Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

bugün de sabah kkk
akşam bezelye (etli) ve yoğurt yedim.. yeşil çayımı içtim.
bu geçtiğimiz hafta spor yapamadım. yeşil çay içemedim. su bolca tüketemedim. o yüzden -200 gr anca gitmiş. neyse bugün ilk gün olarak düzenli güzel başladım. bütün hafta devamını diliyorum kendi adıma

iki haftadır listeye yetişemiyorum yaaa. bir de sabah tartıldım yazıcam hemen diye. tartıldıktan sonra siteye girip bildirmeyi unutmuşum kafa o kadar karışık yani

canını sıkma tatlım kilo verirken once hızlı gıtsede sonra bı duraklıyo sabırlı ol pes etme
ben sizlere bir günde yediklerimden bahsetmek istiyorum, yanlış yaptığım bir şey var mı acaba ,gözden kaçırdığım :
sabah :1 haşlanmış yumurta bazen de tereyağda 2 yumurta
10-15 zeytin
bazen peynir yiyorum bazen yemiyorum
1 havuç ve turp
1 ç.bardağı badem,fındık,yaban mersini kurusu
1 meyve (her sabah değil)

öğlen:çerez ve yoğurt
bazen de kuru börülce salatası

akşam:klasik kış sebzeleri ,bazen et ,bazen etli yemekler
yanında yoğurt ve salata
eğer doymazsam 1 ç.bardağı çerez tüketiyorum

bi kere canan hoca yumurtanin zararsiz oldugunu soyluyor . yumurtayi yedikten sonra rahatsizlik hissedenlere ya da alerjisi olanlara yemeyin diyor. yani gercekten drleri anlamak cok zor . canan hoca karaciger yaglanmasi sekerden dolayi ekmeketen dolayi olur diyor. yag olarak sizma yagi ve koy tereygi kullanmak gerek . tatli yemezse seker hastaligu da iyilesir . ilac kullaniyirsa da kademeli azaltarak karatay dieti ile birakabilir. bunlari canan hocadan dinledim .. allah sifa versin .

cok tesekkurler canım cvbın icin eger dogruysa canan hanıma mesaj ılettım umarım dogru e postadır

canım bulgur pilavı zayıflama döneminde 3kaşık haftalık .
Tamam canim sagolasin.
8 dilim ekmegi birak diyet donemi normal donemde yemiyorum ben doktor bunu diyette mi verdi? Ben cok mantikli bulmadim.

canım sabah bildirim yapsaydin yer alirdin. benim bildiğim bildirim yapan herkes listede oluyor ne kadar gitti kilo..
Bundan haberim yoktu ( bende sabah tartildim gun icinde yazarım diye sonra okulda evde kosturmacadan çıkmış aklımdan . O zaman bir dahaki sefere inşallah: ))
Ben 76 kg ile başladım bu sabah 73,6 kg olarak tartildim canım: )

hay masaallah . 1haftada mi? 2, 4 kg gitti ? 2haftada olsa çok iyiymiş :) tebrikler ...
1.sayfada bildirim şekli yazıyor haftaya yaparsın inşallah . :)

Eline saglik abla

mrb bende yeni geldim aranıza 110 kiloyum ilk hedefim su 10 kiloyu atmak ınsallah atarım ...
Canim hsgeldin bence tamda yerine geldin nuraya rapor vermek motive olmaya yardimci oluyo hirs yapiyosun bende hic durma hemen basla ilk olarak ekmek seker pirin makarna cikar hayainda bak nasil verceksin ece hicli erirsin buyuk bir ihial odem cok var biraz da spor eklersen tamamdir verdikce veresin gelcek

Amannn hep yanlis yazmisim pardincuk (((

Secde nur tebrik ederim canim 1rincilik sende bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…