- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
depresyondayım galiba canım hiçbir şey yapmak istemiyorrr öğlen yemek de yemedim canım istemiyor canım ne istiyor ah bi bilsemmm
noldunuz kızlar bende reglym zaten kendimi zor tutuyom vallaSaliha ve Kedi ne oluyooo size hadi ben depresyondayım ya sizz ??? valla bu aralar benim de Karatay yapasım yok Pazartesi 400 gr verdiğimi görünce canım sıkıldı o kadar da dikkat ettim çok az gitti ben yiyince kilo da almıyorum vermem zor ama bazen şeytan ye boşver öyle de veremiyosun böyle de bari ye diyooo
Bu egzama için karbonatlı su iyi geliyormuş. Face de Kemal miların sayfası var orada okumuştum. Birisi yazmıştı.bigisayarı açtım artık. arkadaş ne ağır bi site telefonum bozulacak nerdeyse.
zezecim kıştandır inşallah bir an önce bahar gelir güneş acar ,çiçekler açar,kuşlar öter ....
yaaa ne yapacam ben kkk yapamadım.canım hep tatlı istiyor hayır eşim de hemen bana uyuyor bi baktım kakaolu fındk ezmesinin yarısına kadar gelmiş aldım elinden ...
ben karatay yapmak istiyorum
esksi gibi canım hiç tatlı istemiyordu resmen
şimdi n yesem diye geziyom evde
not: bu arada egzamlarım çoğaldı.. göz kapağım ve dirseklerimde de çıktı hart hurt kaşınıyorum . bahar gelince polan vs de hepten artıracak ..offf iradesiz miyim ben
salihacım ben karatayla alerjimi yendim 15 yıllık ilacımı bıraktım. bence bağışıklığını güçlendirmelisin. alerjinin herçeşidi çöken bağışıklığın sinyalidir bi hastalık değildir. tedavi o anki rahatsızlığı amaçlamamalı direk bağışıklık güçlendirilmeli. bunun için bişiler yapmalısın. ümmin sistemi ayağa kaldırmalısın tatlım. kısacası bataklıktaki sinekler değil sorun bataklığı kurutmak lazım anlatabildimmibigisayarı açtım artık. arkadaş ne ağır bi site telefonum bozulacak nerdeyse.
zezecim kıştandır inşallah bir an önce bahar gelir güneş acar ,çiçekler açar,kuşlar öter ....
yaaa ne yapacam ben kkk yapamadım.canım hep tatlı istiyor hayır eşim de hemen bana uyuyor bi baktım kakaolu fındk ezmesinin yarısına kadar gelmiş aldım elinden ...
not: bu arada egzamlarım çoğaldı.. göz kapağım ve dirseklerimde de çıktı hart hurt kaşınıyorum . bahar gelince polan vs de hepten artıracak ..offf iradesiz miyim ben
Karadutu yiyebiliriz o zamanÇilek, böğürtlen, kara dut-40 (glisemik indeksi)
50'den aşağıda kara dut ise yenilebilir bence, çok yüksek değil. Ama tabi abartmadan. Zaten Saraçoğlu çok yararlı olduğunu söylüyordu ama hangisinin olduğunu hatırlamıyorum.
Benim fikrim yenilebilir, ama hergün değil. Meyve sonuçta. Çünkü glisemik indeksi düşük, demek ki diğerinin yüksek şeker oranı.Karadutu yiyebiliriz o zaman
Her gün değil de haftada bir olabilir gibiBenim fikrim yenilebilir, ama hergün değil. Meyve sonuçta. Çünkü glisemik indeksi düşük, demek ki diğerinin yüksek şeker oranı.
Evet, bence de. Hergün meyve yemekte kilo vermeye engel oluyor diyor Gül abla.Her gün değil de haftada bir olabilir gibi
teklı alıntıda en sagdakı cevaplaya basacaksın sonra en alttakı soldakı cevaplaya basacaksınşu alıntı yapma işini beceremedim gitti :)
bende kedi83 e uyup bı ara yapmıstım ama oglenlerıcanım ara öğünüm yok yemekden 30 dakıka önce yenılıyor
yanına bırde tursu K 2 de almıs olursun canımsabah kahvaltım
2 yulmurtalı peynirli çemenlı omlet
biraz dere otu 10-15 zeytin yer fıstığı
öğle yemedim daha sanırım 3-4 gibi kurufasulye ve salata yerim ayırdım
canım karatay yapsan o egzamalar da gıdecek sen karatayı arastıran ve bılen bbırısın sana bu hareketler yakısmadı ben boyle davranmazsam sen kendını daha da salacaksın onun ıcın bundan sonra eli ve sözü maşalı olacağım hepinize .bigisayarı açtım artık. arkadaş ne ağır bi site telefonum bozulacak nerdeyse.
aynen canım evde olmandan ve bosluktan kaynaklanıyor ...işe gıderken sırtına yemeklerı yukleyıp gıdıyordun orada yeyıp gelıyordun evdekıler ayartamıyorlardıBen şu an mutfak alışverişini ve mutfakta yapılacak yemeklere çok müdahale edemediğim için zor oluyor. Dayan dayan bir yere kadar insan dayanabiliyor, bazen dayanamadığı dönemler oluyor. Kendi evim olsa, yani evli olsam çok daha kolay olacak, o zaman zararlı şeyleri yeme sorunum çok nadir olur. Eve zaten zararlı şeyleri almayacağım. Annem komşuyla yürüyüşe çıkıyor, yürüyüşte hamur işlerini konuşuyorlar, anneme sen de dene deyince o da yapıyor bazen. Tatlı olunca dayanıyorum ama tuzlu şeylerde dayanamadığım oluyor, şu sıralar. Ah ah ben 1 yıldır ne kadar dayanıklıydım ne oldu acaba. Galiba evde olmamdan kaynaklı, çalışınca görmüyorsun, akşam görünce de yiyemiyorsun zaten.
şeytana uyma bana uySaliha ve Kedi ne oluyooo size hadi ben depresyondayım ya sizz ??? valla bu aralar benim de Karatay yapasım yok Pazartesi 400 gr verdiğimi görünce canım sıkıldı o kadar da dikkat ettim çok az gitti ben yiyince kilo da almıyorum vermem zor ama bazen şeytan ye boşver öyle de veremiyosun böyle de bari ye diyooo
al maşanı gul cum ben hazırımbende kedi83 e uyup bı ara yapmıstım ama oglenlerı
yanına bırde tursu K 2 de almıs olursun canım
canım karatay yapsan o egzamalar da gıdecek sen karatayı arastıran ve bılen bbırısın sana bu hareketler yakısmadı ben boyle davranmazsam sen kendını daha da salacaksın onun ıcın bundan sonra eli ve sözü maşalı olacağım hepinize ...yaz geleecek 2 ay sonra şişko kalacaksınız bosa hamallık yapacaksınız ...
aynen canım evde olmandan ve bosluktan kaynaklanıyor ...işe gıderken sırtına yemeklerı yukleyıp gıdıyordun orada yeyıp gelıyordun evdekıler ayartamıyorlardı
şeytana uyma bana uy
ben yokken her zaman bana destek olan spordan sorumlu adminimiz kedi83 imdadınıza yetişiyor ...Çilek, böğürtlen, kara dut-40 (glisemik indeksi)
50'den aşağıda kara dut ise yenilebilir bence, çok yüksek değil. Ama tabi abartmadan. Zaten Saraçoğlu çok yararlı olduğunu söylüyordu ama hangisinin olduğunu hatırlamıyorum.
canım sen karatay kıtabında yer almak ıstemezmısınsalihacım ben karatayla alerjimi yendim 15 yıllık ilacımı bıraktım. bence bağışıklığını güçlendirmelisin. alerjinin herçeşidi çöken bağışıklığın sinyalidir bi hastalık değildir. tedavi o anki rahatsızlığı amaçlamamalı direk bağışıklık güçlendirilmeli. bunun için bişiler yapmalısın. ümmin sistemi ayağa kaldırmalısın tatlım. kısacası bataklıktaki sinekler değil sorun bataklığı kurutmak lazım anlatabildimmi
Sakın o şeytana uyma canım: )) zaten hep o şeytana uyarak bu hale gelmedikmiSaliha ve Kedi ne oluyooo size hadi ben depresyondayım ya sizz ??? valla bu aralar benim de Karatay yapasım yok Pazartesi 400 gr verdiğimi görünce canım sıkıldı o kadar da dikkat ettim çok az gitti ben yiyince kilo da almıyorum vermem zor ama bazen şeytan ye boşver öyle de veremiyosun böyle de bari ye diyooo
D vıtamını cok dusuk ayda kaç ıgne olacaksın canım
çok sağolun.dr yüzüme bile bakmadı.ısrar edince kızdı.birde karatay desem ne derdi acaba.herşey normal iğneye gerek yok dedi.bende sağlık ocağında bir hft hergün,sonra hft.da daha sonra ayda bir b12;15 günde bir d3 iğnesi yaptıracağım.okan bey gün aşırı d3 diyor ama ne dr.u ne eczacıyı ne de hemşireyi ikna edebildim.acaba kırıp içsem mi?
dr.herşey normal dedi,insülin sonucunu da ankaradan bekliyoruz.kendi hastanesinde diyetisyene gitmedim ,doğru düzgün cevap vermiyor.Canim glikolize hemoglobinin yuksek 6,5 ustu diyabet hastasi sayilir sana demedi mi doktorun? Ustelik asiri kilolu da olmamana ragmen yuksek bence baska doktora da gorun mutlaka.
merhaba kızlar bende bugün arkadaşıma gittim spor dönüşü 1 aydır yogurtlu makarna yemeyen ben 2 tabak makarna ve 1 dilim börek yedim dayanamadım
Bugün ne oluyor kızlar bize Gül Hanım acele olaya el at help helpmerhaba kızlar bende bugün arkadaşıma gittim spor dönüşü 1 aydır yogurtlu makarna yemeyen ben 2 tabak makarna ve 1 dilim börek yedim dayanamadım
Ton balıklı olmamış canım yani ton balığı yemiyoruz :)Ogle yemegim tonbalikli salata ve 2 havucla oldu.Bu arada ben de 5.5 saat sonra yedim ve gercekten aciktirmiyor bu diyet.
hayır dedim kendime ama nedense kararlıyımdır inatcıyımdır bozdum sanırım adetim yaklaşıyor neyse olan oldu akşama kuru fasulye ve salata yiyecem artık...hayirrr miyavsu yoğurtlu makarna mi ?
insülin direnci olacak yine . yok yok taviz tavizi doguruyor. sabahtan beri ağzıma yanlış bi şey koymadım . bugün kararliyim koymayacam da ...
akşama
mercimek çoRBA
ıspanak yemeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?