• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Malatya limisin :KK66:[/QUOTE]
ben Malatyalıyım :KK15:

FKB 2012 aynı şeyi annem de söylüyor,bir çay bardağı kuruyemiş çok kalori diyor.ama kahvaltı da ekmek olmadığı için ben anca kuruyemişle telafi ediyorum.yarısını sabah yarısını öğlen.

E="_Saliha_, post: 39652141, member: 641642"]mervecim az yemissin doydun mu ?

sevgili doktorcum glisemik indeksi 50 nin altında olanlar rahatça ye. çok yemsm mi diye soruyon:) korkma :)[/QUOTE]
Oglen de kuruyemiş yedim. Ama şimdi tok hissediyorum. Çayını saat sekizden sonra limonlu ve şekersiz olarak icebilir miyim

mervecim az yemissin doydun mu ?

sevgili doktorcum glisemik indeksi 50 nin altında olanlar rahatça ye. çok yemsm mi diye soruyon:) korkma :)
He valla hic diyet yapiyomusum gibi gelmiyor boyle yiyince emin olmak icin soruyom :)
ben Malatyalıyım :KK15:

FKB 2012 aynı şeyi annem de söylüyor,bir çay bardağı kuruyemiş çok kalori diyor.ama kahvaltı da ekmek olmadığı için ben anca kuruyemişle telafi ediyorum.yarısını sabah yarısını öğlen.[/QUOTE]
Canim bi de cogu da yag , yagin da fazlasi depolanir o yuzden 10 tane bana yetiyor hatta onu da yemesem olur.Ekmeksizlik ilk 2 gun cok zorladi ama su an hic aramiyorum gercekten alistim biraz daha :)

2 Haftadır sizleri sessiz sedasız izliyorum. Türkiye'nin 4 bir tarafındansınız ama mutlu bir aile ortamı yaratmışsınız tebrik ederim, sağlıklı kilo vermeye çalışan arkadaşlara da istediğiniz kilolara inme aşamasında başarılar dilerim. :KK39:
sen de bu aileye dahil olabilirsin :) :)

Slm kızlar biraz gec oldu ama akşam yemeğe misafirlikteydik O yüzden geç yazıyorum: (

Öğleden sonra aciktigimda cok az yer fıstığı yedim ve kefir içtim.

Akşam: 1 tabak kuru fasulye bolca :))
Bol salata
Soğan kebabı (kuru soğan ve Kıyma ile yapılıyor)
Ayran ve 2 kaşığa yakın bulgur pilavı

Canım karatay dinledim.kendin kakao koyup icebilirsin bi zararı yok.ama şu hazır kakaolu içecekleri onermiyor sadece

ay çok sağol çok sevindim buna. zaten kendim kakao koyup içtim. sanki çikolatalı pasta yemiş gibi oldum. zaten süte şeker atmazdım. kakaolu şekersiz sütü de sevdim. arada canım tatlı isterse içerim o zaman

Back