- 11 Şubat 2011
- 539
- 245
- 333
bundan daha zayıfım sımdıBende kardesime bukadar yag yiyorum Kilo alirsak dedim ama Sizin resminizi görünce dogru yoldayiz
bisey degıl...tamam canım beklerızteşekkürler yazarım gelişmeleri buraya :)
ufak bır hata basa donderırı hepFKB ve zeze ben ne yapayım,sizin kilolar hiç değilse az yaşınız küçük.benim beşimci haftam.tartıda hiç oynama yok.kaçamak yok spor var,öğünlere dikkat ediyorum.iğnelerimi oluyorum.omega 3 kullanıyorum ama nafile.üstelik ben de nelerden vazgeçtim.benim de kafam karışık diyet çeşitleri konusunda ama gül hanımın dediği gibi biraz daha sabredeyim diyorum.bir kırılma noktası olur diye düşünüyorum.
Abowwww sigaradami bozuyomus ben ondan veremedim bu hftaufak bır hata basa donderırı hep
sakız cıgnemek leptını bozar
yemek tadına bakmak leptını bozar
aralarda ayran sut leptını bozar
sigara icmek leptını azda olsa bozar
su an aklıma gelenler bunlar
Allah iiyiliğini versin arzuuBen sigaranin leptini etkiledigini bilmiyordum ben daha cok verirmisimde bu sigaradannnnnnn ama napim ben nasil birakayim baska bir kotu aliskanligim yok kahve sigara
bu konuya yeni dahil oldum daha önce 90 kılonun ustundekiler grubunu takip ediyordum:)memnun oldum cnm. seni yeni gördüm burada ama benden eskisin sanırım.
ufak bır hata basa donderırı hep
sakız cıgnemek leptını bozar
yemek tadına bakmak leptını bozar
aralarda ayran sut leptını bozar
sigara icmek leptını azda olsa bozar
su an aklıma gelenler bunlar
her hafta kac kilo verdiniz acaba?Abowwww sigaradami bozuyomus ben ondan veremedim bu hfta
ben ilk başladığım hafta 1,300 vermiştim (yanlış hatırlamıyorsam ama ödemdi giden)her hafta kac kilo verdiniz acaba?
hmm bence gayet iyi sporda yapıyormusunuz ben 1 haftadır yapıyordum ek olarak karataya basladım bugunn :)ben ilk başladığım hafta 1,300 vermiştim (yanlış hatırlamıyorsam ama ödemdi giden)
ikinci hafta 300
üçüncü hafta 800 gr verdim
sabahları yaptığınız kahvaltı menüleri neler biz bugun 2 şer haşlanmış yumurta yağsız tu
hmm bence gayet iyi sporda yapıyormusunuz ben 1 haftadır yapıyordum ek olarak karataya basladım bugunn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?