Teşekkür ederim inşallah haftayada en az 1kg gider darısı veremeyenlerin başına :)Secde nur tebrik ederim canim 1rincilik sende bu hafta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim inşallah haftayada en az 1kg gider darısı veremeyenlerin başına :)Secde nur tebrik ederim canim 1rincilik sende bu hafta
I.geceler arkadaslar bol leptinli geceler bol kilo vermeli bir hafta diliyoru, saglik diiorum opouyorum sizleri allaha emanet olun ....yemni gelen arkadaslar hasgeldiniz sefalar getirdiniz
kilolar haram karataya devammmmmmmmmm
Slogan nasil yeni buldum
gunaydın kızlar;
dun öğlen 3 köfte 2 kaşık bulgur pilavı salata cacık portakal yedim
sabah 7 de kahvaltı ediyorum öğlen 12:30 da ettim
aksamda servisten 8 de indim eşim fırında kanat yapmıştı hemen yemeğe oturup ondan yedim bir de portakal yedim gene
aksam meyve yemek iyi değil ama tatlı krizimi şimdilik boyle yeniyorum
eşim ve cocuklarım cikolata yedi ben yemedim:)
bu sabah da
10 zeyitn peynir gun kurusu ceviz bir dilim de ekmek yedim zamanla bu ekmeği de iptal edeceğim
sabah servise de yetişmeye calıştığım yumurta yapıp yiyemedim yarın daha erken kalkıp yapacağım inşaallah
şimdilik ben cok mutluyum gercekten uzun bir yol ama her sey iyi olacak.
zezecim sabah uyandım parmağımda dönen alyansımı takamadım bende şişim bu gun hala inmediNedense kandimi şiş hissediyorum ödem var sanırımm nasıl atsam kiii
Ödem nasil atilir ki ayni sorun bendede varzezecim sabah uyandım parmağımda dönen alyansımı takamadım bende şişim bu gun hala inmedi
Ödem nasil atilir ki ayni sorun bendede var
Dün sabah ezogelin corbasi ictim oğle et ve salata yedim aksam bezelye yemegi bulgur ve yağurt. Köy yumurtam bugün gelecek inşaallah sabah kahvaltida yesil zeytin yesek olur mu
ödem bol içerek atılır aslında ama bu aralar değişik bitki çayları peşindeyim hem yağ yaktırsın hem de hoş bi tat versin
ben sabah maydonoz ve limon suyu kuru yapıyordum ozaman superdim ama reglken yapılmıyor ara verdim hemen şiştim cnmÖdem nasil atilir ki ayni sorun bendede var
Dün sabah ezogelin corbasi ictim oğle et ve salata yedim aksam bezelye yemegi bulgur ve yağurt. Köy yumurtam bugün gelecek inşaallah sabah kahvaltida yesil zeytin yesek olur mu
bak ben yeşilçayda içmedim bayadır heleki hatırladım hemen demliyorumödem bol su içerek atılır ama bu aralar değişik bitki çayları peşindeyim hem yağ yaktırsın hem de hoş bi tat versinn
Oda tansiyon düşüklüğü yapiyodur diye korkuyorumben sabah maydonoz ve limon suyu kuru yapıyordum ozaman superdim ama reglken yapılmıyor ara verdim hemen şiştim cnm