- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
memnun oldum cnm. seni yeni gördüm burada ama benden eskisin sanırım.bende 2 cocuklu (4 ve 5 yasında 2 erkek)40 yasında calışan bir anneyim atasehir istanbuldayım iş yerişm maslakta.
gunaydın canımp.tesi menumu yazayım
sabah kalkınca 2 brd su ve 1 bardak limonlu maydonozlu su
7,30 da 1 muz 1 kivi tarçınlı+1 bardak kefir+4 ceviz
13,00 de et sote+1 kuru biber dolması+2 kaşık kıymalı atlıcan+2 kaşık bulgur pilav
18,30 da salata+ yaprak sarma ( bakla+yarma+bulgur ve mercimekle sarıldı)+yogurt
spor öplen 30dk yurume
sana yetıyor ama karataya yetmıyor canım ....Günaydın Kızlar...
kahvaltım: 1 bardak süt 07.15 te yapıldı
2 yumurta
bol peynirli maydanoz dereotu salatası ( yeşilliği anca böyle yiyebildim güzel de oldu) 6 tane zeytin
1/3 çb badem fındık (kuruyemiş çok yiyemiyorum bu kadarı bana yeter)
kahvaltı eksık kuruyemıs nerede ?????Günaydin citirlar menüm
Sabah 2 tane yumurtadan yapilmis peynirli omlet 7 tane siyah zeytin yagli havuc 2 bardak süzme Sade kahve
Öglen kefir 15 tane badem
Aksam taze fasulye kavurmasi yogurt
Günde 2 l yakin su
Herkeze huzurlu bir gün diliyorum
gunaydıngunaydın kızlar;
sabah 7:00 yumurta zeytin peynir ceviz dereotu gun kurusu bol su yedim içtim
bu hafta daha iyi olacağına inanıyorum
öglen de 12 30 gibi yiyorum
5-6 gibi de bir meyve yiyorum biliyorum meyve iyi değil
akşam da evde 8 de yemek yiyoruz
5-6 ve 8 için ne uygulayayım önerilerinizi bekliyorum iş yerinde 5-6 da daha guclu yşyip evde 8 de yemesem mi ama 5-6 da işyerinde ne yiyebilirim. yorumlarınızı iletirseniz sevinirim.
genelde evde karataya uygun yemek varsa onu yiyorum 8 de yoksa yememeye calışıyorum (sebze veya et vs)
sselam canımSelam hanimlar.Bugun sabah tarti gunumdu 51.8 ciktim 52.3le baslamistim , neyseki yine 500 gram vermisim umdugumdan az ama olsun bu haftada devam ediyorum bi 500 daha versem 1 kilomu yollamis olurum..
kahvaltı tam yapılacak oglene ayırmaca yokgünaydın hanımlar, yeni gelenler hoşgelmiş
sabah 2 yumurta maydonozlu ve taze naneli
peynir, zeytin
aralarda su ceviz ve gün kurusu öğlen yenilecek
ev yapımı daha uygun ama almıs artık kavururken trans yaga cevırmeden kısık ateste ve az kavurun ve sızma yada soguksıkımlaeşim fasulye tursusu almış soğan ve tereyag ile bir guzel pişirip yişyeceğiz karataya uyar sanırım değil mi?
dısardakı corbalarda genelde un oluyor yemesınberkuras işyerinde ne yiyebileceğini sormuşsun canım akşamdan kalan yemeklerinden getir getirmeye uygun olanlarından zeytinyağlı tüm yemekler olur ısıtmak da istemez salata yap bol yeşillikli peynirli falan yemek sipariş verebiliyorsan çorba köfte kebap yiyebilirsin
menu uygunda bamya nereden ????günaydın kızlar nasılsınız ? bende kkk yaptım
3 saatlik sporda yaptım
şuan alkali yaptıgım suyumu içiyorum
akşama menüm z.yağlı etli kuru bamya yemeği
yanında domatesli bulgur pilavı
birde yogurt var nasıl iyi mi ?
kahvaltı tam yapılacak oglene ayırmaca yok
kahvaltı tıka basa yapılmalıkı 2 ogune ındırılebılsın[/QUO
bugün ilk defa yiyemedim işyerimdeki odam kalabalıktı, ama daha dikkat ederim bundan sonra
bugun yaptım gulcumgunaydın canım
canım ne zaman karatay kahvaltısı yapmaya baslayacaksın hala yanlıs kahvaltıya devam
dolma bulgurlumuydu
dun cok fazla bulgurlu yemıssın canım
Ben hepsini bilgisayara indirdim, öyle yapıyorum. Sana yolladıklarım da indiriliyor, download vardı. Neler yolladım tam hatırlamıyorum. Pazar hangi gün, Salı pazarını mı diyorsun?Hoşbuldum canım.Biliyorum orayı canım ama sen bizim pazara in hem yürüyüş olur organik satıyor herşeyi sebze meyve süt yumurta yağ peynir ne buluyorsa getiriyor adamlar ben ordan alıyorum peyniri yumurtayı her ne kadar karatay yapmadıysamda organik beslendim organik şişko oldum anlıyacağın.Aslında ben pasta kurabiye işinede dadandım biraz yeni fırında alınca akraba kızlarıda yarıyıl tatilindeydiler her akşamımız parti gibiydi küçükoğlana doğumgünü görümcemin kızına söz her şeyleride ben yaptım söz pastasını falan gelde alma zaten kiloya meyilli bir vücudum var.Bakalım bu sefer vermem lazım.
Kedicim bana attığın maillerdeki spor videoları indirme dosyamı yoksa bağlantı dosyasımıydı.Tv den yaparken kasma oluyor nette usb ye yükleyip tv ye takmak en mantıklısı sen nasıl yapıyorsun.
yazdan kuruttugum bamyalar gül abla ben zaten salçada kullanmıyorum onuda yazdan kendim domates yaptım yemeklik onları kullanıyorum[/QUOTE]menu uygunda bamya nereden ????
wawwwben bulgurumuda kendim yapıyorum yazdan alıyorum haşlıyorum kurutuyorum annemin ninesinden kalma el degirmeni var taşdan onunla öğütüyorum
bugun yaptım gulcum
sabah yediklerim
maydonozlu 1köy yumurtası tereyağında+1/4 avakado ezmesi+marul+10 zeytin+1 çbr ceviz fıstık karışık+2dlm kars kaşarı
kuruyemıs eksık,,zeytın yok,Bu da benim kahvaltım.
Eki Görüntüle 1439189
kedıcık yesıllık yumurta da galıba da zeytın neredeEki Görüntüle 1439201
9:30 kahvaltı. Greyfurt glisemik indeksi 24. Ama bazı ilaçları kullananların tüketmemesi gerekiyormuş.
senin de işin zor canım ya istemeye istemeye yemek zorundasınöğle yemeğim: 2 tane sebzeli baget (tabiki serbest dolaşan değil)
pirinç pilavı ve kadayıf tatlısı es geçildi :)
iş yerinde bu kadar yapabiliyorum tavuğu da yemesem aç kalırdım yine söyleyeyim ben iş yerime yemek getiremiyorum yasakkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?