ıslenmıs zeytın harıc hepsı serbestÖdem nasil atilir ki ayni sorun bendede var
Dün sabah ezogelin corbasi ictim oğle et ve salata yedim aksam bezelye yemegi bulgur ve yağurt. Köy yumurtam bugün gelecek inşaallah sabah kahvaltida yesil zeytin yesek olur mu
2 kg 300 gram en gec 2 haftada atılır baslarda 2-3 kg odem gıdıyor sonra yagdan gıtmeye baslıyorSelam kizlar.Sabah bir haslama yumurta sarisi iki dilim peynir 7-8 zeytin biraz ceviz 2 de havuc yedim bir bardak da sekersiz cay ictim.Bu arada sabah tartildim 52.3 ciktim benim hedefim 50 , aslinda su an kilom iyi ama kotlarim hafif sıkmaya basladi kilo alinca geri eski halime donmek istiyorum.Bugun ikinci gunum , tam gaz devam.
Rumuz:FKB2012
Başlangıç tarihi:23.02.2015
Başlangıç kg:52.3
Geçen hafta:-
Bu hafta:-
Fark:-
Toplam fark:-
Beden:36
Spor: spor yok henuz.
Boy:1.60
Hedef:ilk hedef 50 kg
sekersız ıstedıgın zaman ıcebılırsınKizlar gun icinde sekersiz cayda sinir var mi? Sadece ogunlerde mi icmeliyiz yoksa herhangi bir vakit icebilir miyiz?
Sabah
Köfte
Kırmızı pancar ve havuç rendelenmiş
Zeytin çok tuzlu idi 4 tanecik yedim, artık siyah zeytin almayacağım yeşil alırım yine.
3 çiğ köfte :)
Badem
Ananas kabuğu, karanfil, tarçın çayı
Öğlen
Akşam yemeğim
Köfte
Ev turşusu, lahana, kırmızı pancar, mercimek çorbası.
ne sınır oluyor ya tam bıttı derken ...dun tekrar bulabılecekmıyım cıye yenıden pc yı ac yap derken spor a gec kaldım hemen dolmusa bınıp gıttım.....bu boyle olmayacak lıste yapmak lazım her hafta bırısı yapsın bı elım erıp lıste yapamadım,,benımgül abla geçen hafta da ben de oldu . yaptım tam cevaplaya basacam pc kapandı guncelleme yapıyor dedi . sonra pc açıldı hepsissilinmiş bulamadım da sonra oğlum uyandı ağladı bi elimde onu tuttum yek elle ycopypast yaptım . :)
eline sağlık . .. keşke ben de kg vermiş olsaydım ..yaa ne kotu acaip tatlı istiyor canımkendi elimle kendime ettim
kahvaltıda ye canım bısey olmaz yada araöğün olarak yanı 2,5 öğün yapıyorsanpeki aç karnına yoğurt içine toz tarçın zencefil zerdeçal yemek sıkıntı yaratmaz değil mi
saliham cevizimide yedim yanında yumurta yokluğunda meyve salatası yıyorum tarçınla ve öğlen yemek yiyorum ben 3 öğün yapıyorum acıkmıyorum meyveyle muz , kivi,ananas tok tutuyor beni tabi cevizle.genelde haftada 2 gün meyve denk geliyor market yumurtasını yıyemıyorum benrengarenknesli sanırım karatay kahvaltısı yapmiyorsun? 1muz ve 1kivi ile ne kadar tok kaldın? en az 5saat tok hissetmezsen yağların erimez ki. . .
keşke kkk yapsan . yoksa yine sabit kalacaksin .
Evet ben de 2 haftada veririm diye dusunuyorum simdi bir hafta hic tartilmicam bakalim haftaya sali sabah kac kg cikacagim.Tamam cay icmek serbestse iyiymis sekersize alisamadim hala ama mecbur icmem lazim.ıslenmıs zeytın harıc hepsı serbest
2 kg 300 gram en gec 2 haftada atılır baslarda 2-3 kg odem gıdıyor sonra yagdan gıtmeye baslıyor
sekersız ıstedıgın zaman ıcebılırsın
D vıtamını cok dusuk ayda kaç ıgne olacaksın canımbeni unutmayın anca okudum geldim kilo verenleri tebrik ederim.salihacığım karatayla sütün kalitesi artıyor sanki.ben de emziriyorum.sütün niye azaldı bilemedim valla.bazen yorgunluk ve susuzlukta etkiliyor.bu arada insülin hariç (ankaradan gelecekmiş sonuçlar) testlerim çıktı.d3:17 , b12:310 , glikolize hemoglobin7,4 biraz yüksek.dr.da amma gıcık çıktı,reçete yazar mısın dedim ne yaptıysam yazdıramadım.bir de karatay yapıyorum desem boğacaktı nerdeyse.ama yılmadım gittim sağlık ocağında d ve b12 iğnesini yaptırdım.omega3 2 tane alıyorum.süperwomen olacağım yakında.gelelim bildirime(sıfır kaçamak ve haftada 5 gün 40 dk.yürüyüş):
Rumuz:alphinrosa
Başlangıç tarihi:02/02/2015
Başlangıç kg:67.5
Geçen hafta:67
Bu hafta:66.4
Fark:600
Toplam fark:1100
Beden:42-44
Boy:1.58
Hedef:ilk hedef 60 kg...ikinci 55 kg
süper canım karatayı sağlıklı beslenme olarak uygulasan daha neler düzelecekArkadaşlar bugün doktora gittim baş dönmesi ve halsizlik vardı viral enfeksiyon ve sonrasında vertigo olmuşum baş dönmesi ondanmış yani tabii iyi haberlerimde var akş 100 den 84 e düşmüş inanılmaz mutluyum karataydan birincil beklentim zaten glukozumun düşmesiydi ve hedefime çok şükür ulaştım hocadan ve sizlerden allah razı olsun karatayla 1.5 kilo verdim hedefe 3.5 kilo kaldı umarım topikteki arkadaşlarla birlikte ben de hedefe ulaşırım
dediğin hersey karatayla düzeliyor canım, birsürü ilaçtan kurtulan ınsan var karatay sayesınde,, gunde 8 dılım ekmek ne ya bu ınsan zaten seker hastası,,, annen ya dıyetısyene uyacak sadece kg verecek ya karatay yapıp hem kg verecek hem hastalıklardan kurtulacak secım sızın ...karatayın kıtaplarını annene mutlaka okut canım ...fa ce de karatay diyeti ile sağlıklı ve uzun yaşıyoruz u da takip edersen faydası olur orada 135 kg dan 75 e ınıp hastalıklardan kurtulanlar var ...karatay diyeti ile diyetısyen arasında secım yapması daha kolay olurgul_0663 ablacıgım acil yardımınıza ihtiyacım var bilgisi olan arkadaşlarada tabi.anemin hem şekeri hem tansiyonu ve en uzucusudekaraciger yaglanması var oda karatay diyeti yapmak istyor fakat diyetisyen yumurtayı zeytini yag kullanmayı engellemiş.ekmek de ye demiş gunde 8 dilim hakkı varmıs oda yapmak istiyo fakat dıyetisyenin yasakladıgı seyler canan hanım yeyin dedigi seyler korktu canan hanımın dıyet lıstelerınede baktım fakat ozellikle karaciger yaglanmasına ozel bi diyet listesi yok galiba bulamadım.bana yardım edermısınız annemde mi uygulayabilir.aşırı yaglanmaymıs karacigerde
hergun yememeye calısın meyve hergun tuketmek etkılıyorya ben de birşey sormak istiyorum:günde 1 avuç yaban mersini kurusu yiyorum.bu zayıflamamı engeller mi?ben çok sık internete girip sizleri takip edemiyorum..ben de ilk 15 günde çok hızlı kilo verme oldu.sonra 2 hafta da 100 gr. verdim..neyi yanlış yapıyorum acaba?bir de tuvalet düzenim hiç oluşmadı.hala 3 günde 1 defa gerçekleşiyor
pazartesi bildirim yap canım listeye gırersın dunde yapsaydın olur duÇocuk hic durmadı ancak yazabiliyorum: (
Ne zaman listede yer alabiliyoruz??
öğlen cerez fazla olmus canımben sizlere bir günde yediklerimden bahsetmek istiyorum, yanlış yaptığım bir şey var mı acaba ,gözden kaçırdığım :
sabah :1 haşlanmış yumurta bazen de tereyağda 2 yumurta
10-15 zeytin
bazen peynir yiyorum bazen yemiyorum
1 havuç ve turp
1 ç.bardağı badem,fındık,yaban mersini kurusu
1 meyve (her sabah değil)
öğlen:çerez ve yoğurt
bazen de kuru börülce salatası
akşam:klasik kış sebzeleri ,bazen et ,bazen etli yemekler
yanında yoğurt ve salata
eğer doymazsam 1 ç.bardağı çerez tüketiyorum
aramıza hosgeldınızmrb bende yeni geldim aranıza 110 kiloyum ilk hedefim su 10 kiloyu atmak ınsallah atarım ...
bişey değil canımEline saglik abla
ah canım ya portakal hem oğlen hem aksam hıc olmamıs sende bılıyorsun zaten ama sabah kahvaltını tam yapsan canın tatlı ıstemeyecek ekmek kan sekerını yukseltıp tatlı ıstegı yapar...onu hemen kesmelısın ...bırde omega 3 eksıklıgı tatlı ıstegı yaparmıs onuda kullanmalısıngunaydın kızlar;
dun öğlen 3 köfte 2 kaşık bulgur pilavı salata cacık portakal yedim
sabah 7 de kahvaltı ediyorum öğlen 12:30 da ettim
aksamda servisten 8 de indim eşim fırında kanat yapmıştı hemen yemeğe oturup ondan yedim bir de portakal yedim gene
aksam meyve yemek iyi değil ama tatlı krizimi şimdilik boyle yeniyorum
eşim ve cocuklarım cikolata yedi ben yemedim:)
bu sabah da
10 zeyitn peynir gun kurusu ceviz bir dilim de ekmek yedim zamanla bu ekmeği de iptal edeceğim
sabah servise de yetişmeye calıştığım yumurta yapıp yiyemedim yarın daha erken kalkıp yapacağım inşaallah
şimdilik ben cok mutluyum gercekten uzun bir yol ama her sey iyi olacak.
karatay yaparken oyle kurlere kulak asmayın hoca cok kızıyor karatay da leptını kullanarak yag yakmak varken neden bıtkılerle vusuda zarar verıryorsunuz,,,kızlar ibrahim saraçoğlu yağ yakan bir kürden bahsetmiş, ablam dinlemiş bana da yazıp göndermiş, diyet sayfasında da bir arkadaş zayıflama kürlerinin içinde tilya kürü diye konu açmış, bi bakın isterseniz ben aralarda bitki çayı yerine ondan alıp içmeyi düşünüyorum
gunaydın sevgili yoldaşlarım
hemen dunki menumu rapor edeyim dedim geldim
sabah 7.30 da 1 kivi 1 muz tarcinli yaninda 4 ceviz
ogle 13.00 de salata ve et doner 3 parca lahana tursu
aksam 17.30 de 1 kase kisir 1 koca tabak salata 1 dlm peynor 10 zeytin
spor 55dk kardiyo; bantta yurume . Eliptik bisiklet. Lesli karma
ah ah kahvaltı yıne karatay kahvaltısı degılGünaydııınnnn bugünkü menümü vereyim hemen;
Sabah taze soğanlı bir yumurta, çiğ yer fıstığı, peynir, zeytin, tere, gün kurusu,şekersiz çay
Öğlen; börülce, mercimek çorbası, yoğurt
Akşam; Ispanak yemeği, yoğurt, mercimek çorbası, bol yeşillikli salata...
Bir eksiklik ya da yanlış varmı ki acaba
yıne kuruyemısı unutmussun canım... kahvaltı tam olmalıkı metabolızma % 30 fazla calısuıp yag yaksın zaten bzıım hasımatodan dolayı zor yakıyor bıde eksık kahvaltıyla ıyıce zorlastırmayalımSabah:2 yumurta
az peynir
6 zeytin
1 bardak süt
merhaba yo-yo dıyetlerle saglıgınıza zarar vermeden hemen karataya baslayın...ben 21 aydır yapıyorum saglıklı beslenme olarak uyguluyorum artık...vucudumuz da kı hastalıkları yok etmek yoksa da hastalanmamak ıcın yapılacak en ıyı sey karatay saglıklı beslenmesı dıyet demıyorum cunkı karatay dıyet degıl saglıklı beslenerek kg vermemızı yardım edıyorm...dıyet te verılır bırakınca alınır ama saglıklı beslenme bırakılmaz kı kım saglıksız olmak ıster ...bırakmayınca da kg alınmaz hem cınc hem saglıklı olunurMerhaba arkadaşlar ben 3 gün dukan diyetinin atak dönemini yaptım. Ancak yulaf kepegi beni cok zorladi. Bugün elma diyetine başladım. Elma diyeti şok diyet olduğu için pazartesi karataya başlamayı düşünüyorum. Diyet olarak değil de yasam felsefesi olarak karatayi uygulayacağım. Sizler faydasını görüyor musunuz?
kahvaltın yıne eksık canımdün akşam yumurtalarım geldi şükür
bugun sabah 8.00 da yediklerim
1 haşlama yumurta+2 çatal avakado ezmesi+1 havuç+4 zeytin+4 ceviz
zorla yedim sabah gerçekten aç olmuyorum imkanım olsa 11 den önce kahvaltı etmicem ve 2 öğünle günü bitiricem
ama malesef erken kahvaltı ve az yiyebiliyorum 3 öğünle gün kapatıyorum
karatay yaparken oyle kurlere kulak asmayın hoca cok kızıyor karatay da leptını kullanarak yag yakmak varken neden bıtkılerle vusuda zarar verıryorsunuz
demişsin Gül Hanım ama Prof Dr İbrahim Saraçoğlunun dediği kür leptini arttırmaya yönelikk
Canim glikolize hemoglobinin yuksek 6,5 ustu diyabet hastasi sayilir sana demedi mi doktorun? Ustelik asiri kilolu da olmamana ragmen yuksek bence baska doktora da gorun mutlaka.beni unutmayın anca okudum geldim kilo verenleri tebrik ederim.salihacığım karatayla sütün kalitesi artıyor sanki.ben de emziriyorum.sütün niye azaldı bilemedim valla.bazen yorgunluk ve susuzlukta etkiliyor.bu arada insülin hariç (ankaradan gelecekmiş sonuçlar) testlerim çıktı.d3:17 , b12:310 , glikolize hemoglobin7,4 biraz yüksek.dr.da amma gıcık çıktı,reçete yazar mısın dedim ne yaptıysam yazdıramadım.bir de karatay yapıyorum desem boğacaktı nerdeyse.ama yılmadım gittim sağlık ocağında d ve b12 iğnesini yaptırdım.omega3 2 tane alıyorum.süperwomen olacağım yakında.gelelim bildirime(sıfır kaçamak ve haftada 5 gün 40 dk.yürüyüş):
Rumuz:alphinrosa
Başlangıç tarihi:02/02/2015
Başlangıç kg:67.5
Geçen hafta:67
Bu hafta:66.4
Fark:600
Toplam fark:1100
Beden:42-44
Boy:1.58
Hedef:ilk hedef 60 kg...ikinci 55 kg
canım ara öğünüm yok yemekden 30 dakıka önce yenılıyor
ne sınır oluyor ya tam bıttı derken ...dun tekrar bulabılecekmıyım cıye yenıden pc yı ac yap derken spor a gec kaldım hemen dolmusa bınıp gıttım.....bu boyle olmayacak lıste yapmak lazım her hafta bırısı yapsın bı elım erıp lıste yapamadım,,benım
kahvaltıda ye canım bısey olmaz yada araöğün olarak yanı 2,5 öğün yapıyorsan
Keşke benim de canım birşey istemese, hep iştahlıyım.depresyondayım galiba canım hiçbir şey yapmak istemiyorrr öğlen yemek de yemedim canım istemiyor canım ne istiyor ah bi bilsemmm
Bence kahvaltı iyi ama yumurta iki olsa daha iyi olur açıkmaman lazım çünküGünaydııınnnn bugünkü menümü vereyim hemen;
Sabah taze soğanlı bir yumurta, çiğ yer fıstığı, peynir, zeytin, tere, gün kurusu,şekersiz çay
Öğlen; börülce, mercimek çorbası, yoğurt
Akşam; Ispanak yemeği, yoğurt, mercimek çorbası, bol yeşillikli salata...
Bir eksiklik ya da yanlış varmı ki acaba
Mervecm senin adasin merverasyon var o bi efsane:))Merhaba arkadaşlar ben 3 gün dukan diyetinin atak dönemini yaptım. Ancak yulaf kepegi beni cok zorladi. Bugün elma diyetine başladım. Elma diyeti şok diyet olduğu için pazartesi karataya başlamayı düşünüyorum. Diyet olarak değil de yasam felsefesi olarak karatayi uygulayacağım. Sizler faydasını görüyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?