• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Sen napiyon devm ediyonmu kacamak varmi ufklik nasil
:( yaa ben kilo veremiyorsam sebebi kesinlikle kaçamaklarim kesinlikle karatay yapan biri verir .duzensizlikte beni zorluyor :( minnoslar iyi :)

arzu samimi sizin vermeniz de beni çok mutlu ediyor .. :) gerçekten zayıf olmak insanı mutlu ediyor guydigunin yakismasi ..

ben de dikkat edip sıfır kaçamak yapmatigim hafta 2000gr gitti . ama venedikliler emziriyorum.

eğer vitamin eksikliği vs yoksa spor da olursa 1500 haftalık verilir .
1.5 saate yakın egzersizim var evde videolarla yapıyorum
Slm kızlar uyaninca limonlu suyumu içtim
Kahvaltı (10:30~11:15)
3 yumurtayla lor peynirli omlet (çocuk yemedi bana kaldi yoksa 2 yumurta yetiyor)
14 zeytin
Bol marul
Zeytinyagli turp ve kara lahana
1 çay bardağı badem
sabah bende limonlu su ictim ılık suya bikac damla sıktım siz nasıl hazırlıyorsunuz

ben de dikkat edip sıfır kaçamak yapmatigim hafta 2000gr gitti . ama venedikliler emziriyorum.

eğer vitamin eksikliği vs yoksa spor da olursa 1500 haftalık verilir .
Gözlerim ayrıldı bu rakamları görünce :KK57: Çok iyi ya. Hemen şu anda başlıyorum! İnsülin direnci olanlar için bir sorun yoktur değil mi? o_O

Kızlar benim sormam gereken önemli bir soru var. Ben fissur operasyonu geçirdim. Lifli gıdalarla beslenmeye çok dikkat ediyorum bir daha tekrarlamaması için. Karatay böyle bir şeye neden olmaz, bağırsakları yavaşlatmaz değil mi?

Kızlar benim sormam gereken önemli bir soru var. Ben fissur operasyonu geçirdim. Lifli gıdalarla beslenmeye çok dikkat ediyorum bir daha tekrarlamaması için. Karatay böyle bir şeye neden olmaz, bağırsakları yavaşlatmaz değil mi?
bazı arkadaşlar wc ye çıkma sorunu yaşıyorlar ama karatayın sebep olduğunu düşünmüyorum karatay zararlı şeyleri doğal olmayan gıdaları yemeyin diyor bol lifli beslenirsin bol su içersin bir sorun çıkmaz inş

bazı arkadaşlar wc ye çıkma sorunu yaşıyorlar ama karatayın sebep olduğunu düşünmüyorum karatay zararlı şeyleri doğal olmayan gıdaları yemeyin diyor bol lifli beslenirsin bol su içersin bir sorun çıkmaz inş
Teşekkürler cevap için. Ben elma yemeden yaşayamam. Karatay meyveleri sınırlıyor ama sıfıra da indirmiyor anladigim kadarıyla. Maksimum ne kadar taze ve kuru meyve yiyebilirim, çok önemli benim için. Kitabı alacağım zaten ama sizin de tecrübelerinjzden yola çıkarak benim durumuma uygun olup olmadığını anlamak istiyorum.
Tabi dediginiz gibi, mantık doğal beslenmek. Kabızlık problemi çok çıkmaz gibi duruyor.

arkadaşım bazı arkadaşlar wcye çıkamadı ama bence çok yenilemiyor ondan yani canın çok istemiyor abur cubur yok ya ondan ama sabahkkayısı ya da gün kurunu akşamdan suya köy 1bardak kadar.. sabah o suyu ic kayısıları ye wcye cikarsin . yeşillik bol yersin salata .. mercimek çorba icersin bol bol seni rahatlatır bu dönemde. . elmayı da yavaş yavaş birakirsin ya da sabah yersin kahvaltı ile . ilk sayfada gül abla yazmış detaylı. . . bi de ben senin yerinde olsam bu beslenmeye geçince günlük zeytinyağı içerim 1 çorba kaşığı kadar :). fissur bu Allah korusun yeniden tekrarlamasn çok zor ..

bol sızma yada soguksıkım zeytinyağı yiyeceksiniz...kabızlık yasayanlar oluyor ama çareleride var kısye gore degısıyor benımkı kronık 4-5 gunden 2-3 e ancak ındı

İbrahim Saraçoğlunun tarifi ben bugün yaptım malum b12 eksikliğim yüksek olduğu için iğnelere rağmen.
Dünkü menümü yazayım kkk ama ceviz yemedim akşama bıraktım çünkü akşam yemeğim etsiz olunca malum acıkıyorum akşamki menümde yine bir kase manda yoğurdu turp,kırmızı pancar,maydonoz ve kıvırcıktan salat,dereotlu kabak yemeği tavsiye ederim acayip bağırsak çalıştırıyormuş
denenmiştir.
Bugün ki sabah kahvaltım haşlanmış 2 yumurta .turp.k.pancar,maydonoz,havuç 10 tane zeytin ,lor peyniri,azda yazdan közleyip buzluğa koyduğum biber vardı ondanda yedim kuruyemiş yemedim yine akşam yemeği tercih ettim.
Bu arada manda yoğurdunu soran arkadaşım eşim işyerine getirtmiş muhteşem birşey 1 parmak yağ vardı üzerinde kalıp gibiydi insan yemeye doyamıyor.Ben ilk defa böylesini yedim normalde bende alırım hemde dediğiniz dibi kilosu 15 e bu kadar güzel olmuyordu. Eşim kilosu 10 liradan 2 kilo almış.
Ben şimdi çıkayım akşam yemeğim için et ürünleri bakmaya bakalım ne yapıp yiyecem bende merak ediyorum doğrusu.
Çok şükür hiç kaçamak yapmadım açlık olayıda yaşamadım fakat çok halsizim ve ağrılarım oluyor.Vücudum direniyor resmen.Neyse akşam görüşürüz.

Teşekkürler cevap için. Ben elma yemeden yaşayamam. Karatay meyveleri sınırlıyor ama sıfıra da indirmiyor anladigim kadarıyla. Maksimum ne kadar taze ve kuru meyve yiyebilirim, çok önemli benim için. Kitabı alacağım zaten ama sizin de tecrübelerinjzden yola çıkarak benim durumuma uygun olup olmadığını anlamak istiyorum.
Tabi dediginiz gibi, mantık doğal beslenmek. Kabızlık problemi çok çıkmaz gibi duruyor.
Çikolata pasta börek geçtim ben de elma yemeden yaşayamam buna bi çözüm bulsak mükemmel olacak... :KK42::KK42::KK42:

Birinci sayfada, kilo verme süresince meyvenin azaltılması ve sabah yenmesi gerektiğini söylüyor. Durum o kadar da umutsuz değil sanırım:KK66:
Pazartesi, salı birer elma yedim sabah. Çarşamba 3 gün kurusu yedim. Bu sabah da elma yedim. Hepsi kahvaltıyla birlikteydi. Fazla işte 3 oldu şimdiden elma sayısı.
:KK51:

arkadaşım bazı arkadaşlar wcye çıkamadı ama bence çok yenilemiyor ondan yani canın çok istemiyor abur cubur yok ya ondan ama sabahkkayısı ya da gün kurunu akşamdan suya köy 1bardak kadar.. sabah o suyu ic kayısıları ye wcye cikarsin . yeşillik bol yersin salata .. mercimek çorba icersin bol bol seni rahatlatır bu dönemde. . elmayı da yavaş yavaş birakirsin ya da sabah yersin kahvaltı ile . ilk sayfada gül abla yazmış detaylı. . . bi de ben senin yerinde olsam bu beslenmeye geçince günlük zeytinyağı içerim 1 çorba kaşığı kadar :). fissur bu Allah korusun yeniden tekrarlamasn çok zor ..
Allah beterinden korusun ama gerçekten insana hayatı zehir ediyor fissur. Gidip muayene olmak, ameliyat olmak ise kabus.... Ben sabahları 1 yemek kaşığı sızma zeytinyağını baş parmak büyüklüğünde ekmek ile yiyorum. Küçük bir kase de meyve salatası yiyorum. Bağırsaklar saat gibi çalışıyor bu formülle. Ekmeği çıkararak aynen devam edebilirim değil mi?

Back