• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

I.geceler arkadaslar bol leptinli geceler bol kilo vermeli bir hafta diliyoru, saglik diiorum opouyorum sizleri allaha emanet olun ....yemni gelen arkadaslar hasgeldiniz sefalar getirdiniz
kilolar haram karataya devammmmmmmmmmEn Büyük KKEn Büyük KK
Slogan nasil yeni buldum

slogan çok güzel olmuş arzucuk:KK73:

gunaydın kızlar;

dun öğlen 3 köfte 2 kaşık bulgur pilavı salata cacık portakal yedim
sabah 7 de kahvaltı ediyorum öğlen 12:30 da ettim
aksamda servisten 8 de indim eşim fırında kanat yapmıştı hemen yemeğe oturup ondan yedim bir de portakal yedim gene
aksam meyve yemek iyi değil ama tatlı krizimi şimdilik boyle yeniyorum
eşim ve cocuklarım cikolata yedi ben yemedim:)

bu sabah da
10 zeyitn peynir gun kurusu ceviz bir dilim de ekmek yedim zamanla bu ekmeği de iptal edeceğim
sabah servise de yetişmeye calıştığım yumurta yapıp yiyemedim yarın daha erken kalkıp yapacağım inşaallah

şimdilik ben cok mutluyum gercekten uzun bir yol ama her sey iyi olacak.

kızlar ibrahim saraçoğlu yağ yakan bir kürden bahsetmiş, ablam dinlemiş bana da yazıp göndermiş, diyet sayfasında da bir arkadaş zayıflama kürlerinin içinde tilya kürü diye konu açmış, bi bakın isterseniz ben aralarda bitki çayı yerine ondan alıp içmeyi düşünüyorum

inan
gunaydın kızlar;

dun öğlen 3 köfte 2 kaşık bulgur pilavı salata cacık portakal yedim
sabah 7 de kahvaltı ediyorum öğlen 12:30 da ettim
aksamda servisten 8 de indim eşim fırında kanat yapmıştı hemen yemeğe oturup ondan yedim bir de portakal yedim gene
aksam meyve yemek iyi değil ama tatlı krizimi şimdilik boyle yeniyorum
eşim ve cocuklarım cikolata yedi ben yemedim:)

bu sabah da
10 zeyitn peynir gun kurusu ceviz bir dilim de ekmek yedim zamanla bu ekmeği de iptal edeceğim
sabah servise de yetişmeye calıştığım yumurta yapıp yiyemedim yarın daha erken kalkıp yapacağım inşaallah

şimdilik ben cok mutluyum gercekten uzun bir yol ama her sey iyi olacak.

inandıktan sonra her şey yapılıyor canım, işallah istediğin kiloya ulaşırsın sende

gunaydın sevgili yoldaşlarım

hemen dunki menumu rapor edeyim dedim geldim
sabah 7.30 da 1 kivi 1 muz tarcinli yaninda 4 ceviz
ogle 13.00 de salata ve et doner 3 parca lahana tursu
aksam 17.30 de 1 kase kisir 1 koca tabak salata 1 dlm peynor 10 zeytin
spor 55dk kardiyo; bantta yurume . Eliptik bisiklet. Lesli karma

Günaydııınnnn bugünkü menümü vereyim hemen;
Sabah taze soğanlı bir yumurta, çiğ yer fıstığı, peynir, zeytin, tere, gün kurusu,şekersiz çay
Öğlen; börülce, mercimek çorbası, yoğurt
Akşam; Ispanak yemeği, yoğurt, mercimek çorbası, bol yeşillikli salata...
Bir eksiklik ya da yanlış varmı ki acaba :KK17:

zezecim sabah uyandım parmağımda dönen alyansımı takamadım bende şişim bu gun hala inmedi :KK57:
Ödem nasil atilir ki ayni sorun bendede var
Dün sabah ezogelin corbasi ictim oğle et ve salata yedim aksam bezelye yemegi bulgur ve yağurt. Köy yumurtam bugün gelecek inşaallah sabah kahvaltida yesil zeytin yesek olur mu o_Oo_Oo_O

Selam kizlar.Sabah bir haslama yumurta sarisi iki dilim peynir 7-8 zeytin biraz ceviz 2 de havuc yedim bir bardak da sekersiz cay ictim.Bu arada sabah tartildim 52.3 ciktim benim hedefim 50 , aslinda su an kilom iyi ama kotlarim hafif sıkmaya basladi kilo alinca geri eski halime donmek istiyorum.Bugun ikinci gunum , tam gaz devam.

Rumuz:FKB2012
Başlangıç tarihi:23.02.2015
Başlangıç kg:52.3
Geçen hafta:-
Bu hafta:-
Fark:-
Toplam fark:-
Beden:36
Spor: spor yok henuz.
Boy:1.60
Hedef:ilk hedef 50 kg

Dün sabah ezogelin corbasi ictim oğle et ve salata yedim aksam bezelye yemegi bulgur ve yağurt. Köy yumurtam bugün gelecek inşaallah sabah kahvaltida yesil zeytin yesek olur mu o_Oo_Oo_O
ödem bol içerek atılır aslında ama bu aralar değişik bitki çayları peşindeyim hem yağ yaktırsın hem de hoş bi tat versin

ben sabah maydonoz ve limon suyu kuru yapıyordum ozaman superdim ama reglken yapılmıyor ara verdim hemen şiştim cnm

imagesCA2DZFEL.jpg

Back