Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

gunaydın canım
canım ne zaman karatay kahvaltısı yapmaya baslayacaksın hala yanlıs kahvaltıya devam

dolma bulgurlumuydu
dun cok fazla bulgurlu yemıssın canım

sana yetıyor ama karataya yetmıyor canım ....

NOT:arkadaslar eksık kahvaltı yapmayın hem cabuk acıkırsınız hem metabolızma %30 fazla çalışmaz

kahvaltı eksık kuruyemıs nerede ?????
kuruyemısı oglene eklemeye calısma ustte kırmızıyla yazdım nedenını
taze fasulye nereden ??? nasıl kavruldu??? ıcındekı yag nasıl yag????

gunaydın
oglen ve aksamı yazmamıssın ???*
meyve yok canım bılerek yaptıgın surece de kg veremıyorum dıye sorun yapmaman lazım, meyve zaten yenmemesı gerekıyor cok canınız cekerse sabah kahvaltıda yeyın dıyor hoca
işyerinde ye ve meyveyı kaldır bende işyerınde yeyip gıdıyorum evde de 8 .30 da kıızm gelıyor ona hazırlıyorum

günaydın hanımlar, yeni gelenler hoşgelmiş
sabah 2 yumurta maydonozlu ve taze naneli
peynir, zeytin

aralarda su ceviz ve gün kurusu öğlen yenilecek
kahvaltı tam yapılacak oglene ayırmaca yok

kahvaltı tıka basa yapılmalıkı 2 ogune ındırılebılsın

eşim fasulye tursusu almış soğan ve tereyag ile bir guzel pişirip yişyeceğiz karataya uyar sanırım değil mi?
ev yapımı daha uygun ama almıs artık kavururken trans yaga cevırmeden kısık ateste ve az kavurun ve sızma yada soguksıkımla
dısardakı corbalarda genelde un oluyor yemesın
menu uygunda bamya nereden ????

gunaydın canım
canım ne zaman karatay kahvaltısı yapmaya baslayacaksın hala yanlıs kahvaltıya devam

dolma bulgurlumuydu
dun cok fazla bulgurlu yemıssın canım
bugun yaptım gulcum
sabah yediklerim
maydonozlu 1köy yumurtası tereyağında+1/4 avakado ezmesi+marul+10 zeytin+1 çbr ceviz fıstık karışık+2dlm kars kaşarı

Ben hepsini bilgisayara indirdim, öyle yapıyorum. Sana yolladıklarım da indiriliyor, download vardı. Neler yolladım tam hatırlamıyorum. Pazar hangi gün, Salı pazarını mı diyorsun?

menu uygunda bamya nereden ????
yazdan kuruttugum bamyalar gül abla ben zaten salçada kullanmıyorum onuda yazdan kendim domates yaptım yemeklik onları kullanıyorum[/QUOTE]

ben bulgurumuda kendim yapıyorum yazdan alıyorum haşlıyorum kurutuyorum annemin ninesinden kalma el degirmeni var taşdan onunla öğütüyorum
wawww
bugun yaptım gulcum
sabah yediklerim
maydonozlu 1köy yumurtası tereyağında+1/4 avakado ezmesi+marul+10 zeytin+1 çbr ceviz fıstık karışık+2dlm kars kaşarı

kuruyemıs eksık,,zeytın yok,
ıncır olmamıs yemıyoruz ...gun kurusu kayısı arada bır yıyebılırız

senin de işin zor canım ya istemeye istemeye yemek zorundasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…