Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

yaa yapmadım . 9:45gibi kalktım. bi şeyler yedim su içtim .

mervecim 15-20dk ile kendi temponda yürüyüş ile başlayıp haftalık artirabilirsin. canan hoca öyle diyor.
Bunu kondisyon bisikleti ile yapabilir miyim? Oldukça soğuk bir yerde yaşıyorum. Dışarıda yürüyüş yapmam olanaksız. O yüzden evde kondisyon bisikleti kullanmamda bir sakınca var mı?

sade soda serbest canım
senın fazla kg yok sen 2 ogun yapma canım saatler 4,5 da olsa olur gunduz az calısır gece daha cokçalısır
bırde her ogunde proteın+kukurt+yeşil+renkli olmalı beyın ıcın

bimde mi aaaaa bim bana çok yakın bakayım canım teşekkür ederim
bim de sişe sut varmıymıs...gunluk ve sısede olacak pastorıze olarak

Sabah: 2 haşlanmış kaysi kıvamında yumurta
Peynir
Zeytin
Biraz marul
Zeytinyagli turp ve havuç
3 gun kurusu
1 çay bardağı badem Yedim

Akşam: 1 tavuk şiş
1 kase tarhana çorbası
Bol salata
Ayran
evet bu sefer tam

Bir ince belli cay bardağı kadar günlük kuruyemiş yeme hakkımız var. Acaba bu kuruyemiş karışım olabilir mi
olur canım

25-02-2015
sabah: 1 yumurta, 1 muz, ceviz, 15 zeytin, peynir, roka, turp, cay
aksam: kofte, yogurt, t.kahvesi
evet olmus

ben hep yanınız da ıs yerınde cekmecede kuruyemıs olsun dıye yazıyorum arkadaslar ....açlık hıssedılmeyecek
Akşam yemeği : 1 tabak bol etli ıspanak yemeği 1 kase yoğurt akşam 6 da yedim sonra sauna ya gittim 1 saat sauna keyfiii
oh harııka olmus canım

dunki menumu yazayım hemen
sabah 7,30da: 1,5 haşlanmış köy yum+1/5 avakado ezmesi+5 ceviz+10 zeytın+2dlm peynır+1 havuç+az yeşillik
öğlen 13,30 da: pırasa pazı sote+2 kaşık mercimekli bulgur pilav+1 muz
akşam 18,30 da: fırında karnıbahar yemeği mucver gibi ama unsuz üstüne sarımsak yoğurt+3 çatal kapuska+1 kase yoğurt+4 ceviz+3 kare bitter
spor: 50dk kardiyo karışık

ya kızlar bileniniz var mi? oğlanı yıkarken kuyruk sokumu hizasinda poposunda morluk gördüm daha önce hiç fark etmedim acaba tutarken felan bi zarar mi verdik?
benım cocuklarında olurdu kucukken doktor bısey soylememıstı buyudukce gectı
odem gıtmesı de ıyı sıra yağ a gelıyor

sen bılırsın canım yanına da yogurt al
10 tane kabuklu cevız bardagın 4 te bırı bıle etmez badem 40 tane fındık 50 tane ceviz 6-7 kelebek gırıyormus....fıstık cok faydalı ıstedıgın kadar ye canım
Yalniz kizlar bu yer fistiginin glisemik indeksi dusuk ama kalorisi cok yuksek yerken pek icime sinmedi acikcasi :/ devam eder miyim emin degilim.
bız kalorıye gore yapmıyoruz canım ındekse gore onun ıcın 1 bardak yıyebılırsın

gunaydın canım

DÜN AKŞAM 17:00 DE YEDİĞİM İÇİBN ACIKMADIMMMMM
SABAH30-8:00 ARASI
2 YUMUIRTALI MDOMATES PÜRELİ KAŞARLI MELEMEN
KURUYEMİŞ YEDİMM
yeşıllık yok canım

canım sabahları havuç turp dereot yiyemiyorum yazı bekliyorum domates salatalık yiyebilmek için:) :)
ıyı de canım boylede eksık oluyor beyın ıcın gereklı seylerı yemıyorsun proteın+kukurt+yeşil+renkli her ogunde mutlaka olmalı

Günaydın herkese :)
Sabah kahvaltım 2 tane tereyağda yumurta 10 adet zeytin, 3 adet kuru kayısı, biraz peynir, şekersiz limonlu çay ve yarım çay bardağı karışık kuruyemiş
yesıllık yok
Bunu kondisyon bisikleti ile yapabilir miyim? Oldukça soğuk bir yerde yaşıyorum. Dışarıda yürüyüş yapmam olanaksız. O yüzden evde kondisyon bisikleti kullanmamda bir sakınca var mı?
spor yapında nasıl olursa olsun Kedi83 her cesıt sporu bılır ona sor canım o soyler ...bırde ınternet te leslie var adım sporu onu yapmak ta cok faydalı 3 mili 4 ve 5 mili var

öğlen de muz olmamıs
BİTTER miiii 3 tane ye 3 tane canta

benim bu kilolara tahammülüm kalmadı bir veriyorum hemen geri alıyorum ne olacak benim bu halim yaa gitmiyoo yapıştılar sanki deli olcam ya bahar da geliyor ben hiç bu kiloda olmamıştım 48 kiloya kadar düşmüştüm 50 52 ydi kilom basenlerim ve kalçam kocaman oldu sanki valla oturup ağlayasım var ne yaparsam yapayım gitmiyorlar kilo veren bünyelere imreniyorum acaba kavitasyon mu yaptırsam yoksa hipotiroidi ile çalışmış bi diyetisyene mi gitsem help helppp

yeşillik sevmiyorum malesef. cherry domates yesem olur mu yeşillik yerine

ahhhh başımmmm
i çikolatalar enerjim düştüde ondan yedim. ekstra gece sporundan sonra malummm

zezecim kış boyuca bende veremedim bence martta atak yapıcaz yaz modunda beden de erimeye devam edecek sabret az kaldı aynı şey benimde başımda baksana

yeşillik sevmiyorum malesef. cherry domates yesem olur mu yeşillik yerine
turp yada havuç ye yeşillik yerine ben avakado ezmesinide bayılırım kahvaltıda

Yalniz kizlar bu yer fistiginin glisemik indeksi dusuk ama kalorisi cok yuksek yerken pek icime sinmedi acikcasi :/ devam eder miyim emin degilim.
Kalori hesabı yapmıyoruz, ama tabi ki avuç avuç yenilmeyecek, çiğ olacak. Yoksa kilo yapar. Önemli olan miktar ve trans yağ olup olmadığı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…