- 25 Haziran 2013
- 232
- 415
- 108
bu kacamak ıcınGünaydın arkadaşlar gerçektende düne nispeten istanbul için aydın bir gün tam yürüyüş yapmalık hava var ama ben havuza gideceğim için yürüyüşe takatim kalır mı bilemiyorum akşama bakacaz artık
Dün ki menüm
sabah 3 yumurtadan omlet, peynir, çay, ceviz, fındık malesef ne yaptıysamda zeytin yine yiyemedim midem kalkıyor
akşam havuç, göbek, turşu ve yoğurttan limonlu acılı salata ondan da az yedim canım birşey almadı
malesef eşim izinliydi dışarıdaydık ve kaçamak olarak da white chocolate mocha içtimama çok özlemiştim dayanamadım
bugün kaçamak yok inşaAllah
sabah iki kk yumurta, peynir, ceviz, yeşil çay
akşama da pazara gidersem ıspanak gidemezsem barbunya diye düşünüyorum
hepinize hayırlı sağlıklı günler diliyorum
bu ekmek ıcınbende dunki menumu rapor edeyim
sabah 1 yumurta tereyağda sebseli+1/4 avakado+10 zeytin+2 dlm kars kaşarı+1 çbr ceviz fıstık
öğlen: yeşil mercimek yemeği yoğurt
akşam: brokoli sarımsaklı salatası+yumurtalı ıspanak+4 dilim ev sucugu+1 lokma ekmek sucuğun yağına banıldı :)
spor 1 saat bantta yurume
kahvalytıyı tam yapın dıye bosa demıyorum dımı canımbende dünkü menümü yazayım :)
sabah 9 :bir yumurta badem peynir 4 zeytin sabah kahvaltıyı eksik yaptığım için öğlen çok acıktım 12de yedim
öğleatlıcan musakka salata
akşam 18: yumurtalı ıspanak kavurması
bu sabah: 1 yumurta peynir badem 6 zeytin iki yumurta yiyemiyorum ben ama bana çok geliyor
bıber kısın yemıyoruz renklı eksık canımGunaydin citirlar bu Benim kahvaltimEki Görüntüle 1440275
kahvaltıyı tam yap canım temel sagllam olsunSelam kizlar ben her zamanki gibi yapiyorum kahvaltimi ama son 2 gundur midem zil caliyor neden olabilir ki? Normalde 2-3 e kadar tok dayanirdim su an acliktan midem kaziniyor.Ekmek hamurisi vs tarzi hicbir sey yemedim.
kısın kg vermek zor sabırlı ol kavıtsayon falan yok ben yaptırdım gecıcı fayda saglıyor ıc organlara da zararlıben de veremiyorum kızlar yardımcı olun ne olacak benim bu halim kaçamak da yapmıyorum sabrım tükenmek üzre 1 2 kg vermez mi insan tık yok yaaaa çok üzülüyorum kendime diyetisyene mi gitsem kendi kendime beceremiyorum galiba bi yandan da diyorum diyetisyen ne yapacak yine aynı kaçamak yapma diyecek aynı şeyler yaniii ne yapacağımı şaşırdım veremezsem kavitasyona gidicem takıntı yaptım
peynır ve zeytın yoksabah uyanınca 1 bardak limonlu su içtim
tereyağlı yumurta ve bol yeşillik şekersiz çay
1 çay bardağı kuruyemiş
sonra 3 saatlik spor
spordan sonra 2 saat doğa yürüyüşü
hoza bol bol yeyın zararlı degıl dıyorCanim 4 gune bir 10 lira bademe versem ben ayin sonunu getiremem , ogrenciyim.Findik falan da ucuz degil ki en ucuzu yine yer fistigi onu da ye ye cildim yaglandi hatta bence kilo veremememin sebebi o gibi geliyor bana.Her zamanki gibi yaptim ama bu kez aciktim anlamadimben de.
karısmasın sabret canımBen de kacamak yapmiyorum.Yedigim arada bir bir yesil elma onu da ogunlerde yiyorum.Eskiye gore neleri neleri kistim agzima cikolata degmedi tadini unuttum.Gel gor ki verdigim kilo 500 gram.Aksamlari hala 53 kusurlerdeyim.Sebebini anlamadim gercekten simdiye rahat bir kilo vermis olmam gerekirdi.Ben de hazir bazi seyleri yememeye alismisken baska bir diyete mi gecis yapsam diye dusunmeye basladim.Ama karataya da alismistim , bilmiyorum kafam karisik.
salatalık yemıyoruz peynır az olmus ..zeytınler yagda yenecekMerhaba hanımlar. Bugün iki öğün yedim. 12:00'de fotoğraftaki tabak. 17:00'de ise
1 tabak kurufasulye
1 tabak salata
1 kase yoğurt
3 kaşık yeşil mercimekli bulgur pilavı
Eki Görüntüle 1440853
Fotoğraftaki 3 günkurusu akşamdan suda bekletildi. Suyunu da sabah içtim kayısı çayı gibi bişey oldu. Hoşuma gitti.
et lı bıseyler eklemek gerek yoksa zayıflama gecıkıyorkızlar akşam menüm
1 tabak kuru börülce salatası
1 kase yogurt
sade türk kahvesi
et eklemek gerek canım hayvansal proteın fazla olunca daha cabuk kg verılırKizlar iyi aksamlar öglen bir bardak kefir ictim
Aksam yumurtali fasulye kavurmasi yogurt Brokkoli salatasi bugünlük benden bukadar yarin görüsürüz
Gül abla bu kavrulmamış yer fıstığı nasıl olur ki. Bildiğimiz kabuklu satılanlar diil di mi.
tesekkur ederimhoza bol bol yeyın zararlı degıl dıyor
karısmasın sabret canım
salatalık yemıyoruz peynır az olmus ..zeytınler yagda yenecek
et lı bıseyler eklemek gerek yoksa zayıflama gecıkıyor
et eklemek gerek canım hayvansal proteın fazla olunca daha cabuk kg verılır
kısıden kısıye farkeder 4 ayda 16 kg verende var 20 de 10 daArkadaşlar 1 haftada kaç kilo verdiniz benim 4 ayda 15 kilo vermem lazım sizce verebilirmiyim?
Waw buna bayildim masallah
daha ıyı olur bırbırınızı motıve edersınız bızlerde yardım ederızBaşlarsak annemle başlıcaz oda 93 kilo en fazla 70 olması lazım
boynum bıle ınceldı tasma seklındekı kolyelerım bol gelıyor sarkıyor
Waw buna bayildim masallah
ınsallah bızler sıze destek cıyız sız yeterkı baslayınyarın başlayacağız inşallah :) eskiden 48 kiloya düsmüs sonrada 67 kiloya cıkmıs biri olarak yediremiyorum kendime bu kiloyu :/
Bende kardesime bukadar yag yiyorum Kilo alirsak dedim ama Sizin resminizi görünce dogru yoldayizboynum bıle ınceldı tasma seklındekı kolyelerım bol gelıyor sarkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?