Bunu kondisyon bisikleti ile yapabilir miyim? Oldukça soğuk bir yerde yaşıyorum. Dışarıda yürüyüş yapmam olanaksız. O yüzden evde kondisyon bisikleti kullanmamda bir sakınca var mı?mervecim 15-20dk ile kendi temponda yürüyüş ile başlayıp haftalık artirabilirsin. canan hoca öyle diyor.
sade soda serbest canımKizlar soda icmek serbest mi beypazari sade? Yoksa paket diye o da mi yasak.Ya her sey iyi hos da ben bu diyete basladim baslayali beyin fonksiyonlarim yavasladi sanki.Ders calisirken cok gec algilamaya basladim ve dikkatim cok dagiliyor ne onerirsiniz? Oglen peynirli tavuklu salata yedim bu arada.
bim de sişe sut varmıymıs...gunluk ve sısede olacak pastorıze olarakbimde mi aaaaa bim bana çok yakın bakayım canım teşekkür ederim
evet bu sefer tamSabah: 2 haşlanmış kaysi kıvamında yumurta
Peynir
Zeytin
Biraz marul
Zeytinyagli turp ve havuç
3 gun kurusu
1 çay bardağı badem Yedim
Akşam: 1 tavuk şiş
1 kase tarhana çorbası
Bol salata
Ayran
olur canımBir ince belli cay bardağı kadar günlük kuruyemiş yeme hakkımız var. Acaba bu kuruyemiş karışım olabilir mi
evet olmus
25-02-2015
sabah: 1 yumurta, 1 muz, ceviz, 15 zeytin, peynir, roka, turp, cay
aksam: kofte, yogurt, t.kahvesi
ben hep yanınız da ıs yerınde cekmecede kuruyemıs olsun dıye yazıyorum arkadaslar ....açlık hıssedılmeyecekYa kızlar size önemli bir şey soracağım, ben hep 2 öğün şeklinde başladım ve devam ettim ama kahvaltımı çocuktan dolayi genellikle 10 ile 11 arasında yapıyorum sonra hazırlanıp okula gidiyorum aksam 18:30 da evde oluyorum bu şekilde rahat oluyor: ) ancak bugün sabah öğretmenler toplantısı vardı kahvaltımı 9-9:30 gibi yaptım çıktım akşama kadar dayanirim dedim ama dayanamadım midem guruldadi hazır birşeyler yemek istemedim ama akşama kadar zor dayandim: ((( sırf leptin bozulmasın diye yemedim ama bu defa açlık sinyalimi gitti kötü mü yaptım bilemedim: ( yardımcı olursanız çok sevinirim: )
oh harııka olmus canımAkşam yemeği : 1 tabak bol etli ıspanak yemeği 1 kase yoğurt akşam 6 da yedim sonra sauna ya gittim 1 saat sauna keyfiii
benım cocuklarında olurdu kucukken doktor bısey soylememıstı buyudukce gectıya kızlar bileniniz var mi? oğlanı yıkarken kuyruk sokumu hizasinda poposunda morluk gördüm daha önce hiç fark etmedim acaba tutarken felan bi zarar mi verdik?
odem gıtmesı de ıyı sıra yağ a gelıyorKizlar benim de aksam yemegim 3 cizbiz kofte , 2 tabak mercimek corbasi ve maydonoza limon sıkıp yedim.Bir de sabah ki kuruyemis hakkimi aksam yemeginde kullandim , kabuklu yer fistigi yedim 10 tane falan.Aksam eve donerken aldim yarin kahvaltida yiyecegim onu.Bu arada dayanamadim tartiya ciktim kizlar bir de ne goreyim aksam halimle 52.5 ciktim cok sasirdim :) normalde sabah ac karnina oyle cikiyordum.3 gunde kilo vermemisimdir muhtemelen ama galiba tum odemlerimi attim :)
sen bılırsın canım yanına da yogurt alGünaydın Hatunlarrrr
Sabah Kahvaytım:1 bardak süt
2 yumurta
9 zeytin ve peynir
kuruyemişi öğlen yicem öğle yemeği çok kötü o yüzden kuruyemişle geçiştircemm
10 tane kabuklu cevız bardagın 4 te bırı bıle etmez badem 40 tane fındık 50 tane ceviz 6-7 kelebek gırıyormus....fıstık cok faydalı ıstedıgın kadar ye canımSelam kizlar , sabah kahvaltim 7-8 zeytin biraz peynir bir haslanmis yumurta sarisi 10 adet kabuklu yer fistigi ve limonlu sekersiz cay oldu.Bugun iyice alistim sanki ekmeksiz kahvaltiya hic aramaz oldum ilk gunler garipsemistim ama gittikce kolaylasiyor.
bız kalorıye gore yapmıyoruz canım ındekse gore onun ıcın 1 bardak yıyebılırsınYalniz kizlar bu yer fistiginin glisemik indeksi dusuk ama kalorisi cok yuksek yerken pek icime sinmedi acikcasi :/ devam eder miyim emin degilim.
gunaydın canımgünaydın kızlar bende bugün kk kahvaltımı yaptım ve şuan spora gidiyorum herkese kolay gelsin biraz önce atv habere bir bayan 4 ayda 40 kilo vermiş kan degerlerine göre zayıflamışbu konu hakkında bilgisi olan var mı ????
yeşıllık yok canımDÜN AKŞAM 17:00 DE YEDİĞİM İÇİBN ACIKMADIMMMMM
SABAH30-8:00 ARASI
2 YUMUIRTALI MDOMATES PÜRELİ KAŞARLI MELEMEN
KURUYEMİŞ YEDİMM
ıyı de canım boylede eksık oluyor beyın ıcın gereklı seylerı yemıyorsun proteın+kukurt+yeşil+renkli her ogunde mutlaka olmalıcanım sabahları havuç turp dereot yiyemiyorum yazı bekliyorum domates salatalık yiyebilmek için:) :)
yesıllık yokGünaydın herkese :)
Sabah kahvaltım 2 tane tereyağda yumurta 10 adet zeytin, 3 adet kuru kayısı, biraz peynir, şekersiz limonlu çay ve yarım çay bardağı karışık kuruyemiş
spor yapında nasıl olursa olsun Kedi83 her cesıt sporu bılır ona sor canım o soyler ...bırde ınternet te leslie var adım sporu onu yapmak ta cok faydalı 3 mili 4 ve 5 mili varBunu kondisyon bisikleti ile yapabilir miyim? Oldukça soğuk bir yerde yaşıyorum. Dışarıda yürüyüş yapmam olanaksız. O yüzden evde kondisyon bisikleti kullanmamda bir sakınca var mı?
öğlen de muz olmamısdunki menumu yazayım hemen
sabah 7,30da: 1,5 haşlanmış köy yum+1/5 avakado ezmesi+5 ceviz+10 zeytın+2dlm peynır+1 havuç+az yeşillik
öğlen 13,30 da: pırasa pazı sote+2 kaşık mercimekli bulgur pilav+1 muz
akşam 18,30 da: fırında karnıbahar yemeği mucver gibi ama unsuz üstüne sarımsak yoğurt+3 çatal kapuska+1 kase yoğurt+4 ceviz+3 kare bitter
spor: 50dk kardiyo karışık
yeşillik sevmiyorum malesef. cherry domates yesem olur mu yeşillik yerineyeşıllık yok canım
ıyı de canım boylede eksık oluyor beyın ıcın gereklı seylerı yemıyorsun proteın+kukurt+yeşil+renkli her ogunde mutlaka olmalı
yesıllık yok
spor yapında nasıl olursa olsun Kedi83 her cesıt sporu bılır ona sor canım o soyler ...bırde ınternet te leslie var adım sporu onu yapmak ta cok faydalı 3 mili 4 ve 5 mili var
öğlen de muz olmamıs
BİTTER miiii3 tane ye 3 tane canta
analadım canımyazın yiyebilirsin de şimdi mevsimi değil
buçuğu ara öğün oluyor diye biliyor canım onu artık kendine ve acıkmana göre ayarlarsın erken kalkıyorsan 3 öğün , geç kalkıyorsan 2 öğün, 2 öğün yapıp da acıkıyorsan bi ara öğün koyabilirsin o da 2,5 olur :)PEKİ 2,5 ÖĞÜN NASIL OLUYOR
ahhhh başımmmmyeşıllık yok canım
ıyı de canım boylede eksık oluyor beyın ıcın gereklı seylerı yemıyorsun proteın+kukurt+yeşil+renkli her ogunde mutlaka olmalı
yesıllık yok
spor yapında nasıl olursa olsun Kedi83 her cesıt sporu bılır ona sor canım o soyler ...bırde ınternet te leslie var adım sporu onu yapmak ta cok faydalı 3 mili 4 ve 5 mili var
öğlen de muz olmamıs
BİTTER miiii3 tane ye 3 tane canta
zezecim kış boyuca bende veremedim bence martta atak yapıcaz yaz modunda beden de erimeye devam edecek sabret az kaldı aynı şey benimde başımda baksanabenim bu kilolara tahammülüm kalmadı bir veriyorum hemen geri alıyorum ne olacak benim bu halim yaa gitmiyoo yapıştılar sanki deli olcam ya bahar da geliyor ben hiç bu kiloda olmamıştım 48 kiloya kadar düşmüştüm 50 52 ydi kilom basenlerim ve kalçam kocaman oldu sanki valla oturup ağlayasım var ne yaparsam yapayım gitmiyorlar kilo veren bünyelere imreniyorum acaba kavitasyon mu yaptırsam yoksa hipotiroidi ile çalışmış bi diyetisyene mi gitsem help helppp
turp yada havuç ye yeşillik yerine ben avakado ezmesinide bayılırım kahvaltıdayeşillik sevmiyorum malesef. cherry domates yesem olur mu yeşillik yerine
Kalori hesabı yapmıyoruz, ama tabi ki avuç avuç yenilmeyecek, çiğ olacak. Yoksa kilo yapar. Önemli olan miktar ve trans yağ olup olmadığı.Yalniz kizlar bu yer fistiginin glisemik indeksi dusuk ama kalorisi cok yuksek yerken pek icime sinmedi acikcasi :/ devam eder miyim emin degilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?