- 12 Ağustos 2014
- 100
- 334
- 73
- 47
Sanki zeytinler cok gibi dimi 17 tanegünaydın şekerim gayet iyi görünüyor kahvaltın, su içmeyi unutma
neden başlayamadın canım ..?yok canım bi spora başlayamadım onuda yapsam tam olacak
Yagmurcucum bahane arama basla su Sporayok canım bi spora başlayamadım onuda yapsam tam olacak
bende önce 80 topiğinde sonra 6. takımda şimdi hem 6. takım hem burası bakalım kalan 8kg vermem lazım yaz geliyorbu konuya yeni dahil oldum daha önce 90 kılonun ustundekiler grubunu takip ediyordum:)
ınsallah .....neden olmasın canımvay gül abla ... üst kismimn incelmesini isteyen biri olarak benim için süper bi gömlek resmi ... darısı başıma...
Abowwww sigaradami bozuyomus ben ondan veremedim bu hfta
canım bazen coklu alıntı yapılmıyor tek tek yapmak zorunda kalıyorum ona da yetısemıyorum hata olmayanları begenıp gecıyorum hata olanlar a yorum yapıyorum buda demek tır kı hatanın bulamıyorumGul abla niye sen benim yazilarima hic bisey yazmiyosun benim basim kelmiiiii bi beni ssssss geciyosun nedenki pirinctenmi yoksaaaaaaaa
yıne eksık canım,,,,zaten zor verıyorsun kahvaltıyı bari tam yapKahvaltım: 2 yumurta
bol bol peynirli maydanoz dereotu salatası (şaka maka alıştım)
7 zeytin fındık
1 bardak süt 07:20 de yapıldı
2 yumurta yeyince muz yemıyoruz canım fazla olmusgünaydın kızlar bende bugün
2 adet haşlanmış yumurta
avuçiçi kadar peynir
15 adet yeşil zeytin
maydonoz-tere
1 çay bardagı kadar badem
1 adet muz ve 1 bardak şekersiz çay içtim
şimdide spora gidiyorum herkese kolay gelsin
canım zeytınlerı yagda yemen lzaım yag tok tutar ve enrjı verır
gunaydın canımgunaydın guzellerrrr
tamamını yemelisin. bak benim kardeşimde kızımda beyzını sevmezler. en son çare yumurtayı ıyıce çırmapar içine bazen yeşillik koyarak yiyorlar artık. mutlaka yemelisin bi şekildegül abla ben sadece yumurtaların sarısını yiyorun farkeder mi ?
neyi eksik yapmışım ki anlamadım fındık da yedim yeşillik de yedim tam Karatay olduyıne eksık canım,,,,zaten zor verıyorsun kahvaltıyı bari tam yap
Oh tesekkür ederim zeytinlerim yagliydi insallah ben bunlari ögrenene kadar Kilo vericegim yere Kilo almamcanım zeytınlerı yagda yemen lzaım yag tok tutar ve enrjı verır
yumurtan olmamıs trans yaga donusmus canım,,,,
kızarmıs yumurta yemıyoruz kısık ateste pısınce hemen alıyoruz sarı rengı kaybolmayacak
gunaydın canım
En yuksek 1.800 3ay olmadi daha 9.800 kilo verdimher hafta kac kilo verdiniz acaba?
anladım canım ben zaten yeni başladım yumurta yemeye birkaç yıldır yemiyordumtamamını yemelisin. bak benim kardeşimde kızımda beyzını sevmezler. en son çare yumurtayı ıyıce çırmapar içine bazen yeşillik koyarak yiyorlar artık. mutlaka yemelisin bi şekilde
harika ya bende dogum günüme kadar en az bi 53 olmak istiyorum 67 yle basladım bugun haziran sonu dogum günüm :/En yuksek 1.800 3ay olmadi daha 9.800 kilo verdim
Tabi daha fzla vermis olurdumda gecen hafta sabit kaldim daha onceki hftlarda 1kere 200 gramm aldim sen dh dikkatli ypar ve spor yparsan daha fzla verirsin benim avantaja ceviremedigim hftalarim olduharika ya bende dogum günüme kadar en az bi 53 olmak istiyorum 67 yle basladım bugun haziran sonu dogum günüm :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?