Günaydın kızlar. Coşmuşsunuz bugün
Sabah 5 tibet egzersizlerimi yaptım kedicim şimdi ip bulsam evde de ip atlasam diyorum da atlama ipi olabilecek durumda ip yok evde
Gül abla o detoks öldürür beni yaaa. Zaten zıraki yoğurt yiyorum tiksinirim birdaha yiyemem. Peynir zatwn yiyemiyorum tek nimetim yoğurt ve süt ondan da etmeyin beni Sana kolay gelsin valla. Sabah kahvaltımı yaptım, sucuklu yumurta, ceviz fındık, günkurusu ve..... :18::18: azıcık ucundan köy bazlaması
merhaba canım
senin detoksa ihtiyacın yok zaten canım, karatayı düzgün uygula spora yönel o kilolar kolay gider,
bende haşimato olduğu için kilolar artık gitmiyor 2 ayda yarım zor verdim o kadar spora rağmen...başlarda iyi gitti yeni aldığım kg lardı ...ayda 2 sefer şehirdışına çıkıyordur ayın yarısı dışarda 5 yıldızlı otellerde 3 öğün menüyüde ben seçiyorum işim gereği,yemede dur olurmu önce tatlılardan başlardım sabahta kekler kurabıyeler her giidişte 3 kg al gel öbür hafta az ye 1 ver sonraki hafta git 3 al bir ver derken 3 ayda 71 den 79.200 e (ooohhhhh.....)a....hemen frene bastım kızım bu ne hal 3. hamileyken 81 le doğum yaptım bir sene sonra 60 a indin şimdi yaşlı teyzeler gibi oldun her taraftan yağlar fışkırıyor ye ye nereye kadar bir frene bastım basış o basış 7 ay oldu sıfır kaçamak çok şükür canım bişey istemiyor ...ev çikolata dolu görüşmeye gelenlerden bazıları çikolata getiriyorlar kahve yanında çikolata bile aklıma gelmiyor, dün yılbaşı için küçük kutuyla çikolata geldi taze taze çok güzel kokuyordu yemeğin yanında ucundan ısırdım oda leblebi kadar bile yok
canım peynırı kendın denesene benım gecen hafta yaptığım kaşar gibi olmuş dilim dilim kestım...içinede sevdiğin şeylerden koy ceviz,çörekotu,yeşillik,baharat v.b mutlaka sevdiğin bişey vardır
köy bazlaması hııı:44: biraz düşüneyim affetsemmi acaba...hadi affettim lahmacun yemiş gibi onun hamuruna saydım