Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç duymamıştım enteresan bir tarif teşekkür ederim deneyeceğimbence az ev yapımı biber salçası na ceviz ile zeytinleri ezerek tuketmeye çalışabilirsiniz. yada avakadoya. avakadonun da gi si düşük karatayda serbest besinler arasında. misal 1/4 avakadoya zeytilerinizi ezin limon sıkın 1 tanede ceviz ezin gayet lezettli oluor. karatayada ters bi tarif olmaz hem
dene cnm pulbiber zencefillede şenlendirebilirsin kahvaltının vazgeçilmezi olur emin ol okadar yaniHiç duymamıştım enteresan bir tarif teşekkür ederim deneyeceğim
Damlabuketcim acıkmadıysan öğlen sadece ayran içmende bi mahsuru yok zaten asıl olan 2 öğün beslenmek 3 öğün erken kalkanlar içinnn
Damlabuket şunu da söyliyeyim sen yine de kahvaltını çok fazla geciktirme çünkü metabolizman sen kalkıp kahvaltı yaptıktan sonra çalışmaya başlıyo
canım kıtapta bozmaz yazıyor ama hoca azda olsa bozar demıs ,,,,yogurt,,süt,,kefır,,,ayran hepsı bozuyorgülcüm kefir ve ayran leptini bozmuyor diye öğrendim ben ama ama süt bozuyor onu biliyorum
canım vaktınız oldukca eskı sayfaları okursanız o kadar cok ornek menuler varkı benım yazacaklarım onların yanında hıc kalır....gül cum keşke arada bize örnek menuler yazsan hatırlasak sık sık
sızden oncekı cıtırlarımdan kım kaçamak yaptıysa ılk goren hemen onu pataklardı o bıdaha yapmaya cekınırdı...sizde oyle yapın ılk yakalayan cezayı versın o zaman herkes daha dıkkatlı oluyorbugün acaba beni kim pataklayacak demiştim sana nasipmiş Gül Hanım senden gelene razıyımm hepinizdennn
kavurmayı nasıl yaptın canım kısık atesmı sızma zeytınyagımı kac dkk kavurdunBugunku menum sabah 2 haslanmis yumurta.6 zeytin sekersiz cay.taze nane maydonoz birazda peynir bir cay bardagi fistik. 9glen yazdan kurutulmus patlican kavurmasi ve sarimsakli yogurt. Aksamida yazayim yesillik salatasi domates olmayacak icinde k,mercimek corbasi yogurt.cok iyi hissediyorum kendimi ha sonuna kaldi yazmak ama kahvaltidan once 2 su bardagi limonlu ilik su ictim
kahvaltıda yazan hersey doyana kadar yenecekBanada yardım ediiinnn... Eşim için karatay diyetine başladık. Ama eşim acıkıyor. Yani öğlen yiyor akşam yemek saatine kadar çok çok aç oluyor. Birde yemek doyana kadar mı yenilecek yoksa belli bir ölçüdemi?
erkekler daha fazla yemek yerler, ekmek yemedıgımız ıcın yemeklerle doymak zorundayızdoyana kadar yemediği için yanlış yapıyoruz. sadece 1 tabak yiyordu. Mesela öğlen kuru fasülye yoğurt bol soğan yedi ama fasülyeyi 1 tabak yediği için 1 saat sonra acıktı Doyana kadar yiyebileceğini bilmiyorduk, teşekkürler
aksam kuruyemıs yemıyoruz canım... proteınlerden doyana kadar yıyebılırsınız ...Akşamki menumuz, ızgara köfte, tarhana çorbası. 2 yer elması, 3-4 ceviz, bol yeşillikli salata.... (Bir hata varsa bildirin lütfen, yeni başladım bu işe)
canım gec kahvaltı yaptım demıssın bıde öğlen menumde ayran tuketıyorum demıssın bıde aksam yemegı .....bunların saatlerını yazarmısın yanlıslık olmasın
slm kizlar sabah uyuya kalmisim gec kahvalimi yaptim bayada tok tuttu
ceviz, 1 yumurta, 1 muz, roka, dereotu, peynir, 10 zeytin, t.kahvesi
gec yaptigim icin oglen menumde ayran tuketiyorum sadece olurmu?
aksamda barbunya, yogurt, yesil cay
Geç kahvaltı yapmak çok etkiliyor mu? ?? Benim 23 aylik bebeğim var erken kalksam bile onunla ilgilenmekten kahvaltı 10-10:30 oluyor bazen: (canım gec kahvaltı yaptım demıssın bıde öğlen menumde ayran tuketıyorum demıssın bıde aksam yemegı .....bunların saatlerını yazarmısın yanlıslık olmasın
Herşeyi yemiyorum ama. Mesela hazır gıdaları yemiyorum, sadece evde yapılan, yiyebilirim bunu dediklerimi yiyorum. Tatlıdan çok tuzlu şeyler cezbedebiliyor beni, açma, simit, makarna gibi. Bu hafta kardeşim şerbetli bir tatlı yaptı onu yemedim, ben de kendime şekersiz kuru meyveyle tatlı yapıp yedim. O tatlı da çok güzel oluyor ama kendime dedim ki aklım kaydıkça, sana ne yararı olacak yeme. Zayıfım zaten deyip iyice sallamadım ama şu ekşi mayalı ekmeği sevdim, sabahları yediğim oluyor. Yemeğimi çoğunlukla 4-5 gibi bitiriyorum, daha da birşey yemiyorum. Sadece bitki çayı içiyorum. Sporum hala düzenli yapılıyor. İçeceklerimi zaten şekersiz içiyordum önceden de. Kola, gazoz gibi bağımlılıklarım da yoktu zaten.geçmiş olsun canım
sen ekmek yazdıgında yanına 40 lı kg larda ve karatayı 1 seneyı geckındır yaptıgını artık herseyı az da olsa yemeye basladıgını yazmayı unutma canım cogu kısı yenı senı tanımazlar :)
Harika bayıldım yaziniza :))Herşeyi yemiyorum ama. Mesela hazır gıdaları yemiyorum, sadece evde yapılan, yiyebilirim bunu dediklerimi yiyorum. Tatlıdan çok tuzlu şeyler cezbedebiliyor beni, açma, simit, makarna gibi. Bu hafta kardeşim şerbetli bir tatlı yaptı onu yemedim, ben de kendime şekersiz kuru meyveyle tatlı yapıp yedim. O tatlı da çok güzel oluyor ama kendime dedim ki aklım kaydıkça, sana ne yararı olacak yeme. Zayıfım zaten deyip iyice sallamadım ama şu ekşi mayalı ekmeği sevdim, sabahları yediğim oluyor. Yemeğimi çoğunlukla 4-5 gibi bitiriyorum, daha da birşey yemiyorum. Sadece bitki çayı içiyorum. Sporum hala düzenli yapılıyor. İçeceklerimi zaten şekersiz içiyordum önceden de. Kola, gazoz gibi bağımlılıklarım da yoktu zaten.
Canan hoca bazı programlarda arada yenilebilir tam buğday diyor, zayıfsan ve şeker gibi herhangi bir rahatsızlık yoksa. Obezite, kilo problemi, şeker vs... hiç yememeli diye belirtiyor.
NOT: 1,5 yıldır karatay yapıyor, hedef kilonun altına düştüğü için arada ekmek yiyor, ekşi mayalı organik tam buğday.
canım gec kahvaltı yaptım demıssın bıde öğlen menumde ayran tuketıyorum demıssın bıde aksam yemegı .....bunların saatlerını yazarmısın yanlıslık olmasın
Amin. :)Harika bayıldım yaziniza :))
darısı bizlere: ))