvaltıda yesıl ve renklı yok
öğlen 1 kutu kefir ve biraz ceviz
yetmesi önemli değil her şekilde kişi doyar, önemli olan kahvaltı da yazılanların aynı zamanda yenilmesi onlar proetın yağ karbonhıdrat dengesıne gore ayarlanmış eksik yeyince hem karatay olmuyor hem sağlıklı beslenılmıyor...zeytın peynır yumurta olmazsa olmazlaryetiyor bana doyuyorum:)
Çok kötü olmuşum ya. Herşeye dırdır, ama kendimi durduramıyorum. Ablamda sofraya meyve suyu getirdik almışlar. Okuyorum hemen içeriği, bunda meyveden başka herşey var, glikoz vs... bunları içmeyin. Sosis zararlı ama içimden söylendim, zor tuttum kendimi.Ve ben salam, sosis bayılırdım, sucuk arada yiyorum ama salam, sosis hiç yemedim, karataydan itibaren. Anlatıyorum yok keçi sütü almam lazım, kefir yapacağım çok yararlı.
içinde et varmı canım yemeklerin ...et olmayınca hayvansal proteın olarak yogurt yeterlı olmuyorAkşam: 1 kase mercimek çorbası
1 tabak kuru fasulye
Ispanak yemeği
1 kase yoğurt
Turp
et turu bıseyler eklersen ıyı olur et cok yedıkce kg vermekte kolay oluyorevet fakındayım yeşilliklerim bitmişti çarşamba günü pazara gitim ve su an mükellef bir kahvaltı yapıyorum
bugün ki kahvaltım iki yumurtadan kırmızı biberli bol maydonozlu dereotlu omlet, ceviz, çay, peynir ve üç tane zeytini ezip yumurtala beraber yemeyi başardım
akşama bol barbunyalı kara lahana yemeği ve yoğurt düşünüyorum
acaba bir kaşık mısır unu katsam karatayima cok zararı olur mu?
karatayda vucudun ne kadar kg ya ıhtıyacı varsa onu dengelermış zayıflar kg alır kg lular zayıflarlarmıs...senın fazla kg yok zaten bırde troıdler ıyıce engel gıtmesıne bence D vitamınıne bır baktır kansızlık ve D de engel takvıye yap dıyetısyenle ne ugrasacaksın yıne ekmeklı saglıksız seylerı vermeye baslayacakHerkese Günaydın...
arkadaşlar derdim malum gitmeyen kilolarım. o kadar dikkat etmeme rağmen kilo veremeyişim canımı çok sıkıyor her hafta yeniden kendimi motive etmeye karar veriyorum ama olmuyor sonuç hep aynı oysa ki önceye göre neleri neleri kestim içtiğim içecekten çiğnediğim sakıza kadar dikkat ediyorum normalde nerdeeee bu kadar dikkat edicem sağlıklı beslenirdim evet ama bu kadar değil meyvenin tadını unuttum yaa hele de makarna aylardır yemiyorum belki 1 yıl olmuştur ben bu kadar dikkat ederken sonuç ne yine hüsran yine hüsran artık yaz geliyor ve ben incecik tiril tiril kıyafetlerin içinde kendimi mutlu hissetmek istiyorum etrafımdaki herkes 1 çocuk doğurmuş bir kadın gibi durmuyorsun dese de ben şu 3 4 kilomdan rahatsızım ben de kendimi o zaman daha iyi hissedicem lafı fazla uzattım sanırım sözün özü en kısa bi zamanda tiroid konusunda çalışmış bi diyetisyene gidicem olmamasının bi sebebi vardır sanırım muhtemelen ideal kiloma çok yakınım diye gitmiyor ama neyse bakıcaz artık ...
yanlıs yaptıgım eksık yedıgın bıseyler vardır canım...merhaba arkadaslar ben burada paylasim yapmaya pek vaktim olmuyor fakat yediklerime dikkat ediyorum gecen hafta 600gr verdim
patates ve nohut hicmi yemeyecegiz yemek bulamiyorum kendime daha dogrusu kendime ayri yapamak zoruma gidiyor birde aksamlari cok halsiz oluyorum ciddi derecede basim agriyor bu normalmi gecermi? gunde 4 km yuruyorum bumu yoruyor yada iyi beslenemiyormuyum
yetmesi önemli değil her şekilde kişi doyar, önemli olan kahvaltı da yazılanların aynı zamanda yenilmesi onlar proetın yağ karbonhıdrat dengesıne gore ayarlanmış eksik yeyince hem karatay olmuyor hem sağlıklı beslenılmıyor...zeytın peynır yumurta olmazsa olmazlar
içinde et varmı canım yemeklerin ...et olmayınca hayvansal proteın olarak yogurt yeterlı olmuyor
et turu bıseyler eklersen ıyı olur et cok yedıkce kg vermekte kolay oluyor
un kesınlıkle yok acaba macaba da yok bi alışınca hep devam edersınız...amac kg vermek degıl saglıklı beslenmek olmalı,,,kg verılır yenıden alınır saglıklı beslenme olarak devam edınce alınmaz
yok zaten Karatayı bırıkmam ekmek yememeye alışmışken yemem d vitaminim ve kanım düşük zaten ama müdürden izin alıp yaptıramıyorum bu ara işler yoğun istesem de vermez zaten:)karatayda vucudun ne kadar kg ya ıhtıyacı varsa onu dengelermış zayıflar kg alır kg lular zayıflarlarmıs...senın fazla kg yok zaten bırde troıdler ıyıce engel gıtmesıne bence D vitamınıne bır baktır kansızlık ve D de engel takvıye yap dıyetısyenle ne ugrasacaksın yıne ekmeklı saglıksız seylerı vermeye baslayacak
Sabah kahvaltı yanında 1 meyve yenilebilir. Mevsim meyveleri. Ama karpuz, kavun mevsiminde de yasak. Glisemik indeksi çok yüksek. Eğer şeker, obezite varsa meyve hiç yememek lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?