- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
Çocuk hic durmadı ancak yazabiliyorum: (
Ne zaman listede yer alabiliyoruz??
ben sizlere bir günde yediklerimden bahsetmek istiyorum, yanlış yaptığım bir şey var mı acaba ,gözden kaçırdığım :canını sıkma tatlım kilo verirken once hızlı gıtsede sonra bı duraklıyo sabırlı ol pes etme
bi kere canan hoca yumurtanin zararsiz oldugunu soyluyor . yumurtayi yedikten sonra rahatsizlik hissedenlere ya da alerjisi olanlara yemeyin diyor. yani gercekten drleri anlamak cok zor . canan hoca karaciger yaglanmasi sekerden dolayi ekmeketen dolayi olur diyor. yag olarak sizma yagi ve koy tereygi kullanmak gerek . tatli yemezse seker hastaligu da iyilesir . ilac kullaniyirsa da kademeli azaltarak karatay dieti ile birakabilir. bunlari canan hocadan dinledim .. allah sifa versin .gul_0663 ablacıgım acil yardımınıza ihtiyacım var bilgisi olan arkadaşlarada tabi.anemin hem şekeri hem tansiyonu ve en uzucusudekaraciger yaglanması var oda karatay diyeti yapmak istyor fakat diyetisyen yumurtayı zeytini yag kullanmayı engellemiş.ekmek de ye demiş gunde 8 dilim hakkı varmıs oda yapmak istiyo fakat dıyetisyenin yasakladıgı seyler canan hanım yeyin dedigi seyler korktu canan hanımın dıyet lıstelerınede baktım fakat ozellikle karaciger yaglanmasına ozel bi diyet listesi yok galiba bulamadım.bana yardım edermısınız annemde mi uygulayabilir.aşırı yaglanmaymıs karacigerde
bi kere canan hoca yumurtanin zararsiz oldugunu soyluyor . yumurtayi yedikten sonra rahatsizlik hissedenlere ya da alerjisi olanlara yemeyin diyor. yani gercekten drleri anlamak cok zor . canan hoca karaciger yaglanmasi sekerden dolayi ekmeketen dolayi olur diyor. yag olarak sizma yagi ve koy tereygi kullanmak gerek . tatli yemezse seker hastaligu da iyilesir . ilac kullaniyirsa da kademeli azaltarak karatay dieti ile birakabilir. bunlari canan hocadan dinledim .. allah sifa versin .
Tamam canim sagolasin.canım bulgur pilavı zayıflama döneminde 3kaşık haftalık .
8 dilim ekmegi birak diyet donemi normal donemde yemiyorum ben doktor bunu diyette mi verdi? Ben cok mantikli bulmadim.gul_0663 ablacıgım acil yardımınıza ihtiyacım var bilgisi olan arkadaşlarada tabi.anemin hem şekeri hem tansiyonu ve en uzucusudekaraciger yaglanması var oda karatay diyeti yapmak istyor fakat diyetisyen yumurtayı zeytini yag kullanmayı engellemiş.ekmek de ye demiş gunde 8 dilim hakkı varmıs oda yapmak istiyo fakat dıyetisyenin yasakladıgı seyler canan hanım yeyin dedigi seyler korktu canan hanımın dıyet lıstelerınede baktım fakat ozellikle karaciger yaglanmasına ozel bi diyet listesi yok galiba bulamadım.bana yardım edermısınız annemde mi uygulayabilir.aşırı yaglanmaymıs karacigerde
hadi inşallah hep birliktemrb bende yeni geldim aranıza 110 kiloyum ilk hedefim su 10 kiloyu atmak ınsallah atarım ...
mrb bende yeni geldim aranıza 110 kiloyum ilk hedefim su 10 kiloyu atmak ınsallah atarım ...
Tamam canim sagolasin.
8 dilim ekmegi birak diyet donemi normal donemde yemiyorum ben doktor bunu diyette mi verdi? Ben cok mantikli bulmadim.
Bundan haberim yoktucanım sabah bildirim yapsaydin yer alirdin. benim bildiğim bildirim yapan herkes listede oluyor ne kadar gitti kilo..
Eline saglik abla23.02.2015
HEDEFE ULAŞANLAR / SAĞLIKLI BESLENMEYE DEVAM EDENLER
Gul_0663: BAŞLANGIÇ KG: 79.2 HEDEF: 65 ve 60 ŞU ANKİ KİLO: 62.5
Teoson: BAŞLANGIÇ KG: 87 HEDEF: 75 ve 60-65 ŞU ANKİ KİLO: 73
Fmgenc: BAŞLANGIÇ KG: 65.8 HEDEF: 55 ve 53 ŞU ANKİ KİLO: 54
Kedi 83 : BAŞLANGIÇ KG: 50 HEDEF: 47 ŞU ANKİ KİLO: 42.3
Selensu82 : BAŞLANGIÇ KG: 60 HEDEF: 55 ŞU ANKİ KİLO: 52.5
nnaze: BAŞLANGIÇ KG: 65 HEDEF: 60 ve 55 ŞU ANKİ KİLO: 59.1
bluedaisy: BAŞLANGIÇ KG: 54.4 HEDEF: - ŞU ANKİ KİLO: 49.4
KİLO VERENLER
1.Secdenur: -1.300
2.Arzucuk25: -1.200
3.Merverasyon : - 700
4.Çirkinördek: - 700
5.zeze-35: - 400
6. Yağmurcucu: -300
KİLO ALANLAR
1.Ferayee: + 400
2.Saliha: + 100
SABİTLER
1.rengarenknesli
Canim hsgeldin bence tamda yerine geldin nuraya rapor vermek motive olmaya yardimci oluyo hirs yapiyosun bende hic durma hemen basla ilk olarak ekmek seker pirin makarna cikar hayainda bak nasil verceksin ece hicli erirsin buyuk bir ihial odem cok var biraz da spor eklersen tamamdir verdikce veresin gelcekmrb bende yeni geldim aranıza 110 kiloyum ilk hedefim su 10 kiloyu atmak ınsallah atarım ...
Amannn hep yanlis yazmisim pardincukCanim hsgeldin bence tamda yerine geldin nuraya rapor vermek motive olmaya yardimci oluyo hirs yapiyosun bende hic durma hemen basla ilk olarak ekmek seker pirin makarna cikar hayainda bak nasil verceksin ece hicli erirsin buyuk bir ihial odem cok var biraz da spor eklersen tamamdir verdikce veresin gelcek
Bide uymayip ydigin zaman muthis su tutuyo vucut siskinlik oluyo ben denedimcanım bulgur pilavı zayıflama döneminde 3kaşık haftalık .
Secde nur tebrik ederim canim 1rincilik sende bu hafta23.02.2015
HEDEFE ULAŞANLAR / SAĞLIKLI BESLENMEYE DEVAM EDENLER
Gul_0663: BAŞLANGIÇ KG: 79.2 HEDEF: 65 ve 60 ŞU ANKİ KİLO: 62.5
Teoson: BAŞLANGIÇ KG: 87 HEDEF: 75 ve 60-65 ŞU ANKİ KİLO: 73
Fmgenc: BAŞLANGIÇ KG: 65.8 HEDEF: 55 ve 53 ŞU ANKİ KİLO: 54
Kedi 83 : BAŞLANGIÇ KG: 50 HEDEF: 47 ŞU ANKİ KİLO: 42.3
Selensu82 : BAŞLANGIÇ KG: 60 HEDEF: 55 ŞU ANKİ KİLO: 52.5
nnaze: BAŞLANGIÇ KG: 65 HEDEF: 60 ve 55 ŞU ANKİ KİLO: 59.1
bluedaisy: BAŞLANGIÇ KG: 54.4 HEDEF: - ŞU ANKİ KİLO: 49.4
KİLO VERENLER
1.Secdenur: -1.300
2.Arzucuk25: -1.200
3.Merverasyon : - 700
4.Çirkinördek: - 700
5.zeze-35: - 400
6. Yağmurcucu: -300
KİLO ALANLAR
1.Ferayee: + 400
2.Saliha: + 100
SABİTLER
1.rengarenknesli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?