Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Merhaba arkadaşlar ben 3 gün dukan diyetinin atak dönemini yaptım. Ancak yulaf kepegi beni cok zorladi. Bugün elma diyetine başladım. Elma diyeti şok diyet olduğu için pazartesi karataya başlamayı düşünüyorum. Diyet olarak değil de yasam felsefesi olarak karatayi uygulayacağım. Sizler faydasını görüyor musunuz?

Ödem nasil atilir ki ayni sorun bendede var
Dün sabah ezogelin corbasi ictim oğle et ve salata yedim aksam bezelye yemegi bulgur ve yağurt. Köy yumurtam bugün gelecek inşaallah sabah kahvaltida yesil zeytin yesek olur mu
ıslenmıs zeytın harıc hepsı serbest
2 kg 300 gram en gec 2 haftada atılır baslarda 2-3 kg odem gıdıyor sonra yagdan gıtmeye baslıyor
Kizlar gun icinde sekersiz cayda sinir var mi? Sadece ogunlerde mi icmeliyiz yoksa herhangi bir vakit icebilir miyiz?
sekersız ıstedıgın zaman ıcebılırsın

ne sınır oluyor ya tam bıttı derken ...dun tekrar bulabılecekmıyım cıye yenıden pc yı ac yap derken spor a gec kaldım hemen dolmusa bınıp gıttım.....bu boyle olmayacak lıste yapmak lazım her hafta bırısı yapsın bı elım erıp lıste yapamadım,,benım

peki aç karnına yoğurt içine toz tarçın zencefil zerdeçal yemek sıkıntı yaratmaz değil mi
kahvaltıda ye canım bısey olmaz yada araöğün olarak yanı 2,5 öğün yapıyorsan

rengarenknesli sanırım karatay kahvaltısı yapmiyorsun? 1muz ve 1kivi ile ne kadar tok kaldın? en az 5saat tok hissetmezsen yağların erimez ki. . .

keşke kkk yapsan . yoksa yine sabit kalacaksin .

rengarenknesli sanırım karatay kahvaltısı yapmiyorsun? 1muz ve 1kivi ile ne kadar tok kaldın? en az 5saat tok hissetmezsen yağların erimez ki. . .

keşke kkk yapsan . yoksa yine sabit kalacaksin .
saliham cevizimide yedim yanında yumurta yokluğunda meyve salatası yıyorum tarçınla ve öğlen yemek yiyorum ben 3 öğün yapıyorum acıkmıyorum meyveyle muz , kivi,ananas tok tutuyor beni tabi cevizle.genelde haftada 2 gün meyve denk geliyor market yumurtasını yıyemıyorum ben

dün akşam yumurtalarım geldi şükür
bugun sabah 8.00 da yediklerim
1 haşlama yumurta+2 çatal avakado ezmesi+1 havuç+4 zeytin+4 ceviz
zorla yedim sabah gerçekten aç olmuyorum imkanım olsa 11 den önce kahvaltı etmicem ve 2 öğünle günü bitiricem
ama malesef erken kahvaltı ve az yiyebiliyorum 3 öğünle gün kapatıyorum

ıslenmıs zeytın harıc hepsı serbest

2 kg 300 gram en gec 2 haftada atılır baslarda 2-3 kg odem gıdıyor sonra yagdan gıtmeye baslıyor
sekersız ıstedıgın zaman ıcebılırsın
Evet ben de 2 haftada veririm diye dusunuyorum simdi bir hafta hic tartilmicam bakalim haftaya sali sabah kac kg cikacagim.Tamam cay icmek serbestse iyiymis sekersize alisamadim hala ama mecbur icmem lazim.

D vıtamını cok dusuk ayda kaç ıgne olacaksın canım
süper canım karatayı sağlıklı beslenme olarak uygulasan daha neler düzelecek

dediğin hersey karatayla düzeliyor canım, birsürü ilaçtan kurtulan ınsan var karatay sayesınde,, gunde 8 dılım ekmek ne ya bu ınsan zaten seker hastası,,, annen ya dıyetısyene uyacak sadece kg verecek ya karatay yapıp hem kg verecek hem hastalıklardan kurtulacak secım sızın ...karatayın kıtaplarını annene mutlaka okut canım ...fa ce de karatay diyeti ile sağlıklı ve uzun yaşıyoruz u da takip edersen faydası olur orada 135 kg dan 75 e ınıp hastalıklardan kurtulanlar var ...karatay diyeti ile diyetısyen arasında secım yapması daha kolay olur
hergun yememeye calısın meyve hergun tuketmek etkılıyor
bızı takıp etmıyorsan mutlaka yanlısların var takıp edenler de bıle yanlıslar oluyor zamanla duzelıyor

Çocuk hic durmadı ancak yazabiliyorum: (
Ne zaman listede yer alabiliyoruz??
pazartesi bildirim yap canım listeye gırersın dunde yapsaydın olur du

öğlen cerez fazla olmus canım
bazen aksam da tuketiyormussun olmadı sadece sabahları bır cay bardagı olacak

ana yemekte mutlaka et li bişeyler olsun proteın acısından ..alma ımkanı olmadıgı zamanlarda baklagıllerden destek yaparsın
mrb bende yeni geldim aranıza 110 kiloyum ilk hedefim su 10 kiloyu atmak ınsallah atarım ...
aramıza hosgeldınız

10 kg kolay karatau kurallarına gore yer kımseye uymaz kacamak yapmazsanız ilk ayda bile gıder o kg yarısı odemdıe zaten hemen gıder

Eline saglik abla
bişey değil canım

ah canım ya portakal hem oğlen hem aksam hıc olmamıs sende bılıyorsun zaten ama sabah kahvaltını tam yapsan canın tatlı ıstemeyecek ekmek kan sekerını yukseltıp tatlı ıstegı yapar...onu hemen kesmelısın ...bırde omega 3 eksıklıgı tatlı ıstegı yaparmıs onuda kullanmalısın

karatay yaparken oyle kurlere kulak asmayın hoca cok kızıyor karatay da leptını kullanarak yag yakmak varken neden bıtkılerle vusuda zarar verıryorsunuz,,,

ah ah kahvaltı yıne karatay kahvaltısı degıl

Sabah:2 yumurta
az peynir
6 zeytin
1 bardak süt
yıne kuruyemısı unutmussun canım... kahvaltı tam olmalıkı metabolızma % 30 fazla calısuıp yag yaksın zaten bzıım hasımatodan dolayı zor yakıyor bıde eksık kahvaltıyla ıyıce zorlastırmayalım

merhaba yo-yo dıyetlerle saglıgınıza zarar vermeden hemen karataya baslayın...ben 21 aydır yapıyorum saglıklı beslenme olarak uyguluyorum artık...vucudumuz da kı hastalıkları yok etmek yoksa da hastalanmamak ıcın yapılacak en ıyı sey karatay saglıklı beslenmesı dıyet demıyorum cunkı karatay dıyet degıl saglıklı beslenerek kg vermemızı yardım edıyorm...dıyet te verılır bırakınca alınır ama saglıklı beslenme bırakılmaz kı kım saglıksız olmak ıster ...bırakmayınca da kg alınmaz hem cınc hem saglıklı olunur
kahvaltın yıne eksık canım
kahvaltı kalktıktan sonra yarım saat ıcınde tam yapılmalı
öglen az yersın aksama tam yersın yada öglen tam yersın aksama az yersın ama yersın karatayda ac degılım yemeyecegım yok ...

karatay yaparken oyle kurlere kulak asmayın hoca cok kızıyor karatay da leptını kullanarak yag yakmak varken neden bıtkılerle vusuda zarar verıryorsunuz,,,

Canim glikolize hemoglobinin yuksek 6,5 ustu diyabet hastasi sayilir sana demedi mi doktorun? Ustelik asiri kilolu da olmamana ragmen yuksek bence baska doktora da gorun mutlaka.

canım ara öğünüm yok yemekden 30 dakıka önce yenılıyor

Bence kahvaltı iyi ama yumurta iki olsa daha iyi olur açıkmaman lazım çünkü

Mervecm senin adasin merverasyon var o bi efsane:))
Tam olarak uyan herkes fayda görüyor fazlasıyla
Ben bile kacamaklara rağmen bir ayda dört kilo verdim
Bence o diyetleri boşver aramıza katil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…