- 12 Ağustos 2014
- 100
- 334
- 73
- 47
günaydın, bu sabah peynirli omlet
yeşillik, 1 muz, zeytin
ceviz ve g.kurusu
canım kahvaltın karataya uygun değil eksikler var yumurtan ve de yeşilliğin yokkızlar merhaba yine ben.
ben nerelerden atsam bu beni bilmiyorum.
son olarak 69 kilo oldum. yine dönüp dolaşıp buraya geldim.
yeme özgürlüğümü dibine kadar kullandım yani.
sabah fındık, peynir, zeytin.
öğle yeşil fasulye, yoğurt yedim.
biraz önce süte kakao atıp kaynattım. şeker atmadım içtim.
acaba kakao ile ilgili canan hoca bişey dedimi.
valla tatlı ihtiyacımı tamamıyla bastırdı çünkü.
akşam bi çorba içmeyi düşünüyorum.
kızlar merhaba yine ben.
ben nerelerden atsam bu beni bilmiyorum.
son olarak 69 kilo oldum. yine dönüp dolaşıp buraya geldim.
yeme özgürlüğümü dibine kadar kullandım yani.
sabah fındık, peynir, zeytin.
öğle yeşil fasulye, yoğurt yedim.
biraz önce süte kakao atıp kaynattım. şeker atmadım içtim.
acaba kakao ile ilgili canan hoca bişey dedimi.
valla tatlı ihtiyacımı tamamıyla bastırdı çünkü.
akşam bi çorba içmeyi düşünüyorum.
yeme arkadaşım o poaca felan hep insulin direncinden ınan ki sonu yok . insulin daha yuksek salgılanacak . yani hadi şimdi ye desem yarın bi tane yetmeyecek 2isteyecek canın dibi görünmeyen kuyu gibi sonu yok ki:) canın isteyince bi şey badem ye :)
balık tan sonra tahin helva yiyebilirsin canım26-02-2015
sabah: 1 muz, 1 yumurta, ceviz, havuç, turp, çay, peynir, 15 zeytin, roka, t.kahvesi, yeşil çay
akşam: balık, boll salata, yeşil çay
kızlarrrrr ben her balıktan sonra bir kaç parça tahin helvası yerdim şimdi küçük bir parça yesem olurmu ki acaba ?
Canim kabugu nasil soyulmuyor , kabuklarini acip yemiyor musunuz? Kavrulmus olsa kabuklu olmaz ki.çiğ olduktan sonra yiyebilirsin, kabuğu soyulmuyor çiğ olanın
Ne bilim canim bir avucu 200 kaloriymis yani cok da vucuduma biranda 500 kaloriyi yollamama gerek yok gibimiyav su dün Zahide de kubilay dr vardı. bayağı dinledim ınan canan hoca ile aynı şeyleri söylüyor . sadece biraz daha farklı anlattı. badem yeyin insulinini hızlı yukseltip alcaltmaz diye :) sabah yumurta yeyin dedi felan çok yakın şeyler ... herkes bir gün canan hoca ile zayiflayacak. ..:)
sevgili tipci arkadaşım :) nickini unuttum o yüzden böylededim canan hoca der ki ININ KALORI VAGONUNDAN korkma kalori bizim için önemli değil....
Canim ceviz demedim ki yer fistigi yedim ama 10 tanesi kesti zaten.benım cocuklarında olurdu kucukken doktor bısey soylememıstı buyudukce gectı
odem gıtmesı de ıyı sıra yağ a gelıyor
sen bılırsın canım yanına da yogurt al
10 tane kabuklu cevız bardagın 4 te bırı bıle etmez badem 40 tane fındık 50 tane ceviz 6-7 kelebek gırıyormus....fıstık cok faydalı ıstedıgın kadar ye canım
bız kalorıye gore yapmıyoruz canım ındekse gore onun ıcın 1 bardak yıyebılırsın
gunaydın canım
Neyse kahvaltida 5-10 tane yiyeyim o zaman zaten kesiyor beni.Kalori hesabı yapmıyoruz, ama tabi ki avuç avuç yenilmeyecek, çiğ olacak. Yoksa kilo yapar. Önemli olan miktar ve trans yağ olup olmadığı.
Canım karatay dinledim.kendin kakao koyup icebilirsin bi zararı yok.ama şu hazır kakaolu içecekleri onermiyor sadeceay biliyorum. hamilelik ihtimali olabilir de market yumurtası yemeye içim elvermedi. fındığı doyacak kadar yedim. yumurtamı alıcam bugün.
bu arada biraz önce yeme krizi geldi. pizza, poğaça, tatlılar kafamın üstünde dönmeye başladı. nerdeyse vazgeçiyodum. ama suyuma tarçın attım içiyorum şu anda biraz sakinledim.
kakaolu süt hakkında bişey bilen yok sanırım.
bi de geçen bi arkadaş kuru börülce salatası yapmış. gerçekten tavsiye ediyorum. limonlu limonlu gayet doyurucuydu. ben de yarın için yapıcam.
Havuc iyi fikir :) Havuc yiyebilirim :)[/QUOTE]QUOTE="RengarenkNesli post: 39643510, member: 565913"]ahhhh başımmmm
i çikolatalar enerjim düştüde ondan yedim. ekstra gece sporundan sonra malummm
zezecim kış boyuca bende veremedim bence martta atak yapıcaz yaz modunda beden de erimeye devam edecek sabret az kaldı aynı şey benimde başımda baksana
turp yada havuç ye yeşillik yerine ben avakado ezmesinide bayılırım kahvaltıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?