Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

kızlar merhaba yine ben.
ben nerelerden atsam bu beni bilmiyorum.
son olarak 69 kilo oldum. yine dönüp dolaşıp buraya geldim.
yeme özgürlüğümü dibine kadar kullandım yani.
sabah fındık, peynir, zeytin.
öğle yeşil fasulye, yoğurt yedim.
biraz önce süte kakao atıp kaynattım. şeker atmadım içtim.
acaba kakao ile ilgili canan hoca bişey dedimi.
valla tatlı ihtiyacımı tamamıyla bastırdı çünkü.
akşam bi çorba içmeyi düşünüyorum.

canım kahvaltın karataya uygun değil eksikler var yumurtan ve de yeşilliğin yok

ay biliyorum. hamilelik ihtimali olabilir de market yumurtası yemeye içim elvermedi. fındığı doyacak kadar yedim. yumurtamı alıcam bugün.
bu arada biraz önce yeme krizi geldi. pizza, poğaça, tatlılar kafamın üstünde dönmeye başladı. nerdeyse vazgeçiyodum. ama suyuma tarçın attım içiyorum şu anda biraz sakinledim.
kakaolu süt hakkında bişey bilen yok sanırım.
bi de geçen bi arkadaş kuru börülce salatası yapmış. gerçekten tavsiye ediyorum. limonlu limonlu gayet doyurucuydu. ben de yarın için yapıcam.

yeme arkadaşım o poaca felan hep insulin direncinden ınan ki sonu yok . insulin daha yuksek salgılanacak . yani hadi şimdi ye desem yarın bi tane yetmeyecek 2isteyecek canın dibi görünmeyen kuyu gibi sonu yok ki:) canın isteyince bi şey badem ye :)

ya gerçekten sonu yok. inan ki 2 gün önce sabah kahvaltıda 2 tane kocaman simiti yiyince yok artık dedim kendime. yedikçe yiyesin geliyor. mide büyüyor sanırım. oturup bi tepsi tatlı bile yiyebilirim. o derece büyüdü midem.
ama hamilelik olursa çok tehlikeli. hem hiç vitamin yok o yediklerimde. hem şeker v.s. korktum açıkçası.
sizler hep burdasınız ama ben kaçıp duruyorum. bu sefer dayanmaya çalışıcam. her gün yazıcam.

1-2gün sabret göreceksin reklamlarda bile görsen canın istemeyecek . düşün normalde farazi yazıyorum ... 100 olması gereken şekerin simit yiyince 160oluyor insulin bunu indirmek için salgilaniyor pankreastan şeker yuksek olduğu için yuksek salgilaniyor 70-80oluyor şekerin . bu sefer düşük oluyor yine bi şey yemen gerekiyor tabi sen çikolata felan yiyip şekerini artirirsan aynı şey devam edecek çıkacak inecek . ama badem gibi glisemik indeksi düşük gıdalar şekerini ani artirmayacak 100 olacak düzenli bi şekilde artacagi için bi şey yiyesin gelmeyecek çünkü insulin normal salgilanacak:)

aslında iştah=insulin yüksekliği

bunu düşürmek elimizde ... yani canan hoca öyle diyor :) bazı drler hemen ilaç yazıyor :)

arkadaşlar , karatay diyetine uygun tarif araştırmalarıma devam ederken, acılı fasulye ezmesini gördüm.
et yemeklerinin yanında tavsiye ediliyor.
ben balığı ekmeksiz yiyemiyorum. yıldızım yeni barıştı balıkla.
yanında meze gibi bunu mu yapsam. kuru fasülyeyi de çok severim. humusa benzettim ben bunu

26-02-2015
sabah: 1 muz, 1 yumurta, ceviz, havuç, turp, çay, peynir, 15 zeytin, roka, t.kahvesi, yeşil çay
akşam: balık, boll salata, yeşil çay

kızlarrrrr ben her balıktan sonra bir kaç parça tahin helvası yerdim şimdi küçük bir parça yesem olurmu ki acaba ?

balık tan sonra tahin helva yiyebilirsin canım

saliha bende morluk gördüm mü ödüm patlar.bebeğin kaç aylık.hareketliyse bir yere çarpmıştır mutlaka.

benim menümdede kurufasulye ve ayran vardı.akaşam yumurta ve tarçınlı yoğurt yerim artık hafif olsun.
çocuklar ve ben yine hasta 3gün yürüyüş yapamadım.bugün acısını çıkaracağım.

kızlar d vit ve b12 gibi takviyeleri de kullanıyor musunuz.5 gün üst üste b12 iğnesi yaptırdım.3 tane haftada bir 2 tane de ayda bir yaptıracağım.hemşire öyle söyledi.d3 de 27 olduğu için 15 günde bir d3 iğnesi olacak.gül hanım ve ilgililere duyurulur.

çiğ olduktan sonra yiyebilirsin, kabuğu soyulmuyor çiğ olanın
Canim kabugu nasil soyulmuyor , kabuklarini acip yemiyor musunuz? Kavrulmus olsa kabuklu olmaz ki.
Ne bilim canim bir avucu 200 kaloriymis yani cok da vucuduma biranda 500 kaloriyi yollamama gerek yok gibi

Canim ceviz demedim ki yer fistigi yedim ama 10 tanesi kesti zaten.

Kalori hesabı yapmıyoruz, ama tabi ki avuç avuç yenilmeyecek, çiğ olacak. Yoksa kilo yapar. Önemli olan miktar ve trans yağ olup olmadığı.
Neyse kahvaltida 5-10 tane yiyeyim o zaman zaten kesiyor beni.

Kizlar oglen peynirli tavuklu salata yedim , kutuphaneye gidiyorum orda da yiyebilecegim tek sey salatalar gerisi fast food tost makarna vs.

Aksam da 2,5 tabak yesil mercimek yemegi yedim :) 2 havucu da zeytinyagi doktum ustune biraz da nar eksisi maydanozo da limon sıkıp yedim.Karnim asiri sisti sanki cok yemisim gibi ama sanirim mercimek sisirdi biraz yemegi abartmamisim di mi kizlar , sanki abarttim gibi geldi de :/

Canım karatay dinledim.kendin kakao koyup icebilirsin bi zararı yok.ama şu hazır kakaolu içecekleri onermiyor sadece

QUOTE="RengarenkNesli post: 39643510, member: 565913"]ahhhh başımmmm
i çikolatalar enerjim düştüde ondan yedim. ekstra gece sporundan sonra malummm

zezecim kış boyuca bende veremedim bence martta atak yapıcaz yaz modunda beden de erimeye devam edecek sabret az kaldı aynı şey benimde başımda baksana

turp yada havuç ye yeşillik yerine ben avakado ezmesinide bayılırım kahvaltıda[/QUOTE]
Havuc iyi fikir :) Havuc yiyebilirim :)

Havuc iyi fikir :) Havuc yiyebilirim :)[/QUOTE]
Malatya limisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…