- 1 Aralık 2014
- 2.077
- 2.716
- 128
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen napiyon devm ediyonmu kacamak varmi ufklik nasilben de dikkat edip sıfır kaçamak yapmatigim hafta 2000gr gitti . ama venedikliler emziriyorum.
eğer vitamin eksikliği vs yoksa spor da olursa 1500 haftalık verilir .
yaa ben kilo veremiyorsam sebebi kesinlikle kaçamaklarim kesinlikle karatay yapan biri verir .duzensizlikte beni zorluyor minnoslar iyi :)Sen napiyon devm ediyonmu kacamak varmi ufklik nasil
1.5 saate yakın egzersizim var evde videolarla yapıyorumben de dikkat edip sıfır kaçamak yapmatigim hafta 2000gr gitti . ama venedikliler emziriyorum.
sabah bende limonlu su ictim ılık suya bikac damla sıktım siz nasıl hazırlıyorsunuzSlm kızlar uyaninca limonlu suyumu içtim
Kahvaltı (10:30~11:15)
3 yumurtayla lor peynirli omlet (çocuk yemedi bana kaldi yoksa 2 yumurta yetiyor)
14 zeytin
Bol marul
Zeytinyagli turp ve kara lahana
1 çay bardağı badem
günaydın kızlar
sabah bol maydonozlu 2 yumurtadan omlet
peynir, zeytin, ceviz
Gözlerim ayrıldı bu rakamları görünce Çok iyi ya. Hemen şu anda başlıyorum! İnsülin direnci olanlar için bir sorun yoktur değil mi?ben de dikkat edip sıfır kaçamak yapmatigim hafta 2000gr gitti . ama venedikliler emziriyorum.
bazı arkadaşlar wc ye çıkma sorunu yaşıyorlar ama karatayın sebep olduğunu düşünmüyorum karatay zararlı şeyleri doğal olmayan gıdaları yemeyin diyor bol lifli beslenirsin bol su içersin bir sorun çıkmaz inşKızlar benim sormam gereken önemli bir soru var. Ben fissur operasyonu geçirdim. Lifli gıdalarla beslenmeye çok dikkat ediyorum bir daha tekrarlamaması için. Karatay böyle bir şeye neden olmaz, bağırsakları yavaşlatmaz değil mi?
Teşekkürler cevap için. Ben elma yemeden yaşayamam. Karatay meyveleri sınırlıyor ama sıfıra da indirmiyor anladigim kadarıyla. Maksimum ne kadar taze ve kuru meyve yiyebilirim, çok önemli benim için. Kitabı alacağım zaten ama sizin de tecrübelerinjzden yola çıkarak benim durumuma uygun olup olmadığını anlamak istiyorum.bazı arkadaşlar wc ye çıkma sorunu yaşıyorlar ama karatayın sebep olduğunu düşünmüyorum karatay zararlı şeyleri doğal olmayan gıdaları yemeyin diyor bol lifli beslenirsin bol su içersin bir sorun çıkmaz inş
bol sızma yada soguksıkım zeytinyağı yiyeceksiniz...kabızlık yasayanlar oluyor ama çareleride var kısye gore degısıyor benımkı kronık 4-5 gunden 2-3 e ancak ındıKızlar benim sormam gereken önemli bir soru var. Ben fissur operasyonu geçirdim. Lifli gıdalarla beslenmeye çok dikkat ediyorum bir daha tekrarlamaması için. Karatay böyle bir şeye neden olmaz, bağırsakları yavaşlatmaz değil mi?
zeytın yagda yazmayınca yagsız mı yedın kı dedım bide 10 taneden az yememeye calıs bagırsaklara da faydalıneyi eksik yapmışım ki anlamadım fındık da yedim yeşillik de yedim tam Karatay oldu
Çikolata pasta börek geçtim ben de elma yemeden yaşayamam buna bi çözüm bulsak mükemmel olacak...Teşekkürler cevap için. Ben elma yemeden yaşayamam. Karatay meyveleri sınırlıyor ama sıfıra da indirmiyor anladigim kadarıyla. Maksimum ne kadar taze ve kuru meyve yiyebilirim, çok önemli benim için. Kitabı alacağım zaten ama sizin de tecrübelerinjzden yola çıkarak benim durumuma uygun olup olmadığını anlamak istiyorum.
Tabi dediginiz gibi, mantık doğal beslenmek. Kabızlık problemi çok çıkmaz gibi duruyor.
Birinci sayfada, kilo verme süresince meyvenin azaltılması ve sabah yenmesi gerektiğini söylüyor. Durum o kadar da umutsuz değil sanırımÇikolata pasta börek geçtim ben de elma yemeden yaşayamam buna bi çözüm bulsak mükemmel olacak...
Pazartesi, salı birer elma yedim sabah. Çarşamba 3 gün kurusu yedim. Bu sabah da elma yedim. Hepsi kahvaltıyla birlikteydi. Fazla işte 3 oldu şimdiden elma sayısı.Birinci sayfada, kilo verme süresince meyvenin azaltılması ve sabah yenmesi gerektiğini söylüyor. Durum o kadar da umutsuz değil sanırım
Allah beterinden korusun ama gerçekten insana hayatı zehir ediyor fissur. Gidip muayene olmak, ameliyat olmak ise kabus.... Ben sabahları 1 yemek kaşığı sızma zeytinyağını baş parmak büyüklüğünde ekmek ile yiyorum. Küçük bir kase de meyve salatası yiyorum. Bağırsaklar saat gibi çalışıyor bu formülle. Ekmeği çıkararak aynen devam edebilirim değil mi?arkadaşım bazı arkadaşlar wcye çıkamadı ama bence çok yenilemiyor ondan yani canın çok istemiyor abur cubur yok ya ondan ama sabahkkayısı ya da gün kurunu akşamdan suya köy 1bardak kadar.. sabah o suyu ic kayısıları ye wcye cikarsin . yeşillik bol yersin salata .. mercimek çorba icersin bol bol seni rahatlatır bu dönemde. . elmayı da yavaş yavaş birakirsin ya da sabah yersin kahvaltı ile . ilk sayfada gül abla yazmış detaylı. . . bi de ben senin yerinde olsam bu beslenmeye geçince günlük zeytinyağı içerim 1 çorba kaşığı kadar :). fissur bu Allah korusun yeniden tekrarlamasn çok zor ..
Yaaa? Bu Karatay standartlarına göre fazla sayılıyor, öyle mi?Pazartesi, salı birer elma yedim sabah. Çarşamba 3 gün kurusu yedim. Bu sabah da elma yedim. Hepsi kahvaltıyla birlikteydi. Fazla işte 3 oldu şimdiden elma sayısı.