Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

depresyondayım galiba canım hiçbir şey yapmak istemiyorrr öğlen yemek de yemedim canım istemiyor canım ne istiyor ah bi bilsemmm

noldunuz kızlar bende reglym zaten kendimi zor tutuyom valla

Bu egzama için karbonatlı su iyi geliyormuş. Face de Kemal miların sayfası var orada okumuştum. Birisi yazmıştı.

salihacım ben karatayla alerjimi yendim 15 yıllık ilacımı bıraktım. bence bağışıklığını güçlendirmelisin. alerjinin herçeşidi çöken bağışıklığın sinyalidir bi hastalık değildir. tedavi o anki rahatsızlığı amaçlamamalı direk bağışıklık güçlendirilmeli. bunun için bişiler yapmalısın. ümmin sistemi ayağa kaldırmalısın tatlım. kısacası bataklıktaki sinekler değil sorun bataklığı kurutmak lazım anlatabildimmi

canım ara öğünüm yok yemekden 30 dakıka önce yenılıyor
bende kedi83 e uyup bı ara yapmıstım ama oglenlerı
sabah kahvaltım
2 yulmurtalı peynirli çemenlı omlet
biraz dere otu 10-15 zeytin yer fıstığı
öğle yemedim daha sanırım 3-4 gibi kurufasulye ve salata yerim ayırdım
yanına bırde tursu K 2 de almıs olursun canım
canım karatay yapsan o egzamalar da gıdecek sen karatayı arastıran ve bılen bbırısın sana bu hareketler yakısmadı ben boyle davranmazsam sen kendını daha da salacaksın onun ıcın bundan sonra eli ve sözü maşalı olacağım hepinize . ..yaz geleecek 2 ay sonra şişko kalacaksınız bosa hamallık yapacaksınız ...
aynen canım evde olmandan ve bosluktan kaynaklanıyor ...işe gıderken sırtına yemeklerı yukleyıp gıdıyordun orada yeyıp gelıyordun evdekıler ayartamıyorlardı
şeytana uyma bana uy

al maşanı gul cum ben hazırım

ben yokken her zaman bana destek olan spordan sorumlu adminimiz kedi83 imdadınıza yetişiyor ...

canım sen karatay kıtabında yer almak ıstemezmısın

Sakın o şeytana uyma canım: )) zaten hep o şeytana uyarak bu hale gelmedikmi artık hep melekler yanımızda olsun inşallah: )

hayirrr miyavsu yoğurtlu makarna mi ?
insülin direnci olacak yine . yok yok taviz tavizi doguruyor. sabahtan beri ağzıma yanlış bi şey koymadım . bugün kararliyim koymayacam da ...

akşama
mercimek çoRBA
ıspanak yemeği

hayır dedim kendime ama nedense kararlıyımdır inatcıyımdır bozdum sanırım adetim yaklaşıyor neyse olan oldu akşama kuru fasulye ve salata yiyecem artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…