• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

bence az ev yapımı biber salçası na ceviz ile zeytinleri ezerek tuketmeye çalışabilirsiniz. yada avakadoya. avakadonun da gi si düşük karatayda serbest besinler arasında. misal 1/4 avakadoya zeytilerinizi ezin limon sıkın 1 tanede ceviz ezin gayet lezettli oluor. karatayada ters bi tarif olmaz hem
Hiç duymamıştım enteresan bir tarif teşekkür ederim deneyeceğim

Damlabuketcim acıkmadıysan öğlen sadece ayran içmende bi mahsuru yok zaten asıl olan 2 öğün beslenmek 3 öğün erken kalkanlar içinnn

walla acikmadim :) yumrtayi pek sevmedigimden muzu tercih ediyorum tatlim zaten yumurtaninda sadece sarisini yiyebiliyorum :(
ayy ben bosuna erken kalkip kahvalti yapcam diye ugrasiyomusum iki ogune dusurebilirmisim yanii eheheh :)

Akşamki menumuz, ızgara köfte, tarhana çorbası. 2 yer elması, 3-4 ceviz, bol yeşillikli salata.... (Bir hata varsa bildirin lütfen, yeni başladım bu işe) ;)

gülcüm kefir ve ayran leptini bozmuyor diye öğrendim ben ama:KK57::KK57: ama süt bozuyor onu biliyorum
canım kıtapta bozmaz yazıyor ama hoca azda olsa bozar demıs ,,,,yogurt,,süt,,kefır,,,ayran hepsı bozuyor

gül cum keşke arada bize örnek menuler yazsan hatırlasak sık sık
canım vaktınız oldukca eskı sayfaları okursanız o kadar cok ornek menuler varkı benım yazacaklarım onların yanında hıc kalır....

bugün acaba beni kim pataklayacak demiştim sana nasipmiş Gül Hanım senden gelene razıyımm hepinizdennn:110::KK61:
sızden oncekı cıtırlarımdan kım kaçamak yaptıysa ılk goren hemen onu pataklardı o bıdaha yapmaya cekınırdı...sizde oyle yapın ılk yakalayan cezayı versın o zaman herkes daha dıkkatlı oluyor

Bugunku menum sabah 2 haslanmis yumurta.6 zeytin sekersiz cay.taze nane maydonoz birazda peynir bir cay bardagi fistik. 9glen yazdan kurutulmus patlican kavurmasi ve sarimsakli yogurt. Aksamida yazayim yesillik salatasi domates olmayacak icinde k,mercimek corbasi yogurt.cok iyi hissediyorum kendimi ha sonuna kaldi yazmak ama kahvaltidan once 2 su bardagi limonlu ilik su ictim
kavurmayı nasıl yaptın canım kısık atesmı sızma zeytınyagımı kac dkk kavurdun
bır ogune olsun etlı bıseyler eklemeye calıs canım

Banada yardım ediiinnn... :KK43: Eşim için karatay diyetine başladık. Ama eşim acıkıyor. Yani öğlen yiyor akşam yemek saatine kadar çok çok aç oluyor. :KK43:Birde yemek doyana kadar mı yenilecek yoksa belli bir ölçüdemi?
kahvaltıda yazan hersey doyana kadar yenecek

sofradan ac kalmak yok canım doyana kadar yenecek ac kalınca beyne kıtlık sınyalı gıder ve kg alınır

doyana kadar yemediği için yanlış yapıyoruz. sadece 1 tabak yiyordu. Mesela öğlen kuru fasülye yoğurt bol soğan yedi ama fasülyeyi 1 tabak yediği için 1 saat sonra acıktı :KK43: Doyana kadar yiyebileceğini bilmiyorduk, teşekkürler :KK39:
erkekler daha fazla yemek yerler, ekmek yemedıgımız ıcın yemeklerle doymak zorundayız
Akşamki menumuz, ızgara köfte, tarhana çorbası. 2 yer elması, 3-4 ceviz, bol yeşillikli salata.... (Bir hata varsa bildirin lütfen, yeni başladım bu işe) :KK66:
aksam kuruyemıs yemıyoruz canım... proteınlerden doyana kadar yıyebılırsınız ...

tarhana corbası haftada bır
doymadıgınız zman yemekte yoksa yumurtayı haslayıp yeyın hem tok tutar hem sınırsız

:KK54:
slm kizlar sabah uyuya kalmisim gec kahvalimi yaptim bayada tok tuttu
ceviz, 1 yumurta, 1 muz, roka, dereotu, peynir, 10 zeytin, t.kahvesi
gec yaptigim icin oglen menumde ayran tuketiyorum sadece olurmu?
aksamda barbunya, yogurt, yesil cay
canım gec kahvaltı yaptım demıssın bıde öğlen menumde ayran tuketıyorum demıssın bıde aksam yemegı .....bunların saatlerını yazarmısın yanlıslık olmasın

ben canan hocanın dediklerini yapa yapa 10 kilo verdim ama ben spora çok yüklenmiştim tabi... şu aralar da sürekli kilo kaybediyorum. sanırım fazla abarttım. ama canan hocanın dedikleri şey rutin olduğu için kilo verdikten sonra kilo alma diye bir şey olmuyor. tabi hocanın dediklerini yapmak kaydıyla. hem de hastalığınız varsa düzeliyor. en azından benim reglim düzeldi mesela... göbek bölgemdeki yağlanma da bir nebze olsa gitti. kilom ise 60 tı 49 oldum.

Ge
canım gec kahvaltı yaptım demıssın bıde öğlen menumde ayran tuketıyorum demıssın bıde aksam yemegı .....bunların saatlerını yazarmısın yanlıslık olmasın
Geç kahvaltı yapmak çok etkiliyor mu? ?? Benim 23 aylik bebeğim var erken kalksam bile onunla ilgilenmekten kahvaltı 10-10:30 oluyor bazen: (

geçmiş olsun canım

sen ekmek yazdıgında yanına 40 lı kg larda ve karatayı 1 seneyı geckındır yaptıgını artık herseyı az da olsa yemeye basladıgını yazmayı unutma canım cogu kısı yenı senı tanımazlar :)
Herşeyi yemiyorum ama. Mesela hazır gıdaları yemiyorum, sadece evde yapılan, yiyebilirim bunu dediklerimi yiyorum. Tatlıdan çok tuzlu şeyler cezbedebiliyor beni, açma, simit, makarna gibi. Bu hafta kardeşim şerbetli bir tatlı yaptı onu yemedim, ben de kendime şekersiz kuru meyveyle tatlı yapıp yedim. :KK48: O tatlı da çok güzel oluyor ama kendime dedim ki aklım kaydıkça, sana ne yararı olacak yeme. Zayıfım zaten deyip iyice sallamadım ama şu ekşi mayalı ekmeği sevdim, sabahları yediğim oluyor. Yemeğimi çoğunlukla 4-5 gibi bitiriyorum, daha da birşey yemiyorum. Sadece bitki çayı içiyorum. Sporum hala düzenli yapılıyor. İçeceklerimi zaten şekersiz içiyordum önceden de. Kola, gazoz gibi bağımlılıklarım da yoktu zaten.

Canan hoca bazı programlarda arada yenilebilir tam buğday diyor, zayıfsan ve şeker gibi herhangi bir rahatsızlık yoksa. Obezite, kilo problemi, şeker vs... hiç yememeli diye belirtiyor.

NOT: :KK48: 1,5 yıldır karatay yapıyor, hedef kilonun altına düştüğü için arada ekmek yiyor, ekşi mayalı organik tam buğday. :KK70:

Herşeyi yemiyorum ama. Mesela hazır gıdaları yemiyorum, sadece evde yapılan, yiyebilirim bunu dediklerimi yiyorum. Tatlıdan çok tuzlu şeyler cezbedebiliyor beni, açma, simit, makarna gibi. Bu hafta kardeşim şerbetli bir tatlı yaptı onu yemedim, ben de kendime şekersiz kuru meyveyle tatlı yapıp yedim. :KK48: O tatlı da çok güzel oluyor ama kendime dedim ki aklım kaydıkça, sana ne yararı olacak yeme. Zayıfım zaten deyip iyice sallamadım ama şu ekşi mayalı ekmeği sevdim, sabahları yediğim oluyor. Yemeğimi çoğunlukla 4-5 gibi bitiriyorum, daha da birşey yemiyorum. Sadece bitki çayı içiyorum. Sporum hala düzenli yapılıyor. İçeceklerimi zaten şekersiz içiyordum önceden de. Kola, gazoz gibi bağımlılıklarım da yoktu zaten.

Canan hoca bazı programlarda arada yenilebilir tam buğday diyor, zayıfsan ve şeker gibi herhangi bir rahatsızlık yoksa. Obezite, kilo problemi, şeker vs... hiç yememeli diye belirtiyor.

NOT: :KK48: 1,5 yıldır karatay yapıyor, hedef kilonun altına düştüğü için arada ekmek yiyor, ekşi mayalı organik tam buğday. :KK70:
Harika bayıldım yaziniza :))
darısı bizlere: ))

06:30 troid hapim
09:00 da kahvaltim
13:00 ogle yemegim
18:30-19:30 aksam yemegim
ama bugun 11:00 kahvaltim 15:00 ayran 19:30 aksam yemegim tatlim

Back