• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

10155985_863847896965344_673684119326301106_n[1].png

Herkese Günaydın...
Sabah Kahvaltım: 1 bardak süt
2 yumurta
5-6 zeytin peynir
kuruyemişi öğlen yicemm :) öğlen yemekleri güzel olmuyor kuruyemiş sütle idare ediyorum bazem bazen de azar azar yiyorum

günaydın kızlar biraz moralsizim toparlayıp gelicem kendimi. sebep cuma yarışmalarındaki takımım için tartıldım sabah ve 76,4 çıktım vermek ne almışım çok cnm sıkkın gitmicek bu 5-8kg kaldı yapıştı resmen

ne kadar almışsın canım
zezem geçen hafta 76,00 dım ne güzel 100gr versem 75,9 görcem dedim gene heveslendim ama husran 76,4 le +400 deyim üstelik regl de bitti geçen hafta başı regl dim biliyorsun kiloma yansımıştır dedim onada heveslendim. ama hala sayyom yerimde yine ibre yukarı vurdu. dün balıkla helva yedim biraz abarttım sanırım o helva su tuttu ama bahanem yok. şu an sınır kilodayım ve en ufak bi kaçamak hemen kilo yapıyor bana zaten musaitim almaya da. durum bu. hafta başı için bir plan yapıcam. karataydan şaşmıcam ama çiğ sebze beslenmesine ağırlık vericem. protein de baklagillere ağırlık vericem. hayvansal gıdadan ziyade bitkisel protein yıcem yapabilirsem bu bana çok yol kattetirir daha önce yaptım ama ozaman çocuklar 15 tatil için kızkardeşimdeydi evde yemek pişirmedim hep çiğ beslendim 3kg vermiştim. şimdi çocuklarla bu iş nasıl yurur bilmiyom mecbur yemek pişicek. acaba bu hafta pişecekleri liste yapsam hergun ne pişiceği belli olsa programdan sapmasam yapabilirmiyim şimdi bunu planlıyom

Sabah: uyaninca 3 gun kurusu 1 büyük bardak su
2 zeytinyağında kızarmış yumurta
Peynir
12 zeytin
Badem
1 çay kaşığı tereyağı
Marul
Zeytinyagli turp, kara lahana ,havuç
kızarmıs yumurta nasıl oluyor canım trans yaga donusmuyormu
saliha bende morluk gördüm mü ödüm patlar.bebeğin kaç aylık.hareketliyse bir yere çarpmıştır mutlaka.

benim menümdede kurufasulye ve ayran vardı.akaşam yumurta ve tarçınlı yoğurt yerim artık hafif olsun.
çocuklar ve ben yine hasta 3gün yürüyüş yapamadım.bugün acısını çıkaracağım.

kızlar d vit ve b12 gibi takviyeleri de kullanıyor musunuz.5 gün üst üste b12 iğnesi yaptırdım.3 tane haftada bir 2 tane de ayda bir yaptıracağım.hemşire öyle söyledi.d3 de 27 olduğu için 15 günde bir d3 iğnesi olacak.gül hanım ve ilgililere duyurulur.
ne ıyı hemsıreymıs bu sasırdım doktorlar bıle oyle soylemıyor tam karatay hemsıresı ımıs

Yemekten önce kızımla 30 dk yürüdük
akşam yemeği . 2 tane yağsız pişmiş tavuk pirzola 4 kaşık dünden kalan kıymalı Ispanak yemeği 1 kase yoğurt salata
canım tavuk serbset gezen mi

bu arada ben de kahvaltıda ceviz, fındık, peynir , zeytin yedim. yumurtayı almaya gidemedim dün. neyse bugün alıcam.
karataya uygun tarif araştırmalarım devam ediyor demiştim. şey biraz damak tadıma düşkünüm de:KK23:
araştırırken düdüklüde tavuk tandır tarifi buldum.(düdüklünün düdük kısmı inik ve susuz olarak 2,5 saatte küçük gözde pişiyormuş)
malum market tavukları çok kolay pişiyor zaten.
eğer köy tavuğunu bu şekilde yapmaya çalışırsam olurmu
deneyeniniz oldu mu hiç.

bu arada ben de kahvaltıda ceviz, fındık, peynir , zeytin yedim. yumurtayı almaya gidemedim dün. neyse bugün alıcam.
karataya uygun tarif araştırmalarım devam ediyor demiştim. şey biraz damak tadıma düşkünüm de:KK23:
araştırırken düdüklüde tavuk tandır tarifi buldum.(düdüklünün düdük kısmı inik ve susuz olarak 2,5 saatte küçük gözde pişiyormuş)
malum market tavukları çok kolay pişiyor zaten.
eğer köy tavuğunu bu şekilde yapmaya çalışırsam olurmu
deneyeniniz oldu mu hiç.
ben düdüklüde kısık ateşte 2 saat pişiriyorum çok yumuşak oluyor değilse diri kalıyor

+
günaydın kızlar biraz moralsizim toparlayıp gelicem kendimi. sebep cuma yarışmalarındaki takımım için tartıldım sabah ve 76,4 çıktım vermek ne almışım çok cnm sıkkın gitmicek bu 5-8kg kaldı yapıştı resmen
Bende aynı durumdayim: (( 2 gun once bi açlık yaşadım acaba beyne kıtlık sinyalimi gitti bilmiyorum: (( diyetimi asla bozmadim ama bende sabah oyle bir tartilayim dedim ve fazla çıktım: ( pes etmek yok ama cok üzgünüm: (( ya 2 gündür tum ggün dışardayim cok su icemedim ve spor yapamadım etkisi olbilirmi inşallah odem felandir pazartesi tartildigimda vermis olurum. .
Kizlar vazgeçmeyelim birbirimize destek olalım!! Oyle yada boyle bu kilolar gidecek inşallah!

kızlar bence hergün tartilmak moral bozuyor . haftalık sabr edebilsek . bazen de wcye gitmeyince de afedersiniz o kiloyu çok gösteriyor . :)

nesliii ben senin tamamen karatay yaptiginda kilo vereceğine inanıyorum . bence başka formüller arama .1hafta kaçmaksiz eksiksiz yap bakalım . bitter de yedin bu hafta .. balıktan sonra helvayi abartmissin . bunlar engel oluyor ışte .. inşallah verirsin senin vermemen de uzuyor beni çünkü çok ugrasiyosun ama yanlış bi şeyler var .....

alphinrosa bizim sipa durmuyor ki sanırım bi yere çarpmış popoyu durmuyor yerinde emeklemek istiyor tak dönüyor bakmadan çarpmış olabilir :) kuzucum benim biraz geçti görünmüyor morluk:)).

öptüm hepinizi cokkkk seviyorum ..

+

Bende aynı durumdayim: (( 2 gun once bi açlık yaşadım acaba beyne kıtlık sinyalimi gitti bilmiyorum: (( diyetimi asla bozmadim ama bende sabah oyle bir tartilayim dedim ve fazla çıktım: ( pes etmek yok ama cok üzgünüm: (( ya 2 gündür tum ggün dışardayim cok su icemedim ve spor yapamadım etkisi olbilirmi inşallah odem felandir pazartesi tartildigimda vermis olurum. .
Kizlar vazgeçmeyelim birbirimize destek olalım!! Oyle yada boyle bu kilolar gidecek inşallah!
Ben de dün karataya başlamıştım. Ama bu sabah tartıldığımda kilo aldığımı gördüm. İnşallah ödemdir. Vazgeçmek yok.

kızlar bence hergün tartilmak moral bozuyor . haftalık sabr edebilsek . bazen de wcye gitmeyince de afedersiniz o kiloyu çok gösteriyor . :)

nesliii ben senin tamamen karatay yaptiginda kilo vereceğine inanıyorum . bence başka formüller arama .1hafta kaçmaksiz eksiksiz yap bakalım . bitter de yedin bu hafta .. balıktan sonra helvayi abartmissin . bunlar engel oluyor ışte .. inşallah verirsin senin vermemen de uzuyor beni çünkü çok ugrasiyosun ama yanlış bi şeyler var .....

alphinrosa bizim sipa durmuyor ki sanırım bi yere çarpmış popoyu durmuyor yerinde emeklemek istiyor tak dönüyor bakmadan çarpmış olabilir :) kuzucum benim biraz geçti görünmüyor morluk:)).

öptüm hepinizi cokkkk seviyorum ..
haklısın saliha aslında. hep yapacak bi yanlış buluyorum sanki koruma döneminde yer gibiyim. formullde aramıyorum inana sadece değişiklik yapmak istiyom

ben düdüklüde kısık ateşte 2 saat pişiriyorum çok yumuşak oluyor değilse diri kalıyor

benim dediğim tarif değilmi canım yaptığın.
düdüklüde kısık ateşte susuz ve düdük inik pişen tavuk tandır.
2 saatte pişiyosa çok iyi ben de deniyim
market tavuğu pişirince ilaç kokusunu hemen alıyorum midem bulanıyor

kızlar bişey söylicem. bugün 2. günüm ama kendimi resmen arınmış hissediyorum. yaklaşık 7 aydır çılgınlar gibi yedim. yemek yiyip bi de üstüne kurabiye falan yiyordum. kahvaltıda 2 simit yemeye başlamıştım.
şimdi bu 2 günde resmen arındım. uyanış gibi bişey.
bundan sonra en büyük kaçamağım iğde yemek olacak inşallah.

sabah kahvaltım : 2 yumurtalı melemen
roka
15-20 zeytin
kaşar peyniri
fıstık
öğle yemeği daha yemedim acıkmadım ama
sanırım bu gun 2,5 öğün yaparım
sadece çorba işime geldi çorba aldım
ve fıstık yerim ve portakal yerim

Back