kesinlikle katılıyorum ben de o kadar kaçamak yapmamama rağmen kilo aldığımı gördüm ama bu hafta nedense her gün tartıldım Gül Hanımın dediği gibi böbrek üstü bezlerimin bi oyunu olabilir :)kesinlikle hergun tartılma haftada en fazla 2 ki idealı aynı gunlerde 1 kez tartılmak
günaydın kızlar, hayırlı cumalar...
bu sabah 1 yumurtadan peynirli omlet
1 küçük yerli muz
yeşillik, zeytin
biraz ceviz ve kayısı devamı öğlen
kızarmıs yumurta nasıl oluyor canım trans yaga donusmuyormu
Karatay usulü kısık ateşte kapak kapatarak pisirdim .olmamış mı? ?
rengarenkcıgım kg gıtmıyor ama sende tam karataylık beslenmıyorsun kı mutlaka bır ogunde farklı bısey var, kendını bıze ve karataya bırak eskı yedıklerını unut meyve hergun yeme sebze agırlıklı degıl proteın agırlıklı beslen bak o zaman nasıl gıdecekzezem geçen hafta 76,00 dım ne güzel 100gr versem 75,9 görcem dedim gene heveslendim ama husran 76,4 le +400 deyim üstelik regl de bitti geçen hafta başı regl dim biliyorsun kiloma yansımıştır dedim onada heveslendim. ama hala sayyom yerimde yine ibre yukarı vurdu. dün balıkla helva yedim biraz abarttım sanırım o helva su tuttu ama bahanem yok. şu an sınır kilodayım ve en ufak bi kaçamak hemen kilo yapıyor bana zaten musaitim almaya da. durum bu. hafta başı için bir plan yapıcam. karataydan şaşmıcam ama çiğ sebze beslenmesine ağırlık vericem. protein de baklagillere ağırlık vericem. hayvansal gıdadan ziyade bitkisel protein yıcem yapabilirsem bu bana çok yol kattetirir daha önce yaptım ama ozaman çocuklar 15 tatil için kızkardeşimdeydi evde yemek pişirmedim hep çiğ beslendim 3kg vermiştim. şimdi çocuklarla bu iş nasıl yurur bilmiyom mecbur yemek pişicek. acaba bu hafta pişecekleri liste yapsam hergun ne pişiceği belli olsa programdan sapmasam yapabilirmiyim şimdi bunu planlıyom
canım karatay a uygun yemeklerı fa ce book ta karatay diyeti ile sağlıklı ve uzun yaşıyoruz sayfasında bulabilirsin 100 lerce çesit varbu arada ben de kahvaltıda ceviz, fındık, peynir , zeytin yedim. yumurtayı almaya gidemedim dün. neyse bugün alıcam.
karataya uygun tarif araştırmalarım devam ediyor demiştim. şey biraz damak tadıma düşkünüm de
araştırırken düdüklüde tavuk tandır tarifi buldum.(düdüklünün düdük kısmı inik ve susuz olarak 2,5 saatte küçük gözde pişiyormuş)
malum market tavukları çok kolay pişiyor zaten.
eğer köy tavuğunu bu şekilde yapmaya çalışırsam olurmu
deneyeniniz oldu mu hiç.
aramıza hosgeldınız bız sanal bır aıleyız yenı gelene hız yabancılık cektırmeyız2 Haftadır sizleri sessiz sedasız izliyorum. Türkiye'nin 4 bir tarafındansınız ama mutlu bir aile ortamı yaratmışsınız tebrik ederim, sağlıklı kilo vermeye çalışan arkadaşlara da istediğiniz kilolara inme aşamasında başarılar dilerim.
tunaydın canımgünaydın kızlar cümleten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?