Evet işte. Yani kg verme aşamasında haftada 1-2 sanırım önerilen..Yaaa? Bu Karatay standartlarına göre fazla sayılıyor, öyle mi?
Sayılı zaman çabuk geçer, ne yapalımEvet işte. Yani kg verme aşamasında haftada 1-2 sanırım önerilen..
Sabah kahvaltıda yiyebilirsiniz. Geç saatte yemeyin yeter. Ama şeker, obezite varsa meyve hiç yememek gerekiyor. Birkaç hafta önce ismini hatırlamıyorum, elmayı bayanlar özellikle yesinler diyordu, kaslar için çok iyiymiş, Canan hocada kurtlu elmaları seçiyor pazardan, onları yiyor. Parlak, kuaförden çıkmış gibi elmaları yemeyin sadece.Çikolata pasta börek geçtim ben de elma yemeden yaşayamam buna bi çözüm bulsak mükemmel olacak...
Tüh ya, kaçırdım sanırım. Şu an reklam var.kızlar canan hoca habertürk te..........
yanı ne kadar azltırsanız o kadra cabuk gıder kg larBirinci sayfada, kilo verme süresince meyvenin azaltılması ve sabah yenmesi gerektiğini söylüyor. Durum o kadar da umutsuz değil sanırım
karatay yaparkende ıceceksınız yada benım yaptıgım gıbı caykasıgına bır zeytın alıp kasıgı yagla doldurup yıyorum en az 10 olacak sekıldeAllah beterinden korusun ama gerçekten insana hayatı zehir ediyor fissur. Gidip muayene olmak, ameliyat olmak ise kabus.... Ben sabahları 1 yemek kaşığı sızma zeytinyağını baş parmak büyüklüğünde ekmek ile yiyorum. Küçük bir kase de meyve salatası yiyorum. Bağırsaklar saat gibi çalışıyor bu formülle. Ekmeği çıkararak aynen devam edebilirim değil mi?
zeytın yok peynır yok yemem dıyorsun onların yerıne ne yıyeceksın canımbende menümü yazayım
kalkar kalkmaz 1 bardak limonlu su ve yoğurt kürümü yedim yarım saat sonra kahvaltımı yaptım
sabah 09:30
2 haslanmış yumurta bol yesillik yağsız ve tuzsuz
bi avuc bile yok fındık kavrulmamış
1 kupa yeşil çay
zeytin peynir yemem :)
15:00
Öğle
1 tabak karnabahar yemeği
1 kase yoğurt
1 portakal (yasakmıydı bilmiyorum)
YEmekten once limonlu su ve yoğurt kürümü yedim.
Akşam 19:00
1 kase çorba
1 tabak karnabahar
1 biftek et yanına yoğurt ve yeşillik salata
bende farketmedımTüh ya, kaçırdım sanırım. Şu an reklam var.
gezmeyen tavuk tu dimiiiiDün akşam yemeğimi saat 4'ten önce bitirdim.
Mercimek çorbası, ısırgan yemeği ve 1 tane tavuk (yerken midem bulandı, zor yedim tavuğu)
Bu sabah ablamdaydım, sofrada sosis, poğaça, simit vardı, yemedim tabi ki. Ben kendime karalahana sarması, fındık koydum. Muz kesmiştim, portakal, biraz onlardan yedim. 1 parça peynir. Akşam 6'ya doğruda evde, mercimek çorbası, lahana salatası (ton balıklı, yasak ama arada yiyorum). Normalde 6'ya kalmam, ama eve geç kaldım.
bitti canımTüh ya, kaçırdım sanırım. Şu an reklam var.
yetiyor bana doyuyorum:)zeytın yok peynır yok yemem dıyorsun onların yerıne ne yıyeceksın canım
portakal sabahları arada bır yeneck yanı meyve
ogle ve aksam arası 4 saat olmamıs
Daha lezzetli oluyor, kaymağı özellikle çok lezzetli. Ama çok yiyemiyorsun, ağır geliyor.manda yoğurdu dün markette dikkatimi çekti, güveç içinde 15 liraydı, 1 kilo bir şey, çok pahalı geldi bana, diğert yoğurtlardan ne farkı var tat olarak
İnşallah, en kısa zamanda yaparsın. Faydası da olur inşallah.arzu ekmek mi yedin gulumm..?
ekmek yer yemez sisiyo insan.
bakalim pazartesi kac olacaz pes etmek yok kiziim. birakma kendini . valla ben de ekmek banip yumurta yemek istiyorum ama egzamam icin durr yapma diyorum kendime. artik kilo icin degil saglik icin ...bakalim astimim iyilesecek mi? iyilesen var mi?
renkarenknesli sen nasil atlattib egzemayi.
kedicim karbonatli su yapamadim daha ...
Mesela ben Karatayla Ayşegül Çoruhluyu takip ediyorum. Ahmet Aydın'ı da zaten Karatayla aynı konuşuyorlar. Ayşegül Çoruhlu akşam yemeğinizi ne kadar erkene çekerseniz o kadar çok kilo verirsiniz diyordu. Et yerseniz 3-4 katı salata yiyin diyor. Hem etin faydasını alırsınız, hem de et vücutta aside neden oluyormuş onu engellersiniz diyor. Karatay yapmasan da amaç şu olmalı, gerçek gıda olmayan şeyleri yememek. Hazır yiyeceklerden, kızartma, trans yağlardan uzak durmak, çoğu kişinin söylediği de bu. Herşey herkese uymayabilir, bazı kişilerde yoğurt şişkinlik yaparken, diğerine yapmaz, çok yararlı bir gıdadır ama bazı kişilere yaramıyor, ama hazır yiyecekler herkese zararlı. Mesela lahananın her çeşidi tiroid hastaları için zararlı imiş, ama normalde çok faydalı bir gıda. Zayıflamaya yardımcı.Ben de kacamak yapmiyorum.Yedigim arada bir bir yesil elma onu da ogunlerde yiyorum.Eskiye gore neleri neleri kistim agzima cikolata degmedi tadini unuttum.Gel gor ki verdigim kilo 500 gram.Aksamlari hala 53 kusurlerdeyim.Sebebini anlamadim gercekten simdiye rahat bir kilo vermis olmam gerekirdi.Ben de hazir bazi seyleri yememeye alismisken baska bir diyete mi gecis yapsam diye dusunmeye basladim.Ama karataya da alismistim , bilmiyorum kafam karisik.
Bende de var kan grubu kitabı, bana da ekmek çeşitleri zararlıymış. Meyvenin saati önemli, geç saatte sağlıklı diye yiyorduk. Ama ben abartılı yemezdim meyveyi.Yıllar önce bi kitap okumuştum. Kan grubuna göre beslenme diye. Benim kan grubum 0rh+ olduğundan sadece kendi grubumu okudum. Meyve kilo yapar et süt baklagil kilo yapmaz yazıyordu. Meğer hepimiz için geçerliymiş
Yağ alzemier riskinden de koruyor. Çok önemli, sağlıklı yağları tüketmek. Hatta çok eskiden hindistan cevizi yağının alzemier olan kişilerde etkili olduğunu duymuştum, şimdi düşününce anlıyorum önemini. Sağlıklı yağları tüketmek depresyondan da korurmuş.Bende kardesime bukadar yag yiyorum Kilo alirsak dedim ama Sizin resminizi görünce dogru yoldayiz
Protein özellikle beyaz kısmında diyorlar.gül abla ben sadece yumurtaların sarısını yiyorun farkeder mi ?
Hergün 1 porsiyon yemişsiniz, bir sorun yok ama tabi ki kilo verme aşamasında engel olabilir.Pazartesi, salı birer elma yedim sabah. Çarşamba 3 gün kurusu yedim. Bu sabah da elma yedim. Hepsi kahvaltıyla birlikteydi. Fazla işte 3 oldu şimdiden elma sayısı.
Sabah kahvaltı yanında 1 meyve yenilebilir. Mevsim meyveleri. Ama karpuz, kavun mevsiminde de yasak. Glisemik indeksi çok yüksek. Eğer şeker, obezite varsa meyve hiç yememek lazım.Yaaa? Bu Karatay standartlarına göre fazla sayılıyor, öyle mi?
Evet, anneme karışamıyorum. Sadece söylenmekle kalıyorum. Ben o kadar parayı yetiştiremem diyor.gezmeyen tavuk tu dimiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?