Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yürüme şansın varsa çıkıp yürüyebilirsin. Ya da evde leslie gibi yağ yakıcı birşeyler yapabilirsin. Yediklerin yağa dönüşmesin bari.merhaba kızlar bende bugün arkadaşıma gittim spor dönüşü 1 aydır yogurtlu makarna yemeyen ben 2 tabak makarna ve 1 dilim börek yedim dayanamadım
dogruyu söylüyorsun kedi evet yürüme şansım var koşu yolumuz var burada 2 saat yürüyücemYürüme şansın varsa çıkıp yürüyebilirsin. Ya da evde leslie gibi yağ yakıcı birşeyler yapabilirsin. Yediklerin yağa dönüşmesin bari.
himalaya tuzuarkadaşlar bir sorum daha olacak. Tuz olarak hangi tuzu kullanabiliyoruz.
Himalaya tuzunu öğütmemiz mi gerekiyorhimalaya tuzu
Ooo ne güzel. Geçen gün Canan hoca bir videosunu dinliyordum, bazen iş davetleri olunca eşimle geç saatte yiyoruz, ardından yürüyüşe çıkıyoruz demişti.dogruyu söylüyorsun kedi evet yürüme şansım var koşu yolumuz var burada 2 saat yürüyücem
84 mineralli çankırı kaya tuzu, himalaya olabilir ama pahalı olduğu için kaya tuzu daha iyi. Biz Çankırı Kaya Tuzu var nette oradan alıyoruz. Öğütülmüş sofra tuzu olanda var, ben yanlışlıkla almışım, öğütmeye gerek kalmadı. Yine aynı değerini kaybetmiyor, sadece öğütülmüş oluyor.arkadaşlar bir sorum daha olacak. Tuz olarak hangi tuzu kullanabiliyoruz.
Rafine edilmemiş diyor, demek ki mineralleri içinde, alınabilir. Unutmazsam ben de alayım bundan. Evde var gerçi birkaç paket kaya tuzu.Himalaya tuzunu öğütmemiz mi gerekiyor
canım ya çok sağolasın da içime kurt düştü araştırmalarıma göre(google amca) şimdi ben şeker hastasıyım.eğer doğruysa karatay ve sizin sayenizde öğrenmiş olacağım.insülin sonucu da gelsin araştırma hastanesine gideyim.acaba kilo vermeme engel olan bu mudur.d vit.mi dir?bilginiz var mı?Canim glikolize hemoglobinin yuksek 6,5 ustu diyabet hastasi sayilir sana demedi mi doktorun? Ustelik asiri kilolu da olmamana ragmen yuksek bence baska doktora da gorun mutlaka.
Kaya tuzu öneriyor karatay ..fiyatida uygun hemde cok var aylarca yetiyor: ) himalaya tuzu biraz pahali ve az miktarda buyuk marketlerde satılıyor: (himalaya tuzu
ekmek yerine geçtiği için ben de yemeklerden sonra yemeğe çalışıyordum.o zaman sadece sabah yemeliyim..Ben Sağanak nerdeyse her öğün kuruyemiş çerez var günde bir kere ye yeter bana fazla geldi