Ev turşusu yenilebilir. Probiyotik deposu turşu, çok önemli.arkadaşlar bu diyette turşu yemek serbest mi
Bence kahvaltı iyi ama yumurta iki olsa daha iyi olur açıkmaman lazım çünkü
yumurtadan tisindim artık ondan 1 e düşürdüm
teşekkür ederim. Aklıma takılan bir şey daha var. Dut'un tazesi yasak denmiş. Kuru dut da yasak mı?Ev turşusu yenilebilir. Probiyotik deposu turşu, çok önemli.
Yumurta uygun değil değil mi???ah canım ya portakal hem oğlen hem aksam hıc olmamıs sende bılıyorsun zaten ama sabah kahvaltını tam yapsan canın tatlı ıstemeyecek ekmek kan sekerını yukseltıp tatlı ıstegı yapar...onu hemen kesmelısın ...bırde omega 3 eksıklıgı tatlı ıstegı yaparmıs onuda kullanmalısın
karatay yaparken oyle kurlere kulak asmayın hoca cok kızıyor karatay da leptını kullanarak yag yakmak varken neden bıtkılerle vusuda zarar verıryorsunuz,,,
ah ah kahvaltı yıne karatay kahvaltısı degıl
yıne kuruyemısı unutmussun canım... kahvaltı tam olmalıkı metabolızma % 30 fazla calısuıp yag yaksın zaten bzıım hasımatodan dolayı zor yakıyor bıde eksık kahvaltıyla ıyıce zorlastırmayalım
2 haftada gitti canım: )) aslında 2 hafta 3 günde: ))hay masaallah . 1haftada mi? 2, 4 kg gitti ? 2haftada olsa çok iyiymiş :) tebrikler ...
1.sayfada bildirim şekli yazıyor haftaya yaparsın inşallah . :)
Dut'un glisemik indeksi yüksek olduğu için kurusuda yaşı da zayıflama döneminde yasak.teşekkür ederim. Aklıma takılan bir şey daha var. Dut'un tazesi yasak denmiş. Kuru dut da yasak mı?
çok teşekkür ederimDut'un glisemik indeksi yüksek olduğu için kurusuda yaşı da zayıflama döneminde yasak.
İşte ben onun önünü kapattım, kurabiye olarak karatay kurabiyelerinden yapacağım, kuruyemişli, kuru meyveli, mesela incir uyutması var, sütlü tatlı olarak o yapılabilir, güzel oluyor tadı. Ama herkes sevmiyor tabi, alışmış bazı kişiler döndürmek zor oluyor. Tuzlu muffinler denedim, birkaç hafta önce, güzel oldu. İçinde yulaf ezmesi var. Karatayda yasak ama yulaf ezmesi un halinde değil, bütün. Yulaf yerine bademi un haline getiripte yapılabiliyor. Çok güzel tarifler yazdım, birkaçını denedim daha hepsini denemedim.kedicim ben evliyim evli olunca da eşin istiyor bişeyler bana kalsa hiç yemem de eşinin çocuğunun canı istiyor ben de sağlıklı diye çok fazla yapmıyorum ama arada mecbur kalıp yapıyorum
Benim ki can sıkıntısı sanırım.Saliha ve Kedi ne oluyooo size hadi ben depresyondayım ya sizz ??? valla bu aralar benim de Karatay yapasım yok Pazartesi 400 gr verdiğimi görünce canım sıkıldı o kadar da dikkat ettim çok az gitti ben yiyince kilo da almıyorum vermem zor ama bazen şeytan ye boşver öyle de veremiyosun böyle de bari ye diyooo
bilen yok galiba
haa kara dut sanırım onu gül abla bilir . çoğunlukla bilmediğimiz olunca sessiz kalıyoruz ama gül abla açıklar :) biz de comeziz:) ama canan hoca meyve sekerine karşı belki yazın izin vardır ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?