Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

vay gül abla ... üst kismimn incelmesini isteyen biri olarak benim için süper bi gömlek resmi ... darısı başıma...
ınsallah .....neden olmasın canım
Abowwww sigaradami bozuyomus ben ondan veremedim bu hfta

Gul abla niye sen benim yazilarima hic bisey yazmiyosun benim basim kelmiiiii bi beni ssssss geciyosun nedenki pirinctenmi yoksaaaaaaaa
canım bazen coklu alıntı yapılmıyor tek tek yapmak zorunda kalıyorum ona da yetısemıyorum hata olmayanları begenıp gecıyorum hata olanlar a yorum yapıyorum buda demek tır kı hatanın bulamıyorum
Kahvaltım: 2 yumurta
bol bol peynirli maydanoz dereotu salatası (şaka maka alıştım)
7 zeytin fındık
1 bardak süt 07:20 de yapıldı
yıne eksık canım,,,,zaten zor verıyorsun kahvaltıyı bari tam yap
2 yumurta yeyince muz yemıyoruz canım fazla olmus

gül abla ben sadece yumurtaların sarısını yiyorun farkeder mi ?
tamamını yemelisin. bak benim kardeşimde kızımda beyzını sevmezler. en son çare yumurtayı ıyıce çırmapar içine bazen yeşillik koyarak yiyorlar artık. mutlaka yemelisin bi şekilde

Oh tesekkür ederim zeytinlerim yagliydi insallah ben bunlari ögrenene kadar Kilo vericegim yere Kilo almam

tamamını yemelisin. bak benim kardeşimde kızımda beyzını sevmezler. en son çare yumurtayı ıyıce çırmapar içine bazen yeşillik koyarak yiyorlar artık. mutlaka yemelisin bi şekilde
anladım canım ben zaten yeni başladım yumurta yemeye birkaç yıldır yemiyordum

harika ya bende dogum günüme kadar en az bi 53 olmak istiyorum 67 yle basladım bugun haziran sonu dogum günüm :/
Tabi daha fzla vermis olurdumda gecen hafta sabit kaldim daha onceki hftlarda 1kere 200 gramm aldim sen dh dikkatli ypar ve spor yparsan daha fzla verirsin benim avantaja ceviremedigim hftalarim oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…