iyi geceler hemen ne yediğimi yazıp yatayım pek bi ağrım var
sabah 11,00 kkk süt,badem
akşam 18,00 tarhana çorbası, köfte(teflonda yağsız kısık ateşte pişirdim indirmeye yakın tereyağı ekleyip çevirdim), yoğurt
saat 20,00 1 portakal yarım elma
su :2 lt civarı, 1 yeşil çay
spor: YOKKK
Allah rahatlık versin herkese
canım kendini yormanın dışında hamilelere şarküteri ürünlerini önermiyor jinekologlar.aşerdiysen onu bilemem ama ben yine de uyarayım dedim.salam sosis sucuk gibi şaküteri ürünleri zararlı hamilelere.tabii tercih senin ben 9 ay boyunca yemedim şimdi de yemiyrm emzrdğmden.Sabah ;
8 gibi sucuklu yumurta-domatesle kk
Öğlen ;
2 gibi lahana dolması-yoğurt
2-3 kaşık aşure
Akşam ;
6 gibi bir tabak kuru fasülye ,turşu,yoğurt
Aralarda bol bol temizlik,cam silme dolap toplama ,kuaföre gitme
7 de pilim bitti,uzandım..kalktım biraz meyve yedim..eşimle oğlum şefkat tepe izliyor:44::44: sinemaya gidicektim seansa yetişemeyiz diye oturduk yerimize..işime geldi,heryerim ağrıyor,keşke kendimi bu kadar yormasaydım..yorgunlukla nasıl çay içiyorum varya su gibi gidiyor :)))))
Sizin sohbet süper yine maşallah...
kedicim sağolasın canım.yogaya benziyor gibi geldi bana..5 tibet egzersizinin amacı nedir, neye yarar?
"Bedenin, Batı dillerine 'girdap' olarak tercüme edilebilecek yedi enerji merkezi vardır. Hindular bunları çakralar olarak adlandırırlar. Çakralar, güçlü elektrik alanlarıdır ve göze görülmezler ama son derece gerçektirler. Bu yedi enerji girdabının her biri bedenin salgıbezi sistemindeki, kana hormon salgılayan bezlerin bir tanesi ile ilişki içindedir ve bu bezlerin hormon üretimini uyarırlar. Beden işlevlerini düzenleyen bu hormonların arasında yaşlanma süreciyle ilgili hormonlar da vardır…
Sağlıklı bir bedende bu girdaplardan her biri büyük bir hızla döner. Yaşam enerjisinin, aynı zamanda 'prana' ya da 'eterik enerji' olarak adlandırılan enerjinin salgıbezi sisteminde yukarıya doğru akmasını sağlar. Fakat bu enerji girdaplarından biri ya da birkaçı yavaşlamaya başlarsa, yaşamsal enerji akışı engellenir ve böylece yaşlanma ve sağlık sorunları başlar.
Yeniden gençlik, canlılık kazanmanın en hızlı yolu, bu enerji girdaplarının normal dönüş hızlarına ulaştırılmasıdır.
Sağlık ve gençliğin anahtarı şu olabilir: Çakraların dönüşünü hızlandır ve yaşlanma sürecini yavaşlat! Buna göre, Bradford'ın bize söylediklerini göz önünde bulundurursak, Beş Ayin' in sırrının çakraların dönüş hızı ve uyumunda olduğunu anlarız.
Beş Ayin, saf yaşam gücü enerjisini endokrin bezlerine ve böylece bedendeki tüm organlara dağıtır. Bunun sonucu ise uzun ömür ve gençleşmedir.
Alıntıdır, Kozmik Bakım
Aslında hatırladıkça midem kötü oldu ve acıktım.
Tarifi bir sorayım, yazarım.
iyi geceler hemen ne yediğimi yazıp yatayım pek bi ağrım var
sabah 11,00 kkk süt,badem
akşam 18,00 tarhana çorbası, köfte(teflonda yağsız kısık ateşte pişirdim indirmeye yakın tereyağı ekleyip çevirdim), yoğurt
saat 20,00 1 portakal yarım elma
su :2 lt civarı, 1 yeşil çay
spor: YOKKK
Allah rahatlık versin herkese
Sabah ;
8 gibi sucuklu yumurta-domatesle kk
Öğlen ;
2 gibi lahana dolması-yoğurt
2-3 kaşık aşure
Akşam ;
6 gibi bir tabak kuru fasülye ,turşu,yoğurt
Aralarda bol bol temizlik,cam silme dolap toplama ,kuaföre gitme
7 de pilim bitti,uzandım..kalktım biraz meyve yedim..eşimle oğlum şefkat tepe izliyor:44::44: sinemaya gidicektim seansa yetişemeyiz diye oturduk yerimize..işime geldi,heryerim ağrıyor,keşke kendimi bu kadar yormasaydım..yorgunlukla nasıl çay içiyorum varya su gibi gidiyor :)))))
Sizin sohbet süper yine maşallah...
Aslında temel yoga hareketleriymiş diye okumuştum. Kitabı tekrar okuyorum, eğer o kısmı bulursam yazarım tekrar. :)canım kendini yormanın dışında hamilelere şarküteri ürünlerini önermiyor jinekologlar.aşerdiysen onu bilemem ama ben yine de uyarayım dedim.salam sosis sucuk gibi şaküteri ürünleri zararlı hamilelere.tabii tercih senin ben 9 ay boyunca yemedim şimdi de yemiyrm emzrdğmden.
kedicim sağolasın canım.yogaya benziyor gibi geldi bana..
canım sen eğer esneme hareketi yaparsam spor yaPMAMDA Bİ SAKINCA OLmadığını söylemiştin değil mi hem spor öncesi hem spor sonrası yapıyoruz sanırım..
kızlar samimiyetim biraz balıklama dalar gib oldu ama umarım sürçi lisan etmiyorumdur...sonradan katıldım aranıza çünkü..
daha doğrusu bebeğe zararlı..
10:40 gibi maden suyla ayran yapıp içtim.Form çay içeceğim şimdi, zaten sürekli içtiğim birşey değil. Kayısıyı soğuk veya sıcak su hangisinde bekletiyorsunuz. Ben normal oda sıcaklığında suya koydum doğrumudur?
Prenscim marketten almıyor, geleneksel yöntemlerle yapılan sucuk tükettiği için rahatlıkla tüketiyor olabilir. Geleneksel yöntemlerle yapılan sucukta zararlımı acaba bebek için?
Bu sabah kahvaltı hazırlamaya üşendim, zaten yeşil zeytinim ve zeytinyağımda bitti. Bende hazır ton balığı yedim, hepsini yiyemeyince, kalanını dışarıdaki kediye verdim. Küçük bir parça helva yedim. Ondan öncede geceden beklettiğim kayısılar vardı, suyunu içtim, kayısılar şişmiş rengi açılmış, onları yedim, 1 tane mandalina, birkaç tane fındık. 8,5-10 arası.
Bu aralar fındık yemek istemiyorum, başka şeyler almam lazım. Antep fıstığıda oluyordu galiba.
..
kızlar samimiyetim biraz balıklama dalar gib oldu ama umarım sürçi lisan etmiyorumdur...sonradan katıldım aranıza çünkü..
Yeniden simsicak merhabalar canlarim,hayirli haftasonlari diliyorum hepinize.Ikigundur hic giremedim ama cikmadimda,sifremi sabit biraktim tamamen ayrilmis gibi olmayayim diye.Binlerce sukur prensesimle dopdolu iki guzel gun gecirdik;ilkgun oglum ve gelinim de geldiler sagolsunlar,kardesine pasta ve bircok cesit cukulata karisimi getirmisler ve ben sifir kacamak masallah.Benimde cukulatam kuru erigim ve kayisilarim.Masallah kalanlar da hic ziyan olmaz sagolsun esim mukemmel bir anti-diyetcidir.Diyete uymayan ne varsa bitirip,canim cekmesin diye bana yardimci oliuyor.Prensesimi yikadim,gereken butun bakimlarini yaptim icime sine sine,rabbime bin sukir ki bu hafta da bana bu imkani verdigi icin.Zaten butun bakim bitip sicacik giydirdikten sonra kizim bana,anne sen bana gene ohhhh yaptin,deyince dunya bana geliyor anlatilamaz bir duygu.Bugunde yesilcayim,ihlamurum,cubuk tarcinim bitmisti,onlari alip geldim hemen sizlerin hatirlarinizi sormak istedim.Saglik ve esenlikler dilerim.
Canim Gulcugum,cok gecmis olsun.Acaba soguklardan mi,yoksa ters bir hareket sonucu mu oldu?Hemen bir agri kesici ile onlemini almaya calis ki,daha da ilerlemesin.Prensesimi dun aksam geri goturdum,toplamda iki gun bir gece oluyor,nasil geciyor anlamiyorum bile kendi evladim bana miadafir,sonra diyorum Canan farzetki kizin evli ziyaret etti ve gitti,polianyacilik oynamaktan yoruldum ama baska caremde yok.Buna bin sukur ki basini sokacak bir evi var yarin oburgun kimselere yuk olmayacak insallah.
Birde canlarim guzel Ankara min sogugunu,karini buzunu cok iyi bilirim.Yillar once genc kizligimda ailemle Ankara ziyaretimiz tam da kisa denk gelmisti.Hertaraf bembeyaz.Aksam da rahmetli tiyatrocu Yildirim Onal in tek kisilik oyununa gitmistik.Ciktigimizda heryer cam gibi buz olmustu.Anilar anilar...
Mutluluğunuz hiç bozulmasınYeniden simsicak merhabalar canlarim,hayirli haftasonlari diliyorum hepinize.Ikigundur hic giremedim ama cikmadimda,sifremi sabit biraktim tamamen ayrilmis gibi olmayayim diye.Binlerce sukur prensesimle dopdolu iki guzel gun gecirdik;ilkgun oglum ve gelinim de geldiler sagolsunlar,kardesine pasta ve bircok cesit cukulata karisimi getirmisler ve ben sifir kacamak masallah.Benimde cukulatam kuru erigim ve kayisilarim.Masallah kalanlar da hic ziyan olmaz sagolsun esim mukemmel bir anti-diyetcidir.Diyete uymayan ne varsa bitirip,canim cekmesin diye bana yardimci oliuyor.Prensesimi yikadim,gereken butun bakimlarini yaptim icime sine sine,rabbime bin sukir ki bu hafta da bana bu imkani verdigi icin.Zaten butun bakim bitip sicacik giydirdikten sonra kizim bana,anne sen bana gene ohhhh yaptin,deyince dunya bana geliyor anlatilamaz bir duygu.Bugunde yesilcayim,ihlamurum,cubuk tarcinim bitmisti,onlari alip geldim hemen sizlerin hatirlarinizi sormak istedim.Saglik ve esenlikler dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?