Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Sabah...KKK
Aksam...sebzeli biftek, salata, yogurt
Spor...1 saat spor ( 45 dkk kosu bantinda,15 dkk diger aletlerle)

sabah :En Büyük KK11.00
akşam :tarhana çorbası, taze fasulye, yeşillik 1 haşlanmış yumurta,domates. zeytin ,

sadece gece girebiliyorum gündüz geçici çalıştığım için giremiyorum ama yakında gündüzde katılırım ablam:)

Son düzenleme:
sabah :En Büyük KK11.00
akşam :tarhana çorbası, taze fasulye, yeşillik 1 haşlanmış yumurta,domates. zeytin ,

sadece gece girebiliyorum gündüz geçici çalıştığım için giremiyorum ama yakında gündüzde katılırım ablam:)
Kolay gelsin canim...menulerin guzeeel yanlis birsey yok ,,,,

günaydın kızlarrrr..En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
dün akşam 19:00
1 kase şehriye çorbası
3 küçük biber dolması yoğurt eşliğinde.
başka bişe yemicektim ama sanırım insülin direncimi kıramadım canım nasıl tatlı bişeler istedi anlatamam.ve sonrası kabusssss:KK43:
neyse hergün yeni bir umut diyerek karatay kahvaltımı yazayım.
1 porsiyon melemen
yarım dilim peynir
2 kupa limonlu açık şekrsz çay
bu defa doydum diyebilirim.En Büyük KKEn Büyük KK

bu hafta sadece zeytinyağı çok tüketemedim gittiğim yerde yoktu bende sabah yarım çay bardağı domates zeytin yumurta eşliğinde yedim kalanınıda içtim :) miğdem bayram etti :)

kahvaltı 12.00 :En Büyük KK

günaydın kızlarrrr..En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
dün akşam 19:00
1 kase şehriye çorbası
3 küçük biber dolması yoğurt eşliğinde.
başka bişe yemicektim ama sanırım insülin direncimi kıramadım canım nasıl tatlı bişeler istedi anlatamam.ve sonrası kabusssss:KK43:
neyse hergün yeni bir umut diyerek karatay kahvalbiber tımı yazayım.
1 porsiyon melemen
yarım dilim peynir
2 kupa limonlu açık şekrsz çay
bu defa doydum diyebilirim.En Büyük KKEn Büyük KK

Canim sehriye corbasi icmiyoruz islenmis ve unlu...biber dolmasi bulgurlu olmali..afiyet olsun

bu hafta sadece zeytinyağı çok tüketemedim gittiğim yerde yoktu bende sabah yarım çay bardağı domates zeytin yumurta eşliğinde yedim kalanınıda içtim :) miğdem bayram etti :)

kahvaltı 12.00 :En Büyük KK
:). Bagirsaklar bayram etmistir...ben 1 aydir yagi artirdim bagirsaklar hergun calismaya basladi onceden 3,,4 gunde zor calisirdi....35 sene kabizlik yasadim yag yemeyin diyen diyetisyenler yuzunden :KK43:

Dünkü menümü unuttum arkadaşlar

Sabah7.30 kkk
Öğle 12.30 bir tabak Kıymalı fasulye salata
Akşam 18.30 5-6 kalem pirzola salata yoğurt

Ben geceleri emziriyorum ya sadece gündüz yeşil çay içsem 2 fincan

Merhaba bende katilabilir miyim size??
Bu gün basladim karatay'a . .16 aylik bir bebegim var azda olsa emziriyorum cok acikirsam ne yapmaliyim, nasıl bi ara yapabilirim, en az kac saat birakmaliyim ogun arasında. .kimi yerde 4 kimi yerde 5 saat diyor..hangisini baz almaliyim ..cok fazla soru sordum kusura bakmayın
Kolayliklar herkese

Dünkü menümü unuttum arkadaşlar

Sabah7.30 kkk
Öğle 12.30 bir tabak Kıymalı fasulye salata
Akşam 18.30 5-6 kalem pirzola salata yoğurt

Ben geceleri emziriyorum ya sadece gündüz yeşil çay içsem 2 fincan

Olur tabiki ,,gunde 2 fincan yesil cay icilecek fazlasi zararliymis ...ister gece ister gunduz faretmez canim

Bu gün basladim karatay'a . .16 aylik bir bebegim var azda olsa emziriyorum cok acikirsam ne yapmaliyim, nasıl bi ara yapabilirim, en az kac saat birakmaliyim ogun arasında. .kimi yerde 4 kimi yerde 5 saat diyor..hangisini baz almaliyim ..cok fazla soru sordum kusura bakmayın
Kolayliklar herkese

Aramiza hosgeldiniz..siz 3 ogun yapin aralari 5 saat olacak sekilde ..bebegi sizden kucuk olan ve hala emziren arkadaslarimiz var onlarda 3 ogun yapiyor ve acikmiyorlar doyasiya yeyinki acikmayin yanlis bisey yemedikce acikmazsiniz...cok acikirsanizd.a yogurt yiyebilirsiniz ayran ve sut icebilirsiniz ...4 saat sonra leptin calisir 4 saatten sonra yag yakmak baslar kendinizi ac hissedene kadar 5 ssat olur 6 olur 7 olur ben 9 saat durabiliyorum ...5 ornek olarak veriliyor dayanamayanlar icin en az 1 saat yag yakilsin diye....istediginiz kadar soru sorabilirsiniz bildigimiz kadariyla cevaplariz

Aramiza hosgeldiniz..siz 3 ogun yapin aralari 5 saat olacak sekilde ..bebegi sizden kucuk olan ve hala emziren arkadaslarimiz var onlarda 3 ogun yapiyor ve acikmiyorlar doyasiya yeyinki acikmayin yanlis bisey yemedikce acikmazsiniz...cok acikirsanizd.a yogurt yiyebilirsiniz ayran ve sut icebilirsiniz ...4 saat sonra leptin calisir 4 saatten sonra yag yakmak baslar kendinizi ac hissedene kadar 5 ssat olur 6 olur 7 olur ben 9 saat durabiliyorum ...5 ornek olarak veriliyor dayanamayanlar icin en az 1 saat yag yakilsin diye....istediginiz kadar soru sorabilirsiniz bildigimiz kadariyla cevaplariz

Hosbuldum tesekkur ederim aciklayici bilgi için. .acikmadim hala 5 saat bitti yani 1 saattir yag yakiyorum süpermis
Aksama Kıymalı karnabahar yemegi tereyagli bulgur pilavi var.pilav 3 yemek kasigi yenecek ve salata...:)

Hosbuldum tesekkur ederim aciklayici bilgi için. .acikmadim hala 5 saat bitti yani 1 saattir yag yakiyorum süpermis
Aksama Kıymalı karnabahar yemegi tereyagli bulgur pilavi var.pilav 3 yemek kasigi yenecek ve salata...:)

:) kahvaltiyi eksiksiz yapinca en az 5 saat acikma olmaz .....aralarda da limonlu su icince hic acikma olmaz...pilav 3,,,4 kasigi gecmeyecek ...bunu zaten biliyorsunuz :KK66: demekki karatayi arastirip baslamissiniz

Kolayliklar herkese

Hoşgeldiniz benim bebeğim de 10 aylık emziriyorum 2haftadır karataya uygun besleniyorum aralarda acıkmıyorum sütüm de azalmadı. Çok eğlenceli emin olun

Bugünkü menüm
Sabah 11.30 kkk
Akşam 18.00 kurutulmuş sebze kavurması,biraz bulgur pilavı salata yoğurt
Üstüne 2 gün kurusu 1cevizz

gül ablacım, bayramdı 29ekimdi derken baya ara verdim... şimdi tekrar aramızdayım.

senin topiğine de uğrayayım dedim.
herkese bol leptin dilerim.

gül ablacım, bayramdı 29ekimdi derken baya ara verdim... şimdi tekrar aramızdayım.

senin topiğine de uğrayayım dedim.
herkese bol leptin dilerim.

Tekrar hosgeldin canimmm... benim topigimdeki arkadaslarin cogu 1,,2 haftadir yapiyor karatayi ama guzel gidiyorlar fazla kacamak yapan yok ...sende o aralarda kacamak yapmamissindir insallah canim, :)...,,

Sabah,,10,,kkk
Aksam,,17,30,,,,1 kepce paca corbasi hayatimda ilk defa yaptim ve ictim sadece suyunu:),,,2 kasik et sote,,,,4 kasik ciger sote,,,salata,,yogurt,,,salatanin suyunu ictim agzimin tadi gelsin diye 6 tane badem yedim..:)..
18,30 dan sonra 45 dkk yuruyus ve 20 dkk aletlerle hareket....bol limonlu su ve su

X