• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

ben de veremiyorum kızlar yardımcı olun ne olacak benim bu halim kaçamak da yapmıyorum sabrım tükenmek üzre 1 2 kg vermez mi insan tık yok yaaaa çok üzülüyorum kendime diyetisyene mi gitsem kendi kendime beceremiyorum galiba bi yandan da diyorum diyetisyen ne yapacak yine aynı kaçamak yapma diyecek aynı şeyler yaniii ne yapacağımı şaşırdım veremezsem kavitasyona gidicem takıntı yaptım
Biraz spora yuklensen leptin enerji harcayinca dha hizli calisiyor

zeze kaçamak yapiyon mu ? en ufak da olsa ?

öğlenki menüm yoğurt içine kuruyemiş
akşamda zeytinyağlı barbunya yanınada yeşil mercimek yemeği canım istiyor salatayla birlikte
önceden öğlen yemeği az yesem yada yemesem elim ayağım titrerdi, aralarda da mutlaka büsküvi felan atıştırırdım
onunla bile eve zor giderdim, şimdi bırak el ayak titremesi hiç açlık hissetmiyorum, akşamları hemende doyuyorum.
saat 19.30 yemek olayım bitiyor( anca yemek pişir ye) sonradan şekersiz çay içiyorum bütün akşam hiç açlık yok maşallah bana:KK49:
Bencede masallah yaza citir olucak citir:21::KK71:

eksik mi yedin ? tam doymadin mi? bir de illa badem yemen gerekmez fkb fındık ceviz vs de alabilirsin . benim a101den aldığım badem 4gün felan yetiyo . ama fındık felan da alıp kirabilirsin
Canim 4 gune bir 10 lira bademe versem ben ayin sonunu getiremem , ogrenciyim.Findik falan da ucuz degil ki en ucuzu yine yer fistigi onu da ye ye cildim yaglandi hatta bence kilo veremememin sebebi o gibi geliyor bana.Her zamanki gibi yaptim ama bu kez aciktim anlamadimben de.

ben de veremiyorum kızlar yardımcı olun ne olacak benim bu halim kaçamak da yapmıyorum sabrım tükenmek üzre 1 2 kg vermez mi insan tık yok yaaaa çok üzülüyorum kendime diyetisyene mi gitsem kendi kendime beceremiyorum galiba bi yandan da diyorum diyetisyen ne yapacak yine aynı kaçamak yapma diyecek aynı şeyler yaniii ne yapacağımı şaşırdım veremezsem kavitasyona gidicem takıntı yaptım
Ben de kacamak yapmiyorum.Yedigim arada bir bir yesil elma onu da ogunlerde yiyorum.Eskiye gore neleri neleri kistim agzima cikolata degmedi tadini unuttum.Gel gor ki verdigim kilo 500 gram.Aksamlari hala 53 kusurlerdeyim.Sebebini anlamadim gercekten simdiye rahat bir kilo vermis olmam gerekirdi.Ben de hazir bazi seyleri yememeye alismisken baska bir diyete mi gecis yapsam diye dusunmeye basladim.Ama karataya da alismistim , bilmiyorum kafam karisik.

Merhaba hanımlar. Bugün iki öğün yedim. 12:00'de fotoğraftaki tabak. 17:00'de ise
1 tabak kurufasulye
1 tabak salata
1 kase yoğurt
3 kaşık yeşil mercimekli bulgur pilavı
image.jpg
Fotoğraftaki 3 günkurusu akşamdan suda bekletildi. Suyunu da sabah içtim kayısı çayı gibi bişey oldu. Hoşuma gitti.

Aynen canım seninle aynı duyguları yaşıyorum ben de nelerden vazgeçtim anlatamam normalde dikkat etsem de her istediğimi ölçülü yer kilo almazdım o kadar dikkat ediyorum gitmiyor 3 kg ya çok mu şey istiyorum 400 gr verdim geri aldı. hemen

Bence vücud direniyordur pes etmeyin hepsi birden gider

Canim 4 gune bir 10 lira bademe versem ben ayin sonunu getiremem , ogrenciyim.Findik falan da ucuz degil ki en ucuzu yine yer fistigi onu da ye ye cildim yaglandi hatta bence kilo veremememin sebebi o gibi geliyor bana.Her zamanki gibi yaptim ama bu kez aciktim anlamadimben de.
sen de haklisin kardeş ... ne yazık ki ceviz felan da pahalı . biz samsundayiz buradakiler findukcilik yapıyor yazın mal yok diye dertleniyirlardi. inşallah bu sene bereketli olur da ucuzlar. .. . ben evden pek cikmadigimdan fiyatları bilmiyorum eşim getiriyor .ama ben de öğrenci olsam alamazdim yani

Back